106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    én úgytudom hogy az csak 1 suit és abba bújt bele a humanoid is.
  • Tyler1
    Én sem vagyok nagy horror rajongó, de ahogy alattam is írták, youtube-on ezrével lehet hasonló(vagy igényesebb) szellemvideókat találni, aki parára vágyik :) Felesleges ezekből filmeket nézni, mert fikarcnyival nem különbek, mint akármelyik amatőr próbálkozás, ellenben elvesz az életeből 1,5 órát. Fazekat én is eltudnám dobálni itthon, aztán ráfognám valami ordenáré nagy bak szellemre, de nem ér annyit az egész, mint a fazék :DD

Egyébként Blair Witch Project 1-2, [REC] 1-2, Cloverfield, ennyi kapásból ami eszembe jut kézi kamerás ijesztgetésből.
  • Jim Morrison
    őszinte leszek. Nem szoktam nézni ilyen filmeket. Most megnéztem a PA okat és kicsit erősebbre váltanék :) horrort meg egyáltalán nem nézek főleg az ilyen darabolós, elmebeteg (fűrész, motel, Salo, avagy Sodoma 120 napja :D) fajtákat.
  • k0trapali #70764
    Youtube-on parább fake ghost videókat néztem valamelyik este mint a PA filmek
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, lassan már az jön :)
  • Tyler1
    Azoknál még a fenti banner is félelmetesebb. Gyerekként még én is féltem a szellemektől, de elképzelni nem tudom, hogy felnőtt embereket, hogy lehet ilyen hülyeséggel ijesztgetni :) PA meg a legalja sztem, annál az ID-n különb műsorokat adnak ebben a témában.
  • k0trapali #70761
    "az űrhajó hegesztése nem valóságos"

Én nem szoktam a filmekben észrevenni nagyon a hibákat csak tényleg 1-2 hülye dolgot amit még muterom is észrevesz pedig őt rohadtul nem érdekli csak az, hogy jól szórakozzon. Ez a Prometheus volt mostanság az egyetlen ami nagyon kiakasztott. Jó film meg tetszik is 3x megnéztem már, extrákat is láttam, de akkor is fura. Hemzseg a butaságoktól.
  • Totti5
    Itt már nincs visszaút... a hülyeség ragályos, és most már abba is bele lesz kötve hogy az űrhajó hegesztése nem valóságos és nem is repülhetne igazából.

• k0trapali #70759
    Erre én is kíváncsi lennék mert én még 1 filmen sem tudtam rendesen parázni/izgulni/félni!
  • Jim Morrison
    jó, én sem ugráltam meg semmi, de volt 1-2 jó rész. Akkor úgy kérdezem van valami jó ijesztő és félelmetes film?
  • k0trapali #70757
    Miért? A paranormal activyti ijesztő vagy félelmetes? Inkább rohadt unalmas...
  • Jim Morrison
    Ha lennének a szintek a filmek világában, akkor a paranormal activytis filmeknél mi lenne egy szinttel feljebb? :) (ijesztegetősebb, félelmetesebb,...)
  • k0trapali #70755
    Nem veszem én azt halál komolyan... csak egy szXr az egész... ennyi!
  • Hoz_Hun
    Sajna van benne jó sok marhaság, de ezzel együtt nekem tetszett. A legjobban engem is a sisak levétele zavart tudóséknál. De késöb mikor már olyan jól bevált marhaságok jöttek mint, hogy "egyenesen futok a guruló/csúszó űrhajó előtt" már el se mosojodtam. Legalább nem sajnáltam a legénységet. Mindegyik Tajgetosz pozitív.
  • Hoz_Hun
    Mi az alternate ending?
    Esetleg Spojlerban beírnád?
  • IMYke2.0.0.0
    Ennyire nem szabad fanatizálni a filmeket.
  • Tatyla
    szervezz az arckönyvön egy rituális öngyilkosságot a film miatt...
  • k0trapali #70750
    Ridli Szkott amúgy szellemi fogyatékos? Már bocsánat...

