1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Ezt mondom, a teljes értelmezéshez nem árt, ha az ember nem csak egyszer látta, de betéve tudja ezeket a részeket. Ez azért nem akkora gond, mivel nem rossz filmekről van szó, még a 4. is bőven az elmegy kategória fölött van... Igazából a Tokyo Driftet és a 2 Fast 2 Furious-t én sem láttam évek óta, sőt, előbbit elejétől a végégig még nem tudtam végignézni sosem, mert annyira gáz (nem mintha a 2. rész nem az lenne, de az moziban megvolt anno).

Amúgy erős a gyanúm, hogy sok embernél az tesz rá még egy lapáttal az utálatra ennél a sorozatnál, hogy szinkronnal nézi a részeket, az pedig mindenhol leront az értékelésből legalább egy 15-20%-ot, annyira erőltetetten lazáskodó és keménykedő, hogy már fáj.

Lekaptam angol mozisban a 6. részt is, kíváncsi voltam bizonyos részeknél az eltérésre, és tényleg ég és föld. Ami jó, az angolul is jó, viszont a magyar szinkron brazil szappanoperákat kenterbe verő szövegei angolul sokkal jobban hangoznak, arról nem beszélve, hogy a Sziklát vagy főleg Dieselt utánozni képtelenség.