106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Ugyanmár. Nemrég jelent meg az új egész estés Wonder Woman-es rajzfilm és modnanom se kell, igen jól sikerült, többször láttam magam is.

Ha a parasztoknak könnyed filmek kellenek, akkor nem kell azokat nézni. Nézd azokat amiket az értő közönségnek (is) csináltak.

Pölö a Watchman ezek közé tartozik, pedig "ríől" szereplős film...

Aztán pedig nézzük a profibbnál profibb, nagyfilmeket megszégyenítő animációs és rajzfilmeket, profi angol szinkronnal.
  • Blasta
    En total elhiszem, hogy kepregenyben pazar sztorikat keszitettek a RAJONGOKNAK.

De en nem vagyok rajongo, nem olvasom ezeket a kepregenyeket, atlag mozibajaro arc vagyok (illetve mar az sem, de ne menjunk bele). A gigakoltsegvetesu szuperhosos filmeket NEM a rajongoknak csinaljak, mert ha csak az O kedvukre tesznek, akkor a negyedet sem hoza vissza a film az eloallitasi koltsegnek.

Szoval habkonnyu, egyszeru sztorik kellenek, amiket wordwide lehet nyomatni a nepeknek. Persze vannak kivetelek, (pl. Dark Knight trilogy) de kurva ritka.
    Es tovabbra is allitom: Superman 2012-ben CIKI

(Wonder Woman-t pedig emliteni se merje senki, annal cikibb szuperhos karakter innen 2012bol nezve nincs)
  • Sir Quno Jedi
    Ha érdekel, adok listát arról mit nézzél meg MINIMUM.
  • Sir Quno Jedi
    Namost nem kell ehhez manapság még képregényeket sem olvasni (bár nem árt, meg régebben ez dívott csak, ha komolyabbat akartál). Többszáz résznyi JLA és egyébb kapcsolódó sorozatrész van, nem beszélve a több tucat egész estés (és gyakran összefüggő) szuper rajz és animációs filmekből. Ugyanez a helyzet az Anevgers-szel is. Aki nem tájékozódik az BUTA lesz és hülyeségeket írogat, én jobban preferálom az elsődlegs információ-forrásokat és megnézem MAGAM... :D

Bárkit, aki tényleg érdeklődik az univerzum iránt, hetekig odaszegezne a monitor elé csak az, amit én láttam...
  • IMYke2.0.0.0
    Azt-a-q... Te ezeket a képregényeket ennyire követted? Durva :)
    Én csak néhány Superman és Batman képregényt olvastam és slussz-passz.
  • Sir Quno Jedi
    Azé Szupi ennél sokkal több. Ez kb. a kommersz gagyi alapja, amit leírtál, de a komoly Justice League sztorikban igencsak kitett magáért mindig is és bizonyította, hogy helyén az esze és a szíve. Szal. lehet belőle nézős cuccokat gyártani (mostanában megen divat is, jónéhány profi rajzfilm jelent meg velük mára), akár nagyfilmben is össze lehetne pakolni egy Justice League nagyfelvonulást, mint ahogy az Avengers is tündököl. (Wonder Woman, Batman, Superman, Flash, Aquaman, Martian Headhunter, Green Arrow, Black Canary, Zatanna, Elongated Man, Firestorm, the Atom, Red Tornado, Captain Marvel, Hawkman, Hawkgirl, Green Lanterns stb. mind-mind megérnek egy misét a komolyra vett verzióban)

Vagy ott a Young Justice sorozat, melyben az új nemzedékről van szó és hogy hogyan boldogulnak a régi nagyok hagyatékában/árnyékában, ill. hogyan képesek elismertetni magukat azokkal. Igazán pazar, meglehetősen, sőt mostanában erősen drámai sorozat.
  • IMYke2.0.0.0
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=z89kTWcoRik]Screen Junkies szerint a "Man of Steel" trailer.[/URL]
  • Blasta
    Superman-nel pont az a baj mint Robin Hood-dal:
    - A-Z-ig ismerjuk tortenetenek fontosabb reszleteit, elbaszottul unalmas mar az egesz, tobb generacio felnott miota "megszuletett".
    - Ultra ciki az outfit-je

