106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
azt gondoltam, hisz ők csinálták az egészet :) -
Tron Legacy világához nagyon is illett a zene. Meg nekem mondjuk amúgy is tetszik a DP zenéje.
Vicces hogy pont most kerül szóba, mert tegnap néztem meg az Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem filmjüket. Japán animációs rajzfilm, szöveg nincs, csak végig a Daft Punk 'Discovery' albuma megy alatta (a rajzfilmből voltak a klipek is annak idején, "One More Time," "Aerodynamic," "Digital Love," "Harder, Better, Faster, Stronger"). Nem volt rossz végighallgatni úgy az albumot, hogy volt alatta kép is, de a sztori nem egy nagy durranás, technikailag sincs benne extra, egynek azért jó volt. -
Ha önmagában tekintve nem jön be a stílus az egy dolog. De, hogy hajszál pontosan illeszkedett a film által kreált digitális világhoz, a DP-féle szinti zene, az biztos. -
Na, pont őmiattuk voltam rosszul.
Senki se sértődjék be emiatt, de számomra értékelhetetlen volt a Tron alatti zene. -
pff, Daft Punk az elektronikus zene királya :) -
viizo #76082 A Danny Boyle féle filmek OST-i hagyományosan az év legjobbjai között vannak :) -
Azért ne a zenén múljon, hogy megnézed-e. Bár tény, hogy elég sokat hallanál az OST-ből. -
"Utoljára ilyen jól illeszkedő, végig elektró zenét a Tronban hallottam"
Akkor részemről felejtős lesz ez a film.
A Tron-ban is gyűlöltem a zenét. -
Transz
Na ez bazi jó volt. A közepén kicsit leül a sztori, és kicsit túlzásba viszik a spiritualitást, de aztán újból magára talál a film, felveszi a ritmust és frenetikus végkifejletbe torkollik. Ja, és a zenét se feledjük. Utoljára ilyen jól illeszkedő, végig elektró zenét a Tronban hallottam. A film élvezeti értékéhez igen nagy mértékben hozzájárult.
Otthon egy párszor max. hangerőn, újra fogom nézni.
8/10 -
Lantee #76078 Nálam simán ért annyit, ne aggódj! ;) -
Zenét meg direkt el is felejtettem, mert az még csak dobna a pontozáson...és meglincselnétek a 9/10-ért :P -
Sucker Punch - 8/10
A képi világ néhol gagyi, de legtöbbször mondtam magamban, hogy őőőúúúú, az alakítások néhol szuperül illenek a karakterekhez, aki a főgec*t játszotta pl egész jól csinálta, meg aki az öreg urat, az is, az ő karaktereiket öröm volt hallgatni, persze volt ahol egész gyengus lett, ott ki is zökkentem, de akkor sem értem a 6/10-es imdb-t, végre egy sztori, ami közvetíteni is próbál valami üzenetet a közönség felé(és bármi begyöpösödött agyú kompjúter nörd is megérti, mert szájbarágós) és amire HOLLYWOOD-i forgalmazó áldását adta, becsüljük már meg, mert ezek ám filmek. Zack Snyder meg hatalmasat nőtt a szememben, mert azért a 300-at ő vitte vászonra és megható volt, de azért az félig meddig egy kész, képi alkotás volt már, de ennek írásában az ő keze is benne volt és a szándék, ötlet miatt megérdemel tőlem egy plecsnit. -
Szvsz az In Bruges kivetelevel az egyetlen Colin Farrell nevevel femjelzett ertekelheto film. Na meg persze kell hozza Kiefer Sutherland mint a shooter hangja. Igy ezt is csak eredeti szinkronnal szabad nezni. -
Inkább thriller ez mint akciófilm (akciófilm alatt a hagyományos piffpuff-dirrdurr-csinbammot értem). Nekem is tetszett, de azóta már sok hasonló jött ki amit láthattál, úgyhogy nem csodálom hogy nem durrant olyan nagyot. -
Blum #76073 Lehet hogy en neztem mostanaban sok akciofilmet vagy egy kicsit sokat vartam a filmtol,de ez az alkotas meg fejenallva se kapna tolem 5-nel nagyobb pontszamot soha a budos eletben.
L.A Confidentalt tervezem az ejjel megnezni,remelem arra jobban raillik a magas pontszam. -
nekem nagyon tetszett anno moziba.
mondjuk az tíz éve volt úgyhogy változik az ember, de akkortájt ilyenek voltak szerintem -
Blum #76071 Phone Booth [2002]
Borzasztoan unalmas,vegig kiszamithato film. A vege nagyon csunyan ossze lett csapva. Egy minimalis csavar sincs sehol a sztoriban,erre szoktak aztmondani hogy "Orszagos 1-es" Soha nem szoktam ezt a koltoi kerdest feltenni de most megteszem: "Hogy a budos 'csaba kapott ez a foshalmaz 7 pontot imdb-n (illetve hasonloan jo osztalyzatot mas oldalakon)?"
3/10 -
Susarc #76070 csak a kurvázást hagytad ki:D -
Susarc #76069 ezen jót röhögtem!:D korrekten leírtad:D -
EZ -
irigyellek = irigy
szemét autocorrect :) -
jaja rohadt irigyellek vagyok ám :) nem inkább az zavar hogy ilyen pénzek tűnnek el a semmibe (legalábbis jó nagy része) és a végeredmény egy kritikán aluli szar :) ha szerinted egy magyar filmen minőségben és színvonalban meglátszik hogy több száz millió forintot költöttek rá akkor én kérek elnézést :) -
Azert ilyenkor elgondolkodok, hogy az irigysegen kivul, (mert ugye latsz egy nagy szamot es azt te is el tudnad erni egy csomo ertelmes dologra) milyen meggondolas huzodik az elmeleted mogott?
