106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
áá, AVP az sehol nincs, az egy szégyen, komolytalan mindkettő.
Prometheus csalódás lett, nem volt olyan nagyon rossz, már nem is emlékszem mit írtam róla mikor megnéztem, de most hogy újra néztem az alien filmeket...csalódásnak érzem. pláne annak fényében hogy ridley scott készítette, el sem hiszem hogy csak ennyi sikerült neki. Nekem úgy tünik ahogy öregszenek a rendezők ugy száll el a tehetségük is, vagy nem tudom, mintha már nem lennének elég tökösek megcsinálni egy jó mozit, persze a studiok basztatják őket, tudom, de akkor is...
Az utolsó alien mozit leszámítva mind remek darab, a negyedik nekem nagyon nem jött be, tele buta jelenetekkel, meg már az alapsztori is nagyon ciki. -
sandor8206 #72287 az a nevetséges az egészben, hogy tényleg gyengébb 3-4 rész, de még így is lazán köröket vernek az avp-filmekre
+ a személyes véleményem, hogy hangulatba még a prometheust is simán lenyomják, főleg a 3. -
Kezdetleges a nagy szart. Akkor készült a Jurassic Park is, aminek a computer animált jelenetei kis túlzással még mai napig is megállják a helyüket, tehát a technológia már adott volt. Az Alien 3 egyszerűen egy gagyi, fos munka és a legszomorúbb, hogy az elődök is messze felül múlták vizuális látvány terén, pedig az első rész a 70-es évek végén készült. -
Hahaha!
És a videó elején már van egy olyan rész, ahol a Xeno a plafonon fut és ultra gagyi.
-
Találtam is egy videot erről, hogyan készült, érdekes, sok technikát elsőként használtak, új dolgokat találtak ki.. és nem CGI amiről beszélek, hanem rávetítés :(
making of -
szerintem nem egyértelmű, hogy bántó szándékkal írta e amit írt, de ezt már sose tudjuk meg, valószínűleg ha másképp szólít meg az sem tetszett volna, ez már csak ilyen.... -
szerintem nézd újra, lehet az emlékeidben jól néz ki :) Annyira elüt a CGI a háttértől hogy az valami hihetetlen. Nagyon sokat számít az a pár év fejlődés ami e között a rész meg a resurecction között van. -
"a CGI nagyon gáz, megölte az egészet"
Baromság, kezdetleges ugyan a CGI de messze nem olyan rossz, hogy bármit megoljon abban a fasza filmben -
elérhető angolul nagyon jó minőségben. -
BTW: jó sci-fi ajánlás, amíg a FellegTérkép elérhető lesz nem oroszul?!? :D Nem szörnyes, hanem gondolkodós kéne!? Előre is köszönöm!
-
Taken 2
Nyögvenyelős mindenség, nagyon kevés szereplővel, egzotikus környezettel felfényezve, sok fussunk, vezessünk, robbantsunk, "lőjük a balkáni borostás genyákat halomra" sztorival. Az egész egy hülyeség, az alapfelállás sem teszi szerethetővé a főhős(öke)t (mondván: én mindenkit megölök, aki a családomhoz nyúl), de ez nem Liam Neeson hibája, hanem a forgatókönyv íróké.
Egy mondatban: minden, ami "értéket" képviselt az első rész, tökéletesen nullává alázta ez. Törökországot látni pozitívum, a többi értékelhetetlen!
3/10
Csak egy apróság: A filmben érdekes, hogy az USA-ból egy család és Albániából egy család Törökországban küzd meg: Európa és Ázsia határán. A készítők vagy azt akarták, hogy ez jelképezze a kultúra és a taplóság határvonalát, de látva a film minőségét, alacsony költségvetését, ezek elutaztak ide, nyaraltak egyet és csináltak egy low-end filmet. -
sandor8206 #72277 akkor kerestem volna, ha oda "..." teszek és nem tudok mit írni, vagy beszéd közben hebegek-habogok és nem jut eszembe a kívánt szó. Itt szimplán rosszul írtam. Aminek örültem is volna a kijavít.
Pl: így- "a mind helyett helytelenül mint használtál"
de akkor persze nem tudta volna leírni ezt a frappáns "odavágós" saját lelki szegénységét kielégítő önkielégítést -
goldmember #72276 Igen bazmeg! Nem tudtad, hogy a rézgálic milyen jó tömegnövelő? Próbáld csak ki! -
pedig kellett volna :) -
sandor8206 #72274 kösz de nem kerestem -
"mint"
a szó, amit keresel: mind. -
sandor8206 #72272 Hobbit
Sok ismerősöm azt kritizálja, hogy az eleje unalmas, meg nehezen indul be, de utána felpörög. Na nálam pont, hogy az eleje volt zseniális és a dumálós részek, fehér tanács, gollumos rész tetszettek. A többi felesleges akciót untam, bár látványos volt, mint a goblinos-barlang, mint a vége, de nálam sose ez volt a lényeg.
