106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Reg5 #70524 Az előző a #70520-ra ment. -
Érdekes hozzáállás. -
Reg5 #70522 Azért ez röhej. Ennyi erővel minden film szar... -
Már értem, hogy miért esik az eső az avatarodban :D
Nekem a film végéig semmi bajom nem volt de az az űrpolip/tintahal kicsit betett a filmnek :D -
Mennyire tudtam, hogy ha kijön egy jó verzió a Prometheusból lesz itt megint egy vita.
Kicsit jobban kifejtem, hogy szerintem miért "fosszar".
Hát kérem szépen ez nem csupán egy "kihagyott ziccer", hanem a jelenkori blockbuster orientált Hollywood-i gyöngyszemek királya.
A huszárvágások a filmben már-már könnyet csaltak a szemembe, pl.: kapitányunk besétál a képbe és elmondja, hogy mi is ez az egész létesítmény. Megálmodta, vagy mi? Aztán talán több "megnyomom a gombot és megoldódik a szituáció" jelenet is van benne. Hol a suspense, kedves Ridley? Elment borér'?
Ez olyan szépen összefoglalja ezt a szart:
One popular idea proposed by Ridley Scott himself is that the Engineers were responsible for the creation of Jesus Christ or at least one or more individuls who in time would become the basis for the story of Jesus and ultimately Christianity.
Anyád!
Egyébként az első 1 óra kifejezetten tetszett. Aztán annyira csapodár, átgondolatlan IZÉ lett belőle, hogy még egy 20 évvel fiatalabb, bevállalósabb Scott sem tudta volna ezt normálisan megrendezni. Hozzáteszem, hogy a 20 évvel fiatalabb Scott kitörölte volna a seggét ezzel a forgatókönyvvel és arcon köpi Lindelofot.
Szóval szerintem a Promcsi
SZAR, mint sci-fi;
SZAR, mint akciófilm;
SZAR, mint kalandfilm;
SZAR, mint horror;
SZAR, mint thriller;
SZAR, mint előzményfilm;
SZAR, mint "univerzumbővítő-tágító"
mindezt azért, mert a fentiek közül minden akar lenni, éppen ezért egyik sem igazán. A prométejusz egy igazi nagy FAIL, annak ellenére hogy utálom használni ezt a szót. -
gombabácsi #70519 totál hülyeség hogy rossz volt a maszkja a weylandnak
nem volt rossz... -
A "lenyílós" hozzászólás az úgy keletkezik, hogy a hozzászólóval vagy annak mondanivalójával nem szimpatizálók rákönyökölnek a mínusz gombra és ha eleget kap belőle, akkor a hozzászólása így jelenik meg. 
-
Mert lett volna egy "álom jelenet" ahol Weyland fiatal, amit kivágtak. Aztán a rendező nem akarta 2 színésszel eljátszatni a karaktert, így inkább fiatalt maszkíroztak be idősebbnek. -
Szóval a leghülyébb, leggagyibb megoldást választották. A filmben nem is tűnt fel fiatalként(emlékeim szerint), a maszkban meg fel sem lehet ismerni, így nem értem a logikát :) Sydow-n kívül nem volt épp szabad 70 éves öregember Amerikában? :D -
Mert a korábbi marketing anyagban ő szerepelt mint fiatal Wayland. Eredetileg Max von Sydow játszotta volna az időset, de aztán valami közbejött vagy nem tudom már mi volt a hivatalos álláspont és aztán úgy döntöttek,hogy inkább maszkíroznak. Nameg Gandalf éppen nem ért rá :D -
De miért kellett ahhoz egy Guy Pearce, hogy eljátsszon egy öreget, borzalmasan szar maszkolásban? -
Mentol #70513 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó, akkor továbbra is maradok READ-ONLY ebben a topicban. Különben csak hülye lehetek. -
Ő csak rendezte. Bocs. Ő önkényesen kivett/hozzáadott. Ezért nem tekinti előzmény filmnek.
S attól, hogy Ő még nem tekinti annak, több millió ember még tekintheti. -
Akkor ezt magyarázd meg légy oly kedves:
"Milyen észbontó elméleted lehet arra, hogy a mini 3 méretes SJ (mellesleg ez is egy akkora hiba, hogy Scott telibeszarta saját Alien-filmjét) a teljesen szétnyílt mellkasával bemászott vissza a székbe, ott megnőtt 6 métersre, beforrt a mellkasa egy kicsi lyukra és megkövült."
[Te írtad] -
sandor8206 #70510 jaj -
Mentol #70509 Olvasd el még egyszer, hogy mit írt? -
sandor8206 #70508 igen és ha a saját alkotója nem tekinti előzménynek? aki megálmodta? akkor az? -
sandor8206 #70507 tényleg ezt nem is tudtam?
....szted miért írogatom a hszket, hogy ez nem előzményfilm???
