106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Inquisitor #70163 "Állítólag, az "új" emlékmás nem kicsit rugaszkodott el az eredeti, néhány oldalas P.K. Dick írástól..."
Még nem láttam, de a régi is nem kicsit rugaszkodott le, nem igaz? Még annyi köze sem volt eredeti műhöz, mint a Blade runnernek. :) -
Bajom nekem sincs vele(bár a főszerepeit nem szerettem), de hogy ő, mint Dredd...nálam elég nagy hendikep. -
Karl Urban-t én személy szerint bírom, színészként - ellenben, számomra, a Dredd = Sly-féle. Ahogy az Emlékmás = Schwarzi-féle.
Állítólag, az "új" emlékmás nem kicsit rugaszkodott el az eredeti, néhány oldalas P.K. Dick írástól... -
:)
Moziban is megnéztem őket, és otthon [sajna. csak DVD] az Extended-eket.
Miután mindegyiket látta az ember 3x (minimum) az összkép letisztul, és azért máris keményebb kritikát fogalmazhat meg - na nem olyan "fasságot" mint a Puzsér, de azért lehet kritikus.
Amúgy a 9.5/10-et talán még megkaphatja :) -
Az új Dredd rotten-en 100%. Akkor csak nekem tűnt vérgagyinak az előzetes, a promózás, meg ez a Karl Urban?
Az eredeti még mindig az egyik kedvencem Slytól. -
Inquisitor #70158 OFF: A sima vagy a hosszabb rendezői? :D Csak vicc volt. -
Mondjuk ez igaz. Pusztán, érdeklődtem :) -
A Gyűrűk Urába is bele lehet kötni [nem kaphat max pontszámot]. :)
-
Gyűrűk ura. :D -
Olyan alapmű ami még jobb:)
( lehet 7/10 is valami és alapmű ) játékok terén is millió olyan van amit így emlegetünk és közel sem 9 vagy 10 pontosak -
Csak érdekel, nem kötekszem: ha ez csak 8-as (és alapmű), akkor mi nálad a 9-es?
10/10-es film nem létezik. Szerintem. -
Taxi Driver
Ez nem tudom, hogy maradhatott eddig ki.. Alapmű. 8/10 -

Azt tudtam, hogy lesz, csak bizonytalan voltam abban, hogy elkezdték-e már. Aztán eszembe jutott, hogy időnként forgatási képeket rakott ki (itt az sg-n is voltak), szóval megnyugodtam. :)
-
Reg5 #70150 Volt filmterv, csak eleve halva született ötlett volt. -
Anno mikor kijött a game mintha valahol olvastam volna hogy lesz olyan film is.Mindegy akkor behalucináltam:( -
vg #70148 Az egy három éves játék...
-
xido #70147 az nem csak egy játék volt,filmtervről nem tudok -
Vin Diesel Wheelman filmje soha nem fog kijönni? -
Drive
Rohadt jó film volt. Ryan Gosling rohadt nagyot alakított a filmben. Nicolas Winding Refn már a Pusher is kurva jó volt, bár csak az 1. részt láttam. 9/10 -
*ban -
Januárba jön. -
Ha Vin Diesel követője vagy az Arcoskodó Könyvön, akkor tudhatod, hogy jön a harmadik [sőt, képeket is szúrt be - nem hivatalosakat is!]. Ha nem, akkor most már tudod :) -
Vegyesen, az elmúlt hetek termése:
The Avengers (2012): Nem vagyok szuperhős-rajongó (a Kick/Ass nem ide számít :) ), ennek ellenére nem volt rossz, bár az eleje elég hosszú és unalmas lett. 7/10
(A "Hulk... Smash!" és a "Puny god" beszólások voltak a legjobbak, meg persze Iron Man. :) )
Motorway (2012): Újabb hongkongi rendőrös-autós akciófilm, de ne dőljetek be a plakátoknak és a dvd borítóknak, rém lassú és túlságosan is csak egy kis bizbasz trükkre fókuszál (amit a rendőrsrác nem tud és a bűnöző megszivatja vele, de utána az öreg rendőr megtanítja neki). Maguk az üldözések is elég bénán vannak filmezve, semmi izgalmas, látványos rész nincs bennük. És nincs is sok... 4/10
Riddick 1-2: Újranézve mindkettő (a felújított DC változatok), szuperjók, főleg az első, a másodikban azért volt pár ritka hülye maszk és kellék. Jöhetne már a harmadik rész, régóta tervezgetik...
