106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem hiszem, ez tényleg ilyen szar :D -
Az lehetseges, hogy a Die Hard 5-bol vmi gagyi verziot sikerult beszereznem (BDrip) amiben nevetseges vagasi es egyeb hibakat talaltam? -
Igazad van, a Pí is nagyon hatásos volt.
Egyébként az otthoni tv-men az Avatarnál és a Transformersnél is tök ugyanúgy jön át a 3D, mint a moziban és elfogultság nélkül mondhatom, még ott is sokkal ütősebbnek látszik robotos film. -
viizo #75765 terem és terem között elég sok különbség lehet, én a TF3-at teljesen átlagos 3D-nek éreztem.
csak 3 film volt, ahol kiemelkedően jónak találtam: az Avatar, az Őrzők Legendája (a 2009-es baglyos anim), és a Life Of Pi (utóbbi volt 3D-ben eddig a top) -
tényleg X-akták beütése van. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén amikor a vadászpuskával áll a bedeszkázott ablaknál, azt hittem, hogy a rendőrök jönnek.talán jobb is lett volna úgy.elveszik tőlük és úgy rabolják el.A végén a walkie talkie jelenet a végén meg zs-kateg volt. -
Avatar szintű 3D elég sok van. Ez most nem dicséret, mert az Avatra 3D-je amúgy elég gyenge. Pl. a legutóbbi Transformers alázott mindent. -
:D na, igen, a bringázós zene az valóban jó poén, még ha a srác kissé rá is játszik, amiből lehet is SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagy hibájának azt érzem, hogy erősen üresjárós néhány rész, amitől vontatottnak tűnik. Erősebb fokozást vártam volna a végére.sejteni, hogy mindjárt történik valami.
A Negyedik típusú találkozások sokkal jobban ad egy hangulatot. A Dark skies-be lehetett volna több izgalmat vinni, a 4/10 szerintem is reális, de azt azért hozzá kell tenni, hogy egészen nézhető, ha az ember erre vágyik. Olyan, mint egy jobban sikerült X-Akta, baromira elnyújtva. A faszi még tényleg olyan, mint Mulder...
Aki még nem látta: trailert tilos nézni és nem szabad elhinni, hogy annyira ijesztő, mert nem az!
-
Furious 6
hát nem tudtak odabaszni az előző résznek, de így is egy erős 8/10 -
sandor8206 #75760 teljesen egyetértek azzal amit írtál, csak nálam 4/10, de a pontozás végül is mindegy -
IXEMGabeo #75759 3D-t én csak akkor érzékeltem amikor az elején a feliratot mutatták meg pl a liánok lógtak az elején max akkor, aztán mikor berepültek az űrhajó nyílásába Kirkék volt valami. Nagyon kevés olyan esemény volt, ami miatt meghökkentem a 3D nyújtotta látványvilágtól. Nem nagy cucc sztem. Kukorica, üdítő kedvezménnyel jobban jártam volna:D -
Igen az arénában.
Avataron kívül nem hatott meg nagyon az iMaxben egy film sem.
parasztvakításnak érzem -
IXEMGabeo #75757 sztori tényleg nem nagy eresztés:)
3D nem volt nagyszám. Arénában láttad? -
Nekem a 2009-es Star Trek sokkal sokkal jobban tetszett.
A mostanit kifejezetten iMaxban akartam megnézni ha már látványosnak mondták.
A történet nekem most olyan semmilyen volt.Valami meglepőbbre számítottam.
Ezt leszámítva végig pörgős tele nagyon látványos elemekkel.
A 3D nekem karcsú volt,A csodálatos Pókember iMax nélküli sima 3D-ben nézve komolyabb emlékeket hagyott.
A karakterek is eléggé megosztottak.Volt akit nagyon megkedveltem és örömmel hallgattam minden mondatát de voltak kifejezetten idegesítő szereplők is.
Az Iron Man 3-tól mindenesetre jobban tetszett.
7/10 -
Megszereztem nagy nehezen az 1979-es Caligula c. film vágatlan 2cd-s változatát. Már csak feliratot nem találok hozzá! Valaki esetleg rendelkezik felirattal vagy olyan verzióval amihez van felirat? -
Megnéztem a Dark Skies-t.
