106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ja. Másrészről meg ilyen a szerelem.
Teszed és hiszed amit nem kéne :D -
csaj ismerőseimnek tetszett, a becstelen brigantikról meg fujjogva jöttek ki, fene se érti ezt :D -
Hát végig niggereznek benne. Ha szereti az olyan filmeket, amiket a párbeszédekért kell nézni, akkor nézheted vele. -
Európai szemmel ez lehet a tanulság. A srác azonban eleve a kitaszított kaszt (kasztrendszer) tagja - azzal válik "hőssé", hogy nehézségein felülkerekedve gazdaggá válik - a Nép "hőse", akinek szívesen lenne a helyében 990 millió indiai...
Ennyi a film. Miközben ő, gyakorlatilag csak a szerelméért csinál mindent.
Hááát. -
Talán Simon Le Bon mondta egyszer találóan:
"Minden kérdésre megérkezik a megfelelő válasz."
Az indiai filmek kicsit másak, mint amiket eddig megszoktunk.
De a sztori attól még elgondolkodtató:
Ha Te ülsz a székben, és ha Te tudod a megfelelő válaszokat a kérdésekre, és ha Te nyered meg a játékot, akkor hogyan tovább?
Lesz, aki elhiszi, hogy nem csaltál?
Mert ugye ez a lényeg: hiába a sok pénz, ha oda az erkölcs. Egy "hazug" ember, nem ember többé, hanem kitaszított..
Nekem ennyi jött le belőle. -
Hali, a Django nézhető csajjal? Vagy unni fogja magát a sok vér miatt? :D Úgy értem poénok stb. sok van benne? köszi -
Igen. Valahogy "nem jött" át nekem, hogy mitől olyan "nagy" ez a film, hogy Oscar-t kapott. [Igen, annak idején nem néztem meg.] -
Mármint a Gettómilliomost? -
Tegnap megnéztem az indiai filmet... nekem nem jött be.
Boyle-tól többet vártam volna, de igaz, a sztori sem volt ász. -
"this has insipired me to abandon my child"
:DDDDD -
Skyfall
szánalmasanfos/10
-
Spanom csaja.
"..miközben cuccoljátok hátulról a csajt, úgy tesztek, mintha elmentetek volna. És akkor..." :D
Kész voltam. Ez a gyerek zakkant és elmebeteg :)
Ennyit rég röhögtem egy film alatt :)
Megjegyzés: A film 2008-ban mindenhonnét lehúzó és negatív kritikákat kapott.
Ennek ellenére (vagy pont ezért?) az akkori filmbevételi listát a 3. helyen zárta.
Ami meglepően jó eredmény, ha figyelembe vesszük, hogy csak szeptember közepén mutatták be először.
Kihagyhatatlan filmremek :) -
1 Golden Globe, 3 BAFTA és 2 Oscar díjas színész :)
Kedvenceim tőle: Az én szép kis mosodám (1985)
Szoba kilátással (1986)
A bal lábam (1989)
Az utolsó Mohikán (1992)
A bunyós (1997)
Vérző olaj (2007)
Kilenc (2009)
Volt még több filmje is, de én csak ezeket láttam. Tetszett is mind :) -
Nem gáz, hogy nem tudod (dehogynem), de egy filmekkel kapcsolatos fórumon azért nem hangoztatnám :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eleve, hogy pont egy vallási gyülekezet mellé zuhant a gép, ahol isteni csodának tartották a 96 túlélőt, aztán a rákos faszi "hitbeszéde", az ügyvéd aki Isten akarataként győz meg egy bizottságot(egy repülőgép baleset vizsgálatánál Istennel érvelnek a 21. században), de a másodpilotás jelenet az abszolút vicc. Meg úgy mindig vissza-visszatér a dialógusokban a vallás. Nem rónám fel ezt hatalmas negatívumként, de már kicsit erőltetett volt minden 10. percben megemlíteni, hogy a döntések és történések mind Isten akarata, abszolút nem illett a film profiljához. -
a keresztény maszlag alatt mit értesz? a másodpilótás jelenet pl tényleg idegesítő volt, de ezek ilyenek, hihetetlen birkák.. -
Ezt minimum ismerni kéne, mert amellett, hogy rohadt jó film, Day-Lewis kurva nagyot játszott benne.
Flight
Jó film. Maga a "kényszerleszállás" tényleg rettentően hatásos lett, szó szerint rettentően. Denzel ismét kiváló alakítást nyújtott, megkérdőjelezhetetlen a jelölése, bár én sem őt tartom befutónak. A sztori kicsit belassult néhol, meg a keresztény maszlag is néhol már röhejes volt, de összességében tetszett. John Goodman kb. 5 perce pedig hatalmas.
Hotel Transylvania
Fél órát bírtam belőle... -
lincoln kritika -
Ragnar360 #73068 Lincoln-ról kérnék egy quick rivjút...gondolkodom rajta, mert a történelmi dolgokat szeretem...bár pont most na maga az a rész (plotot olvasva) nem igazán érdekel, de rohadtsok oscarra jelölték így erősen gondolkodom rajta.
