106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lord Mortanius
    Veszett a világ

Nem sok alakítása van Nic. Cage-nak ami említésre méltó, de ez nagyon ott volt.
    Viszont a legnagyobb mégis a Willem Defoe alakíotta Bobby Peru. Sokat nem szerepel de még egy ilyen erőteljes, sötét, pokoli figurát... És a kinézete, nagyon durva!
    Ja, David Lynch film!
  • Tyler1
    Én is ott néztem, nem volt rossz. Lányát szívesen elnézegetném valami komolyabb filmben is, piszkosul jó nő.
  • wesker24
    Azt én is megnéztem a Film+-on Van Damme tényleg hozta a formáját szerintem is nagyon jó film volt !

Csak egy időben a Viasat 3-on is ment Van Dame másik filmje a Tökéletes célpont :D
  • Dean Winchester
    6 bullets - hat töltény ára
    felirattal néztem, pedig ha szinkronnal rátalálok akkor lehet azzal nyomtam volna be de nem bánom.
    vater ma mondta,hogy tegnap a film+on nézte a hat töltény árát...mondom ok :D
    JCVD jót alakított, hozta a régi formáját, kiszámítható a végkifejlet de kit érdekel?! élveztem a filmet és kész.
    10/8 simán mehet rá.

végén azért vártam volna,hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a nő elnézést kér amiért pofon verte Van Damme-t.
  • Jim Morrison
    á igen, a film+ra gondoltam ! :)
  • Zephyr Retiring
    A film+ meg a héten tolta egymás után mind a két részt úgy éjfél tájt, de akkor éppen egy másik filmet néztem :)
    Amúgy meg régebben már láttam, tehát tudom miről szól az utsó 20 perc. Ezért is nyomtam rá egy 8-ast :)
    Ja, meg azért is, mert az Azumi 1 - 2 -t hamarabb láttam. A 9 - est nekik tartogatom..ha majd újra nézem őket :D
  • Jim Morrison
    ha 20 perc van még hátra, akkor azt kell mondjam csak most kezd véres lenni a film :D pont most az elmúlt két hétben adták le egymás után a két részt.
    A második rész meglepett:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2 gyilkosság történt talán az egész filmben, jóval kevesebb mint az elsőben.
  • Zephyr Retiring
    Ha már Lucy Liu..
    Megéheztem a Kill Bill-re :)
    Ugyan ebben inkább Uma Thurman a jó karakter és Lucy Liu a rossz, attól még maga a film egész ütős.
    Kicsit kevesebb vérrel tök zsír is lehetne.
    Ugyan a végéig még van vagy 20 perc, de a 10-ből a 8-ast már most megadom érte :)
  • dartonita
    Flight:
    Denzelben egyszeruen nem tudok csalodni,nagyon profin lehozza ezt a szerepet is.Maga a film kicsit vontatott nehol,de miatta mindenkepp erdemes megnezni.
    7/10

Hobbit:
    Ez meg magyarul is hatalmasat utott,angolul ujra fogom nezni.Sokkal de sokkal jobb mint vartam es szerintem a Gyuruk urat is siman kenterbe veri.Valamiert szamomra sokkal szorakoztatobb volt,varom a kovetkezo reszeket.
    8/10

This is 40:
    Paul Rudd es Leslie Mann duettje szamomra rendkivul szorakozto volt mar a Knocked up-ban is es bar itt hianyoltam Seth Rogant,ez a ket szinesz siman elviszi a filmet.Megosztja a kozonseget mint minden vigjatek,de inkabb otven ehhez hasonlo film mint egy Ted.
    6,5/10

Lucy Liu pedig az egyik legszebb no akit valaha lattam :)
  • IMYke2.0.0.0
    Lucy-t is imádom - igaz, hogy ő nem a klasszikus "nagy" színésznők közé sorolható, de ahol és amiben szerepel, az nekem bejött.
  • w77d
    Én nem gyanakodtam, pedig meg szoktam érezni a fordulatokat. A végére is más lett volna a tippem...
  • Zephyr Retiring
    Tényleg?
    Azt mondják kiköpött Kétvinszlet vagyok oldalról nézve :D
    Most komolyan: Hozzád sokkal jobban illene inkább Lucy Liu :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem Kate Winslet jobban bejön :)
  • daver88
    Hát azért az kicsit túlzás, hogy teli váratlan fordulatokkal...mert szerintem 20 perc után kitalálható, hogy ki-kicsoda és mi lesz a vége.
  • Zephyr Retiring
    Holiday.
    Egyik kedvenc színésznőm Cameron Diaz.
    Talán kicsit elfogult vagyok Vele szemben..
    Vagy csak tényleg jó színésznő..
    De ez akkor is tetszett :)
    10/10
  • Csaba007
    Flight: Denzel Washington ismételten remek játékát még mindig jó nézni.Kőkemény dráma,voltak benne lapos részek,de ha ez nem zavar,akkor nagyon is jó film.A trailer kicsit csalókás volt,mert a drámán van a hangsúly.A Repülős részek hatásosak,a végkifejlett tanulságos. 8/10

