106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    Alien sorozat, ha még nem láttad
    esetleg az Ördögűző, vagy a Ragyogás
    28 nappal később is jó
  • Zephyr Retiring
    Ezt mondjuk sosem tagadtam :)
    Mondj pár szerinted jó horrort.
    Talán találok köztük jókat...
  • precision
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az igazi horror filmek nem ilyenek... nekem sem tetszik a belezős style

de attól még, hogy szeretem a vígjátékokat, néha még jól esik egy kicsit félni is (most mindegy, hogy mitől... horror legyen és kész) vagy "lehangolódni", vagy szuperhősnek képzelni magam...stb. ezért mondtam azt, hogy akinél az egyik műfaj kizárja a másikat az picit szűk látókörű
  • Zephyr Retiring
    Sok mindenre nyitott vagyok én..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..de vannak dolgok, amire inkább nemet mondok.
    Nem tetszenek az olyan filmek, mikor (tényleg értelmetlenül) beleket ontanak ki...ész és érvek nélkül gyilkolásznak...nekrofíliáznak...pedofíliáznak...és/vagy abszolút beteg és szadista módon embereket vagy állatokat kínoznak...
    Ezekere köszönöm, de inkább nemet mondok és nem leszek nyitott.
    Sajnos, egyre több horror errefelé orientálódik manapság.

Köszönet ha elolvastad. Még egy, ha meg is érted.
  • Blasta
    oppardon, 12 :)
  • precision
    ez a hogyha ezt szeretem akkor már a másikat nem felfogás a tinik sajátossága, felnőtt korban ezeket már illene elhagyni és nyitott lenni mindenre

de tényleg fejezzük be. :)
  • Sir Quno Jedi
    12, mer 12-es karika van rajta.
  • Blasta
    Nanahogy.
    Annyira biztos voltam benne, 1x kellett csak a trailert megneznem es a napnal vilagosabb volt, hogy 5eveseknek keszul...
  • sandor8206
    na akkor ez is "jó" film lett?!
  • genndy
    Man of Steel.
  • Sir Quno Jedi
    Szupin bealszol az kétharmadáig, ha eksönt szerető emberke vagy, az hótziher, a rim az legalább pörgős, bár néha még az is leül. Értelme egyiknek sincs sok, szal. nem kell művelődni. :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    És nincs az "egyik sem" a kalapban?
  • IXEMGabeo
    Man of Steel
  • Lantee
    Pacific Rim - én ma azt nézem
  • Victor1103
    Hi! Egy gyors szavazás: Ma moziba megyünk és két film között vacilálunk. Man of Steel vagy Pacific Rim? Ez a kérdés válasszatok!
  • Malakai
    Ja nem, az biza 3D.
  • Sir Quno Jedi
    De 2d-s? Me én csak 2d-set nézek, különben ideges leszek baromira. :D
  • Malakai
    MOM-ban megy eredeti hangal (felirat nélkül).
  • AnuluWork #76670
    Akkor nyuszik voltak. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nem lenne bajom vele az biztos.
    Ha egyszer Cigány Veszély a neve, akkor az :)
  • Sir Quno Jedi
    Jah előre szólok, hogy aki ezt a filmet NEM moziban fogja nézni először, az kérem ne is próbálja meg értékelni, mert ezt moziban KELL látni. Ha a látványt és a méreteket kivesszük és cam-es felvételt bámulunk a kvarcóránkon monoban, akkor az egészet megette a fene, így értékelésünk abszolájte inkompetens kibicség lesz és még röhejes is...
  • Sir Quno Jedi
    De analógiában fordíthatták volna nigga riadó-nak is. Azokból úgyis kevesebb van nálunk és nem forogna a zombucman a zsírjában.
  • IMYke2.0.0.0
    Szinte hallom, ahogy: "Cigó, cigó, cigó veszély!"...
  • Sir Quno Jedi
    Semminek, maradt gipsy danger. Meg rádióba mindég üvöltözik, hogy gipsy-gipsy... (szándékos a kisbetű vaze) :D

