106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Battleship
azt hozta, amit vártam tőle. egyszer nézhető bugyuta akciófilm, túl lassú kezdéssel. vasárnap délutánra pont jó. -
sandor8206 #71206 heti termés
Sasszem
Bírom az akció-thrillerekt, kémes sztorikat...az ilyen telefonba megmondja valaki, hogy mit csinálj dolgok is bejönnek. DE ez már nekem túl hájtek volt, nem jött be. + sok filmbe ellövik ezt az ikertestvéres dolgot, nem szokott zavarni, de itt valahogy zavart, hogy mekkora mákja van márSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!computernek, hogy annak az egy valakinek aki lezárolta a rendszert és fel tudná oldani, van egy ikertesója
+ 1-2 dolog amit leművelt a "telefonos segítség" már túl hihetetlen volt pl: nagy feszültségű vezetékes rész
+ az ilyen Billy bob ThortonosSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!önfeláldozós, meghalós jelentek is "nevetségesek", mit ér el vele, kicsinál egy dront, ennyi??? hazafiak az amcsik, OK ezzel nincs gond. Eléugrik egy elnöki golyónak vagy hasonló, belefér.
3/10
Hazugságok hálója
Egyszernézős kategória, Sokszor mondják, hogy Leo mekkora színész, én inkább azt mondanám, jó sok filmben játszik és így tud kiemelkedő lenni Tehát ő is jó, de inkább az alapanyag, script jó.. Pl: itt semmit nem tudott hozzátenni a filmhez.
Crowe-nak sokkal hálásabb szerep volt a dagadt leszarom irodai CIA ügynök szerepe.
R. Scott sztem sokadjára szállította ezzel a filmmel is középszert 5/10
Pandorum
Jó sci-fi horror, jó sztorival és csavarral, nem egy Alien kategória de nincs mit szégyenkeznie. Jó dizájn, remek ötletek stb. 6/10
Bárányok hallgatnak
Rég láttam már, belefutottam egy "kölcsönzőben", gondoltam le tudom megint. Klasszikus, bár nekem most valahogy már nem ütött akkorát. Furcsa mert tudom, hogy a filmben nem a nyomozós rész a fontos, nem is így csinálták, hanem a karakterek, párbeszédek stb. DE az a része gyenge volt. De most azért pontozzak le egy filmet, mert az ami???
Mindegy, Hopkins 10/10 , hatalmas a szerep és az alakítás is. Foster se rossz, de Lecter karaktere miatt eltörpül mindenki.
8/10 -
Oldboy remake is "nagyon várós"
Original:
Remake:
Result:
Adrian
Original:
Expected:
-
En is igy erzem. Madagascar 3 nagyon jo lett az Ice Age meg olyan.... ehh..
-
Szerintem teljesen fordítva igaz, amit írtál :D Az Ice Age megfáradt, fősztori gyenge volt, viszont a Madagascar 3 nagyon feelgood lett, és a sztorinak is tök jó véget kanyarítottak. -
Én végignéztem, de csak Scrat miatt. -
Jégkorszak 4-et én sem tudtam végig nézni. -
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Némi fáradást éreztem a sorozat 3. részében. Még mindig jó, igényes, még mindig ugyan azok a karakterek hozzák ugyan azokat a poénokat, ugyan olyan jól, de a főstory most gyenge és unalmas lett. Kissé bazári, túl pörgős.
Zeneválasztások még mindig no1.
10/6
Ice Age 4: Continental Drift
Ez a széria viszont még mindig nagyon jó. Igaz itt sincs sok újdonság már, de a poénok nagyon ütősre sikeredtek és szórakoztató maga a story és a karakterek is.
10/8
-
Kertvárosi kommandó
Ki a pöcs bólint rá az ilyen filmötletekre? Nagyon rossz. Nem is vicces, nem is izgalmas, a sztori meg egy nagy facepalm.
