106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ööö 73(!) éves... -
kanduhr #74686 Nocsak, úgy néz ki végre lesz egy nézhető X-men film:) -
Chuck nem néz ki valami jól
-
nem tudtam hogy te is szci vagy 
-
Luis de funes vígjátékok valóban értelmes, intelligens vigjátékok, és nem a helyzetkomikumra épülnek :D -
1) Nem álltál ki mellettem.
2) Semmilyen vallás nem érdekel így a Sci. sem
3) Az angol humor is lehet jó. Benny Hill, Mr. Bean, Monty Phyton, Hugh Grant ... -
Örülök, hogy azért akad még egyeseknek humorérzék. (Bár vonat-székes röhögő kollégának csak az én szánalmas poénjaim jönnek be egyelőre :)
Én vígjátékilag kicsit más poénokat kedvelek, de ezek közt is vannak jók.
Jelenlegi kreált gyors favorit listám:
(a teljesség igénye nélkül és folyton változtatva)
Holiday
Tenacious D.
Igazából szerelem
Nagyon nagy Ő
Űrgolyhók
Idétlen időkig
Szellemes karácsony
50 első randi
Apádra ütök
10 dolog amit utálok benned
Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
Balfácán
Apám a hős
Asterix & Obelix A Kleopátra küldetés
Vaklárma
Dutyi dili
... -
Húha... valaki leszólt egy neked tetsző filmet és már személyeskedünk? :)
Pedig anno én "védtelek" meg mikor jöttél a szcientológiás szarságaiddal :P Nem ezt vártam tőled :P
Nézd, a kaka, pisi, fing, szex, drog, pia poénokat már kinőttem. Jobban szeretem a kifinomultabb humort. Kedvencem talán az angol humor, de nem csak az azt szeretem. MacFarlane számomra már ellaposodott. -
Van egy jófej kollegám, annak ha maga allatt van, azt mondod "PINA!" és már vigyorog, mint a vadalma és láthatóan jobban van! :DDD Szal. a poén az mindig viszonylagos... -
Pont ezeket akartam emliteni en is.
Nick & Simon filmjei/poenjai visznek mindent nalam.
(slussz poen: egesz veletlenul pontosan ebben az utcaban lakom, innen 200 meternyire link :) -
Opsz, Stephen Fry-t se hagyjam ki. Meg úgy általában az angol vonalt.
-
Simon Pegg & Nick Frost? Monthy Python filmek? :) Nekem ők jobban bejönnek és sokkal viccesebbek, mint az említettek.
-
Spencer&Hill nekem mai napig vicces, Louis De Funes-n annyira már nem tudok nevetni, túl ripacs.
Tedre és hasonló filmekre viszont egyáltalán nem vagyok kíváncsi. Hugyos-fingós-böfögős filmek se mozgatnak már meg, messzire kerülöm őket. A Másnaposok 1-2 még belefért. -
A felsoroltakon fiatal koromban tudtam nevetni, manapság már nem. -
Koszonjuk a napi hitteritest :) -
"Rohadt jó ütős vígjátékok (Bud Spencer - Terence Hill és Louis De Funes kivételével) vannak még?"
Nincsenek, ez a harom ember kimeritette minden idok osszes filmben elhasznalhato poenjat. -
:) -
A humoruk különbözik. A reakció mindenütt ugyanaz: önfeledt nevetés, kacagás... -
Kíváncsivá tettetek.
Rohadt jó ütős vígjátékok (Bud Spencer - Terence Hill és Louis De Funes kivételével) vannak még?
Mert ők ugye alapok. Sőt ikonok. -
Tegyük hozzá, hogy minden nemzetnek, kultúrának más a humora és néha veszettül szokni kell. Lásd. japók vs angolok. -
Végre egy elfogulatlan vélemény.
Egyet értek :) -
Akkor most székről vagy vonatülésről? :)
Amúgy miért mondod? Mi van a falnál? :D -
Én szeretem a vájtfülű, elvont humort is, ami nehezen esik le és nagyon oda kell figyelni/végiggondolni, meg szeretem a kutyakommersz kakipisis poénokat is. Lényeg, hogy a maga műfajában JÓ legyen. -
Jah, enis lefordultam a szekrol.
Kivancsi vagyok mikor kezdi el javasolni, hogy menjunk oda a falhoz es mondjuk el mi van ott :DDD -
Fordítva avagy: vicces embereknek is lehetnek problémái?
Ideig óráig talán. De azért nem árt tudni, a problémáinkat mi magunk generáljuk önmagunknak.
Pl.: a te gondod, nem az enyém. És fordítva. -
Ezért kérdeztem: van poén ami megnevetteti?
