106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sz4bolcs
    huhú, most nekem is megjött a kedvem Feast nézéshez :D:D
    Az a film egy etalon... a ZS-filmek szent grálja. :D
  • setuh
    Meglesem oket,koszi.
  • stargatelost
    Jaja, a Feast lesz az, és három része van (Feast; Feast II: Sloppy Seconds; Feast III: The Happy Finish), full összefüggő sztorival, érdemes meglesni egybe őket ;)
  • Susarc
    Ez az!köszi kiraly vagy
  • tomsolo
  • IMYke2.0.0.0
    Itt kikeresheted.
  • Susarc
    kis help kéne srácok: egy film címe kéne ami azthiszem 2000 körül készűlt arról szól,hogy valamiféle űrlények ellepnek egy amcsi kisvárost szinte mindenkit kinyírnak csak néhány túlélő/sheriff ,motoros csajok,anyuka a lányával meg hasonló karakterek/ marad akik elkezdik ezeket a szörnyeket kinyírni....iszonyat B kategóriás vérloccsanás hegyekkel,de annak ellenére egész élvezhető és nagyon jó poénok vannak benne.... valami BEAST vagy mi a fene a címe ,de kéne a pontos cím...
  • ZilogR
    Hívatlanok - The Strangers

Nem volt jó. Kicsit nyomasztós, ellenben semmi olyan, ami kedvelhetővé teszi. Sokminden nincs megmagyarázva (pl.: hogyan mennek be a házba), sok az üresjárós jelenet, ami már majdnem izgalmas, de aztán mégsem. Olyan, mint a Dark Skies (vagy mi) 4/10. A leginkább bosszantó, hogy a szereplők nem akarnak túlélni...
  • tomsolo
    Rendezői "trilógia" - nincs közük a filmeknek egymáshoz.

Sympathy for Mr. Vengeance

Oldboy

Sympathy for Lady Vengeance
  • setuh
    Mar tervben van a tobbi filmje is a rendezonek,de am mi tartozik meg a trilogiaba?
  • tomsolo
    Mindegyik jó a "trilogiában".
  • setuh
    Oldboy

Eleg nagy hatassal volt ram a film.Nagyon profin volt kivitelezve,foleg a vagasok,de a zene es a szineszek is jok voltak.Orulok,hogy nem fiatalabb koromban neztem meg,valoszinu nem tetszett volna ennyire.A csavar utani csavar is nagyon jo volt,nem hiszem,hogy sokan kitalaltak :)(en csak azon imadkoztam,hogy nehogy megint egy skizo film legyen es kideruljon,hogy o a gyilkos)
    Beteg,de hatasos.

9/10
  • hapi
    Én már az elsőnél sem értettem azt a népszerűséget.
  • Grove4
    Másnaposok 3

+1

Abszolút egyetértek. A sztori erőltetett a poénok gyengék és tényleg a karakterek viszik a hátán a filmet, de még Allan is kicsit visszafogottabb az első részhez képest (amelyiknek egyébként közelébe nem ér a film). Egyébként nem rossz, de eléggé elmarad még a 2. résztől is.

Szerintem is a zárójelenet a legjobb, azt kellett volna továbbfűzni. Számomra csalódás a film.
  • Davidus
    Sinister

a közepéig még para de a végére már facepalm kategória

4/10 lenne de a végén a gagyi ijesztés miatt csak 3/10
  • Csaba007
    Másnaposak 3

2* nevettem el magam az egész film alatt,poénok alig vannak benne,a történet nagyon gyenge.A karakterek szerintem még mindig jók,de ez nagyon unalmas volt így.Sokkal jobb lett volna,ha megismétlik inkább megint az első két rész "történetét".Van + jelenet,ami talán a legviccesebb rész az egész filmben,jobb lett volna,ha úgy kezdődött volna a film,és ezt is vitte volna tovább.Jah és semmi másnaposság nincs benne.Nagyon csalódott vagyok,ennek így sok értelme volt...
    4/10
  • Lantee
    Azt én is tapasztalom, hogy egyre kevesebb a feliratos film, de legalább elkezdtem rendszeresen beülni Original Voice-os filmekre. Die Hard 5, Oblivion, Fast 6, stb.

10 percig az ember még várja a feliratot, de aztán olyan szinten áll át az agy, hogy teljesen mindegy. Persze, egy Robert Downey Jr-t, vagy Mickey Rourke-ot nem néznék felirat nélkül, mert valami rettentően artikulálnak. :)
  • Riddick21
    Nem értem. Hol írtam, hogy most döbbentem rá?
  • tomsolo
    ...és erre most 2013-ban döbbensz rá?

Egyébként külföldön néhány helyen még rosszabb a helyzet, kérdezd meg CSOCSO-t mennyire szeret moziba járni.
  • Riddick21
    Már megválaszolták helyettem a kérdést, de szeret az ember néha hosszabb távban gondolkodni. Tavaly még megnézhettem az adott filmet felirattal, jövőre már lehet, hogy nem hozzák be a hasonlókat, mert bukta. Pl. kíváncsi leszek, hány helyen játsszák majd az Only God Forgives-t, mert nem hiszem, hogy a Drive nagy siker lett volna itthon.

