106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hapi
    feláldozható nyugdíjasok színészest játszanak 2
    3/10
    Ez egy semmi volt.
  • Szabi84
    The Bourne Legacy

Eddigi Bourne filmek nagy kedvenceim, ez is tetszett, de azokat nem szárnyalja túl. A film előtt lenyomtak pár trailer na ez a kettő nagyon jó lesz:

• Shep
    És a film 90%-as sötétben fog játszódni :D
  • Totti5
    Már láttad a filmet?:)
  • tigeroo
    1. kiaz aki pénzeli ezt a szart
    2. kiaz akit egyáltalán beengednek hollywood közelébe és ilyen szarokat alkot?
  • sandor8206
    jaj, tényleg hurka :-)
  • tomsolo
    Sztem az lesz a vége, hogy csak DVD-n(!) fog kijönni :D

Ez a batmobil ultragejli.
  • Blasta
    Ez itt a vég
    http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=68650
  • Zoli007
    Looper: 7/10
    Nem gyütt be annyira. Végén még vártam volna valami bemutatót, hogy a csóka
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem hiába ölte meg magát.
  • Zoli007
    Another Earth: 8/10
    Nagyon bejött a hangulata a filmnek.
  • Susarc
  • Panzermeyer
    Én vs James Cameron: Avatar (2D)

Hm! Na így kell akció sci-fi kaland szerelmes filmet készíteni.

Majdnem 10 / 10
  • böröczk
    Nem, köszi, ezt le is szedem mára.

Tegnap megnéztem az Orpheanage-t

8,5/10

A maga kategóriájában simán 10/10 egyébként, nekem jelen állapotomban túl nyomasztó volt, de amúgy tökéletes, nagyon tetszett a vége, kerek, fordulatos sztori.
    IMDB-n is amúgy elég jó értékelést kapott.
  • Lipi1980
    Amerikai pite 4 - Találkozó

A társaság nagy rész próbál felnőni, de Stiffler ugyanolyan pöcs maradt! Hál' Istennek, mert ez menti meg a filmet :)
  • n000rbi
    Batcop :) Jó kis ujjlenyomatmágnes-sisak. (de legalább bárhonnan kiszúrják napsütésben)
  • n000rbi
    Szerintem meg nagyon is f.sza plakát :) (de biztos azért, mert a 80-as években cseperedtem:D)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk.
  • Blasta
    Mi gáz ezen?????
    80as évek stilusaban rajzolt plakát, kurvajo munka.
  • Guren
    Outlander megvolt már? szerintem egész kellemes kis költségvetésű scifi.
  • k0trapali #70948
    The Hunter(2011)

Hát kajak felidegesített a film... egy idegesítő nemnormális film. A tájak és a vadon viszont szép. Pontozni meg nem fogom mert bosszantó film. Szörnyű!
  • tomsolo
    LOL (namégegyszer)

• tomsolo
    LOL!

[IMG]http://filmbuzi.hu/files/2012/robocoppp3.jpg[IMG]
    [IMG]http://filmbuzi.hu/files/2012/robocoppp8.jpg[IMG]
  • Tatyla
    ez de gáz...
  • lord nihilus
    A kilencedik légió (2010)

A Prometheus óta megkedveltem Michael Fassbendert, és elhatároztam, hogy megnézegetem a filmjeit. Elsőre ez jutott. Római Birodalom, Britannia, 9. Légió....ismerős volt a téma, mivel még régebben néztem meg a 'The Eagle' című filmet, ami nagyon is tetszett. Mint kiderült ez volt lényegében, annak a filmnek az előzménye. Ajánlom mindenkinek, egy megnézést bőven megér :)

8/10
  • böröczk
    Láttam, és tetszett is.
    Amúgy ilyesmire is gondoltam.