Az alien-ben a space jockey biztos volt vagy 4-5 méter magas mert mellette az emberek liliputiak voltak kb. Ráadásul ült is.

Prométeuszba meg betesznek egy nagyra nőtt embert azt viszont látásra... Ez szúrta nekem a legjobban a szemem a filmben. Az Alien-ben sokkal titokzatosabbnak és idegen lényesebbnek és nem emberszerűnek hanem egy ormányos lénynek hatott az űrutas. Lerombolta a rendező az egész legendát, mííítoszt ami köré szövődött a sok találgatás el lett bXszva...
  • Totti5
    Ez is olyan megosztó mint a Prométeusz? valaki minden képkockában valami hibát vél felfedezni, valaki meg egyszerűen élvezi? ez minden filmre elmondható:)
  • tigeroo
    ezt a hsz-ed lementem és betanulom
  • karajjj
    -fav
  • Sir Quno Jedi
    DE
  • Micsu
    hát nagyon kevés a midiclorian szinted ha ezt nem fogod fel

jah és még1x mielőtt lezárnám a témát

a scifi műfaj nem halott :P
  • Sir Quno Jedi
    blablablabladios
  • Micsu
    abban nincs semmi kötekedés hogy állítasz egy valótlanságot utána meg terelsz egyet az helyett hogy elismernéd hogy nem volt igazad, nem engem kéne meggyőznöd hanem magad

szercsilovcsi
  • Seth
    Thanos
  • Sir Quno Jedi
    Ez mán hagyomány a Star Trek-ekben is, hogy sosenem hordanak védőruhát/űrruhát/sisakot, mikor pedig kéne. Ha hordanának, nem lenne semmi bajuk és akkor nem lenne sztori, visszasugaraznak a hajóra és elhúzzák a belüket, The End...

Ugye ott a berendezés, ami fel-le transzportálja őket elvileg kiszűri a fetőzéseket (is). Összehasonlítja a leküldésükkori (illetve a flotta nyilvántartásában szereplő) mintázatukat (beszkenneli őket először, a mintázatot a tárolókba elteszi, majd újra összeállítja őket máshol) a fölsugarazáskorival és korrigálja a gyanúsabb dolgokat. NODE általában pont akkor nem működik sosenem (vagy éppen hibázik/nem ismeri fel a fertőzést/szennyezést/idegen tárgyat/lényt/eszközt, esetleg valami zavarja a sugarazást), mikor a legnagyobb szükség lenne rá. Evvan, ez az izgalomfaktorrr! :DDD

Az biztos, hogy valós eseten én sem venném le a sityakomat, mer nem vagyok síkhülye. Igaz itt ezzel sem értem volna sokat, mert a többi agyhalott már levette, így ha ők megfertőződnek, vagy ilyesmi, akkor azt már úgyis felhurcolják a hajóra és ott nem hordhatok űrruhát a végtelenségig, mert előbb-utóbb bé kell mennem a hibernátorba, ennem is kell normál kaját stb., szal. nyűgös. Bár ha el tudnék különíteni egy steril kabint, ahova csak én mehetek be és előtte lehet fertőtleníteni, akkor talán.
  • davidka003
    Avengers végén ki volt az a piros gonosz? Van neve?
  • Sir Quno Jedi
    Most direkt kötekedni akarsz? Én személy szerint nem szeretnék egyetlen másodpercet sem arra pazarolni az életemből, hogy meggyőzzelek valamiről, amiről neked már úgyis ellenkező a véleményed. Szíved joga, engem meg nem érdekel, felőlem fel is szívódhatsz egy logikai buborékban. Részemről ezzel le is van zárva a vita, még mielőtt kibontakozna. :D

Píszendláv!
  • Prof William
    Ezen én is néztem hogy "Fú ez pont olyan mint a földé!" "De halálos!"

Változtattak volna 2 sort hogy mondjuk

"Az atmoszféra összetétele 80% argon és 20 szén-dioxid. Akkor ez védőruha nélkül halálos!"

