106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prometheus
Több akciót vártam,de aránylag jó lett.Most már azt is tudjuk hogyan lettek az alien-ek.
Lehet csak én vagyok vele így, de egy filmet elnéznék arról (esetleg a Prometheus 2 is lehetne) hogy felkeresik a többi "teremtőt" hogy kiderüljön miért akarják elpusztítani amit alkottak. -
Into the White (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1876277/
Brit és német pilóták lelövik egymás gépét Norvégiában, hogy aztán egy kabinban éljék túl a hideget, éhséget. És persze valahogy együtt kell működni. Második világháborús túlélőthriller, egész jó volt :)
7/10 -
Emlékeim szerint a második rész nekem nem tetszett, az első jó volt, meg szerintem ez is, persze azért mert Will Smith :) Az ő poénjai, játéka nélkül nyilván nem müködne ez a film, én sokat röhögtem mikor néztem :)) -
igen rá -
Ha Paul Dini-re gondolsz ja Nolan elmehet mellette a picsába. -
Szegény Tommy nagyon megöregedett. :( -
a legutóbbi 2 Batman játék írója elég sok filmen túl van már -
MiB 3 (2012): Kevésbé humoros, mint a korábbi részek, kicsit kapkodós is talán, de a sztori jól össze van kötve az előző részekkel (főleg az elsővel), így a vége azért meglepi volt, nem számítottam rá (ez talán előrevetíti is, hogy nem lesz több MiB film velük, Tommy Lee Jones-t nagyon nehezen lehetett rávenni erre is). A főgonosz viszont elég nevetséges volt, negatív értelemben, a '60-as évekbeli részek viszont jópofák. 6/10
-
Szerintem, Dean Winchester is tudja/tudta ezt - ott a szmájli is a mondatoknál :)
-
Viccelsz, ugye? Ez direkt egy paródia, hogy rákontráznak a hülyeségekre a filmben, és előzetesként kifigurázzák ezeket. "Honest Trailers". Ez egy youtube sorozat, több filmet is megcsináltak így, szerintem baromi jók.
De semmi köze egy rendes, vagy hivatalos előzeteshez. -
Ez a narrátor szereti hallani a saját hangját :))) -
Dean Winchester #70192 csak nekem tűnt fel az ,hogy a narrátor a kelleténél is többet beszélt? :D nekem sem jön be a film így az előzetes és a leírás alapján sem :S -
Nem is tetszik:) Játék írók meg maradjanak a játékoknál. Ők ahhoz értenek és nem a filmekhez. -
vg #70190 Dark K. Rises
Lehet nem fog tetszeni pár emberkének a véleményem, de ez a film bűnszar. Unalmas, ráadásul borzasztó a történet is. A vége meg? MIVAN???? Amikor először megjelenik Batman, az igazán bőrkirázós, de aztán... gagyi végig. :( A végén lévő zokogós jelenet olyan mint a Titanic kivágott nevezős jelenete. Ciki. A jövőbeli film készítését a legutóbbi két Batman játék íróira és készítőire kellene bízni. -
Szerencsére, nem áll szándékomban megnézni.
Elég volt belőle az igazi és az őszinte előzetes, hogy eldöntsem: maximum kínvallatás alkalmával vagyok hajlandó megnézni - kitámasztott szemhéjjal. -
Nem -
dredd SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg nem lattam a filmet de jol gondolom, hogy a szoszi csaj az a huga a sebes arcu csajnak? Igen vagy nem valaszt kerek:D -
gombabácsi #70186 hunger games izé
aki ezt írta vagy kitalálta, azt bezárnám 1 évre egy cellába a south park összes részével, egy bibliával, meg a battle royallal együtt, aztán miután megnézte/elolvasta ezeket pár százszor, csak utána kezdjen el írni komoly dolgokról.
de persze a nép biztos kétpofára habzsolja ezt filmet -
DREDD 3D
8/10
A legjobb dolog ami Judge Dredd-del torténhetett azóta az... eset óta amikor a sisakját... áh hagyjuk...
Ha minimum ilyen lenne az osszes akciofilm, azdeszép világ lenne...
Ultra eroszakos, véres, tele fasza belassításokkal, Dredd meg egysorosokkal dobálózik és pusztít. Karl Urban mindig is kedvenc volt, és kivételesen a kis szoszi partner sem olyan rossz mint amilyennek elsore tunik.
Legjobb akciófilm amit idén láttam (Exp2 kimaradt).
-
Tőle pótolnom kell még.
-
Asha Akira-nak is vannak 9 pontos filmjei ... :D -
Carlito Way
Egy újabb klasszikust pótoltam be ami eddig kimaradt. Top 10 gengszterfilmek között nálam ott van. A végén az üldözés kurva jó volt. Al Pacino meg egy Isten.:) 8/10 -
A "28 héttel később" sem egy nagy film... -
Kurosawa Akirának vannak 9 pont feletti filmjei... érdemes Tőlem ég szemezgetni. -
Snow White and the Huntsman (2012): Kár, hogy a trailerben ellőttek megint minden izgalmas részt, így a film maradt a jól bevált szenvedős kliséknél, egy dark fantasy-től többet vártam. A legnagyobb baja, hogy Stewart helyett egy szikkadt fabábu is jobb lett volna, mind színészileg, mind "csajilag", Theron néni bizony köröket vert rá mindkét téren. Az átírt sztori viszont egész pofás, ötletes volt, tetszett, felhúzta a pontszámot 6/10-re.
Journey 2 - The Mysterious Island (2012): Az első rész még egész korrekt túlélős kalandfilm volt Brendan Fraser-rel, ez viszont már egy cukrozott hányinger a bájolgó és daloló "The Rock"-kal. Szegény Michael Caine, már neki is mindent be kell vállania a nyugdíj-kiegészítésért? 4/10, mert a félvér csaj egész csinos volt és a CGI sem volt rossz.
