106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Males 7390 4.1
Females 6304 7.4
Non-US users 9419 5.0
Továbbra sincs miről beszélni, ez max egy öngól. -
A film értékelése: 7,7/10 (64 szavazat) -
Most láttam a kárpát expresszt a duna tévén -
Top 1000 voters -47-en szavaztak belőlük.
Megnézted pl. hogy az IMDB staff mit adott erre? :DDD -
asd -
sandor8206 #71683 nálam pl: Batman és robin=TDKR, csak az egyik színes zöldes szagos szar, a másik meg unalmas és erőltetett szar, de attól még szar (nálam) -
Top 1000 voters - 3.2
Van még kérdés? -
Nem. -
? Tehát a Nolan féle Batman nem kiemelkedőbb mint a Schumacher féle?
-
miért lenne feltűnő? ez egy sorozat, aminek rajongói vannak, teljesen egyértelmű, hogy ők zsigerből 10 pontot adnak, ha nem szörnyű a film. -
Akinek még van kételye, hogy nem csinálnak ilyet a csúnya filmstúdiók az imdb-n:
Á... nem feltűnő az a 11 ezer 10/10 pontos szavazat. :D -
az összeset a maga idejében -
Engem az a felfogás szokott felidegesíteni mint ami filmismertető boxokban van, hogy összemossák az eddigi teljesítményt a várható élménnyel:
Adaptáció (2003)
Charlie Kaufman (Nicolas Cage, A szikla, Tolvajtempó,Angyalok városa) úgy ír, ahogy él: nagy nehezen. Ikertestvére, Donald (Nicolas Cage, Ál/ARC, 8mm, Las Vegas végállomás) pedig úgy él, ahogy ír: őrülten és lazán.
Susan (Meryl Streep, Az ördög Pradát visel, Szív dallamai, Marvin) az életről akar írni, de nem is ismeri. John (Chris Cooper, Én és én meg az Irén, Hazafi ) élete pedig könyvért kiált. Négy élet - egy történet. Rendezte: Spike Jonze (Sivatagi cápák, A John Malkovich menet, Libido). -
maga idejében megjelent batman filmeken mit értesz? a burton féle mozit vagy a többi fost ami még kijött? :) -
facebookon is van már ilyen. lájkja pár forint, 1 nap alatt simán lehet 4-5 ezer kedvelést összeszedni vele.
Tyler: teljesen egyetértek, én szeretem a logikát megtalálni az érvelésekben is. ha észérveket hoznak, akkor pedig vitázni kurvajó.
az öncélú gondolatbuborékokat én sem szeretem, jön egy kijelentés és a válasz rá: "hát de ez szar pedig/hát pedig kurvajó pediglen-e!"
-
Sry nem olvastam az elozmenyeket, csak ez kiszurta a szemem, mobilrol bongeszgetek. -
Prometheus pl. folyamatosan esik ;)
8 körül nyitott most már csak mit tesz isten 7.3 . ;F -
amúgy Lantee hsz-e szarkazmus volt, de np :) -
Nolan tehetsegtelen?
Nem birom abbahagyni a rohogest, Miszter Filmes Szaktekintely! -
Ha az imdb így működne, akkor pl. 6 pont alatt nem is létezne film ott. Ilyen alapon a TF filmek is állhatnának 9 fölött, ha csak a fanok járnak oda pontozni.
A vélemények soha nem fognak egyezni ez rendben van, de ez az "az a hülye, aki szerint ez jó" stílusú értékelések, legalább annyira nem mérvadóak, mint az általad említett fanboyoké.
Szerintem a Memento egy szar film, baromság az egész, de a világ a hülye, meg az a fél millió fan, aki imdb-n felszavazta. Hát azért nem így működik, na
-
Az ugye fel sem merül senkiben, hogy egy több millió dolláros film kapcsán ha fontos a studiónak az imdb relevancia akkor simán szervez magának felponozó brigádot?
:) -
Na ne idegesíts már ott van pl. a Memento meg a Tökéletes Trükk mindkettő remekmű, azért az tény hogy a Batman-t kár volt elvállalnia de ez van. -
sandor8206 #71666 nem tudom mit kell nagyügyet csinálni egy film pontozásából, ízlés kérdése, sok indoka lehet valakinek miért 10/10 , vagy szarabb egy film
nálam pl: TDKR 2/10, mert tényleg ultraszarnak tartom, és ??? attól az imdb nem lesz 8.00 vagy mi + tökre le is szarom, hogy másnak bejön vagy ha más fikázza azt ami nekem bejön -
de figyu már, ha szembeállítod az X igényeit kielégítő filmet az X-el, akkor 0 = 0 lesz az egyenleted nem?
