106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
  • Susarc
    A nílus gyöngye-Smaragd Románca ezek mekkora filmek még mindig atyaég! miért nem tudnak ilyen filmeket manapság produkálni nekünk?:((
  • Calver
    kinyomtatva palotapincsik megölésére alkalmas tömb következik

itteni ajánlások alapján dupla:

Side Effects - 8/10
    tényleg nagyon korrekt, végig leköti a kétlábút, és beszaratósan jól játszik benne mindenki. egyetlen csőrbaszcsizós apróság, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kosztümösök/sminkesek kicsit túlzottan "whoo nézd, én egyértelműen ejjgonosz vagyok" típusúra vették Catherine Zeta-Jones külsejét, lehetett volna azt finomabban is

trailer készítőjének meg taps, ennél semmitmondóbb előzetest még a büdös életbe nem láttam (bár nem mintha ez baj lenne)

The Perks of Being a Wallflower - 7/10

dupla apokalipszis:

It's a Disaster - 6.75/10
    fekete komédia, jön a világvége villásreggeli(?) közben, mindmeghalunk mindjárt, és mindenki excentrikus pöcs. szórakoztató, kellően geci, a befejezés meg egyenesen zseniális

Seeking a Friend for the End of the World - 6/10
    megint jajj jön a világvége, csak most romantikus komédia köntösbe csomagolva, amiből sokkal többet is ki lehetett volna hozni.

Stand Up Guys - 8/10
    Christopher Walken, Christopher Walken, Christopher Walken... és Al Pacino. és Alan Arkin. és ez a csaj, aki... uhh. bejött, kicsit szenvedősen indul be, de rohadtul szórakoztató.

Oz the Great and Powerful - 5/10
    nagyon szép vizuálisan és minden... de valami rettentő érdektelen és unalmas az egész.

A Good Day to Die Hard - 3/10
    már leírtam kétszer, pfújj.

Hansel & Gretel: Witch Hunters - 5.5/10
    nem veszi túl komolyan magát, de ettől nem válik kicsit érdekessé. egyszer épp vállalható. viszont a steampunk(?) cuccok tetszetősek.

Syrup - 6.5/10
    ajj, ezzel bajban vagyok. a film egyik szála (a marketing) ki-be-baszottul kurvajó. a másik (főszereplőnk "magánéleti" szenvedése) pedig egy elbaszott katyvasz. viszont... így is ajánlott megnézésre, mert határozottan élvezetes és kifejezetten kreatív. a zenéje meg szimplán odabasz.

Gangster Squad - 6/10
    korrekt akciófilm, egyszer bőven vállalható, de nagyon buta szegényke.

The Intouchables - 8.5/10
    már sokan emlegették előttem, és tényleg zseniális.

Killing Them Softly - 4/10
    mondanám hogy ilyen érdektelen unalomhegyet rég nem láttam, de... Die Hard 5 után egy nappal néztem. (RT-n 75%, /slowclap)

Hard Boiled - 6.5/10
    akció részek nagyon rendben vannak, minden más... annyira nem. szórakoztató, de kicsit túl nagy elvárásokkal ültem le elé. az angol szinkronról meg nem tudok a jóízlés határain belül nyilatkozni, még szerencse h eredeti nyelv is opció volt.

Warm Bodies - 7.5/10
    kellemes, de így is erőteljesen kihagyott ziccer. humora és a főszereplő narrálása odabasznak, zeneválasztás mennyei (főleg ez ), viszont... érzik rajta, h rengeteg dolgot kinyirbáltak belőle, és teljesen el vagyon kúrodva a film sebessége - az elején nagyon szép részletesen fejtegetik a dolgokat, aztán minden a picsába felpörög és nem tesz neki jót. kaphatott volna még 20 percet, na.
  • TaRka0107
    Dark Skies (2013)

Klisés, de klisé nélkül már nincs is horror:D
    Tetszett, jó kis kikapcsolódás volt estére. Sok ijesztgetős rész nem volt de tetszett.

