106874
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Calver
    The Unusuals-ban jó volt. illetve... The Unusuals alapból kurvajó volt, és megközelítőleg lehetetlen egy sorozatban kiemelkedőt alkotni ha az embert Adam Goldberg és társai "lejátsszák a vászonról", de így is sikerült egy 42 perces rész alatt több érzelmet kifejeznie (avagy nem olyan volt, mint egy faarcú idióta), mint a Hurt Locker - Avengers kombó alatt. (TBL kimaradt)
  • tomsolo
    Looper (2012)

Nekem kifejezetten tetszett a film, talán az utóbbi idők egyik legjobb Bruce filmje mégha itt mellékszereplő is. A paradoxonokat felemlegetőknek meg üzenem, hogy felesleges keresgélni, rájuk mutatni mivel az időutazás maga alapból is az :)

Apropó: érdekes volt észrevenni, hogy Bruce szinte az összes ilyen időutazós filmben:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

meghal a végén.

A fiatalkori énjét játszó színész, nagyon jól nyomta az állóképek alapján nem is hittem volna, hogy ilyen erős kisugárzása van a csávónak. Egyébként ez egy "szerelmes" film, inkább dráma kategória nem véletlenül lett film leggyengébb része a lövöldözős jelenet. (Looper bünti viszont az elején állat volt.)

A magyar fordítóknak meg üzenem, hogy a loopert jövőgyilkosnak fordítani és utána konzekvensen így emlegetni önnamgában megér egy kis összeget hogy egy nap ott üldögéljenek a kukoricatábla mellet, zacskóval a fejükön.

8/10
  • PetruZ
    Ahogy írtam, nagyjából. A 3. rész közepe / vége felé történő események körül indul (riporter kinyírása, stb.).
  • tomsolo
    Ez a Jeremy Renner számomra kifejezetten irritáló színész ráadásul eksönhíró szerepekben nyomul ami tovább fokozza az undoromat.

Az Avengersben is hánytam tőle, valahogy kifejezetten balfék képe van és gáz volt ott is ahogy keménykedett.
  • tommygear
    a hárommal játszódik egy időben
  • PetruZ
    The Bourne Legacy (2012): A szálakat nagyjából ott veszi fel, ahol a trilógia véget ért, de új főszereplővel. Aaron Cross (Jeremy Renner) nem a Bourne-program "maradványa", ő egy újfajta kiképzésen átesett szuperügynök, akinek menekülnie kell, miután a Bourne-ügy hullámai az ő programját is elérik és mindenkit likvidálnak. Miközben a titkosszolgálatok igyekeznek eltűntetni a nyomokat és elferdíteni a kiszivárgott anyagok tartalmát, Aaron és a kezelését felügyelő dokinéni (Rachel Weisz) menekül a nyakukra küldött ügynökök elől.
    Izgalmas, akciódús, de valahogy túl szimpla és egyszerű az egész. A trilógiában jobban működött a háttér, ez a "dilibogyós"-vírusos maszlag elég nagy baromság, gondolom, divatból rakták bele. A film is kurtán-furcsán ér véget, folytatásért kiált. Vártam volna, hogy esetleg felbukkan még Jason, de ő csak infómorzsákon, elszórt jeleken keresztül van jelen. Ilyen szempontból (és más karakterekkel) azért a két történet jól van összekötve.
    Renner viszont nem Matt Damon. Mivel itt nincs szó amnéziáról, a képességei sem működnek "misztikusan", ennek ellenére is (számomra) túl sok kütyüzés van benne. A Bourne "kung-fu" is csak egy helyen jön elő igazán látványosan. Arcjátékról ne is beszéljünk. :)
    Ez egy másik karakter, más háttér, más sztori, de remélem, a folytatás többet vesz át a trilógia jellegzetességeiből, mint ez a film. 7/10
    U.i.: Azt nem tudom, mennyire lesz zavaró, hogy a jelek szerint a M:I filmeket is ő viszi tovább. Bár szerintem az a szerep jobban illik hozzá.
  • daver88
    Meg esetleg a Vantage point...
  • messideco
    Ahogy elmondják, talán A forrás
  • Susarc
    hehe jól kiagyaltad,de én is gondoltam erre a paradoxonra:)
  • tomsolo
    Resident Evil: Retribution

hihiihia/10

Kb mint az utolsó játékok. Az a legszörnyűbb az egészben, hogy kurva jó is lehetne. De nem. Kb ilyen dialogusok vannak benne: Van 1 és 2 érti? Igen, meg 3 és 4. Megy ez!
  • motyodlee
  • gulyasandras
    Érdekes interjú.
  • tigeroo
    ha a látványon kívüli dolgok érdekelnek benne, akkor mondjuk az Őslakó c. filmet ajánlom (The man from Earth)
  • Guren
    szerintem nem sok hasonló film van
  • ZilogR
    Olyan filmet tudtok mondani, mint a Cloud Atlas? (amíg meg nem nézem... :P )
  • ZilogR
    Looper

Igen, nekem is olyan érzésem volt, hogy akkor ezt most átgondolták-e alaposan, vagy én nem értem igazán, hogy mi van... Aztán arra jutottam, hogy mindegyik igaz és hagytam a p..ba, nem is agyalok rajta sokat.