Ennyi kellett volna és máris egy dologgal kevesebb csámcsogni való.

A maszklevételt is el lehetett volna intézni annyival, hogy:

"Prüty, prüty, prüty.
    A műszer szerint a levegő mentes mindenféle szennyeződéstől és mikroorganizmustól.
    Jól van emberek akkor maszkot le! "

Tessék. Még egy hülyeség megoldva.

Úr Isten! Jobb vagyok mint Ridley Scott!
  • viizo
    Looper

Kevés zsánerbe vagy műfajba lehet egyértelműen bekategorizálni a filmet, ugyanis sci-fi is, thriller is, krimi is, dráma is, némi természetfeletti beütéssel. Ami közös, hogy mindegyik szál profi, és rendkívül jól ötvözte a rendező-író a felsorolt elemeket. Hirtelen stílusváltások, remek forgatókönyv, meggyőző színészi alakítások, több 'leteszed a hajadat' csúcspont.

Spoilerek nélkül nem is lehet róla többet beszélni, így aki nem szeretné kihagyni az év eddigi legjobb (és talán legmegosztóbb) filmjét, annak irány a mozi!

10/9
  • bcrics
    Tom Hardy, Mr. Bane magyar megfelelője:

• Micsu
    pff :D vagy ha az alien trilógia nem lett volna siker vagy hány ilyen nevetséges közhelyet hozol még fel?
  • Inquisitor
    Mot meg van itt egy Looper, meg jön a Clode Atlas is.
    Ja Cruise két sci-fiben is szerepel majd kapásból. Az Oblivion csak az egyik ...
    A Pacific Rim meg vagy oltári bukta lesz vagy marha nagy meglepetés.
  • ProGabe #70733
    A Prometheustól meg titkon (?) azt várták, hogy visszatérhetnek a keményvonalas(abb), okos sci-fik. Hát ezt kétlem, hogy megtörténik.

Egy érdekes ábra:

'13-'14-ben lesz pár jónak tűnő sci-fi:
    Riddick 3
    Oblivion
    After Earth
    Pacific Rim (!!!)
    Gravity (!!)
    Robopocalypse (Spielberg)
    Elysium (!!!! - Blomkamp)
    The Host
  • Sir Quno Jedi
    Ez a film sem készülhetett volna el, ha az Avatar nem jön be a népnek.
  • Zero 7th
    Persze, nyilván, ez neked tök ésszerűnek tűnik. De elárulom, ez csak azért van, mert kibaszottul gecibuta vagy a témához.

Elárulom, hogy a tudományban soha a büdös életben nem fogsz semmi olyat találni, ami 100%. Viszont az "extremely unlikely"-nál NINCS erősebb negatív feltételezés. Ugyanis a tudomány semmit nem zár ki kizárólagosan. Az is csak "extremely unlikely", hogy holnaptól taszítani fog a gravitáció, és minden atomjaira hullik.

Fasz meg hasonlatokkal nem jutsz sehová. Nap mint nap több száz vírussal találkozol, amit a szervezeted lenyom, és semmi hatással nincs rád. Idióta már a száz tudósos felvetés is, bár tőled nem is várok többet.
  • CSOCSO
    Az a facepalm, hogy mennyit szpojlereztetek az elmult par oraban :(
  • Micsu
    minden évben jön ki több magas költségvetésű scifi, attól még hogy nem pörög úgy vmi mint a 80as években még nem halott
  • Sir Quno Jedi
    Prometheus

Én nem vettem úgy, hogy ez bárminek az előzménye, vagy kezdete, vagy utózmánya vagy bármi (pedig én alien ügyileg túlképzett is vagyok és fan). Viszont jó volt ez. Persze ezer helyen bele lehet kötni, de manapság egy ilyen minőségű kalsszikus scifi olyan ritkaság (konkrétan nincs), hogy egy szavam sem lehet. Ha sikeres lesz, talán kapunk újra valódi scifiket, ha nem, akkor végleg halott a genre.

Az alternate ending jobban tetszett. :D