Mint pl. kollégát Louis De Funes.. -
Problémáktól sújtott ember is fel tud nevetni, és fordítva. -
A humorérzék egyéni, sok tényezőtől függő tulajdonság. Attól még, hogy valakinek egy adott poén nem vicces, nem jelenti, hogy nincs humorérzéke. -
Ha röhögsz, akkor van humorérzéked. Ergó nincs problémád az életben :D -
-
,,lehetnek problemaid az eletben" itt rohogok a vonaton koszonom :D hagyjadmar -
Ok
pisikaki poenok menok voltak 7 evesen meg bemutatni a villamnak lmao
maradok louis de funes, repulo cirkusz stb ertelmesebb, intelligensebb vigjatekoknal.
Lehet hogy a ted is vicces valakinek mertaz uti meg a szintjet- megertem- de cikizni mert ezt a primitiv humort nemszereti... Te tudod -
..pedig ez egy jó kis film..
Csak kíváncsiságból kérdem: van olyan filmvígjáték ami neked tetszett már?
Mert ha nincs, akkor később még lehetnek problémáid az életben. A munkában és a magánéletben is szükség van a humorra és vevő is kell, hogy legyél rá. Különben nehezen boldogulsz majd.
A Ted egy vicces és humoros film.
Aki nem így látja, azt nem irígylem. -
Life of Pi
Azt mondja Pi a film elején, hogy ha végighallgatjuk a történetét, akkor Istenhívőkké válunk. Nálam ez nem teljesen következett be, de a film azért nem volt annyira rossz. A látvány, 10... nem, 20 pontos :) Gyönyörű minden, remek képek, színek, jelenetek.
Maga ez a vallás dolog viszont annyira nem fogott meg. Persze értem én a Pi mondandóját de elfogadni nem tudom. Velem van a "baj" minden bizonnyal, túl szkeptikus vagyok, azt hiszem el amit látok típus. Ezzel nincs is semmi baj, nem én vagyok a film elsődleges célközönsége. De ettől függetlenül bele tudtam magam élni Pi szerepébe, együtt tudtam vele érezni, meg tudtam érteni.
7/10 -
Prof William #74653 Tényleg valami időzítés lehet mert pár hónapja bekapcsoltam. Éppen valami drámai tetőpont ment a filmben... Reklám!
Folytatódik a film és ÖT PERC MÚLVA VÉGE! Basszus nem bírták volna ki? -
Ted
Tipikus Seth MacFarlane humorvilág, ha nem tudnám, hogy ő csinálta, akkor is rájöttem volna a film nézése közben (egy-az-egyben Family Guy feeling). Volt benne 1-2 jó poén vagy jelenet (pl. verekedés), de alapvetően már a FG -ban szarrá unt poénokat sütötte el itt is. Erőlködve próbál viccelődni a melegeken, zsidókon, feketéken, valláson, celebeken és indokolatlanul trágár amivel szintén vicces akar lenni. Jó dolog az irónia, de MacFarlane már ezt nyomja magából 10 éve... ellaposodott...
A sztori is elég sablonos még az alapötlet egyediségével együtt is. A Family Guy -t is kezdem már unni, ez sem fogott meg. Az 1-2 jó poén és Mila Kunis miatt legyen mondjuk 4,5 pont.
4,5/10 -
viizo #74651 Mr. Nobody
Rendkívül érdekes és egyedi film, meglepett rendesen.
Főként az apró dolgok nagy hatásával, és a 'mi lenne ha' kérdéssel játszadozik.
Mivel különféle síkokon, egymással párhuzamosan játszódó történetek peregnek, az átlagnál némileg komolyabb odafigyelést igényel. De aki túlteszi magát az első 20 'wtf történik itt kérem' percen, és még kíváncsi mi fog ebből kisülni, igazán különleges filmet láthat.
A szereplőknek sikerült jól átvenni a karaktereket, a gyerekszínészektől a felnőttekig: Jared Leto-t eddig pl. nem igazán kedveltem, de itt nagyot lendült előre nálam.
10/8
ui.: a történetvezetés némileg hasonlít a Felhőatlaszra, így aki azt esetleg nem nézte végig, vagy nem tetszett neki, ebbe bele se kezdjen - a Mr. Nobody sokkal bonyolultabb és jóval kevésbé hollywoodi. -
Mármint Robotzsarut akartál mondani :)
Abban voltak ugyanis hiradós jelenetreklám flash-ek.. -
hapi #74649 +1 -
Totál véletlen a TV elé keveredtem (ilyen baleset is max évente 1x történik velem), kapcsolgatom ... na valamelyik csatin Alien 1 megy ... kiváló szórakozás unalmas percekre ... erre reklám.
Rakom tovább, következő csatin ugyanaz a reklám, és a reklámon belül pontosan ugyanott tart ... jópár csatival később elkaptam ugyanannak a reklámnak a végét is, szóval kb pont ugyanakkor lett adva több (sok) csatornán is totál ugyanaz a reklám. Ez azért igen gáz.
Na ezért se nézek TV-t (a híradóktól meg fetrengek a röhögéstől, folyton a Beverly Hills-i zsaru legjobb kamudumás jelenetei jutnak eszembe).