Én mondjuk nem dobtam el az agyam a Paranormal Activity és társaitól.Nekem se nem félelmetesek,se izgalmasak.
Így ódzkodva fogtam ennek a filmnek.Ígéretes kezdés,pocsék befejezéssel.klisé volt pár benne("kamerázom a fát és pörgök" felvétel,sztatikus zavarok) de nem volt zavaró különösképp,inkább odapasszolt ahova kell.
aztán ahogy közeledett a kiteljesedés, úgy kezdett a kvázi izgalom szép lassan átváltani monotonitásba.Szinte láttam a copypaste-elést a Paranormal A.-ből a jelenetekben.
kár érte mert ha kicsit is olyan lett volna parafaktorban mint a Fourth Kind(nálam mérvadó) akkor azt mondom oké.
így 4/10 lett,de csak azért mert kameraállások jók voltak,és tetszett a zenei aláfestés is(a srác amikor bringázik haza,alatta nagyon eltalálták a muzsikát). -
IXEMGabeo #75753 kérdezd meg erről Sándort 

-
Béka Benő #75752 Aki már látta a Sötétségben-Star Trek-et, megírhatná, hogy sikerült ! Persze spoiler-mentesen. Előre is köszi ! -
szerintem rossz irányba halad ez a sorozat, eddig az volt a jó, hogy piti volt a sztorija, így a seggeket, kocsikat, bömbölő niga zenét, gyerekes tetteket szórakoztatónak lehetett találni, de így hogy (már az előző résznél is kezdődött) a világ megváltásáról szól a film és igazán nagy volumenű akció is akar lenni, ez a két világ nem fér össze, vagy is de, csak nevetséges lesz, lett -
IXEMGabeo #75750 A nagy Gatsby
Nem vagyok Di Caprio fan, de elég jól alakította a belül szegény, érzelmes, de kívül pompázó és fényűző új gazdagok életét élő alakot. A filmről nem mondok többet kicsit vontatott volna, de a fő mondanivalója átjött. A kor ábrázolásában vannak kételyeim főleg, ami a zenéket illeti, de mindenesetre ott volt. Befejezése, nos kevés filmnek írnak jó véget, ennek sikerült. Drámai volt és kellően szomorú is.
10/9 -
Na kivancsi lettem, lassuk :) -
Csaba007 #75748 Halálos Iramban 6
Szerintem nem volt rossz,baromi szórakoztató és ennyi.Nekem 2 olyan jelenet volt ami már nekem is sok volt,általában amikor az emberek repkedtek,de még így is elfért.Egy kicsivel gyengébb lett,mint az 5.rész.Itt már kicsit érződött,hogy kevés volt az alap ötlet,ráadásul jövőre jön is a folytatás,amiből már Hobbs elvileg ki is fog maradni.A karakterek még mindig jók,el is vitték a filmet a hátukon az akciójelenetekkel együtt,bár itt azért hullanak már a főbbek is.A + jelenet baromi jó volt,már-már várom is a folytatást,már csak az hiányzott volna,hogy Audival jöjjön :P,azért tökös egy ellenség lesz,már várom a Dom vs ő harcot :) Nálam egy 7/10.
Nem az a rohanok a következő vetítésre,de így is korrekt lett. Az elején a montázs baromi jó volt.Végre kerek lett így a Halálos Iramban franchise. -
Blum #75747 Megneztuk megegyszer a Dark Skies-t. 5-en neztuk,az en kivetelemmel mindenki tarkon fosta magat. (De en ugye mar tegnap lattam).
Megkockaztatom,hogy az utobbi 5+ ev legjobb sci-fi/horror filmje. Mindig akkor fosatja be az embert,amikor az nem szamit ra,nem akar hiper-szuper FPS nezetbe atmenni -es ezzel elbaszni az egeszet-,nem akar ertelmetlen verengzesbe folyni. Pont attol jo az egesz,hogy nem magatol az esemenytol fosik be az ember,hanem a szereplok reakciojatol. Keri Russel rohadt nagyot alakitott ilyen teren.
A zenei alafestes is a helyen van,a sztori is,MINDEN. A vegen pedig maradnak nyitva ajtok,amibol sejtheto hogy lesz meg folytatas.
