106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Szomorú rád nézve, ha a korábbi mondatomat meg kell magyaráznom neked...
  • gabe paul logan
    Mi köze a képregény adaptációknak ahhoz, hogy ez kb ugyanaz, mint a pitch black?
  • Totti5
    Ahhoz szoktál hogy a gépház egy 1*1-es szoba ahol van középen a reaktor ami szépen világít ütemre. Nos ez nem ilyen, hatalmas hajóhoz nagy gépház dukál. Oké, de ha ragaszkodtok hozzá hogy olcsó díszlet ( biztos majd ezen spórolnak... ), akkor nézzük tovább, mi a többi?
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, hogy leírtad helyettem.
  • COOLancs
    "Mi az hogy olcsó díszlet?"

Mondjuk rögtön az elején amikor le-föl rohangálnak a Kelvinen, betonfalak és oszlopok között, akkor azt hittem ez valami átverés. Nem is próbálták leplezni hogy egy gyárcsarnokban forgatták, aztán a hülye néző meg képzelje oda hogy ez egy 23. századi űrhajó. Először azt hittem hogy ez az új film B-kategóriás paródiája, de sajnos nem. Ilyet pl. egyik sorozatba sem csináltak, inkább újrahasznosítottak egy korábban legyártott díszletet, minthogy kimenjenek a filmgyár sufnijába, aztán nesze Scotty ez lesz a gépház.
  • Blum
    ?
  • tomsolo
  • Blum
    The Last Stand

7/10
  • Totti5
    Totál nem értek egyet. Mi az hogy olcsó díszlet? az Enterprise legénységét tökéletesen visszaadta, jól lettek a színészek kiválogatva, mindenkiben felfedezhető volt a fiatalkori énje, odatehetőek az eredetik mellé.

A "régi" Spock már egy értett felnőtt ember volt. Hogy jön ide annak a viselkedése egy éppen az akadémiáról kikerült "zsenikkel" szemben?

Ez kell a szériának. Ahhoz hogy eladható legyen, egy mezei scifi kedvelő is megnézze. Ha nem néznék akkor nem lenne folytatás, nem lenne új film.

Star Trek mozifilmek egyenlőek az Enterpriseval. Nem tudom mikor lépnek meg egy olyat, hogy ne ez a hajó és a híres legénysége szerepeljen benne. Ez adja el, ez vonza az embereket a mozikba. Sorozatnál meg lehet csinálni, hogy majdnem teljesen elszakadva tőle lásd DS9.
  • precision
    The Last Stand

Jóféle egyszernézős akciófilm. Schwarzi nélkül nem lett volna az igazi, jó volt újra akciózni látni az öreget :) Sztorit senki se várjon, három raklap klisét viszont igen :) Ennek ellenére jól szórakoztam.

6/10
  • IMYke2.0.0.0
    Az "1." reboot rész is összelopkodva volt - a teljes Star Trek univerzum minden alkotásából (nagy filmek, sorozatok).
    J.J. nem alkotott valami jól.

Nyilván, a mai Star Trek-ínséges időkben ennek is örülni kell - én is örülök, hogy csak ilyenek, de akkor is vannak.
    A 'delta 5-ös elkerülő manőver', a 'fézer' és az 'elülső pajzs' már hiányzott nagyon - a 2009-es ezt visszahozta. Ugyanakkor, amit Kirk és Spock karakterével műveltek, nos, az valóban torkon-szarás volt.

Persze, el kell adni a mai fiataloknak. A régi vulkáni Spock ma már nem lenne olyan menő, mint akkoriban, mikor mind a filmek, mind a sorozatok alatt vártam, mikor jelenik egy halvány mosoly az ajkán, vagy mikor húzza fel a szemöldökét.

Túl sokat akartak már az első rebootban. S csak ismételni tudom: a rengeteg lens flare, a kamera rángatás, és az olcsó díszletek nem tettek jót az első filmnek.

A 2. részt is megnézem majd, szinkronosan, valamikor.
  • Sir Quno Jedi
    Ez egy alternatív timeline a reboot vége miatt, szal. itt már bármi megtörténhet és élnek is ezzel a készítők. Hogy ez jó-e, avagy senem, azt mindenki döntse el maga. Jobb lett volna új szereplőkkel új időkben, vagy máshol folytatni, semmint a régiekkel keresztbeszarni ami történt sokszáz rész alatt és újra az ő sztorijukat elmesélni.

