106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Arnold újra Conan lesz 2 év múlva

Beindult az öreg...
  • bakkerman
    te nem??!!!

#71122: huhúú tényleg,na ez nem jutott eszembe,pedig tényleg nagy film
  • Sir Quno Jedi
    Azt szereted?!??!
  • Solid Snake
    Nagyiporesz lolmá
  • Sir Quno Jedi
    néznél inkább tisztességes HDporeszt, ahelyett, hogy ilyen perverz szarságokra hajtasz... :D
  • Solid Snake
    Tőzsdecápák alapmű
  • bakkerman
    *tud pár címet
  • bakkerman
    halihó,olyan filmeket keresek,aminek a középpontjában a tőzsde,vagy a bankvilág van. Jöhetnek hollywood-i produkciók is,de a dokumentum filmekre is vevő vagyok :) Aki ezen kategóriákból pár címet,annak megköszönöm :))
  • ZilogR
    Abraham Lincoln a vámpírvadász szinkronnal
    Háát, olyan furán tetszős, nekem a szinkronszövegek miatt OMG érzések néha. Kicsit olyan, mintha az akciók közét akarnák kitölteni a jelenetek. SZépen elosztva az a pár látványjelenet a film során. Kezdő szintű CGI, 300-ból ismert fröccsenő fekete vér és lassított gyilok, Abraham pedig Neo fekete "pörgős" kabátjában. BTW olyan emlékeim vannak, hogy kasza is volt a trailerben, de a filmben mintha kimaradt volna - gondolom nem akartak amis aratójelenetet... :P

6/10, mert kicsit újat adott, bár gyenge minőségben (sajnos)
  • TaRka0107
    Nagyon megosztja az embereket ez az új Pókember. Nekem tetszett, talán jobb is volt mint a sima. Bár nagy Pókember fan vagyok:D Most megnézem majd fullhd-ban. Még a nyáron láttam moziban 3D-ben:)
  • IXEMGabeo
    sőt a Homokember se
  • IXEMGabeo
    persze, hogy az lett:O ezen mi volt meglepő?

Mondjuk sajnáltam, alapjáraton ő nem volt gonosz ugyanúgy ahogy Octopus se
  • k0trapali #71115
    Ja és rájöttem mi a végén az a kis... Bocs ha vótmá'
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Conors skizofrén lett, saját magával beszélget.
  • Reg5
    Batman: TDKR

Az első Batman film, amit moziban láttam (2D). Igazság szerint bele kötni nem tudok, mert nagyon tetszett. Az egyetlen negatívum annyi volt, hogy az utolsó 5-10 percről muszáj volt elmenni a szar buszközlekedés miatt...
  • IXEMGabeo
    szerintem is jó volt, külön örültem, hogy a Dr Connors volt az ellenfele! az egész úgy ahogy van a mai filmeket tekintve rendkívül jó alkotás
  • Jim Morrison
    (végre) megnéztem a Skyfall-t.
    Sajnos kezdés előtt tíz perccel nem a megfelelő idegállapotba kerültem, de azt kell hogy mondjam kimondottan jó lett. Jók a helyszínek, szereplők (Bond találkozása a főgonosszal haláli :D), jelenetek, párbeszédek (jópár poén), utalások ,meg úgy minden. Nem szeretnék spoilezeni meg ilyenek, úgyhogy csak annyit mondok (szerintem) megéri ezért (is) moziba menni, nem kell sajnálni azt a pár ezer forintot, megérdemlik.
    ha pontoznom kéne, akkor a kategóriájában: 10/10.

(valami mintha hiányzott volna, de ezt hangulatom ra fogom :D)
  • k0trapali #71111
    Bűzlött ez nekem is... de így legalább beigazolódott a gyanúm, hogy kamu.

Újra néztem a csodálatos pókembert. HD minőségben, Szinkronosan.
    Gwen hangja még mindig nem tetszik. Olyan érzésem volt miután megnéztem, hogy tuti lesz 2. rész mert eléggé kibontakozóban van még póki fiú. Nem az a rutinos hálóhintás lett belőle a végére, hanem túl van egy nagyobb ellenségen és még van mit tanulnia.
    Soundtrack jó, szereplők jók. Ben bácsi halála rész pedig elég drámaira sikeredett vagy legalábbis komolyabbra mint az előző szériában. Meg fogom még nézni párszor az biztos mert van stílusa és bele tudom magam élni.
    7,5/10 csak mert nem egy TDKR.
  • tommygear
    nem lesz ilyen
  • tomsolo
    több ember, változatosabb a szórás
  • ProGabe #71108
    Nem lesz semmiféle +30 perc, meg rendezői változat. Forrás: bármelyik értelmes oldal.
  • k0trapali #71107
    A Sötét lovag: Felemelkedés Blu-ray - Rendezői változat, plusz harminc perc

Jöjjön már ki!

