1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blum
    Megneztuk megegyszer a Dark Skies-t. 5-en neztuk,az en kivetelemmel mindenki tarkon fosta magat. (De en ugye mar tegnap lattam).
    Megkockaztatom,hogy az utobbi 5+ ev legjobb sci-fi/horror filmje. Mindig akkor fosatja be az embert,amikor az nem szamit ra,nem akar hiper-szuper FPS nezetbe atmenni -es ezzel elbaszni az egeszet-,nem akar ertelmetlen verengzesbe folyni. Pont attol jo az egesz,hogy nem magatol az esemenytol fosik be az ember,hanem a szereplok reakciojatol. Keri Russel rohadt nagyot alakitott ilyen teren.
    A zenei alafestes is a helyen van,a sztori is,MINDEN. A vegen pedig maradnak nyitva ajtok,amibol sejtheto hogy lesz meg folytatas.
    Es az a legszebb az egeszben,hogy komoly hatassal van az emberre. Kijottunk a sotet moziszobabol,mentunk haza es rendesen kussolt mindenki...egyszeruen nem jutottunk szohoz. Zsenialis. Legutobb talan a Feher Zaj 1. resze utan ereztem magam igy. (bar akkor meg kis pocs voltam,es ma mar csak nevetek azon a filmen). Nem vagyok nagy horror manias de ha ezentul valaki ertelmes fosatos filmet kerdez tolem,en batran fogom ajanlani a Dark Skies-t.

Tegnapi 8/10-->10/10. Pont.