House at the End of the Street: Ööö..:/ Ez nem tudom,hogy mi volt. Azt hittem,hogy valami jó kis thriller lesz,de a közelében sincsen.A történet elég gyenge,csak azért néztem végig,mert azt hittem,lesz valami nagy csattanó a végén,de semmi sincs. Jennifer Lawrence jól néz ki benne,valószínűleg vele akarták eladni ezt a förmedvényt. 2/10

Démoni doboz: A történet nagyon is jó,teljesen megfogott,misztikus,szellemes...egy ideig működik is,de a végére már nagyon klisés lesz.Sajnálom,de még így is elég korrekt kis horror/thriller. Kicsit lehetett volna mozgalmasabb,de szerintem jó volt egynek. 6,5/10

Sinister: Ismételten egy horror,ami elég jól sikerült. Ebben már több ijezgetés volt,elég hatásosra is sikerült. A nyomozós szál tetszett,végre nem csak agyatlanul halnak meg az emberek. A végkifejlett kicsit gyors lett,őszintén kicsit nagyobb csattanót vártam. Este sokat nézelődtem a sötétben. 7/10

Fehőatlasz: Tény,hogy kicsit hosszú lett,de engem teljesen lekötött. Némely történet tényleg egyszerűbb volt,de engem egy percig sem untatott. Jó volt. Tom Hanks alakítása kiemelkedő lett. 8,5/10
  • Blum
    Taken 2

3/10

• w77d
    The Millionaire Tour

Egy tipikus alacsony költségvetésű de marha jó film akkora váratlan fordulatokkal, hogy azt el nem lehet képzelni. Nagyon jó a színészi játék, nagyon könnyen bele tudja magát az ember élni a kegyetlenül reménytelen helyzetbe és pont ettől jó. A film végén felállsz és azon morfondírozol, hogy bammeg de nem szeretném hogy hasonló helyzetbe keveredjek, mivel nagyon kevés, szinte 0 az esély a túlélésre...
  • Jim Morrison
    köszi ! elég rosszakat írnak róla, de azért majd meglesem :)
  • dartonita
    Igen,most olvastam.Isten nyugosztalja :/
  • stargatelost
    Iron Doors
  • desigo
    Óh,nyugodjon békében !
  • Jim Morrison
    exam ról jut eszembe mi volt az a másik egy helyszínes film amit ajánlott itt valaki? mintha abban azért ütöttek volna át falat, erre emlékszem de ez sem biztos :D
  • a.carkey
    Ma halt meg Koroknay Géza, Eastwood bácsi magyar szinkronja ... :(
  • dartonita
    Felhoatlasz:
    Nem rossz es valszeg meg egyszer meg fogom valamikor nezni,de kozel sem az a lenyugozo alkotas amire szamitottam.
    5/10

Vizsga:
    Kurvajol indul,eleve imadom az ilyen 'egyhelyszines sztorikat' de aztan lassan es biztosan ellaposodik es szinte unalomba fullad.
    5/10

Tuzhanyo:
    TLJ mit keres egy ilyen 'alkotasban'?Uristen hogy engedhetnek ilyen fost kepernyore,van aki ilyenert tenyleg penzt ad ki?
    2/10

Dante pokla:
    Ez meg egy fokkal rosszabb,nem szabad nekem tudatmodosito nelkul ilyeneket nezni.
    1/10

Allamerdek,Celkeresztben:mai szemmel nezve gagyinak tuno filmek,megis parades szereposztas es rendkivul szorakoztatoak.Legalabbis nekem,Eastwood bacsi pedig az egyik orok kedvenc marad.
    7/10 mindketto
  • Zephyr Retiring
    Mimi beindul.
    Bocs, ha sértő bárkinek is, de Luke Wilson miatt meg sem akartam nézni a filmet.
    Aztán Alec Baldwin, Nikki Reed, Carrie-Anne Moss és Jeff Goldblum miatt mégis kivételt tettem..
    És lám jól tettem :)
    Izgató és érzéki, meglepő és néha multaságos film.
    Kár lett volna kihagyni.
  • Cumshot
    Cloud Atlas

Wát? Tényleg? Azt érezni, hogy ez valami hatalmas film lesz ha összeáll az egész a fejemben, de ahhoz még kétszer biztos meg kell néznem.
  • Tyler1
    Idő kell még az átállásra :D
  • Blum
    Compliance [2012]

Ez az a film,amire kapasbol aztmondom,hogy: HUBAZDMEG!