ebből csak azt lehet leszűrni hogy a népnek ilyen filmre van igénye manapság - az megint más hogy maga a film mit is képvisel.
nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedőbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idővel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.
amúgy nolan vitathatatlan hogy tehetséges rendező, kedvenc filmem mai napig a memento tőle, de pont ez az, tud ő jobbat is...
inceptiont is pl moziban láttam, így évekkel később nem maradt meg bennem annyira maga a film.
nyilván ahhoz is kell kunszt, hogy ennyi cselekményt betudott sűríteni röpke pár órába, de be kell látnod hogy emiatt valakiben még maradt hiányérzet azért, és voltak benne logikátlanságok.
szóval az imdb-s skála pont annyira mérvadó mint valami batman találkozón kérdezgetni a fanboyokat (nyilván amit nem szeretsz film nem kajtatod az oldalon és nem pontozgatod lefele), ez megis látszik most itt hogy egy úgymond "semleges" filmes topikban eléggé megy a vita erről.
én örülök azoknak is akik 10/10-nek és ehhez közelinek találják a filmet, de rám sem volt olyan hatással, és tényleg Blasta pl. tök logikus érveket hozott a filmmel kapcsolatban amiért lepontozta, és azokat a hibákat sem nagyítóval kell keresni.
ez van, nem vagyunk egyformák, más az ingerküszöbünk, más benyomások érnek az életben, más fog meg minket, más kell a katarzishoz is. -
#71652 -
Vannak benn hülyeségek, de pont a "denevérhang" az egyik leglogikusabb lépés. Normál esetben nem elég egy a maszk, a hangot is meg kell változtatni, ha rejteni akarod a kilétedet. Nem tudom mi a gond ezzel. -
A rengeteg dicsérő kritikát is biztos agyhalott emberek írták. Én mondjuk nem olvastam a hétvégi vergődést a Batman körül, de kétlem, hogy ismét a többség lenne a hülye. Nézd meg még párszor a filmet, hátha összeállnak a darabkák, nem szégyen ha valaki elsőre nem ért meg egy filmet. -
Lantee #71661 Értem én, hogy miről megy a csevej, de azért lássátok be, kicsit vicces.
Batman Begins: iMDB 8.3
The Dark Knight: iMBD 9.0
The Dark Knight Rises: iMDB 8.8
Persze, tudjuk jól, hogy sok buta, semmihez sem értő, dagadt amerikai szavaz, és csak azért állnak ilyen jól a filmek. Valójában bűn rossz alkotás mind, nem is értem, hogy adhatott rá pénzt a stúdió. No, meg ez a semmirekellő Nolan gyerek is! Mit kereshet egy ilyen tehetségtelen senki a rendezői székben! Felháborító!
-
Meg tudom erteni, ha valaakinek nem tetszik, vagy tetszik egy film, mindenki mas, mas jon be. Tiszta sor.
De ha egy film cselekmenye nelkuloz minden logikat es egyertelmuen csak jozan paraszti esz kellene ennek a felfogasahoz, akkor elcsodalkozom a sokat pontozokon. Ok-okozati osszefuggesek hianya nem izles kerdese. -
mondom hogy semminek nincs értelme :)
ja, nem tizpontos, nem is kilenc, de az éven talán az avengers volt ami még jó akciófilm volt, másról nem tudok... -
Nekem ez az egész Nolan féle trilógia egy rakás.... szerintem az első nagyon gáz, a másodikat elvitte Heath Ledger a hátán, a harmadik meg egy katyvasz, abszolút közepes. Jól jellemzi az utóbbi évek színvonalát, hogy ilyen filmek kerülnek a trónra. C.Bale meg ahogy denevérül beszél lemélyített hanggal... nem tehetek róla de röhögnöm kell tőle. Ultragáz. Viszont Tom Hardy rohadtul tetszett, ahogy Bane-ként beszélt, hogy valami jót is mondjak. -
na igen.
-
talán mert nem vagyunk egyformák? mellesleg miben érint negatívan az hogy valakinek ez tízpertíz? (szíve joga, legfeljebb nem adsz többet a szavára...) -
Azt még nem láttam, mert sokatok szarozta. -
Nekem történet is jó volt. Vannak kérdések közben tényleg, de nem kell mindent nagyítóval nézni, ahogy előttem is írta valaki. -
Aha - ha tehát sok a CGI és sokat harcolnak egy filmben az jó. Értem. -
Igen. Lásd Prometheus. -
Dehogynem. Nem volt vele semmi gond. Több harc kellett volna batman részéről ennyi. Pedig nagyon sokaknak tetszik. De ez a sok ember biztos igénytelen... -
Nem kell ilyennek lennie. -
De sok finnyás van. Ez egy akció/scifi film. Ilyennek kell lennie.