-
IXEMGabeo #70178 Viszonyítás kérdése, de egy fertőzöttekkel teli horda elől könnyebb elbújni, mint ezek elől a láthatatlan pajzsú elektromosságot előidéző izék elől, amik azonnal szétporlasztanak, megtalálnak ha rossz felé mész és a sugaraid látják is. Az alapötlet baromi jó lett szerintem nem nagyon láttam ilyesmit még. Jó volt benne 1-2 logikai bukfenc, 2 csaj olykor idegesítő volt és a ruszkikat is szépen megalázták az amerikaiak ebben a filmben (ez részlet kérdés), ennek ellenére izgalmas volt. -
"Ez még keményebb volt, mint a 28 héttel később c. film."
LOL. Ez a Darkest Hour egy béna matiné volt :) -
Most néztem meg én is. A sok lehúzás után csak azért ültem le elé, mert kíváncsi voltam, mi lehet ennyire szar benne. Szóval elvárások nélkül engem teljesen jól szórakoztatott. Elég gagyi, logika, fizika nem játszik, CGI nem zavaró, de tény, hogy még az Avatar game-re se köszönhetne rá az utcán, viszont egy péntek esti "hurrá vége a hétnek" kikapcsolódásnak elment. Én konkrétan végig röhögtem Pearce beszólásait, meg az összes lehetetlen baromságot(motoros jelenetet nem hiszem el, hogy komolyan gondolták), csaj is tűrhető volt, és a végére még egy egyszerű csavarocska is belefért.
Kell hozzá egy állapot, de nem bántam meg na. Tesco turkálóban be is szerzem majd egyszer 990-ért :D -
IXEMGabeo #70175 Legsötétebb órák (Darkest hours) 2011
Egy nagyon izgalmas poszt apokaliptikus sci-fi Moszkvában noname színészekkel.:)
Ez még keményebb volt, mint a 28 héttel később c. film.
IMDB és a port.hu is alacsony pontszámot adott rá szerintem jogtalanul, mert a film végig izgalmas volt, hangulat is adott volt talán egyedül az róható fel negatívumként, hogy rövidke a film.
Folytatása várható szerintem -
Tökéletes film nincs, ettől még osztok 10/10-et, mert a számomra legjobban tetsző filmek vannak a toppon. Objektíven úgyse lehet pontozni úgy egészében egy filmet. -
sandor8206 #70173 kevés ritka jó film egyike -
Lockout
Egész korrekt kis sf köntösű akciófilm volt, űrfegyházzal, meg ami kell. Még aránylag fordulatos is. -
Ezeket pedig kötelező látni. Nem hallhatsz meg anélkül, hogy nem láttad ezeket a filmeket.:D -
Szerintem Stallone egyik leggyengébb filmje. Oké, 20-30 éve bekajáltunk mindent, ami Stallone, Shcwarzi, Willis, sci-fi, akció, de valahogy már akkor sem tudtam a Judge Dreddre úgy tekinteni rá, mint valami klasszikusra. (Az, hogy egy gyenge ripacs, Rob Schneider is szerepet kapott benne, csak tovább csökkentette a színvonalat.)Emlékszem, amikor először megláttuk Sly-t a motoron a jelmezben, percekig röhögtünk. Szal, ide nekem az új Dreddet, számomr a régit nem lesz nehéz lepipálni. -
hu, ezekből kettőt láttam, akkor lehet el kéne kezdenem bepótolni őket :DD -
Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Fight Club, Forrest Gump, Usual Suspects, Goodfellas, American History X, Full Metal Jacket, American Beauty, Godfather, Shawshank Eedemption
Ezek 9-10 pontos filmek nálam. -
vg #70167 The Asylum Tapes (Greystone Park)
Félig-meddig kézikamerás horror. Kicsit gagyi, és láthatóan kis költségvetés ellenére ki játszik benne? A rendező Oliver Stone... beszarás. Amúgy egyszer meg lehet nézni. -
Futballmaffia is pl. 14%-on áll, pedig az is piszkosul jó film. Persze, nem mérvadó ez sem, de ha egy popcorn remake eddig minden kritikusnak maximális pontszámon áll, az valamit sejtet a minőségből (szvsz). -
Tegnap megnéztem egy 10 pontos alapművet.
Igaz ráment a fél délutánom (mert 207 perc hosszú) de megérte.
A hét szamuráj (1954)
Fekete-fehér film létére látványos beállításokat,gyönyörű képeket látunk végig.A parasztok arckifejezései döbbenetesen meghatóak a szamurájok pedig egytől-egyig mind szerethető karizmatikus egyének.
Itt nincsenek semmilyen látványos effektek vagy CGI mégis nagyon valósághűek a harcok a banditákkal.Emberközeli ahogy szuper képességek nélkül testüket nem kímélve csatáznak.
Itt nincsenek hatásvadász,mesterkélt pillanatok.Nincsenek klisék.
Van viszont korrekt történet,mondanivaló,színészi játék,szépen felépített ív,hatásos aláfestő zene.
10/10
-
azt azért vedd hozzá, h a rottentomatoes nagyon finoman szólva is molyszagú öregemberek gyűjteménye, akiknek a kritikái az "átlag filmnéző" számára kb annyira mérvadóak, mint egy döglött pisztránggal leosztott pofon - ez sokszor meg is mutatkozik "kritikusok" vs közönség által kiosztott pontszámokban, lásd The Boondock Saints, ami minden idők egyik legcoolabb filmje, és ott áll... 17%-on.