Es az a legszebb az egeszben,hogy komoly hatassal van az emberre. Kijottunk a sotet moziszobabol,mentunk haza es rendesen kussolt mindenki...egyszeruen nem jutottunk szohoz. Zsenialis. Legutobb talan a Feher Zaj 1. resze utan ereztem magam igy. (bar akkor meg kis pocs voltam,es ma mar csak nevetek azon a filmen). Nem vagyok nagy horror manias de ha ezentul valaki ertelmes fosatos filmet kerdez tolem,en batran fogom ajanlani a Dark Skies-t.
Tegnapi 8/10-->10/10. Pont. -
Neha akad, most a Place beyond the pines-volt, de nem volt idom ra sajnos -
Ket Robin Hood :D -
Akkor nezzel Paris Manhattant:) Vagy eppen Only God Forgives-t vagy eppen Side Effectset.
ne mond, hogy nincs szamodra semmi a moziban:) -
Last Stand 6/10
gyenge :\ -
De ez szupermann, DC, Zack Snyder rendezi, állítólag története is lesz, és két Robin Hood az apja, ez nálam már több mint várós :) -

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, en is csak ezutan a trailer utan varom igazan. Szuperhiro, latvany, haromdeee, CGI, uuuuuuuh
-
Szerintem meg ezután várós igazán. Pont jó, hogy az eddigi trailerekkel ellentétben, most megmutatták, hogy ez azért egy mocsok látványos, akcióban hiányt nem szenvedő képregényfilm lesz. -
Furious 6
Jobb, mint a Fast Five. -
Hot Tub Time Machine
Tudom, legtöbben istenítik ezt a filmet, és bár én is lelkesen kezdtem bele, de hamar beigazolódott a tény, hogy nem tudnak normális amerikai vígjátékot csinálni. Elismerem, lehet, hogy velem van a baj, mert Pierre Richardon, Monty Pythonon és Bacsó Péteren szocializálódtam, de egy-két jobb poéntól eltekintve maximum megmosolyogtatott a film, pedig az alapötletben lett volna potenciál (időutazás, vissza a 80-as évekbe). Amerikai film lévén szarós, hányós, és egyéb primitív vulgáris poénokat is osztogatnak bő kézzel. Nem is gyengén. Már rögtön a legelső percben megcsodálhatjuk a főszereplő híg kutyafossal bevont jobb kézfejét. Haha, a térdem csapkodtam a kacagástól
Számomra elvesztegetett idő.
4/10 -
bcrics #75736 Hancock.
Elindul vmerre, majd teljesen máshol köt ki a film, Zseniális.
Sose gondolnád hogy ilyen lesz a film második fele...
Epic.
8/10 -
Egész eddig várós volt :S
Most egy sima látvány filmnek tűnik csak (egyszemélyes Avengers), amíg a korábbi trailerek alapján egy lassúbb, önmarcangolósabb előzmény film lett volna. -
Blum #75734 Dark Skies (2013)
Bevallom,befostam. (projektor,7.1,stb.) Haverokkal ujranezos. 8/10 -
Blum #75733 A Haunted House (2013)
Parodia altalaban vicces. Nem sikerult.
3/10 -
"oh god what have i done"
ha ezt tudom akkor maradok a "dobtam a kukába" jelzőnél :)
Szimpla humor volt a "kő" odabiggyesztése,nem akartam senkinek ezzel fejfájást okozni
-
Annyit témazgattatok erről a "kaszakőről", hogy kedvet kaptam megint megnézni 
Igaz, ez meg Kasza-kő :)
Mindegy... Pauly Shore hozta a szokásos formáját.
20 év után újranézve is tetszett
Bár több ilyen jó film is létezne..
-
Blum #75730 -
5. Die Hard
Nem vártam sokat de így is borzasztó volt :p
Bruce "játékánál" végig olyan érzésem volt mintha megpróbálná adni az öreg vagány róka szerepet, humorral vegyítve (amit Sly az Expendables-ben marha jól hozott szerintem) de csak szánalmasra sikerült sajnos.
2/10
Iron Man 3
Nem vártam semmit, csakis egy kikapcsolódást és azt 100%-ban meg is adta.
Jó látvány, nem túl erős de jópofa humor és egyszerű történet amin nem kell agyalni.
6-7/10