Jégkorszak 4
Ezt meg a harmadánál ki is nyomtam. Ötlettelen hülyeség, ez már csak szigorúan a 6-8 éves korosztálynak való, szégyen az első részre nézve. -
sandor8206 #71198 71197, leírtak mindent
semmi köze a nosztalgiához, hogy mi jó és mi nem
ha jó film akkor most is jó, a mai fiatalokat meg felesleges felhozni, mert egy normálisat nem ismerek (lehet van, de nem az én környezetemben)
pl: vagy 2-3 éve láttam először a 7 szamurájt, tehát semmi nosztalgia, fekete-fehér stb. stb. simán 10/10 film nálam mégis -
Hát én anno moziban láttam az eredetit és akkor nagyon jó volt, később is megnéztem még akkor is, viszont nem sokkal az új rész előtt szintén megtekintettem és hát, ööö izé akciók elég mókásak, színészi játék szintén viszont a történetvezetés sokkal, de sokkal jobb és mélyebb gondolkodásra késztet, mint az új. Az új egy látványos akciómozi semmi több, a régi meg egy akció mozi mondanivalóval ami régen még látványos is volt :) Ettől függetlenül simán nézhető ma is az eredeti verzió is de sok benne a mai szemmel nézve mókás megoldás. -
Olvass a sorok között. Azért kell megmutatni például tizenéveseknek "akiknek nem sokat mond a Schwarzenegger név" mert rájuk nincsen hatással a figura kultikussága, nem pedig azért mert csak az ő szavukra lehet adni.Egyszerű pszichológiai magyarázata van a a jelenségnek. Rád hatással volt az a film, és ezt újra átéled, ha teszem azt 30 év múlva ismét látod.
Mondjuk ezt is érdekes lenne részletezni, hogy miért tartottunk nagy filmnek egy amúgy nevetséges Amerikai nindzsát, de ebbe nem megyek bele.
Na, de most komolyan. Vonatkoztass el az emlékektől. Próbáld elképzelni, hogy megnézel egy régi filmet a műanyag épületekkel, a mai szemmel gagyi effektekkel és egy gyenge színészi képességekkel bíró emberrel a főszerepben, majd megnézed majdnem ugyanazt, modernebb megoldásokkal, hitelesebb színésszel. Nem mondom, hogy tuti jobb lesz, de hogy a régi hendikeppel indul, az biztos. Azt meg, hogy a régit nem lehet überelni... Ilyet kijelenteni, vicc. No comment kategória.
Egyébként egyszerű, különösebben bele sem kell élnem magam, mert pl. volt néhány akció/fantasy kult film ami valamiért kimaradt gyerekkoromból (pl. Conan), most megnézve meg nem értettem mi olyan nagy szám rajta. -
Headhunters/Hodejegerne
Már hiányzott egy ilyen végig izgalmas és fordulatos film, és az északi filmekre jellemzően még 1-2 morbid poént is sikerült becsempészni. Túlzás nélkül nekem az év egyik legjobbja, bár még sok elmaradt filmet beterveztem a az elkövetkezendő hetekben :) A felirat ugyan néha kusza és emiatt zavaró volt, láthatóan sok minden nem volt lefordítva, de ez persze nem a film hibája. Ha lesz egy normális felirat vagy szinkron még biztos, hogy újranézem.
8.5/10 -
sandor8206 #71194 jah, a tízennévesek ha azt mondják akkor tuti úgy van, + eleve mire alapozod ezt? mert még ha egy transformerst említesz aláírom, hisz sikeres, ez meg annyira tetszett a tízenéveseknek, hogy le se szarták a moziban
-
BewK #71193 hideglelés? -
Mostanában úgy döntöttem leszedek egy pár filmet németül ami tudom úgyse nagy eresztések, de gyakorolni jó velük a dajcs nyelvet.
Jégkorszak 4:
Megint a mókus meg a makkja értek benne valamit a több olyan felesleges volt. Egynek elment.
5/10
Hideglelés Csernobilban:
Fura, hogy a Jégkorszakban nehezebb volt megértenem néhány párbeszédet mint ebben a film bár valamilyen szinten érthető is mert a film fele abból állt hogy sikongattak mint a fába szorult féreg. A történet még 5 évesenek is rossz esti mesének. Igazából semmi extra.
3/10 csakmert inkább ezt néztem a vonaton mint bámulni ki az ablakon. -
Felesleges érzelmeket belevinni a vitába/véleményekbe, a személykedést is ha lehet hanyagold.
[FIGYELMEZTET] -
Béka Benő #71190 Te vagy a rakás szar ! -
Béka Benő #71189 A mai tizenévesek már alapból hülyék !
Nekik a kopasz majomivadék-kinézetű Jason Statham az Isten.
Az agyhalott (magyar) alja-fiatalok már alapból fikáznak minden 10 évnél régebbi filmet.
De a nézhetetlen, futószalagon gyártott Milla Jovovich-os Resident evil-sorozatukat, meg a híg fos-színvonalat képviselő Family Guy-t, meg azt a szaros Ted-et nem szabad bántani. Mert az is istenkirály nekik.