Nem is tudom hova tenni ezt a filmet igy hirtelen. A film igaz torteneten alapul,na de azert hat....eeh! Remekul bemutatja azt,hogy mennyire konnyen lehet manipulalni az embereket,es ez kb. a film feleig meg le is bilincselt. Aztan mar ott rajottem hogy hoppa van,onnantol teljesen erdektelen lett a film szamomra mert kapasbol levagtam hogy mi is folyik a hatterben. Na innentol a film egy hatalmas rakas nagybetus SZAR lett,viszont egyszeruen nem hagyott nyugodni...hogy vajon ez a rakas idiota meg meddig csinalja meg azt,amit kernek. A legszomorubb az egeszben,hogy ez igaz tortenet es nem is egyszer tortent meg az USA-ban. Na mindegy,az biztos hogy ennek a filmnek meg egy kicsit ulepednie kell bennem.

Legyen 5/10. [Ebben a pontszamban nincsenek benne Dreama Walker mellei! Mert ugy egy eros 7-es.. ]
  • Panzermeyer
    Operation: Daybreak

A klasszikus háborús filmek kedvelőinek ajánlanám. Kicsit lassú néhol, de nem rossz. Az egyik szereplő viselkedését abszolút nem értem. Vagyis értem, de szarul lett megcsinálva. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez a valóságban is így esett meg. Sőt... Kár, hogy más részek sem történelem hűek. Nem értem miért nem lehetett úgy megcsinálni ahogy volt. Emiatt 6/10.
  • Panzermeyer
    Pontosan. A Hurt Lockerben nagyon ott van. Nem hiába a gyűjteményem egyik darabja.
  • Panzermeyer
    A fekete ruhás nő

Ez majdnem még ázsiai horrornak is elment volna. Idegtépő jelenetek, jó befejezés. Bár a make up csapat biztos mindent megpróbált elkövetni, Radcliffe még elég kölyökképű volt ehhez a szerephez, de a játéka ott van. Ciarán Hinds hozza, amit kell. Talán pont miatta tűnik túlságosan kölyöknek Daniel. Nem az én műfajom a horror, de adok rá egy 7/10 fölét.

Elrabolva 1-2

Az első az nagyon rendben van. A második is majdnem rendben van, de ezt már láttuk egyszer. Lesz 3 is? Na neee...

7/10 és 5.5/10

Képtelen kampány

Hát ezen néhol sírtam a röhögéstől. Nekem ez a fajta vígjáték jön be, de azért mégis vmi kis plusz hiányzik... 6 alatt / 10
  • Blasta
    Amellett, hogy én magam sem csípem Renner fejét, azért ilyen marhaságot ne írjunk már le, hogy "Annyi"?!

Pár ellenpélda:
    The Hurt Locker (oscar díjas rendezés)
    The Town (37millából 97-et csinált, persze tudom, Ben Affleck vitte be az embereket a moziba, de akkor is)
    MI: Ghost Protocol (bevételben szintén plusszos film)
    Avengers (...)
  • Dean Winchester
    "és mivel idén láttam, nem szerepelhet tavalyi listán."
    nem hiszem,hogy az idén láttad :D
    idén = mai nap :D
    tavaly, tavaly előtt

jó ne vedd ezt komolyan, poénnak szántam
  • gszp
    Ha a Ponyvaregényt tavaly láttad először, akkor az is megy a listára?
  • daver88
    Hunger

Hát nem volt semmi, amit Fassbenderrel csináltak a filmben, én eddig nem nagyon bírtam ezt az embert, de amit itt alakított, az eszméletlen volt...A pappal pedig az a 10-15 perces vágatlan párbeszéde is nagyon jól meg volt írva. Rá kellett készülnie fizikailag is a szerepre, jónéhány kilótól megszabadult a végére
    Egy picikét lassú volt nekem, de ez semmit nem von le az a film értékéből simán 8/10

Más...Azon gondolkodtam, hogy az elmúlt 3-4 évben melyik filmet néztem meg legalább kétszer, éshát nem volt sok, konkrétan 3: Inglourious Basterds, Warrior és az End of Watch...

• Tyler1
    Hát én logikusabbnak tartom egy ilyen listán az adott évben látott filmeket felsorolni, mint az adott évben magyarul megjelenteket. Egyrészt nem mindenki néz magyar szinkronnal mindent, a Warrior 2011-es film, én még akkor láttam angolul, azóta jó párszor újranéztem, de eszem ágában nem volt még magyarul nekiállni. Az Életrevalókat is eredeti szinkronnal néztem, de csak miután kijött a francia release tavasszal, és mivel idén láttam, nem szerepelhet tavalyi listán.
  • Dynamic
    "A Warrior is 2011-es film"

De azt meg 2012-ben mutatták be nálunk. Én pl. nemes egyszerűséggel átnéztem a 2012-es magyarországi bemutató naptárat és ez alapján választottam ki a filmeket. A Warrior rajta van, az Életrevalók nincs.
    Lehet más is így választott. Sokkal egyszerűbb, mint fejben lejátszani, hogy miket is láttam 2012-ben.
  • Totti5
    Mivel 2011-es film.
  • Tyler1
    De mivel év végi film, nálunk december végén vetítették(megjegyzem akkor ismeretlen francia drámaként elég kevés moziban), csak a tavaszi release-ek után jutott el széles körben az emberekhez.

A Warrior is 2011-es film.