106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ok. Köszi. -
Ma délután terméseim.
Skyfall: Jó volt ez. Megvolt aspeciális hangulata,olyan letisztult,semmi nagy speciális látványosság. Ami akció volt azt jól tálalták,megvolt a maga drámaisága is.
Teljesen más világú ,mint a régi Bondok,de ezt eddig is láthattuk.
Totall Recall : Ebben kellemeset csalódtam,sok lehúzós komment,és összehasonlítás a régi Arnold féle változattal. Pedig alapjában véve nem sok hasonlóság volt a kettő között. Kellően mozgalmas,látványos,nagy gondom nem volt vele,kikapcsolódásnak tökéletes volt. Persze nem egy világmegváltó alkotás,de bőven nézhető.
-
Ha a Felhőatlasz tetszett ajánlom a Mr Nobody-t - ha még nem láttad volna. -
Felhőatlasz. Életem egyik legjobb, hanem legjobb filmje amit láttam. Számomra furcsa, hogy mennyiren fikázzák... -
Totális Rekalláció 2012
Nos én a régi film nagy fanjának számítottam (csak moziban láttam 11x), de ettől függetlenül ez is tetszett. Voltak benne égbekiálltó hülyeségek de alapvetően kellemes kis akcióscifi volt. Épp eléggé más a sztori részleteiben ahhoz, hogy így is szórakoztató marad, hogy mondhatni "remake". -
Ponosabban: http://youtu.be/VXeT-yHNcFI -
Nem,erre a filmre mondtam hogy jó remake-et lehetne belőle csinálni: http://www.youtube.com/watch?v=VXeT-yHNc :) -
viizo #72441 The Adventures Of Tintin / Tintin Kalandjai
Amióta megvan, már vagy 5-szer belekezdtem, de pár perc után vmiért mindig feladtam: nem kedvelem az ilyen direkt karikatúraszerűre vett karaktereket az animációs filmekben, valószínűleg ez zavart. A nagy múltú képregényt sosem olvastam, én leragadtam anno a Góliátnál és a Rózsaszín Párducnál. :)
Spielberg animációs filmje le sem tagadhatná a rendezőjét: a döcögős kezdés után lépten-nyomon Indiana Jones utalásokba botlunk, csak úgy árad a régivágású kalandfilmek hangulata. A zene, a fényképezés, minden a dicső múltat idézi, nem is rosszul. A bazári üldözéses snittnél konkrétan az állam leesett, amikor vágás nélkül követi a néző az eseményeket perceken keresztül - zseniális epizód. Bár a mai, 'élőszereplős' filmekben alkalmaznának ilyen sima és látványos kameramozgást az operatőrök az irritáló shaky-cam helyett! A Tintin látványvilága helyenként elképesztően kidolgozott és részletgazdag, izzadhattak a grafikusok vele rendesen, ill. a munkaállomások a renderelésnél.
A történet egyszerű mint egy faék, akár csak a karakterek, mégis a film egy kellemes, látványos, bár világot nem megváltó Spielberg kaland. Bár az Indy 4 lett volna legalább ilyen jó..
10/7 -
Azt én értettem (mivel odaírtad, h 1951) és annak, az eredetinek akarnád egy remake-jét, na, amit linkeltem, az az: 2008-as remake. De ha kifinomult érzékkel rendelkezel, akkor javasolt ez: Asylum verzió
-
nem,az eredetijéről írtam: http://www.youtube.com/watch?v=6W4_mUBWxwU&feature=player_embedded -
asd -
Zimmer Feri2.
Könnyed kis szellemes vígjáték
Egyszer nézhető alkotás. -
Barátság extrákkal (2011)
-Timberlaket bírom,a lopott időben is jól játszott,ebben is jó volt. Mila Kunis miatt eyecandy :D Sztori lájtos,vannak elég jó poénok,egyszer nézős,tipikus hideg téli délutánokra 6/10
Amerikai história X (1998)
-Hirtelen nem is tudom mit írjak,eszméletlen film,totál beszippantott,simán 10/10,és bánom hogy eddig miért nem néztem meg...
-
tegnap este retek klubon:
A nyomozó
kellemes kis magyar film volt 8/10 -
Gondolom nem erre gondoltál: Amikor megállt a Föld (2008)
BTW: Margin call: én azóta olvasok ilyen jellegű könyveket, ha van rá lehetőségem. Alapvetően csak érdekel, mert akarom érteni. Nem értem, de azt már tudom, hogy bonyolult.