Most végül leszedtem az Orphanage-t, és töltés alatt a The Orphan, ezekről valaki egy véleményt, spoilermentesen, akár szubjektív pontozás formájában? :D
  • PetruZ
    The Expatriate (2012): Aaron Eckhart próbál keménykedni a volt titkosügynök apuka személyében, aki miközben a lányával menekül, kénytelen a titkolt múltjával is szembenézni és egy nemzetközi ügyet is megoldani - elég középszerűen. Volt "kill squad" ügynökként ritka sokat bénázik, de a lagymatag, feleslegesen túlkomplikált sztori se igazán tud aládolgozni, a normális befejezést meg feláldozták az érzelgősség oltárán. Tévéfilmnek simán jó lesz néhány hónapon belül, különösebben vágni sem kell belőle... 4/10
  • zzeN
  • Blacksheep333
    Pandorum
  • böröczk
    Szeretnék valami (akár új, akár régebbi) filmet, ha ajánlanátok nekem a következőkhöz hasonló kategóriákban, ma östére:

District 9
    Moon
    Cabin in the Woods
    Kocka
    The Thing

Tulajdonképp bármi jöhet, ami nem földhöz ragadt, és minőségi.
    Vagy jöhet kevésbé minőségi, de ugyanakkor nagyon szórakoztató. :P

De akár színvonalas vígjáték is, viszont az akkor tényleg jó legyen. :)
  • Pluskast
    Ugyan ez még nem jött ki de nagyon érdekes filmnek ígérkezik.

• PetruZ
    De akkor a gomb lehetett volna náluk is, sőt, úgy még izgibb lett volna... :P
  • Malakai
    annak a bizonyos kis vezérlőteremnek és a liftes helységnek a létét, ahol egy nagy piros gomb üzemeltet egy vész-kiürítőt, ami minden szörnyet benyom a bázis belsejébe...
    Biztosan...
    ...az istenek egyik kitétele volt a "szerződésben", hogy összeköttetésben legyenek a szörnyliftek a bázissal közvetlen.
  • PetruZ
    The Cabin in the Woods: Azt már az elején levágtam, hogy ezt nem klasszikus horrorfilmes, hanem techno-horror-geek szemmel kell nézni (megjegyzem: a ház teljesen ugyanaz volt, mint az Evil Dead-ben :) ) és ettől kezdve teljesen jól működött és szórakoztatott, egészen az apokaliptikus befejezésig. A "miért?" mondjuk elég haloványra sikerült, de elfogadható, ez esetben viszont jobban örültem volna egy olyan alternatív befejezésnek, ahol
    a füvezős srác nyírja ki a csajt, azzal a felkiáltással, hogy "oké, te nem vagy szűz, de én igen... (durr) cool, mit nyertem?"... :P

Egy dolgot nem értettem sehogysem:
    annak a bizonyos kis vezérlőteremnek és a liftes helységnek a létét, ahol egy nagy piros gomb üzemeltet egy vész-kiürítőt, ami minden szörnyet benyom a bázis belsejébe...

Ettől függetlenül okés volt, nézhető, szórakoztató, azaz erős 6/10.
  • ProGabe #70934
    Több Hitchcock van benne, mint Hopkins, az biztos. Lenyűgöző:

• garex
    Üdv mindenkinek
    A Looperrel kapcsolatban lenne két kérdésem, lehet hogy logikai hiba, de lehet hogy csak én nem figyeltem.
    Az első az lenne hogy Joe feleségét teljesen lazán lelőtték, de a filmben nem az az alapvető probléma hogy ne lehet senkit megölni mert a hullát nem lehet eltüntetni? A másik pedig az hogy amikor a fiatal Joe felkel miután leütötte az idős a zsebében talál egy cetlit, viszont amikor az idős Joe szemszögéből mutatják az eseményeket akkor ott nem szerepel semmilyen cetli, vagy csak én nem voltam elég figyelmes?
  • Shep
    Az lehet, hogy fejlődik csak ebből nálunk nem sok minden látható, sőt inkább visszafejlődés érezhető.
  • wesker24
    Még nem de ami késik nem múlik amilyen rohamos ütemben fejlődik az orvostudomány X éven belül már olyan betegségek is gyógyíthatók lesznek amik mostani szemmel még lehetetlen !
  • Shep
    De azt nem is mondta senki.
  • wesker24
    Nekem is pajzsmirigy gondjaim vannak egyike azoknak a hormonoknak amik kiestek nem működtek születésemkor igy nekem nem 100 %-os a test hőmérséklet szabályozásom vagyis nem érzem annyira a hideget és a meleget mint egy átlag ember a kezem tisztára olyan mint egy Avatar-é amikor hideg van egyszerűen nincs benne megfelelő vérkeringés !

Régebben évekig szedtem az L-Thyroxin-t pajzsmirigyre de mára már sikerült elhagynom !
  • Sir Quno Jedi
    Én nem ugattalak le. A pajzsmirigyem miatt, amúgy is kell bioptron lámpa.