Mire lehet számítani...mennyire érdekes és jó a történet...mert nyilván ha akarnék se kereshetnék benne akciót -
Vagy a New York bandái... -
ja igen, EDEN LAKE
hát ez valami rohadt jó volt, annak ellenére hogy felhúzott a vége, ez így volt jól befejzve.. 8/10
GAMER
borzalom... -
Se az utolsó mohikánt, se a vérző olajat? az ismerőseid se??
-
Á, csak az összes kedvenc színészem, rendezőm összesen 0 Oscarral rendelkezik. Szóval ennyit az Oscarról.
Biztos jó színész, de én egy filmjét nem láttam még. Megkérdeztem az ismerőseimet, és nem én vagyok egyedül ezzel. De majd pótolom.
-
Ahhoz képest "alig van filmje", mégis jól áll díjak terén:) Persze ezek nélkül is hatalmas színész véleményem szerint, Lincoln-t alig várom hogy megjelenjen.
Ez a jelenet már megér egy Oscart:D
-
o.O
Á, csak egy kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas színészről van szó... -
Lehet nem olyan felkapott mint Denzel vagy Caprio, de akkor ajánlom a There will be blood-ot akkor majd talán megérted miért is van rá jó esélye neki is :)
De ha újra nézed az Utolsó Mohikánt-t akkor majd beugrik ki is ő. -
Amolyan életműdíjként megkaphatná. De úgy is Daniel Day-Lewis fogja kapni, aki amúgy nem tudom ki a tököm... -
Prof William #73059 Max akkor kaphatja meg ha a másik "Lincoln" színész az "Abraham Lincoln a vámpírvadász" -ból lenne, de a másik Lincolnból lesz, szóval sztem esélye sincs. -
Végre lehet normálisan tv-zni!
M1-en tegnap Zsaruk becsülete és a Törvénytisztelő polgár, ma Gettómilliomos és utána a Pénzhamisítók -
Igen. Illetve nem :)
Valóban el kell vonatkoztatni a filmes élményeket a könyvesektől. Pláne S.K. esetében. Sorkatonaként olvastam tőle elsőként a Hasznos holmikat. Azóta komoly King könyvmoly lettem. Valljuk be: könyvei első háromnegyed része dögunalom. Aztán ahogy haladsz tovább, kezded érteni, átérezni. A végefelé meg már letenni sem bírod :D
A megfilmesített regényei novellái nem ugyanazt az érzést nyújtják. Jók azok is, de másként jók. Kicsit olyan ez mint a szeretet fogalma. Hiszen az ember másként szereti a szüleit mint élete párját és megint másként a testvérét meg később ha lesz, a gyerekét.
A könyvet az író szemével látod, de ugyanazt a történetet filmen már a forgatókönyv író és a rendező szemével.
Nem lett minden King adaptáció jó film, de mert a legtöbbet olvastam könyvben, állíthatom, hogy ez sosem csak az író hibája. -
Ez lesz az, köszönöm szépen :D Újabb akadály, hogy sajnos nincs fenn egy bizonyos nagyon népszerű oldalon, tehát máshonnan kell beszereznem.. :D -
nem láttam még a többi filmet amik oscar esélyesek, te már igen? ... -
goldmember #73054 de -
hapi #73053 nem fogja megkapni és nem is érdemli meg... -
Köszönöm a rengeteg választ! Ma vagy holnap megnézem! 
Kényszerleszállás
Ha ezért az alakításért nem kapja meg Denzel Washington az Oscar-t, én végleg befejeztem mindenféle díjátadó gála nézését! Nagyon jó film, van benne humor, drámaiság minden ami kell. Ezt a szerepet más nem tudta volna feleennyire se jól eljátszani. 9/10 -
Érdemes. Szerencsére sikerült olyanra megcsinálni, ami nem a hard fanoknak készült, hanem az is élvezi aki semmilyen előzetes tudással nem rendelkezik a Star Trekről. Én a sorozatot sosem szerettem, egyetlen epizód nem kötött le, de a film nagyon tetszett és az újat is várom, mert minden jel arra mutat, hogy jobb lesz, mint az első rész. -
Én abszolút pozitívan állok hozzá az új SW filmekhez. Egyrészt Lucas eltűnt, másrészt az a fickó rendezi a 7. filmet, aki a trekkie-k szerint "el-starwars-osította" az ST-t a remake filmmel, úgyhogy nincs okom bármitől is félni. :) Ettől még lehet sz*r, de a Disney a közhiedelemmel ellentétben nem nyálfilmeket gyártó cég, hanem egy médiabirodalom, amelynek olyan részei vannak, mint a Pixar, az ESPN, vagy az ABC. A Lucasfilm pont ilyen része csak az egésznek, pont ugyanúgy fogják mendzselni, mint a többit, mínusz Lucas, úgyhogy hawaii-dizsi-pálmafák. :D
-
Erre találó lenne most az a bizonyos kép, de nem. Inkább csak
-
teljesen felesleges megnézni a régebbi sorozatokat, vagy filmeket. ha időmilliomos vagy, esetleg 10-20 percre belekukkanthatsz valamelyikbe, és úgy még jobban értékelni fogod a 2009-es filmet. ami szerencsére az elődökkel ellentétben már nézhető alkotás. -
Utopia: új brit sorozat. Baromijó/10. Szerintem.