-
Hihetetlen, hogy egy ilyen fos-habbal film miatt képesek vagytok egymás torkának esni. Prometheus egy undorító logikátlan, klisé tenger volt tök mindegy minek nevezitek. Szánalmasan szar epic jeleneteket vannak benne, egy The Abyss szintű film fájdalmasan bealázza 23 éves távlatából. -
Scott elmondta, hogy előzmény filmnek készült, aztán egyre többet tett hozzá (szokása szerint), és végül Ő már nem tekinti annak. -
Mentol #70504 Hát, ez nem lenyílós lett. -
Spoiler warning!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiszen az LV-223-on volt még tucatnyi belőle - Shaw is ugye egy ilyennel távozott, David segítségével. -
Mentol #70502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem, az lesz a Prometheus 2 feladata. -
sandor8206 #70501 sztem nézz utána, hogy R. Scott minek tekinti...ja az le van szarva :-) -
Nem ez a hajó került az LV-426-ra. Remélem, ez eléggé egyértelmű. -
Igaz, hogy egy csomó helyen prequelként említik a filmet, sőt valójában rajtad kívül kb. mindenki tisztában van vele, hogy ez egyfajta előzmény, amely az "alienek" keletkezését mutatja be, csak neked muszáj volt ismét okoskodnod és huszadrangú kérdéseket szőrszálhasogatnod. -
sandor8206 #70498 kitöltenéd légyszíves azt a milisecet? -
Beírod: {spoiler}szöveg{/spoiler}
Csak a kapcsosak helyett [ és ]-t használsz. -
Mentol #70496 Akkor Te vagy a hülye, mert nem tudsz a kettő között kapcsolatot teremteni, ha már hiányzik egy millisec a két történés között.
(kb.ilyen volt a Te hozzászólásod stílusa...) -
sandor8206 #70495 mindre igen (majdnem, mert nem ugyanaz az életcilus de ez mindegy) ezért spin-off
akkor lenne prequel, ha a SJ szépen beült volna a székbe és ott megszül és megkövül
-
Mentol #70494 Ezt a lenyílós dolgot hogyan csinálod? (nem akarok teleoffolni a topikot) -
sandor8206 #70493 nem haragszom, csak 30 éves tapasztalatom szerint az ostobákkal így kell beszélni, mert vitatkozni felesleges, hanem annak kell kezelni őket amik
Ha nem vagy ostoba? El nem tudom képzelni, hogy egy képekkel szemléltetett "feladatot", hogy hogy nem tudsz értelmezni? Melyik 2 filmet nézted az Alien és a Prometheus helyett, ha IGEN-ek a válaszaid?!
Milyen észbontó elméleted lehet arra, hogy a mini 3 méretes SJ (mellesleg ez is egy akkora hiba, hogy Scott telibeszarta saját Alien-filmjét) a teljesen szétnyílt mellkasával bemászott vissza a székbe, ott megnőtt 6 métersre, beforrt a mellkasa egy kicsi lyukra és megkövült. -
Mentol #70492 OFF
Most akkor hadd kérdezzem már meg:
- nem ugyanabban az univerzumban játszódik?
- nem ugyanolyan kifli alakú űrhajó szerepel ebben, mint amelyiknek a roncsa szerepel az Alienben?
- nem ugyanolyan űrlények élnek ebben, mint amilyen hulla van az Alienben?
- nem ugyanaz a szörny életciklusba, mint az Alienben?
- nem ugyanaz a vállalat küldte felderíteni a srácokat, mint az Alienben?
stb...
OFFOFF -
sandor8206 #70491 az új majmok bolygója reboot, sztem kurvára TE nem vagy tisztában a fogalmakkal
előzményfilm, prequel: az előző történethez, szereplőkhöz az abban lejátszodó eseményekhez vezető út
spin-off: mint pl: a Prometheus, ahogy Mentol barátubnk remekül megfogalmazta, csak úgy látszik nem fogta fel, vagy a valami asyliumos Prometheust nézett..."..meglévő történet követnek egy mellékszálat, és abból készül egy külön film?.." Szóval azonos az "UNIVERZUM", de kb. ennyi -
Az internetezők névválasztási szokásainak általánosságai szerint, 1982.06 hóban születhetett [nicknevében] - így, szerintem, 30 éves. -
Mentol #70489 OK, bocs, hogy élek - hülyeként.
Te, amúgy mennyi idős vagy? Csak kiváncsiságképpen kérdezem. -
sandor8206 #70488 veled nem vitatkozok mert hülye vagy, ha szted ezekre a kérdésekre igen a válasz -
Belekötöttek abba, hogy miként tudtak lélegezni odakinn, ahol nem belélegezhető levegő volt, kis oxigén tartalommal.
Válaszom: ezek szerint, nem nézték meg a filmet - a szereplők
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy olyan hajó belsejében voltak, amit emberi felépítésű lények, a "Teremtők" használtak, és akik ugyanúgy lélegeztek, mint mi - emellett, a hajó belsejében külön ökoszisztéma működött.
Belekötöttek abba, hogy a 21. század végén, több ezer fényévre elutaznak, de nem vittek magukkal pszicho-analizátort, viselkedés-kutatót.
Válaszom: a hajó legénységének számából ítélve, simán elképzelhető, hogy több szakterületen is tevékenykedő emberkéket vittek magukkal és emellett: ezek szerint, nem nézték meg a filmet - mert
[spoiler]Peter Weyland önös érdeke volt a lényeg, hogy meghosszabbítsa az életét, és nem az, hogy a legénység jól érezze magát.[/url]
stb. stb. -
Mentol #70486 Tudok angolul, de ezt nem értettem teljesen (ezek szerint nem gyakoroltam eleget mostanában) - szóval, mik a hibák? -
Mentol #70485 Érdekes, nekem minden kérdésedre IGEN a válasz... Nem ugyanazt a filmet néztük?
Amúgy a spinoff, az nem az, amikor a már meglévő történet követnek egy mellékszálat, és abból készül egy külön film?