Nem is értem ez hogy jött az agyukba, gondolom valami agyfúró bogár a Remake bolygóról.
  • IMYke2.0.0.0
    A mesterséges lens flare-től már akkor behánytam...
  • Seth
    AZ is nagyon jó volt Mr. Gúnyos pont,pont,pont
  • IMYke2.0.0.0
    "csókolom, nem láttuk már ezt a 2000-ben?"

ÉS? Szívesebben nézem ezt, mint bármelyik képregény-hős-múvit.
  • IMYke2.0.0.0
    A Star Trek 2009-es után csak jobb jöhet...
  • Tyler1
    Whoooohoooo! Végre visszatérnek a Pitch Black vonalra? Ez kihugyozott módon awesome lesz.
  • IXEMGabeo
    Most néztük meg Imax 3D-vel az Arénában. Baszott jó volt.

Regeljetek a t-mobile honlapjára és hátha nyertek ti is mozijegyeket én így jutottam el rá:D
  • gabe paul logan
    annyira hidegen hagy a startrek, mint annak a rendje, még a gipsy danger is jobban izgat

csókolom, nem láttuk már ezt a 2000-ben?
  • Totti5
    Vérbeli ST-sek már az elsőnél is rinyáltak, de ez természetes dolog amikor újjal állnak elő. Én mint vérbeli ST-s nagyon bírom az új szériát. Volt már minden, most ez is egy új dolog. Jó lenne belőle egy sorozat, mert a filmeket kivárni az kínzással ér fel, persze addig is 15ödjáre is végignénezm a sorozatokat és filmeket.
  • Blasta
    Azt olvastam pont a vérbeli ST-sek fogják hajukat tépni, átlagembereknek viszont jó szórakozás
  • Sir Quno Jedi
    Star Trek reboot2

Nem is volt rossz és van egy tisztelgés és csavar benne az egyik nagyszerű régi ST mozifilm előtt. :D

ST-sek is megnézhetik, nem tépik ki a hajukat (vagy de).
  • genndy
    Jól van, elég lesz már.
  • Willenbrock
    Szőkecigány:
  • asszongyahogy
  • sandor8206
    zephyr komolyan addig folytatod a hülye álláspontod, csak azt éred el, hogy a "rasszista"-szó egy pozitív dolog lesz :-)
  • bcrics
    Srácok, ne hagyjátok abba..
  • Blasta
    Atlantic Rim befosás :DDD
  • zzeN
    Star Trek Into the Darkness

9/10

Mer' jó.
  • Inquisitor
    Az ATLANTIC RIM-ben meg (Asylium) Dipsy Die-nak hívják a robotot, ők meg biztos utálták a Tele Tubbies-t :D
  • Blasta
    gipsy, gypsy=cigány (valszeg US ill UK szokásokrol van szó, mint pl. a color (US) vs. colour (UK))
  • gabe paul logan
    btw gipsy nem is cigányt jelent most néztem meg...az a gypsy, szóval ja tényleg rasszisták vagytok mind, na nézek egy filmet inkább
  • gabe paul logan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    legédibb rasszisták, akik védeni próbálnak mások, mert azok "mások"
    mint a hímsoviniszta, nőbarátok, akik elesettnek és védelemre szorulónak tekintik a nőket
    a gipsy danger meg cigányveszély és tényleg ez a robot neve, de lehet a sztoriból kiderül, hogy valami baki miatt lett gipsy dancerből danger, amúgy meg lehet nézni rajta nagyokat, csak mert amerikában ilyen nevet nem gond adni egy robotnak...
  • Blasta
    Johet az az elnézés, várjuk...
  • Blasta
    Nem igaz!
    "Benő barátunkat alaposan elgyepálhatta egy roma banda, innen eredhet ez a rasszista megnyilvánulása..."

Tehat Benönek volt rasszista a megnyilvanulasa. Nem???
  • Blasta
    Csak egy tipp, nem ellenoriztem:
    Online-filmek.cc
  • tigeroo
    senki nem kultiválja azt hogy egy filmes topikban te értesz félre dolgokat és egyből vitát szítasz, még ha igazad is lenne. mehetsz is innen köszipuszi.

más: valaki tud ajánlani oldalt, ahol a once upon a time második évadját nézhetném online, lehetőleg minimális várakozás-reklámidővel?
  • Zephyr Retiring
    Tévedés! Én senkibe sem kötöttem bele.
    Véleményt formáltam egy nézetről, ennyi.
    Egyetlen fórumozót sem sértettem meg szerintem. Ha mégis, akkor most kérek elnézést.
  • Seth
    Ok,értem én, de akkor a készítőkbe köss bele, ne a fórumozókba
  • tigeroo
    figyu ez már nekem kínos