Komolyan, miert kellene erdekeljen engem ISMET, hogy a kisfiu Clark Kent valami baleset/szerencsetlenseg/veletlen soran raeszmel emberfeletti mivoltjara, majd a ra nehezedo nyomas miatt kiborul es elvandorol messze-messze, hogy aztan ott a faterjanak a szelleme visszaterelje a helyes utra es vegul visszaterve az emberek kozé, indokolatlan piros-kék pizsamában megmerkozzon Lex Luthorral/Zod Generálissal majd vegul megdugja Lois Lane-t???? Ja és persze 100 forintos mosollyal repkedjen a vilagurben a Folddel a háttérben...
  • ZilogR
    filmet nézett vki?
  • Tikal #72159
    nem erről szól hollywood? szórakoztatás és pénz csinálás, nem értelek mi bajod most ezzel, ráadásul honnan veszed hogy nem lesz egy jo film, és akár "művészileg" nem fog mutatni semmit? ...
  • Tikal #72158
    de milyen huszadjára? lehet nálam kimaradt, de nem sok superman filmet ismerek a 30 évvel ezelőttieken kivül...
  • sandor8206
    érveid tisztán technikaik és üzletiek, gondolom ezért is finanszírozta meg a WB...de művészi megközelítésből szart sem érnek
    egyszerűen azért kell remake, hogy lehessen még több részt csinálni
  • Tyler1
    Nagyon is lényeges. Ahhoz, hogy továbbtudják vinni a Superman történeteket(adott esetben ugye a Justice League lesz a soron következő), kell egy normális alap, az meg több mint 30 éve nem készült.
    Egyébként meg Superman talán a legnagyobb képregényikon, mindig lesz helye filmvásznon és mindig felfogják dolgozni az élettörténetét, az adott korszaknak, kultúrának, igényeknek megfelelően, még százhuszadjára is.
  • sandor8206
    snyder egy bér rendező, nagyon remélem, hogy ő semmit nem helyez előtérbe Supermannel kapcsolatban és csak annyi beleszólása volt a filmbe, hogy ő rendezte, remélem a forgatókönyvbe semmi, akkor még talán nézhető is lesz.
  • sandor8206
    nem ismerem a 45. számot
  • sandor8206
    nem az a lényeg, hogy készült-e értelmes film. Hanem elmesélik huszadjára, hogy került ide a kicsi Supi, amit kb. még az is tudja aki azt se tudja, hogy eszik vagy isszák supermant.
  • Tikal #72152
    Persze, miert nem kezdik mindjart a kepregeny 45. számával... Vagy megis mirol szoljon??

A tdkr is mennyivel jobb mozi lett volna ha nincs elotte a batman begins...
  • Tyler1
    Huszadjára? 78 óta készült értelmes élőszereplős Superman film? Én nem emlékszem. A minimum ami kijárna neki, az egy értelmes remake.
  • tigeroo
    hé, hé, hátrább az agarakkal!!

synderről beszélsz, vágod.

tuti hogy olyan aspektusokat helyez előtérbe ami eddig (vásznon) nem láthattunk supermannel kapcsolatban. engem a watchmennel (és a képviselt művészi értékével) megvett kilóra
  • sandor8206
    azért az elég necces, hogy megint "huszadjára" fogjuk látni Kripton pusztulását, Kent családot, meg a sok felvezető hülyeséget csak a körítés változik
    bár ha sok "birka" simán benyelte x éven belül, hogy hogy lett pókember ez is mehet nem!
  • Grove4
    tökéletesen megfogalmaztad az érzéseimet, elvesztegetett három órának éreztem a felhőatlaszt, számomra nagyon szar volt.
  • Tikal #72147
    Jobb lett volna ha a superman inkabb warchmen stilusban keszul el? Szerintem nem.
  • Sir Quno Jedi
    Nos aki Watchman-t csinált az jó, aki a sötét lovag unalomtrilógiát az meg xar, így számomra ez egy erős kérdőjel egyelőre, de azért végre van benne potenciál.
  • Tyler1
    Engem is érdekelne, hogy lehet ebből a trailerből leszűrni az egész filmet, azonkívül persze amit mindenki tud a szupercsávó életrajzából.
  • Grove4
    Hobbit: Váratlan utazás

Röviden: tízből húsz!
    Hosszabban: Akinek tetszett a Gyűrűk Ura, ezt se hagyja ki!
  • lord nihilus
    A hobbit

Méltó a Gyűrűk ura trilógiához, Jackson bácsi nem hagyott cserben minket :D

9,5/10
  • tigeroo
  • ProGabe #72141
    Na meséld csak el! Ne azt írd, hogy jön a rossz és legyőzi a jó.
  • IMYke2.0.0.0
    Én kérek elnézést, ha neked nem esett le, hogy mi fog történni a filmben...
  • ProGabe #72139
    "Mert benne volt a trailerben minden"
    Wut? Láttál te mostanában trailereket? Mert ez a mostani felhozatalból nagyon erősen kilóg, lévén nem tudtunk meg belőle semmit és egy darab igazi money-shot sem volt benne.
  • IMYke2.0.0.0
    Most már a filmet is.
    Mert benne volt a trailerben minden - igaz, újat sem mutatott.
  • Pluskast
    Ezt láttátok már?

