106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Láttam ezt is, de lehet újranézem. -
Lantee #74366 "Haunting In Connecticut"
Talán az egyetlen olyan szellemes film, ahol néha rendesen megugrottam. Na meg persze, az Insidous. -
Valami fasza szellemes horrort tudna valaki mondani? (Insidous-ön kívül) -
K Ace #74364 Dark City (1998)
Ez a film engem teljesen letaglózott mind látvány mind zenei, mind történeti téren.
De számomra a legmegdöbbentőbb az, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiába "happy end" a vége, jöttek rá mindenre, akkor sem térhetnek haza, mert a Föld-nek az emlékét is kitörölték belőlük, ergo nem tudják, hogy létezik a Föld és ők onnan származnak. Mikor beszélgetnek a dokival meg is jegyzi, hogy nem tudja hogy kik lehettek volna valójában, és honnan hozták őket ide, és közben felnéz az égre találgatva, hogy honnan hozhatták őket ide a többi emberrel együtt. -
Lincoln (2012)
Tisztességes életrajzi-történelmi film, bár Steven Spielbergtől, tehát ennek megfelelően kicsit cukormázas. Szerencsére nem tocsog a polgárháborús öldöklésben, inkább a politikai szál a lényeges. A szereplők jók, Daniel-Day Lewis jól belehelyezkedett az elnök szerepébe, de igazából tetszett mindenki, Sally Field, Tommy Lee Jones, és David Strathairn is szimpatikusan játszik.
Megnézés előtt utánaolvasni a polgárháborúnak talán nem árt (szereplők, helyszínek, események), én néha kicsit elvesztem azokban a dolgokban, amik egy amerikainak evidensek. A feszültség és a 'szorít az idő'-érzés végig megvan, át lehet érezni, milyen nehéz is lehetett a sok áldozat árán mégis vasakarattal keresztülvinnie ezt az alkotmánymódosítást. Nem tudom mennyire torzít és idealizál a film, de Lincoln tényleg elismerésre méltó figura volt, nem csodálom hogy ennyire szeretik és tisztelik az amerikaiak még ma is. A közjátékok (képviselők 'meggyőzése') viszont humorosak, és még fordulat is van benne, amiből bizonyos szereplők motivációja tökéletesen érthető lesz (és akkor így talán nem spoilereztem nagyot).
7/10 -
A problema kerlek az, hogy az eredeti mu sehogy nem melekeztetett az eredeti Dreddre. Az uj Dredd film sokkal kozeliubb a kepregenyhez mint a Stallone film volt. (Megvan a teljes Dredd szeria a kezdetektol es az elso par evad biza olyan gagyi mint a film volt storyban) -
Hát, nem tudom - nekem elég volt az eleje, hogy majdnem kitegyem a reggelimet.
Nem szokásom trancsír filmeket nézni, ezt is ajánlásra kezdtem volna, de abbahagytam. -
vagy gore -
Ijesztgetős a szó amit keresel. A Grudge - az eredeti - az pontosan így működik, alig van benne bél meg ilyenek.
Még [URL=http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=20&weekday=tue#]"képregény" is van ilyesmi [/URL]megéri végiglapozni :P
A Groteszk meg egy sima torture film, semmi több. Akkor már inkáb Guinea Pig, hogy csak egy klasszikust említsünk. -
ja semmi egy unalmas fos -
Hát pedig az nem egy nagy valami... -
Gondolom erre a filmre utalsz: "Gurotesoku".
Nem bírtam végignézni. -
IXEMGabeo #74355 10-ből 6-ot kapott az imdb-n, ami nem is rossz átlag.
Nem egy 10/10-es film, de bőven elmegy a mai sok hulladék, gagyiság közt. Többi részét nem is láttam az 1. tetszett és ez a lényeg. 3x is megnéztem kb. -
IXEMGabeo #74354 Nekem tetszett, de kinek mi.
Nem vagyok amúgy nagy horrorfan...nem az én műfajom, tehát lehet, hogy én csak ilyen "gagyikat" látok. Azért a barlangon lehetett félni, Halálos kitérőben is voltak nem kis durva jelenetek. Nálam a horror azt jelenti, ha hirtelen félelmet kelt az emberben megspékelve egy egy brutális jelenettel, ami az ember fantáziáját is kissé túlszárnyalja. Szvsz a kör és az átok féle vackok lehet, hogy félelmet keltenek, de az nálam pl nem horror... -
Hát szerintem a filmmel nincs semmi gond az hogy neked nem jön be az a te bajod azért mert neked nem jött be attól még nem lesz szar egy film ! -
Kínzóról jut eszembe...
Ha ki akarsz szeretni a japán kultúrából,
ajánlhatok egy olyan beteg japán horrort, hogy még nekem is sok volt.
Azóta sem tudom a végét mert kihajítottam a playerből és széttapostam a lemezt.