A Side Effects-en pl. 5-en voltunk összesen. Egy mozi(hálózat) ebből levonja a tanulságot: feliratos, dráma-krimi-thriller, nem 3D -> kutyát nem érdekli. És igyekszik inkább behozni helyette az éppen aktuális Másnaposokat vagy Nagyfiúkat vagy a faszom tudja, hogy mit néz a tömeg. De ezeket imádják, és bár külföldön sem rózsás a helyzet, itthon még rosszabb!
  • Malakai
    Pl azért, mert csak idő kérdése, hogy a még a maradék mozik is teljesen levegyék műsorról a feliratos filmeket.
  • tomsolo
    "megfigyelni egyébként a mindent átható ürességet a nézőtéren, amikor feliratos film megy"

Az miért is baj, hogy nyugodtan tudod nézni a filmet?
  • Riddick21
    Ezzel csak az a baj, hogy a filmet szinkronnal játsszák a mozikban, legalábbis vidéken mindenképpen. Úgyhogy kénytelen az ember így nézni.
    Érdemes megfigyelni egyébként a mindent átható ürességet a nézőtéren, amikor feliratos film megy :) Mint egy gyászjelentés.
  • IMYke2.0.0.0
    +i
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akartam beléd kötni, csak árnyaltam a megfogalmazást - mondhatjuk úgy, hogy unverzálissá tettem.
  • Tyler1
    Én nem is nagyon erőltetem a szinkront, főleg ezekkel a színészekkel.
  • TaRka0107
    Igen, ha nagyon bele akarunk kötni, akkor rosszul fogalmaztam...
  • tigeroo
    aki azért nem nézi eredeti hanggal mert szerinte szar a felirat annak tökmindegy a moslék szinkron sztem
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell... csak jó, ha úgy nézi az ember (ha teheti).
  • TaRka0107
    Ezért kell eredeti hanggal nézni filmeket!
  • Tyler1
    Rocknak nincs is állandó szinkronhangja, rohadt idegesítő, hogy minden filmjében más hanggal szólal meg.
  • tutituti
    megnéztem Stallone filmjét.

Bullet to the Head

Jó volt látni az öreget de ez nem elég már.
    A country prüttyögés mint zenei aláfestés egy ideig jó lenne de nem az egész film alatt.Folyamatosan.
    Aztán a ez a rasszista szöveg amit mondd szerintem elég negatívba csap át mint poén,így a végére már irritáló volt.
    Az akciójelenetek szintén kritikán alul vannak.mindenki mindenkit lelő egy golyóval,de ha stallone-t lövik akkor egy se talál.na de kérem...

(A suhogó tűzoltóbaltát már meg se említem.)
    vágások,zene,szereplők,klisék szerint dvd-n kiadott film lehetne csak.
    3/10 nagyon nagyon B kateg.
  • QuippeR
    falu?
  • IMYke2.0.0.0
    Senki eredeti és egyedi hangja nem egyszerű.
  • Lantee
    Vin Diesel-t és Rock-ot magyarul nézni eleve baromság! A két fickónak olyan orgánuma van, amit nem szabad leszinkronizálni. Michelle Rodrigez hangja sem egyszerű...
  • Riddick21
    Ezt mondom, a teljes értelmezéshez nem árt, ha az ember nem csak egyszer látta, de betéve tudja ezeket a részeket. Ez azért nem akkora gond, mivel nem rossz filmekről van szó, még a 4. is bőven az elmegy kategória fölött van... Igazából a Tokyo Driftet és a 2 Fast 2 Furious-t én sem láttam évek óta, sőt, előbbit elejétől a végégig még nem tudtam végignézni sosem, mert annyira gáz (nem mintha a 2. rész nem az lenne, de az moziban megvolt anno).

Amúgy erős a gyanúm, hogy sok embernél az tesz rá még egy lapáttal az utálatra ennél a sorozatnál, hogy szinkronnal nézi a részeket, az pedig mindenhol leront az értékelésből legalább egy 15-20%-ot, annyira erőltetetten lazáskodó és keménykedő, hogy már fáj.

Lekaptam angol mozisban a 6. részt is, kíváncsi voltam bizonyos részeknél az eltérésre, és tényleg ég és föld. Ami jó, az angolul is jó, viszont a magyar szinkron brazil szappanoperákat kenterbe verő szövegei angolul sokkal jobban hangoznak, arról nem beszélve, hogy a Sziklát vagy főleg Dieselt utánozni képtelenség.
  • tomsolo
    Braziliai fiúk (1978)

Gyerekkorom kedvenc filmje, újranézve érdekes volt - jó volt hallani a régi szinkronszínészek hangját (főleg Sinkovits Imrét) - a dobbermanos jelenet még mindig üt. Furi a mai időkben ilyen posztnácis filmet nézni, főleg egy ilyen regényből, noha jó az ötlet az Odessa ügyirat jobban tetszett olvasva.

7/10

• tomsolo
    ri-mem-ba
  • Tyler1
    Erőnek erejével

Rosszabbra számítottam, de nem volt ez olyan vészes. Gyenge B kategóriás sztori, sablon karakterek, sablon röhejes dialógusok, de esti szórakozásnak pont megfelelt. Kifejezetten örültem, hogy Schwarzi nem a 20-30 éves szövegeit mondogatta vissza, mint a legutóbbi filmjeinek többségében.

Kukoricásban Camaroval osonós jelenetnél már hangosan felröhögtem kínomban, de ebbe belefért :)
  • Calver
    extrém minitömb

Broken City - 7/10
    itteni 5/10-es és 9/10-es kritika közé pont, szerintem kifejezetten jó lett, de könnyen lehetett volna sokkal jobb is... mindenesetre végig lekötött, ez határozottan plusz pont. Marky Mark meg amikor nem néztem oda, egész jól megtanult színészkedni
    ellenben aki ebben a filmben Russell Crowe sérójáért felelős volt, azt minimum egy fejlövéssel jutalmaznám.

Mr. Nobody - 6/10
    erm... vizuálisan nagyon toppon van, de azon kívül... maradjunk annyiban, h akinek bejött a The Fountain, annak ez is be fog. aki nem én vagyok.
    Juno Temple-re meg most már figyelni fogok, eddig semmiben nem láttam, viszont itt valami elképesztően jól játszott.