106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tomsolo
    Engem speciel, rettentően idegesít, hogy minden egyes gondolatodhoz egy önálló posztot szerkesztgetsz - ugyanabban a senkit sem érdeklő témában -, lassan olyan ez a topik mint vmi emlékkönyv.
  • QuippeR
    tudván azt, hogy a szcientológia "egyház" milyen módszereket használ, és hogy a nicknevem alapján viszonylag egyszerűen visszakövethető a valódi nevem, el kellett gondolkoznom, hogy mit merjek erre reagálni. bármely más egyházról nyíltan merem vállalni a véleményem. szerintem ez mutatja leginkább, hogy miféle szervezettel állunk itt szembe. (félreértés ne essék, az egyházukról van szó, nem a hitükről.)
  • Tikal #74044
    Nem erdekel a szci agymosas :))
  • Zephyr Retiring
    Ne politizáljunk légyszi.
    Megnézted a filmet, vagy sem?
    Ha igen, akkor én nem értelek Téged.
    Ha pedig nem, akkor hogyan formálhatsz véleményt?
  • Tikal #74042
    Bunozok! Roppant sajnalatos, hogy te ezt nem latod.
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=Iulj8-WMJuQ]"a scientológia bűn, és a bűn ellen el fogunk járni.."[/URL]

Roppant sajnálatos dolog, mikor valaki nincs tisztában azzal, amit mond.
  • Zephyr Retiring
    Már tervbe vettem, köszönöm
  • Zephyr Retiring
    A témázás valóban nem.
    "Filmek, amelyeket most láttunk"
    Én láttam. Nem propagandafilm. Csak egy film.
    Tanulhatunk belőle? Persze. Melyik filmből nem?
    Ennyi.
  • Zephyr Retiring
    p.ü. ment.
  • Malakai
    Szcientológiai tanfilm/propagandafilm, nem játékfilm.

A róla való témázás nem is illik ebbe a topikba.
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "..az ember olyan mértékben halad előre, amilyen mértékben megőrzi szellemi épségét és értékeit, és megmarad becsületesnek és rendesnek.."
    Talán most meglepődsz majd, de nem vagyok semmilyen szekta tagja sem. A szó szoros értelmében még csak vallásosnak sem tartom magamat. Csak figyelek. Figyelek és tanulok. Neked is ezt javaslom.
    Láthatóan fogalmad sincs, mit miért teszel és mondasz. De tudod mit? Én nem haragszom Rád. Inkább hiszek Benned. Hiszem, hogy egy napon majd valamikor az életben Te is megérted hogyan lehetsz boldog. És miért is fontos, hogy boldog legyél. És azon a napon majd eszedbe fog jutni, hogy előtte mennyire vak is voltál. És mennyivel jobb életed is lett, miután felnyílt a szemed. Rálépsz majd Te is az útra, a szellemi épséged újra a régi lesz, felismered saját és mások értékeit, becsületes és rendes leszel. Tudom, ezek a szavak még csak üres frázisok Neked. De nyugodj meg, minden rendben lesz. Én tudom. És majd Te is tudni fogod egyszer...

• k0trapali #74035
    Ez mi ez a film? Nem találom sehol!
  • Tikal #74034
    Van egy blog, egy idősebb faszi csinálja, könyvet is írt már azóta, már vállalja az arcát, mert ugye eleinte névtelen volt a blogon, ott szoktak mindenféle elképesztő történeket felkerülni, bicskanyitogató...
  • Blasta
    Koszi szepen az ajanlast, en megneztem.
    Elkepeszto. Olvastam ezekrol a bunozokrol mar korabban is ezt-azt, regebben kovettem egy magyar blogot, amin egy ferj vagy barat probalta visszaszerezni az egyhaz "birtokaba" kerult baratnojet/feleseget, mar nem emlekszem pontosan, de szetbaszott az ideg mikozben olvastam, ennek a filmnek a sztorija is nagyon hasonlit ahhoz. Tanulsagos volt es elkepesztoen szomoru, hogy ez igy megtortenhet, megtortenik.
  • Inquisitor
    Megnéztem azt amit megfilmesítettek, utána meg elolvastam, de könyvben pont olyan középszerű volt. Lehet mást is kéne olvasni tőle, de fényévekre van egy Asimovtól, Lemtől, Bradburytől, Dicktől, Sztrugacki(j) tesóktól, stb.
  • Mentol
    Viszont, mielőtt megőrült, L.R.Hubbard nagyon frankó scifi könyveket írt! Kár, hogy végül átesett az alien túloldalára!
  • a.carkey
    Én is megnéztem "végre" az Argot.

Nos, többre számítottam, különösen azután, hogy mindenki elélvezett tőle az Oscaron, és én is szeretem a témát, de ennél még a ZD30 is izgalmasabb, élettel telibb, pedig az két és fél óra, és abban sem történik sok minden ...