De olyan durva és aberrált, hogy azóta egyet tudok: japánba a lábam be nem teszem bakker... -
Én az 1. részt is csakis komoly unszolásra ültem végig - valami kínzóan szar film.
Aláírásom... -
Nana a Halálos Kitérő 1 igenis jó film lett a többi részről ez már nem mondható el ! -
Blum #74349 Regota itt pihent a vinyon ez a film,jo hogy most megemlitetted kulonben eszembe nem jutott volna belenezni.
Nem volt gyomrom vegignezni egyhuzamban az egesz filmet,ugyhogy itt-ott beleporgettem es le is esett,hogy tulajdonkepp mi a lenyege a filmnek.
A franciak tudnak valamit,az egyszer biztos. Ehhez kepest a Magasfeszultseg piskota,pedig aztan abban is folyik a ketchup tisztesseggel.
Egy szo van ra:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AZTABUDOSKETTEBASZOTTKURVAELETBEBAZDMEG
-
Egyetértek. A "Halálos kitéreő" egy hulladék. -
Dobronski #74347 köszönöm mindenkinek! -
A Halálos kitérő egy vicc, nem horror :D
A horror valahol a Belsőből című francia alapműnél kezdődik...
kritika itt :) -
Ne vitázzatok már :)
Nekem még egyikre sem volt időm...
pedig a Dredd 3D (hunsub) egy ideje már a winyón csücsül :D
A Total Recallról meg még álmodni sem merek annyi a néznivaló :D -
hát ezen már nem is csodálkozunk :D -
Erdekes. Szerintem pont forditva van. a Dredd lett kozepes film es az uj total recall teljesen zsir akcio film. Es nagyon jol nez ki. A gravitacio valtast orom volt nezni.
dehat nekem a tv-s seal team six is jobban tetszett mint a zero dark thirty............ :D -
Inquisitor #74342 Fent van pár helyen, mondjuk ruszki YB csatornán is. Tényleg jó lesz a Kick Ass 2. :) -
grudge -
IXEMGabeo #74340 Sziklák szeme 1,2
Hasadás (habár ez nem horror, de brutális kissé)
Halálos kitérő -
grunge - japán version -
nekem sem rémlik semmi -
Dobronski #74337 köszi! de azt hiszem már láttuk, más? -
"gyakorlatilag egy helyszínen játszódott az egész. Semmit sem láttunk a városból, ami a Dredd krónika szerves része."
Egyreszt lathattunk keveset a varosbol, es tenyleg azert csak ennyit mert kurva kicsi volt a ktsgvts.
Masreszt viszont nem ertem, ez miota problema? Ez a sztori egy toronyhazban jatszodott es pont. Ettol ez meg Dredd marad, O a fohos mivel a comic cime is DREDD es nem Megacity One. -
IXEMGabeo #74335 nézzétek meg a barlangot attól tuti fosni fognak -
Azt a sok logikatlansagot had kerdezzem mar meg, en nem nagyon emlekszem rajuk?! -
Dobronski #74333 köszi, de már látta! -
gyűrűk ura -
Dobronski #74331 mondjatok egy horrort, amitől a csajok félnek! köszi! -
Ma este nekiülök ennek az Ausztráliának 2008
Remélem nem elpocsékolt idő lesz , mert elég hosszú a film.
-
Nekem az nem tetszett, hogy gyakorlatilag egy helyszínen játszódott az egész. Semmit sem láttunk a városból, ami a Dredd krónika szerves része.
Egyszer nézhető volt, de én olyan alacsony költségvetésű B/C akciónak éreztem. -
Dredd
Ismét egy olyan modern kori remake ami csak nyomokban emlékeztet az eredeti műhöz (mint pl. a Total Recall). Annak minden előnyével és hátrányával együtt.
A Dredd remake szerintem sokkal jobb lett mint a Total Recall új verziója, de persze nem teljesen jó film ez sem.
Már a 3. percben elvonatkoztattam a régi Judge Dreddtől mert láttam, hogy ez egy másik film. Vegyesek az érzéseim, mert nagyon sok dolog tetszett benne, de a sok kis apró bugyutaság tönkretette a filmet.
Lerí róla, hogy a készítők célja egyáltalán nem a sztori volt, hanem egy látványfilmet összehozni, néhol már képregényszerű megjelenítéssel. Ez nagyon tetszett. Egy-két pillanatában még a Sin City is beugrott.
A sztori viszont lehetett volna jobb. Az elcsépelt "faék" szó most nagyon illik ide. A sok logikátlanságon próbáltam átsiklani, nem mindig sikerült.
Lena Heady mint főgonosz is kettős érzéseket váltott ki bennem, de inkább pozitív, hogy mertek női főgonoszt rakni egy filmbe.
Összességében egy nem rossz film, egynél többször viszont nem nézhető meg szerintem.
6,5/10