-
IXEMGabeo #70140 Chuck Norris, mint mindig jókor jó helyen volt:D -
Expendables 2
9/10
102 perc tömény akció, fülig érő vigyorral néztem végig a filmet, Chuck Norrisos jeleneteknél szakadtam, qrva jó volt :D -
vg #70138 The Lost Coast Tapes
Kis költségvetésű kézikamerás, Jeti-s. Nem volt rossz, de ha nem tették volna bele a fogyatékos gyereket, akkor jobb lett volna. A vége meglepően jó lett.
The Dinosaur Project
Ez is kézikamerás, de mivel nem kedvelem az őserdős dino-s dolgokat, annyira nem jött be, kicsit unott arccal néztem. Szerintem ez a műfaj nem ilyen történetekre jó. -
köszi, ki is veszem a tékából -
The 6-foot-5.......ok. az 5 ot nem lattam. ja. ket collal magasabb nalam -
196cm és 142kg volt
Jackie azért Seagal-hoz képest is A kategória
meg még sorolhatnám kik még.
-
Igy van... Zs kategorias.... ahogy Jackie Chan sem szinesz semmilyen szinten sem..................... -
Annyira nem volt nagyon hatalmas ember. Alacsonyabb volt nalam is. 180cm volt ossz vissz. Ne a green milebol induljatok ki:D
-
Az egész felállás már önmagában vicces, de az akciók vér komolyak abban semmi poén volt! Köztes részekben pedig ahogy illik egymást osztják, erősen célozgatva a múltra:) -
halottról jót vagy semmit
Amúgy is egy csomó színészi van aki csak a karaktere miatt maradt fent a mai napid ő is ilyen volt, ezen felesleges vitatkozni. -
Senki sem hasonlította Tom Hankshez, ne beszélj már mellé. Azon vannak felakadva a népek, hogy le ZS kategóriázni elég nagy suttyóság.
Más színésznek főszereplőként se sikerült olyan emlékezetes alakítást egész életében nyújtani, mint neki a Green Mile-ban. Az, hogy nem kapott több nagyobb szerepet nem is baj, könnyebb a szépre emlékezni mint pl. egy Val Kilmernél.
Egyébként van még két filmje ahol egész jól játszott, ráadásul főszerepet is pl. The Slammin' Salmon és a Redemption Road:
Ráadásul elég sokat szinkron színészkedet és azt sem csinálta rosszul ahhoz képest honnan indult és mikor.
Nem tudom mi rákért kell rögtön ledegradálni vkit, csak mert nem fingta tele a vörös szőnyeget minden évben díjátadáskor. -
asd -
Sorry, fail, totál félreolvastam, nem szóltam, elnézést -
Nem nevezné paródiának? De akcióparódiának igen?
Deokosnak tetszik lenni
-
IXEMGabeo #70126 jó nem voltak olyan nagy bugyutaságok benne, mint a Charlie Sheenes marhaságokban, de élet és halál közötti poénok meg ahogyan mindig megjelent a felmentő sereg (Schwarzi és Norris) az tényleg röhejes volt:D Viszont élvezhető volt -
paródiának azért nem nevezném, nagy durranás 1-2 az akció paródia -
IXEMGabeo #70124 Gary Busey tényleg über király színész:D tőle ritkán láttam rossz filmet és a rossz fiú szerepek kifejezetten jól álltak neki.
öccse Jake pedig az Országút fantomja 2-ben félelmetes jót alakított