Ha jol tudom az Uvegtigris elso resze is majd 120 milla volt az Uvegtigris 2 meg 200. Szerinted a kontroll mennyibol keszult? (mert ugye a BKV tamogatasat is illik penzesiteni, amiert normalisan fizetned kell) Meg persze nem Schobert Norbi fele "ajandek zenet" feccolsz ala hanem licenszet fizetsz erte etc.)
En nem tartom olyan sokank a 300 millat egy nagy jatekfilmert. De pl a Hidember x milliardjat vagy a Honfoglalas borzalmas koltsegveteset azert a szarert igen. -
Prof William #76064 Viszont továbbra is úgy kell megnlézni, hogy NEM SZABAD ELŐTTE SEMMILYEN TRAILERT MEG HASONLÓT NÉZNI. Úgy üt igazán.
Én úgy tettem (pedig nem vagyok nagy Slasher fan) és rég szórakoztam ilyen jól. -
Valamiért erről a hsz-ről eszembe jutott, rég láttam, de:
Last House on the Left - 2009 - 9/10
Nem érdemes trailert, régi változatot nézni és utánaolvasni sem, én így néztem és ütött. -
A szörnyű az egészben,hogy sokan istenítik mert szerintük Lovecraft utalások vannak benne.
Nekem se tetszett. -
"szatirikus (ez a szó létezik?)"
Szatíra - mindössze az ókori görögök óta.
-
The Cabin in the Woods - Ház az erdő mélyén
Másodszor megnézve, még jobban lehetett figyelni a szatirikus (ez a szó létezik?) elemekre.
A motoros "Én a hős egyedül neki vágok a rengetegnek, és hozok segítséget" jeleneten még mindig szakadok.
Továbbra is 8/10 -
ne hasonlítsuk már össze a külföldi filmek költségvetését az itthoniakkal...
az meg 300 millió nagy számnak tűnik... mert az is! egy átlagember a felét sem keresi meg élete folyamán és ennyit költenek egy vállalhatatlan 2-3 pontos lószar filmre? nem kell itt megmagyarázni semmit... láttunk már példát "olcsó" és rohadt jó filmekre amik köröket vernek a milliós tucat szarokra... egyszóval lehetséges kevés pénzből jó filmet csinálni. ennyi. -
Lantee #76058 Párszor már beszéltünk róla, és hát tényleg elkeserítő, hogy mennyi pénz tűnik el egy-egy film forgatásánál.
Mondjuk a Die Hard 5:
- Fizetett stábtag: kb. 120-150
- Ebből pofátlan összeget keresők: kb. 15-20
- Fizetett statiszta: kb. 100
- Előkészület: 2 hónap
- Forgatás: 3 hónap
- Utómunka: 6 hónap
Ez idő alatt enni-inni-kokainozni-autókázni-iPad-et törni, mindent fizet a produkció. Aztán jön a marketing és egyéb költségek. -
Na még egy filmet feldobok,csak kíváncsiságból kinek hogy tetszett.
lilja 4-ever -
Attol, hogy a 300 milla olyan Nagy szamnak tunik azert ha Jol belegondolsz kutyafaszra nem eleg... Legalabb 30-40 ember dolgozok egy filmen cirka 1 evig. Es ebbe a marketingnek is bele kell fernie. A Jawbreaker cimu borzalom pl 3.5 millio dollarba kerult. Ami baratok kozott is kb 700 milla ft. Oszt egy rakas szar lett. -
csak meglett.
na nekem ez tetszett:
Dalok ismerkedéshez - "Nick and Norah's Infinite Playlist" -
Amelyiket könnyebb leírni.
Rendben meglesem.
Volt egy film amit többször megnéztem, de nem ugrik be a címe.
Egy srác meg egy csaj kapcsolatáról szól, és valami soundtrack volt a címében meg a nevük.
Az volt benne a lényeg hogy volt egy válogatás kazettájuk amit szerettek.Elég nyálnak hangzik de korrekt film volt. -
IXEMGabeo #76053
oké
-
Lipi1980 #76052 Ház az erdő mélyén
Rég láttam már ekkora fost. Az elejétől a végéig sz**r volt. -
Tron Legacy
Nem volt rossz. Iszonyat lassú, szóval csak azoknak ajánlom akik elviselnek egy lassú scifit. -
mert jónak jó, de ANNYIRA nem 
damien/tutituti (melyik a nyerő?), nézd meg a It's Kind of a Funny Story-t, hasonló, csak... sokkal jobb
*
[apro]most látom, h szegényre csak 8/10-et adtam, pedig egy 8.5-9-et simán megér
*és ne kövesd el azt a hibát, h The Art of Getting By megnézésével követed, mert az viszont egy fos. -
mert kicsit depresszív,meg láttam ebben a témában kicsit közelebb állót.
A 7/10 nálam nem rossz.Sőt.
Eleve a sci-fi vagy dráma(nehéz) vonal áll hozzám közelebb és így szkeptikus vagyok ilyen téren.
Újra nem nézném mert egyszer megnézi az ember és emlékszik rá, ezért nem lett 8/10