[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"..az ember olyan mértékben halad előre, amilyen mértékben megőrzi szellemi épségét és értékeit, és megmarad becsületesnek és rendesnek.."
Talán most meglepődsz majd, de nem vagyok semmilyen szekta tagja sem. A szó szoros értelmében még csak vallásosnak sem tartom magamat. Csak figyelek. Figyelek és tanulok. Neked is ezt javaslom.
Láthatóan fogalmad sincs, mit miért teszel és mondasz. De tudod mit? Én nem haragszom Rád. Inkább hiszek Benned. Hiszem, hogy egy napon majd valamikor az életben Te is megérted hogyan lehetsz boldog. És miért is fontos, hogy boldog legyél. És azon a napon majd eszedbe fog jutni, hogy előtte mennyire vak is voltál. És mennyivel jobb életed is lett, miután felnyílt a szemed. Rálépsz majd Te is az útra, a szellemi épséged újra a régi lesz, felismered saját és mások értékeit, becsületes és rendes leszel. Tudom, ezek a szavak még csak üres frázisok Neked. De nyugodj meg, minden rendben lesz. Én tudom. És majd Te is tudni fogod egyszer...