A kivitelezés: Háát, olyan BME-s gólya-hét alatti bemutatkozó videó szintet üti meg, többet vártam tőle. A jövőbeli jelenetek tetszettek.

5-6/10
  • Tyler1
    Looper

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most ha Levitt azért nyírja ki magát, mert befolyásolja az öregkori énje, akkor nem lesz öregkori énje, aki befolyásolja, nem?
    Klasszikus paradoxon, de jól belegyalogolt azért saját csapdájába a film.
    Amúgy nem rossz film, de nem is jó, ennek egyetlen oka, hogy a farmos rész konkrétan annyira unalmas és érdektelen, hogy már majdnem a hajamat számoltam inkább. Azt a bő fél órát szó nélkül kilehetne vágni a forgatókönyvből és fel sem tűnne. Nálam ott fulladt be a film. Egyébként a többi viszonylag rendben volt, Willis és Levitt nagyon jó volt, a maszkolás rohadt jó lett, így kell kérem szépen profi módon átmaszkolni egy arcot, nem mint a gigaköltségvetésű Prometheusban.
    Összegezve: közepes. Több Willis-Levitt akció, kevesebb kukorica számolás egy tetves farmon...
  • cylonflatus
    PE
  • CSOCSO
    Nem a megabajtokkal volt a baj.
  • CSOCSO
    Ez inkabb arra vonatkozik, hogy ne linkelj posztert a film kritikadhoz.
  • Haffey
    Tudnátok ajánlani jó krimiket? pl. a Hideg nyomon-hoz hasonlóakat
  • Tyler1
    Ez az egész poszteres történet azért lett kiírva, mert valami épeszű fórumozó 4 megapixeles borítóképeket csatolt minden értékeléséhez, ami 120 millió Mbit nettel is rohadt idegesítő volt, főleg hogy ezt naponta többször is megcsinálta.
    Nem az ilyen 800x600-as képekkel van a baj. Ennyi erővel akkor youtube-ról sem szabad linkelni, mert valakinél kifingik a tárcsázós net? :)
  • tommygear
    +1
  • Jim Morrison
    válts szolgáltatót
  • tigeroo
    mondjuk ha 3g-vel fórumozok akkor bizony picsa idegesítő, szóval nem annyira vicces :)
  • MrSpock
    Megnéztem én is,de képtelen vagyok osztályozni! Gyorsan kellett még pár sorozatepizódot meglesnem,hogy memóriatörlés megtörténjen!
    Ennek az ég világon semmi értelme nem volt! Na jó 1/10 a csajok miatt!
  • Susarc
    2012-ben kell ez még? már 10 éve is röhögtem azokon akik nyigtak a képek miatt.....
  • tigeroo
    direkt linkben nem lehet (CSOCSO-val beszéltük meg még anno mert eléggé sok adatforgalmat generált 1-1 oldal a topikból),de így szövegbe ágyazva lehet
  • tommygear
    kösz fater
  • IMYke2.0.0.0
    "NE linkelj Posztereket, DVD boritokat. Hozzaszolasod torolve lesz."

Csak szóltam...
  • berczely

RIDDICK

#71948 KÖSZ!
  • IMYke2.0.0.0
    Taxisofőr - ütős poszter.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a concept artos va na poszteren, akkor meg az szar egyeseknek...
    Egyébiránt, nem a poszter a lényeg, egy film esetében :)
  • tomsolo
    ez nem hivatalos
  • Tyler1
    Igényes és csicsás között van némi különbség. Számos jó kép kijött a filmről, akár forgatási kép, akár concept art, ez pl. rohadt jól mutatott volna poszteren, ha valóban készült ilyen jelenet.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha egy poszter túl csicsás, az nem sok jót jelent...
  • Tyler1
    Ez már hivatalos poszter?
    Nem vitték túlzásba. Lőhettek volna egy másik képet is Dieselről, nem azt használni, amit már saját maga posztolt FB-on. Meg a PS munka is elég gagyi lett, ennél még itt az sg-n is különbet gyártanak a banner készítő topikban.

Na mind1, azért várós.
  • tommygear
    Bourne Hagyaték

nem volt jó :( 6/10
  • bakkerman
    én tegnap néztem meg,vagyis nem néztem meg,42 perc után kinyomtam :DDD egyetértek veled,az egész frencsájz mehetne a kukába,elég megnézni a legújabb játék kritikáit...
  • Susarc
    pont most akartam én is kiakadni az új ResEvilen,de akkor már megtetted!:D Teljesen egyetértek! ez mi a picsa volt amúgy?? A kedvencem mikor egy klónért akit kettő perce talált ,akiből 3925 db van raktáron, mindent kockára tesz a Alice....

azért nem 0/10 ,de maximum 3-as ez a film.....vagy 2:)