106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Csaba007
    Először nézd meg,mert semmi sem igaz abból,amit gondolsz. Ez minden, de nem popcornfilm.
  • Tyler1
    Nem is csoda, ettől elsőre én is a fejemhez kaptam: "Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság - ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, 2044-be, ahol egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), elintézi."

Tipikus idétlen popcornfilmnek tűnik, ami végtelen számú buktatót rejt magában. A végeredmény már csak az írókon és a rendezőn múlik, és hát legtöbb esetben itt is hasalnak el a filmek. Jumper, Babylon A.D., Repo Men, In Time, stb...
    Persze a leghülyébb, legsablonosabb történetből is lehet minőség, ha megfelelő stáb áll mögötte.
  • grebber
    Meg is osztja rendesen! Nagyon lehúzzák sok helyen!
  • nagy hős
    Looper
    na azt hiszem ez megosztja majd a nepet. A film eros, spoilerek nelkul kurva nehez lenne irni rola, nagyon jol fel van epitve, zsenialis jelenetek vannak benne, minden szinesz kivalo benne, kivancsi leszek a fogadtatasara, nalam ev filmje gyanus eddig.
    8.5/10
  • viizo
    Men In Black 3 / Sötét Zsaruk 3

A franchise első része a mai napig nagy kedvenc, ismerősi körünkben több szállóigét kitermelt (pl. CUKÓÓÓR! vagy a halottasházas jelenet Edgarral: bejött ide egy ember! :D).

A második résznél viszont amit csak lehetett, elrontottak,és egy erőltetett, bárgyú mese lett, nulla élvezeti faktorral. A harmadik rész forgatása körüli huzavona nem vetített előre sokkal jobb filmet, de szerencsére a posványból azért sikerült kilépni.

Bár a kötelező főgonosz sajnos közelében sincs az első rész kultikus Edgarjának, és az időutazós történet is főleg a klisékre épít, mégis meglepően szórakoztató helyenként. Érdekes, mennyire cukormázas lett a fényképezés, szinte játékszerűek helyenként a világos, színes díszletek, és kissé rajzfilmszerű a CGI. A film előrehaladtával még humor van, bár az első pár perc ilyen téren kifejezetten lapos lett.

Sajnos Tommy Lee Jones láthatóan nagyon megöregedett, amit a sminkkel sem tudtak eltüntetni - és mivel a MIB első részét is megnéztem a 3. előtt, ez igen feltünő volt. Will Smithnél ilyen gond nincs, ő közel ugyanazt hozza.

A film a végére szerencsére nem fulladt teljesen kliséhalmazba, a forgatókönyvírók kicsit megrázták magukat.

Néhol bárgyú, de összességében a közepesnél picit jobb folytatás, most már végre valóban két részesre bővült az univerzum - a második részt mindenki elfelejtheti.

10/6
  • Sir Quno Jedi
    Jó is hogy szóltál, me én is bepótlom.
  • stargatelost
    Azt tudod, hogy ez a Starship Troopers Invasion kvázi az animációs sorozat el nem készült befejezése? Ugye volt a sorozat, és a végére nem maradt pénz, nem készültek el a részek, így a levegőben maradt a sztori (miszerint egy királynő tart a Föld felé). A karakterek is hasonlítanak a CGI sorozatra.
    Ha még nem láttad, ajánlom, mert nagyon jó történetek vannak benne.
  • tomsolo
    Starship Troopers: Invasion

Pár lépcsővel jobb mint az előző filmes erőlködések, de hát történetet írni még mindig nem tudnak, ráadásul néhány helyen kifejezetten gáz volt az animáció - kedvencem az állnak a trooperek és lőnek, na ebből van vagy 25 hogy meglegyen a filmhossz. Viszont vannak benne CGI mellek! :) Ha novellát el is felejtem, az kifejezetten gáz hogy az első filmhez képest kb. semmi humoros rész nem volt benne.

5.3/10

Resident Evil: Dammnation
    A sztorija ennek is totál mindfuck. Mondjuk tény, hogy szerintem eddig semelyik RE nem ért a nyomába az első két játék sztorijainak és hangulatának, legyen szó játékról vagy filmről így most is eléggé szájat húzva néztem szegény Tyrant-okat és az egy egész nyolcmilliószór előtt: csöpög a vér a padlóra, ott mászik a mennyezeten egy licker.
    A CGI nem volt rossz, és bár néhol gáz volt az animáció a renderek meglehetősen jók lettek.
    6.3/10
  • Tikal #70596
    Ne izgulj mindenhol lehuztak.,,
  • CSOCSO
    Cosmopolis

*pisztos* jo de en a dokis reszig birtam turelemmel. Kb 15 percet nezhettem a filmbol. Nem vagyok buszke ra de szvsz a twilight filmet szivesebben neznem mint ezt.
  • SötétBarom
    Avengers

Ettől nem tudom miért volt elájulva mindenki, nálam pont annyira jó, mint a transzformersz.. Egy picit kevésbé blőd.

5/10
  • hapi
    facebook generation?
  • Bucser
    Revolver -2005

Guy Ritchie olyan filmje amihez eddig nem volt szerencsém. A rendezőtől idegen filozofikus magasságokba ugrik, de a stílusos okos film megvam. Minden kockára figyelni kell bár már a közepétől sejthető miről szól.

Ja és végre statham nem az egyszerű bunkó a trikóban ex akcióhőst játszott. Tökös film amit nem kímáltek a kritikusok. Szereted avgy utálod. Én szerettem.