8/10
  • tomsolo
    Abból a filmötletből sokkal többet ki lehetett volna hozni ez

a Shakespeare R(ómeó) és Júlia filck nagyon gáz volt.
  • LoSA
    Vissza a jelenbe
    7/10
  • QuippeR
    The Place Beyond the Pines
    ez egy jó dráma, abból a fajtából, amit meg tudnék nézni akár többször is. zsír.
  • CSOCSO
    Warm Bodies

Fohos zombink beleszeret egy lanyba akinek meg dobog a szive. Tetszett az otlet megha badarsag is, de szeretem mikor olyan vampiros/zombis filmek jonnek ki ami egy kicsit mas amit eddig megszoktunk.
    Sajna a zombikat alapbol kisse tul baratsagosaknak allitottak be. Gondolkoznak es vannak olyan dolgok amiket szivesen csinalnak sajat szorakoztatasukra; dolgok amiket az elo emberek is szivesen csinalnak.
    Aki a Walking Dead tipusu zombikat szereti ez a film kevesbe fog tetszeni. Legyen mondjuk 6/10
  • Csaba007
    Harcosok Klubja

Elég régen láttam utoljára,és kedvet kaptam egy újrázásra egy pár sör jelenlétében,és basszus ez még mindig iszonyat nagy film. Fincher egy zseni,úgy ahogy van ez a film egy mestermű.Annyira sajnálom,hogy manapság már nem készülnek ilyen filmek.Remek szereposztás,remek történet.Nálam ez egy 10/10-es szórakozás.
  • QuippeR
    ugyanez vonatkozik a Hibrid (Splice) című filmre is egyébként, csak ott még tetézik azzal, hogy a főszereplők ráadásul tudósok, és így nem érnem fel egy hároméveshez.
  • QuippeR
    nem az a baj vele, hogy nincsenek effektek, hanem hogy nem bírom az olyan filmeket, ahol a főszereplő egy idióta morális hulla. persze ha egy hároméves morális érzékével és/vagy intelligenciájával rendelkezne, akkor nem lenne bonyodalom, de ez nem mentség.
  • Tyler1
    Csapda

Nem ez lesz Rock leghíresebb és legjobb filmje, de egész korrektre sikerült.
  • Ereszt
    A Nagy Gatsby

10/10
  • cody1994
    Movie 43 - Nah most komolyan ez mi a f@szom volt? nem tudom kinek jutott ez az eszébe de biztos nem volt ép egy hétig nem fogok aludni

10/Le kakilsz ? WTF .....
  • SNICKER
    TROLOLOLO
  • SNICKER
    JASON STATHAM LESZ A CSATTANÓ A HALÁLOS IRAMBAN 6 VÉGÉN SZAL Ő LESZ A FŐGONOSZ A 7. RÉSZBEN, Ő NYÍRTA KI HANT A TOKYO DRIFT VÉGÉN :DDDDDDDDDDDDDD
  • Zoli007
    A nagy Gatsby: 9/10. Van zene, hangulat, mondanivaló. Nagyon bejött.
  • LeventeV
    Korrigálás: 9/10 (+1 pont azért, mert nem konvertálták 3D-be)
  • LeventeV
    Fast 6

Én szeretem a sorozatot, úgyhogy csak szubjektíven tudom értékelni a filmet. Kb az 5. résszel egyenértékű, nekem tetszett, abszolút megérte a pénzét. 8/10

Reméltem a végén, hogy Hant is kiszedik valahogy abból az RX-7-ből ép bőrrel... de még bármi megtörténhet. :P
  • sz4bolcs
    Sőt, talán azt is lehetne mondani, hogy annyira lebilinyelőre sikerült a két karakter ábrázolása, hogy az elnyomta a fő cselekményt.
  • sz4bolcs
    Tegnap néztem újra a 2009-es Star Treket, pontozás nélkül szerintem nagyon jó kis film. A film fő szála teljesen középszerű, de a fiatal Spock és Kirk találkozása, az interakcióik, a karaktereik összecsiszolódása valami zseniális, én ezt nagyon sok órán keresztül elnézegetném, akármilyen sztoryt raknak alá.
  • cylonflatus
    Ez is egy vélemény... Engem rohadtul nem szoktak statisztikák, pontszámok érdekelni, de tudom, hogy az imdb-re sokan adnak, pl itt is - 7,2-vel ezért nem hívnám az évezred legszarabb filmjének. Az biztos, hogy olyan meg se nézze akinek a scifi = cgi orgiával, és ki is merül abban.
  • Zephyr Retiring
    Na pont emiatt vettem én saját aktív 3D-s tévét.
    Ezen legalább minden normális 3D-ben nézhető, nem úgy, mint a passzív "gagyinapszemcsis" mozikban...
    Egy ilyenen nézve ugyanis mind az Avatar 3D, mind a Transformers 3 3D tökéletes és hibátlan 3D élményt nyújt.
  • Calver
    nézd meg, ha látni akarod:
    - minden idők legunalmasabb autós üldözését
    - mármint tényleg, ásítozni fogsz közben
    - egy Parkinson-kóros operatőr által készített felvételt, aki a vállkamerát egy tizedmásodpercig sem tudja egyenesen tartani
    - ahogy Bruce a vállát vonogatja egy halott víziló karizmájával... és kb ennyit csinál a filmben
    - az egyik legundorítóbb, kékes fos filter amit valaha is ráhúztak filmre
    - teljesen érdektelen, izgalomtól mentes, és szimplán halálunalmas akciójeleneteket
    - a Rule of Cool tökéletes elbaszarintását
    - pocsék színészi játékot, külön kiemelve a Jai Courney-t
    - a legkreténebb módszert ahogy egy antagonistát ki lehet nyírni
    - egy valaha tehetséges akciószínész messze legrosszabb filmjét
    - ...és szerintem közel sem soroltam fel mindent
  • QuippeR
    jó ég, az évezred legszarabb filmje, időpazarlás megnézni.
  • cylonflatus
    Aviator, Salvador pl. De nem tudom mennyire találod a kategóriádnak megfelelőnek.
  • Tikal #75782
    én téptem, tényleg szörnyű sajnos, olyan mint egy B film, csak a CGI jobb :(
  • cylonflatus
    Ha időutazós film, akkor nálam az Időbűnök az ami nagyon bejött. Ajánlom mindenkinek és senkit ne ijesszen el, hogy spanyol!!
  • TaRka0107
    Megnézheted. Döntsd el te, hogy neked tetszik-e vagy nem. Bár a helyedben nem adnám ki rá a mozijegy árát.:D
    Pedig én is Willis fanatikus vagyok.
  • tutituti
    azért elég csúnya hibák!
    Ezek szerint ne nézzem meg mint nagy Willis fanatikus mert tépném a hajam?
  • stargatelost
    Dark Skies.