Gyerekkel Karácsony nagyszülőknél vidéken: Boomerang TV bármelyik időpillanatban 5 percre bekapcsolva: agyamat ellopták / 10. -
Érdekes lista, amiket láttam belőle azok közül nálam magasan az End of Watch tetszett a legjobban...a We Need to Talk About Kevin-ről meg olvastam már, de még nem láttam, délutáni programnak kiváló lesz.
Magic Mike ennyire jó lenne, hogy 7. hely? -
Művész, Toldi, Uránia. -
Én csak netről tudtam beszerezni - moziban is nézném, ha városi lennék, és adnák valahol. -
sniper55 #72430 pedig én a sushit szeretem és nem a suhsit.
Mindegy! Megnézném a filmet mert amit írtak róla az alapján valóban nagyon érdekes lehet -
és??? sushi??? nem. akkormeg??? -
Könyvben is sokkal könnyedebb, mesésebb hangvételű az A Hobbit (nekem még A Babó). -
gondolom a 48fps-t is csak bérzsurnaliszták kezdték el fikázni, ha rászokna a jónép akkor kevesebbet kaszálnának a filmgyártók is mert több lenne a készítés költsége... -
hobbit@48fps
a film: aki szereti a gyűrűk urát, valószínűleg ezt is szeretni fogja, aki nem, az pedig ezzel sem fogja megkedvelni. szerintem egyébként valamivel gyengébb az eredeti trilógia részeinél (egyrészt nagyon sok újrahasznosítás van, másrészt jelentéktelenebb dolgokkal megy az idő - néha unatkoztam is, illetve néha gyerekeknek szánt viccek is vannak - ilyen jellegű humor szerintem nem volt ennyire jelen korábban)
a techológia: a cg ok, a díszletek NAGYON szépek (részletesen ki van dolgozva sok hely, jó nézni) és ami a legfontosabb: aki szerint a 48fps bármilyen szempontból rosszabb, vagy akár csak megkérdőjelezhető a 24-hez képest, az buta. elképesztően szépen kijöttek vele a mozgások, az egész film "tiszta" érzést keltett, mintha élesebben láttam volna. -
sniper55 #72425 Ezt a suhsiálmok c, fimet hol lehet megnézni? A Mozinéző szerint dec,20-án volt a bemutatója de a moziműsorban sehol nem szerepel -
Remelem azert tudod, hogy kobei beef a vilag legjobb steakje... -
Nem rossz lista, érdekes, hogy lemaradt a Holy Motors. -
Mert pl. az átlag magyar étrend szerves része a steak... -
Érdekes filmlista 2012 legjobbjairól, bár rohadtul nem értek egyet vele (már amit ismerek róla), de üdítő, hogy nincs telepakolva mainstream szarokkal, hanem kb. a fele európai filmekből merít. Fel is keltette néhány az érdeklődésemet. -
Ezé eszem étteremben mindig steak-et libamájjal. Nem fogom büdös algás hallal elrontani... -
A sushi jó. A bélszín is. De a libamáj mindent visz. -
Egen, pl. a bélszínben RENGETEG a zsír (úristen). -
"utam rövid lesz de széles" :D -
Ahhoz képest,hogy "szar" Japánban a legmagasabb az átlagéletkor.
Ja hogy,nem zsíros húsokon élnek. -
IMDB: 7.1
Elismerem, rajtam kívül mindenki közgazdász. -
a sushi szar és ezt meg is beszéltük
felőlem aranytálon is osztogathatják a büdös rizses halukat algába csavarva, attól még egy szaftos steak-nek a közelébe sem fog érni soha... -
"Jiro Dreams of Sushi (2011) - 10+/10
(Dokumentum film, de több annál)
Vigyázat, tényleg megkívánod a sushit, és minden mást, amit a filmben látsz! S egyik ámulatból a másikba is esel.
Erősen ajánlom. -
Ez egy elmélet (ami egyébként magát az időutazást is kvázi-lehetetlenné teszi). A filmeseknek, íróknak (most nem csak a Looper-rel kapcsolatban, hanem általában is) van egy másik elmélete, ami szűkebb szabályokkal bír, ahol az apróságok egy 30 éves időtávlatban kiegyenlítődnek, eltűnnek, ill. csak a legvalószínűbb jövő állapota marad fent. A filmen belül ez jól működik.
-
ja jó kis videó nekik kellet volna rendezni a filmet:) -
Így bonyolultabb, de a lényeg nem változik. -
Ez nagyon erőltetett belemagyarázás. :)