8/10 nekem.
  • Lantee
    Mad Max védelmében:
    1979 - 1981 - 1985
    Rohadtul nem mai filmek, nem is szabad annak kezelni őket. Én gyerekkoromban láttam őket, és akkor ennek óriási keletje volt. Mindenki Mad Max szerű filmeket kezdett csinálni, jöttek a stílusos Matchboxok, játékok, stb. Mad Max nem egy filmtrilógia, hanem egy életérzés. Aki anno még nem élt, vagy csak simán kimaradt neki, az ma már nem fogja ugyanazt az élményt kapni. Nálam mind a három rész 10/10, de csak azért, mert annak idején stílusteremtő filmek voltak.
  • Inquisitor
    Mindkettőtöknek igaza is van, meg még sem. Az első díszleteket szétkapta egy randa vihar. Újra kellett építeni egy vagyonért. Meg a színészek jó része beteg volt a sok vizes jelenet miatt, rengeteget csúsztak. A hivatalos költség meg semmit sem jelent, rémlik nekem vagy 3x ekkora adat az összköltség plusz marketing címszó alatt.
  • PetruZ
    Valamit keverhetsz, mert a Waterworld '95-ben került 175 millióba...
  • Totti5
    Az nagyon jó film.
  • REALista
    Te nagyon el vagy tévedve.Épp hogy marha sok pénzből forgatták le és ez látszik is rajta szerintem.Amúgy hatalmasat is buktak rajta végül...
  • IXEMGabeo
    port.hu-n is simán megér a film egy 7-est. Ha pontozni kellene én is annyit adnék rá és nem hiába tetszettek a hangok meg a zenék mivel a 96-ban legjobb hangkeverés címén Oscarra jelölték a filmet;)
  • IXEMGabeo
    és? kit érdekel, hogy occsó volt. Kis költségvetésből is lehet izgalmas egy film. Ráadásul a hangulata és a zene is nagyon ott volt a helyén. Egy ilyen fiktív vízi világhoz pont ilyen környezet illik véleményem szerint.
  • davidka003
    Jó szar volt. Olvastam egy kritikát még régen és valami előző filmből megmaradt kellékekből forgatták le kevés pénzből azért is lett olyan szar.
  • IXEMGabeo
    csak a Waterworld egy állati jó film volt:) és egyedi
  • stargatelost
    Mad Max témához: én pár hónapja néztem meg a trilógiát elsőre. Hát elég gyengék voltak, konkrétan az első részben alig van nyoma bárminemű posztapok dolognak, szervezett bűnüldözés van meg egy csomó rendes dolog. A második rész tényleg a három közül a legjobb, legélvezhetőbb. Aztán a harmadik megint egy tök nagy baromság. :) Tipikusan olyan ez a trilógia, hogy "oké, bepótoltam, mert annyira kult, de soha többé ne lássam" :D
  • ProGabe #70581
    Na igen, még jó pár éve, amikor haverokkal közösen mentünk tékába, hogy aztán 3-4 filmet egyhuzamban nézzünk végig, sokszor előjött az érv, hogy nézzük meg XY filmet, mert abban jó csaj van. Fogtam a tokot, odanyomtam a kezébe és mondtam, hogy nézze 3 percig, azt' szevasz.

Amit írtam részemről csak költői volt, 'szom néz ilyen szarokat. Bár optimista vagyok (próbálok lenni) és azt mondom, hogy lehet ez a film is a kivételek közé fog tartozni és akkor egy jó sztori és karakterek mellé még kapunk pár jó segget is.
  • CalebJoe
    ez is alapmű lesz mint a Cabin
  • Sir Quno Jedi
    Én sosenem értettem az ilyen filmeket, én egy petákot nem adnék ezekért, ha poreszre vágyom, akkor nézek azt és ott nem csak imitálják a dolgot és nincs köré szőve másfél óra ostoba sztori (már a profi hc cuccok köré).
  • ProGabe #70578
    Egy újabb film, amit a története miatt fogunk/fognak megnézni :)
  • desigo
  • IMYke2.0.0.0
    Sherlock - tényleg jó!
    Nekem azért a 19. századi környezet jobban klappol a Sherlock témához. De, alapvetően, nincs gond a modern korival sem,
  • ZilogR
    Mondjuk én nem láttam. Olyannak képzelem, mint a Kevin Costneres "Hol a szárazföld?"-et (címét nem tom - jah Waterworld), csak sivatagban játszódik... Nem is nagyon akarom megnézni, valljuk be őszintén.

Mellesleg: A BBC-s Sherlock újranézve az első évad első részt, igen jó. Nem is tudom, miért akarja mindenki ezeket a sztorikat az 1800/1900-as évek fordulójára tenni. Ezek a mai korban vannak a helyükön. Ez nyilvánvaló.

BBC Sherlock: 8/10 és erősen ajánlott!
  • desigo
    +1
    Komoly film...
  • IXEMGabeo
    ja.

Mindenki olyan filmet néz, amilyet szeretne.:) Valahogy Gibson nem tartozik a kedvenceim közé, el kell fogadni.
  • Tyler1
    + Apocalypto ha már rendezés, sokkal jobb lett mint a Passió, nekem az egyik kedvencem Gibson munkásságából.
  • CalebJoe
    Tudom elbasztam, de érted a célzást?
  • IXEMGabeo
    kössz:) Rengetegszer adták már:)
  • IXEMGabeo
    én nem láttam a Cabint:D:D
  • CalebJoe
    bocsi ezt IXEMGabeo-nak akartam

• kaposi1
    ....."annak a filmnek nem ugrik be a címe" Palimadár (Bird on a Wire)1990
  • k0trapali #70566
    Rettenthetetlent azt kb. minden évben 2x megnézem. Ez a minimum. Zenéjét meg máig dúdolom sokszor.
  • pauly
    Nézd meg hogy mire válaszolt...