Semmi fosatós nem volt benne szerintem... max az első "találkozásnál". A többiek véleménye lejjebb mérvadóbb, nem kell sokat várni a filmtől, félelmetesnek meg aztán végképp nem félelmetes, viszont van egy nagyon jó hangulata, ami parázásra adhat okot, de ez nem ugyanazt jelenti.

Az meg, hogy egy film végén van egy cliffhanger, egyáltalán nem jelenti azt, hogy lesz folytatása. Azt az dönti el, mennyi pénzt hozott a konyhára. Ez a cliff pedig amúgy se olyan cliff volt, hanem inkább elgondolkodtató, amit blődség lenne folytatni...
  • ZilogR
    Olyan jellegű filmeket néz-e vki, mint pl.: Kon-Tiki? Ehhez hasonló dráma+elgondolkodtat+látvány+azért nem dögunalom kategóriából javasolni tudna esetleg vki?!?
    Előre is köszönöm!
  • Tikal #75776
  • Tikal #75775
    mintha ott fenn a korlátnál is egy kamerás fazon állna fehér sapkában a segítőjével :)
  • tommygear
    jah teljesen logikátlan volt az egész, ha már időutazással foglalkoznak benne értelmesebben is kidolgozhatták volna, mellesleg ez a magyr cím is ehh...
  • Blasta
    Ohhh b+ tenyleg
  • ZilogR
    ... és a szürke autó fölött a felső rakparton a másik operatőr + focus puller csávó?!?
  • IXEMGabeo
    Vissza a jelenbe (2010)

Nagyon gyenge film, pedig ritkán mondok ilyet. Nem tudtam eldönteni, hogy ez most paródia vagy csak egy bugyuta nem poénos amerikai szarság. Utóbbi mellett tettem le a voksom. Nem volt sok értelme ennél még a dilis amcsi film is poénosabb volt, ami kapott egy 6-ost tőlem. Egyedül, ami tetszett, hogy pár pillanatra látható volt a 80-as évek hangulata, de azt is elcsépelték ráadásul a színészi játék is túlzott volt, ordibáltak minden monológnál, ami szimplán idegesítő, ráadásul a cselekmények is gyorsak és logikátlanok voltak.

10/5 jóindulattal, nem tudom ez kinek poénos
  • Blasta
    Ez azert vicc kategoria:

Amellett meg mondjuk atsiklok, hogy ehhez a Clio-hoz most ert eloszor az a pancelauto HATULROL, de az oldala mar szarra van nyomva, de oke, tegyuk fel a tulajdonosa nem javittatta meg meg es nem az elozo felvetelek soran kerult ra az a serules :D

De emellett mar nem tudok elmenni, ez uber gaz: az ott keremszepen a kameramant szallito quad es a sofor jobb keze!!!
  • genndy
    Szerintem is a mozikba került verziót láttad és bizony olyan amilyen :(