• IMYke2.0.0.0
    Mos'má' meg-kéne-nézni-ezt-a-Loopert is.
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az már abban az időszakban volt, mikor a szent terror ment, azaz szépen tisztogattak és lezárták az összes loop-ot, az átlag halandókat meg simán lemészárolták az utcákon, zavargások voltak és totális terror. Nyilván nem azért küldték őt vissza, hogy ne találják meg, hanem mert tudta a "vezér", hogy ennek így kell lennie, különben a saját idővonala nem jön "létre". Ámbár az szerintem is apróbb logikai hiba volt (na nem mintha nem lettek volna benne nagyobbak is).

Az asztanál fogalmazta meg Bruce a lényeget, hogy fejében kavarognak a lehetséges idővonalak emlékei és verziói és minden ködös, bizonytalan, de bizonyos kulcs-cselekmények esetén minden élessé válik azonal és tisztává (hiszen akkor az ő esetében immáron eldöntötté válik a dolog "pillanatnyilag"). Avagy ahogy Yoda mondaná, a jövő mozgásban van. Érdekes volt. ÉS akaraterővel képes volt újra visszaidézni az általa valósnak hitt emlékeit, az a durva!!!

Jó volt ez a looper. Nem erre számítottam, de egy egész korrekt scifi drámát kaptam. Meglepő volt, hogy még mernek ilyesmit csinálni. Persze rém átlászó volt már az elején a TK-sokkal stb., de 1xűsége ellenére teljesen vállalható volt. A mondanivaló volt a lényeg. Kicsit tán túl hosszú és így vontatott volt...

Kíváncsi vagyok, ha full japók/koreaiak pakolják össze ugyanezt, az milyen lett volna (sokkal több szenvedéssel)?! :D Lásd. OldBoy.
  • Malakai
    Looper
    A rainmaker még rengeteg embert megölt ott, a loopereket csak funból küldte vissza, hogy saját magukat öljék meg. Őt akkor ez már nem érdekelte valószinüleg. Meg egyébként is az, hogy van ez a tagging nem azt jelenti, hogy soha nem gyilkolnak, csak azt, hogy nyomtalanul nem tudnak.

De igen, kényelmesen kikerülte ezt a megjelölős dolgot a film, ahogy időutazás ügyileg is sántikál és inkább halgat az elméletről. :)
  • Tikal #72133
    Vagyus feltunik hogy valaki chipje mar nem mukodik? Valami ilyesmi? Mert ugye ha elegetnek valakit vagy savval oldanak fel akkor nem hiszem hogy azt barmilyen tagging technika tuleli, hiszen az még a terminator chipjet is kinyirta :)) ... Persze ez csak film, szoval miert ne. Mindenesetre nekem ez nagyon gyenge dolog volt, plane az utan hogy
    bruce feleseget csak siman elégették a házban ha jol emlekszem
  • sandor8206
    hát ne haragudj de inkább power rangers mint Neon Genesis Evangelion...és ezt úgy ki tudom jelenteni, hogy nem láttam a filmet, SOHA ismétlem SOHA nem fog halivúd olyan filmet csinálni ami kicsit is hasonlítana a Neon Genesis Evangelionre
    nagyon egyszerű drága lenne és elvont...ez 2 egymást kizáró ok ma halivúdban
  • Sir Quno Jedi
    "Due to tagging techniques, it's impossible to dispose of bodies in the future..."

Magyarán megtalálnak bárkit (hullaként is), aki abban az időben van, bármit is tesznek. Ezért kell visszaküldeni oda, ahova nyilván nem terjed ki a hatóságok által indított keresés.
  • Tikal #72130
    Looper

jóóó film volt.. de

-miért kellett igy eltorzitani szerencsétlent? nem hasonlított jobban Bruce-ra így sem.
    -miért nem lehet a jövőben megszabadulni egy hullától, lehet nem figyeltem az elején, de ezt nem értettem végig :)
  • CSOCSO
    Butasag? szar?

Trailerbol nem mondanam, hogy OMG alig varom na de leszarozni?

Power Rangers? Gratulalok. Te azt se tudod mirol beszelsz.
    Meg ha azt mondanad hogy Gundam / Neon Genesis Evangelion / rahXephon stb akkor megertenem. Na de PR?

Mindenesetre kivancsi leszek mit hoznak ki belole. Jol nezzen ki, Utosen szoljon es adjanak hozza egy emesztheto sztorit. Ennyit varok. a Tobbi mar csak hab a tortan.