1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • gabe paul logan
    Sucker Punch - 8/10

A képi világ néhol gagyi, de legtöbbször mondtam magamban, hogy őőőúúúú, az alakítások néhol szuperül illenek a karakterekhez, aki a főgec*t játszotta pl egész jól csinálta, meg aki az öreg urat, az is, az ő karaktereiket öröm volt hallgatni, persze volt ahol egész gyengus lett, ott ki is zökkentem, de akkor sem értem a 6/10-es imdb-t, végre egy sztori, ami közvetíteni is próbál valami üzenetet a közönség felé(és bármi begyöpösödött agyú kompjúter nörd is megérti, mert szájbarágós) és amire HOLLYWOOD-i forgalmazó áldását adta, becsüljük már meg, mert ezek ám filmek. Zack Snyder meg hatalmasat nőtt a szememben, mert azért a 300-at ő vitte vászonra és megható volt, de azért az félig meddig egy kész, képi alkotás volt már, de ennek írásában az ő keze is benne volt és a szándék, ötlet miatt megérdemel tőlem egy plecsnit.