6/10
  • desigo
    Mig végül semmid sem marad

Ez is nagyon jó,nézd majd végig minden percét.
  • Blasta
    :) Ugye? Nekem sincs már tobb kérdésem, részemrol alig várom a professzor ur ujabb szosszeneteit.
  • Tikal #74027
    Rohadt jó film, Clooney hatalmass benne :D
  • Tikal #74026
    :DD Óriási, szinte gondolhattam volna hogy valami jehova vagy sci-s a csávó, de közel jártam, emlékszem :)
  • Tikal #74025

Mindent értek most már! :DD
  • Inquisitor
    Rosszul fogalmaztam, inkább úgy mondanám nem csak gyenge, de átlagos arcokat is. Problémája amivel nem megfogható csak keveseknek van. Ha már önismeret ... arra a szintre marha kevesen jutnak.
  • Susarc
    uccsó válasz aztán nem offolok tovább: nos akit ilyesmibe behúznak az mind-mind gyenge ember és komoly önismereti és önbizalmi problémái lehetnek....attól,hogy Tom Cruise is sci-tag még nem azt jelenti,hogy mekkora királyok ezek a scientológusok hanem azt,hogy bezony Tomnak igen súlyos problémái lehetnek fejben....:P

Peace
  • Inquisitor
    Mondjuk neked se sok fogalmas van a Sci módszereiről ha az a tévképzeted gyenge akaratú emberek tudnak csak berántani. :D
    Olyat bármelyik bokorszéli szekta tud. Nézd meg milyen kirakat arcokat szedtek össze elmúlt 20 évben. Összelopkodtak (jó jenki szokás szerint) egy csomó ősi módszert, majd azokat kifordítva nem az emberért, hanem ellene használták. Persze még volt arcuk az összecsórt módszereket levédetni, szintén ősi amerikai rossz szokás, legalább is Edison óta.
  • Susarc
    Nos egy elmebeteg által alig 50 éve alapitott "vallás"-ról szóló film szerintem nem ebbe a topikba való.....egy mocsadék business szekta gyenge akaratú barmoknak akiket ilyen faxságokkal lehet befolyásolni....

a "legjobb" a vulkános rész meg a "DC8-as űrhajók"....az ember annyira zokni volt,hogy még annyi esze se volt,hogy kitaláljon vmi fantázia űrhajót...nem ő az akkori egyik leggyakrabban használt utasszállitó repülőt vélte űrhajónak....gratulate!:D
  • Inquisitor
    Semmivel nem gázosabb szerintem, mint ha valaki egy bármilyen más vallással kapcsolatos filmet tukmál, legyen az egy Zefirrelis Jézus élete vagy Szent Ferenc, esetleg valami New Age-es "Titok", stb. :D
  • Susarc
    Miért nem mész a picsába a szcientólógus faszságoddal?!!!!!
  • PetruZ
    Korábban friss húsként berongyolt ide és kiosztott egy-két virtuális rézandrási kinyilatkoztatást, amire - többnyire joggal - repkedtek a mínuszok. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden:

"Cloud Atlas (hat és fél) 6,5 / 10) - hájp miatt kicsit többre számítottam.
    2 nagy részletben végeztem vele.
  • Inquisitor
    OFF? Miért van összes hozzászólásod rejtve? Valaki ennyire utál és minuszol téged vagy ez valami spéci VIP funkció? :)
  • Inquisitor
    Nem, Spielberg kitalálta, hogy digitálisan retusálják az ÖSSZES fegyvert a filmből, meg talán valami egy rövid jelenetet ... így sikerült még a maradék izgalmat is kiölni a filmből és a szereplők tettei is kisebb súlyt kapnak egyből.
  • k0trapali #74014
    Ó testvér merre visz az utad? (2000)

Nagyon szórakoztató kis délutáni mozi. Nem tudom eddig miért maradt ki az életemből... A zenék hatalmasak benne főleg a Sáros Seggű fiúk nagy nótája, na az óriási! Lekötött végig egy percet sem unatkoztam!
  • Blasta
    L. Ron eletmuvevel? Semmi :)
  • precision
    Battleship

3/10
  • ZilogR
    Van remake? Az a film 2010-es a Mag szerint BTW a Wikipedia-n és a Port-on nincs róla említés (vagy elrejtették...) IMDb szerint 2009-es és 3.1/10 (33 user alapján). Ezt meg kell nézni... :P
  • Zephyr Retiring
    Én már a 2. elemit tapostam akkoriban :P
  • Zephyr Retiring
    Mi van vele?
  • Blasta
    Valasz erre
  • Blasta
    Ok, mindent ertek :)