Hanem a hangulat, na azt adta, mint a zseniális zenével, mit a helyszínekkel, mint a színészekkel, remek jelenetekkel. Gollum Bilbó jelenet zseniális, ki lehet találni, persze megint Gollum/A. Serkis miatt. Zseniális kis pszichó genya.
Tetszett az összefonása a GYU-val. HA lement mind a 3 rész ez is olyan alap fantasy és egységes epic sztorit fog alkotni a mint a GYU.
Minden GYU és fantasy rajongónak ajánlott. A felesleges hisztéria keltés és fika áradat felesleges volt. Nem csinált jobb filmet mint a GYU, de rosszabbat se.
8/10 -
Alien resurection
a sorozat leggyengébb darabja, szánalmas buta jelenetekkel..kár érte -
Alien 3
SE változatot néztem, jobb volt mint a sima, kár hogy a CGI nagyon gáz, megölte az egészet, amugy bejött a történet meg a hangulata, jók voltak a folyoson rohangászós jelnetek...itt kellett volna abba hagyni az alien filmeket, legalábbis ripley-vel... -
A tesztoszteron szerintem nem vegyszer XD
Mert benned is van :) -
Tom Hardy's Mad Max -
dont...feed...the... -
gondold el, én moziban vergődtem rajta... :SSSS -
Vegyszerekkel? Gyomirtóval?
-
Hát én másodjára kezdtem el a Felhőatlaszt, de kilőttem egy idő után... egyszerűen halálra unom magam rajta! Mindenhol jár a gondolatom csak a filmen nem!
Néztem, néztem áh gondoltam megnézem már hol tartok és... atyaég! ... 2 óra 50 perces a film és én még sehol nem járok... na mondom szevasz tavasz és pikk. Kikapcsoltam.
-
goldmember #72263 kibaszott vegyszerekkel könnyű -
Upside Down
Vegre megjelent. Hatalmas csalodas.
6/10
Az egesz gravitacios dolog hulyeseg.Persze enelkul a hulyeseg nelkul nem is mukodne az egesz film. A lenyeg, hogy ha a fenti vilagbol valaki lejon akkor ot a fonti vilag gravitacioja fogja huzni. Es ez minendre igaz. Szemuvegre, a pisidre barmire. Tehat ha elejtesz a gyurut a fenti vilagbol az felfele fog esni mert a lenti vilag gravitacioja nem hat ra. OMG WTF?!?! -
"Remélem a Ttansformers 3 producere Michael Bay (aki a TF3-at már nem akarja folytatni) "
Hiaba nem akarta, folytatni fogja a szériát, ez már tény. -
én azt hittem erre, hogy valami dráma lesz a koxolásról, de így egészen várós -
ez a rock gyerek se semmi, az a sok műzli:D -
Talán cameozik egyet Optimus :) -
Jól kikottázta magát Márki papa! -
és a robotok hol vannak? vagy ez még csak teaser? :D -
Ez mennyire hidegen fog hagyni itt mindenkit, de lesz*rom hell yeaa, várós! 
-
szerintem nagyon állat akciófilm:D elég későn nézted meg -
Bad Boys 2.
Ezer éve készültem már erre a filmre. Most jött el az ideje.
Van viszonyítási alap, hiszen az első rész (ami idehaza az év szinkronja volt abban az évben) nálam abszolút fav
Próbálták űberelni az első részt. Én többet vártam.
Hallottam szakmai körökből, hogy mégiscsak lesz BB3. Ez remek. Remélem a Ttansformers 3 producere Michael Bay (aki a TF3-at már nem akarja folytatni) végre visszatér a gyökerekhez és megint nagyot alkot majd
Talán tényleg így lesz.. -
Dean Winchester #72252 köszi -
Looper (2012)
Nem rossz, nem rossz!
Mondjuk eszembe jutott a terminátor úgy a vége felé erősen. Nem az a nagy dara film van benne egy kis nyugalom is. Hagyták felfogni a dolgokat és próbálta a film is elmagyarázni érthetően, hogy akkor most ki meg mi hová stb.
A fejsimogatást a végén nem értettem.
-
Én kétszer láttam mindkétszer tetszett. A redneck arcokat simán eltudnám képzelni önálló filmben. -
Flypaper
Itt és most megfogadom, hogy soha többet nem nézek Patrick Dempsey filmet...Jónagy hülyeség az egész film, még nagyjából volt is egykét poén, de amit az az ember csinált benne...:( engem idegesített egy idő után már nagyon...
Ashley Judd még mindig szép, a film többi részéről nem nagyon van mit írni, egyszer nézhető, többször semmiképp...5/10