Szerintem a Hobbit-ot is oltani fogják majd rendesen, mert gyökerek. -
pedig sokkal jobb mint az eddigi tenyérbemászó képű bondok -
Igen az 50-ik évfordulóra direkt összecsapták.
Ezért kap mindenhonnan jó kritikákat és ezért áll az IMDBn 8.3-on.
-
Nyiri #71186 Egy rakás szar a film :( -
így egyre kíváncsibb vagyok, hogy valaki lehúzza, valakinek meg tetszik. :D -
Tesóm azt mondta fasza volt. Ő mondjuk már vagy 4-szer látta moziban, mert Pesten dolgozik a Cinema City-ben, és ez volt a munkája, hogy figyelje a termet:D Bár ő neki minden szar tetszikXDXD -
Skyfall - 5/10
Nem tetszett. Eleje jó volt, de kb. azután, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyszerűen ellaposodott a sztori egy szimpla Szupercsapat résszé. Túl sok volt benne a Bondos utalás, az sem izgat, hogyelkapták a buzitSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én puncikat akartam, meg akciót, nem egy drámát, amin a csajok a moziban majd elsírták magukat.feka lett Moneypenny, -
"a 1991-es eredetit nem lehet überelni"
Jah persze, biztos nem.
Vetítsd le a régit, majd az újat mondjuk olyan tizenévesnek, akiknek nem sokat mond a Schwarzenegger név. Kíváncsian várom, melyiket fogják jobbnak ítélni. -
Béka Benő #71181 Szerintem még az akciójelenetek és a csajok is rendben voltak !
Nálam így 6/10-es
De a 1991-es eredetit nem lehet überelni. -
Total recall 2012 - 4/10. 4 pont a CGI-nek, mas nincs benne -
-
Ennyi... :)
-
Bor, mámor, Provance.
Mivel Russel Crowe-t sok "férfias" filmben láttam, volt róla egy "skatulyám"..
RC mint romantikus vígjáték főszereplője? Nebassz..
Bakker: pozitívan csalódtam. Amikor valaki úgy játssza el az elesett szerelmes pasit, hogy közben azért még férfi tud maradni a talpán, akkor az az én szememben egy igazi színész
A film egy percre sem volt unalmas és mindenképpen jó szórakozást nyújtott.
Kategóriájának egyik legjobb filmje volt 6 évvel ezelőtt, amikor készült. RC fanoknak kifejezetten ajánlott, hogy ne csak az érzelem nélküli alakítások maradjanak meg a szürkeállományokban.
-
Blum #71176 5.8-at kapott imdb-n? :O
En csak kinomban nevettem fel rajta parszor,de ha nem egyedul nezem akkor kb. a 20. perc utan kinyomtam volna. -
A Marvel-t is megvették mégse látszik semmi változás, nem hinném hogy változtatni akarnának vagy fognak a dolgokon. -
Kertvárosi kommandó 2012 (The Watch) - IMDb
Halál unalmas, fos film. Mindegyik színész vígjátékokban szokta tolni, de ez most valahogy nem jött össze nekik. Egyszer sem nevettem rajta.
Vince Vaughn legutóbbi jó filmje a Négy karácsony volt számomra. Ebben is mondjuk úgy ő vitte a vállán a filmet.
Pontozni nem pontozom mert csak a feszültséget szüli. Arra ott az IMDb. -
Prof William #71173 George pénzhiányba került? Vagy még mindig nem volt elég a pénz?
Mondjuk a Disney csinált pár jó egész estét filmet, (Karib Tenger) szóval bármi lehet.
El bírnék viselni egy Old Republic idejében játszódó kalandsztorit. -
Lateralus #71172 -
Mi lesz itt jézusom...
-
ÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááá
A Disney megvette a Lucasartsot és új Star Wars rész jön 2015-ben!
http://thewaltdisneycompany.com/disney-news/press-releases/2012/10/disney-acquire-lucasfilm-ltd -
Rogue Trader (1999)
rohadt nagy film,9/10,a Tőzsdecápák után néztem meg,és nekem jobban átjött ennek a sztorija,kevésbé hollywood-i mint a Douglas-Sheen féle,de persze azis megér nálam egy 8/10-et -
Nekem az jobban bejött mint az 1, - az túlságosan Heist koppantás volt - csak hát rövid.