Why do we fall?
  • Malakai
    Moziba azok mentek, akiket érdekelt is egy Spider-Man reboot, itthon meg az a szokás, hogy lekalózkodnak minden szart, akkor is ha le se köpné, nemhogy valami olyat, ami távolról esetéeg már majdnem érdekli.
  • k0trapali #71105
    Érdekesség...
    Mikor megjelent az új Pókember film és megnéztük a moziban akkor a nagy többség jó véleménnyel volt róla.
    Most, hogy kijött a kalózöbölben is csak negatív kritikákat olvasok.
    Ez miért van?
  • stargatelost
    The Amazing Spiderman

Hát ez bizony szar volt. Kezdve ott, hogy az unásig ismert eredetsztorit újra végig kellett nézni (jajj ne, uncle ben!). Emellett tele volt baromságokkal, erőltetett dolgokkal főleg az első fél óra, óra. A faszt, az egész film. A darus jelenet már erősen facepalmos volt.
    Meg én úgy vettem észre, hogy baromi kevés benne a látványos jelenet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csatornás, sulis, meg a végén a kötelező finálé.
    Másra nem is emlékszem, ez édeskevés egy több, mint két órás blockbuster filmbe.
    Garfielddal meg nincs bajom, de itt úgy játszott, mintha valami fogyatékos lenne Peter.
    Teljesen értelmetlen és felesleges volt ez a reboot. Bár már nem nagyon emlékszem az előző trilógiára, de biztos mehetett volna tovább annak a sztorija. Na mind1.

4/10
  • vg
    Nem tudjátok milyen filmforgatás van a kerepesi úton az Aréna Pláza felé? Sok szőke hajú statiszta van, valamilyen köpenyben.
  • sandor8206
    Get the gringo

Csibészes rosszfiúsjófiús jópofa gengszterfilmek kedvelőinek ajánlott. Mel Gibson lazán jó megint, aki Visszavágót bírta tőle ezt is próbálja be.
    A mexikói börtönváros helyszín unicum volt, nagyon jól feldobta a filmet. Bár számomra egyszernézős, de azt nem bántam meg, jópofa film.
    7/10

Battlefield:LA

Tipikus giccses Halivúdi SZAR!!! Most arra nem térnék ki, hogy kb. random lövöldözés idegenekkel, sztorija nyúlfarknyi. De a párbeszédek, szövegek kínosan fájtak. Nem tudom melyik volt a rosszabb amikor giccs faktor 1000-el nyomták az én kis katonás dumákat vagy az akció közben 1-1 alien lelövése közben benyögött kemény dumák.
    Kamerarángatás akciót se bírom, szóval 2/10, kurvára megbántam, hogy megnéztem.
  • cobol
    The Excision. 5/10
    Beteg film és beteg főszereplő csaj.
    Azért volt pár poénos rész is.
  • tomsolo
    The Amazing Spiderman

Fú ez de gáz volt. A csúzliszájú főgvaránusz ellenség iszonyat gyík volt.
    A csatornás jeleneteknél kajak Alligator (1980) színt, a gimis részek meg akármelyik random tini-sulis film szintje.

Dehogy vmi jó is mondjak ebben legalább van hálóvetője.

4-5/10
  • CSOCSO
    Amazing Spiderman

Verekedos reszek egesz jok voltak. A tobbi szamomra teljesen felesleges. Elejen rendesen gaz volt. Sokkal tobbet vartam tole.
  • sandor8206
  • tomsolo
    de jól áll neki is a festett haj
  • Tyler1
    Akinek nem lenne meg: Ten, az új eksönfilmje :)
  • pauly
    Ja,megvan :)
  • pauly
    Ez miből van? :D
  • Tyler1
    Az a haj :DD
  • zoliapu
    Halálos Kitérő 5 (2012) : 10/7
  • ProGabe #71091
    Frankón úgy lesz a creditsben, hogy Zoltán 'Döglégy' Gangxsta - Driver? :D

• cobol
    Nézd + a The Devil's Double filmet. Állat a főszereplő
  • pauly
    The Amazing Spider-Man 7/10

Nem volt ez olyan rossz,rosszabbra számítottam.Nekem jobban tetszett mint a Tobey Maguire-es.Ebben pókember mozgása,szövege,meg úgy az egész sokkal jobban emlékeztetett a képregényre.
    Ja és a soundtrack is egész jóra sikerült,nem véletlen,a végén vettem csak észre james Horner nevét :)
  • Barnabyka
    Get he gringo 7/10

Nekem tetszett, Mel Gibson nagyot játszik benne, én csak ajánlani tudom.