Szörnyű a szinkron amúgyis, rohadjanak meg, hogy nem lehet eredetiben sasolni.
  • AnuluWork #76664
    Minek fordították le azt a bizonyos "nevet"? :D
  • Zephyr Retiring
    Talán rosszul hiszem (maradhatunk is akár ennyiben) de a horror vígjáték sokkal inkább vígjáték, mint sem igazi félelemkeltő kemény horror..
    Van pár vígjáték fan ismerősöm, akik sosem néznének horrort, de akad olyan ismerős is, aki abszolút horror rajongó. Ő meg szenvedne ha vígjátékot kellene néznie.
    Érteni kell mindkét stílus világát, különben ..
    Én ritkán nézek horrort. Jobban csak az elgondolkodtató horror jön be (Kocka, Hellraiser...)
    Viszont vígjátékokból minden jöhet. Agyatlantól a gusztustalanon át a kegyetlenig :D
  • precision
    hát igen, minden ember olyan mint te, és azért néha-néha akad kivétel... :D

szerintem hangulattól függően sok műfaj bejöhet egy embernek... én nézek mindenfélét, az agyatlan látvány akciófilmektől kezdve az érzelmileg földbe döngölő drámáig

és mi a helyzet a horror vígjátékokkal (Shaun of the Dead pl?) :) azok már nem is embernek készülnek mi? :) mert úgy sincs olyan, csak néhány kivétel... :P
  • Sir Quno Jedi
    Pacific Rim

Utólag jobban tetszik, mint mikor néztem. Azt is megmondom miért: mert láttam benne a potenciált. Nem kellett volna sok hozzá, hogy igazi scifi legyen, igazi színészekkel, igazi drámával és örökre emlékezetes (kb. mint az Aliens) kultfilmmé váljon. Azonban sajnos ez így édeskevés lett. Nyilván Toro nem tehet róla, ő próbált belecsempészni ezt-azt itt-ott. Van egy-két drámai rész, ami ül és sokkal ütősebb lett volna olyan stílusban a film, valamint a scifi részt is megpedzegetik, de csak nagyon-naaagyon messziről, nehogy a trekkik is megszeressék még a végén. Sajnos a színészek sincsenek a helyzet magaslatán, hála az az diióta szövegkönyvnek, de legalább pár jó karakterszínész van közöttük (szerethetőek, néha még a távoli mellékszereplők is).

Ha nem hálidéj póverréndzsersz szinten tolják, nagyon komoly filmet össze lehetett volna ütni és látszik benne az igyekezet, amit elfojtanak. Látványosan nem is illeszkednek az igazi "profi" részek a filmbe, még színekben, hangulatban sem. Még a Hellboy-ok humorából is van benne csepegtetve. Ha pedig tartják azt a szintet (erősen felturbózva persze), mint a kislány élményei a múltban, akkor megemeltem volna a kalapom. Végülis még a drift sem volt hülyeség, egész durván meg lehetett volna azt is csinálni, mint a Sejt-ben. My world. My rules!

Mint mondtam, nekem végülis tetszett így is, mert az agyam gyakorlottan kiveti a bullshitet és összeállítja a filmből a tökéletes verziót (kiegészítve ahol kell), napról-napra jobbá téve, ahogy egyre több számítási kapacitást tudott rááldozni :D). Igaz és sf klubbokban nőttem fel. :D:DD Azé megnézném azt a verziót élőben is, ami lassan összeáll a fejemben, de így sem rossz.

Viszont 12 éves keresztlányomnak tetszett a robotos csihipuhi alapverziójában is, és végülis 12-es karikával indult, így amúgyis ő a célközönség és ez a lényeg manapság! :D

Látvány 10/10, egyebekről inkább ne...
  • CSOCSO
    Fast 6
    Volt 3-4 uberbaromsag/nevetsegesen gaz jelenet de ettol fuggetlenul kellemes flick volt. 7/10

A legvege tokyo driftes jelenetnel gondolom (amcsi) emberek felalltak tapsolva a mozikban........... osszes penzemet rateszem!
  • Csaba007
    A magányos lovas
    Most jövök moziból,és nagyon csalódott vagyok.Ennyire régen untam filmet,egyszerűen semmi jó sincs ebben a filmben,pedig nagyon akartam szeretni.Egy jó és látványos akciójelenet sincs benne,a történet egy vicc,a akrakterek gyengék...én nem is tudom hogy gondolták ezt.Folyton az órámat néztem,többen ki is mentek nálunk...Talán Depp ripacskodása volt a legjobb az egészben.
    4/10

Pacific Rim
    EZ viszont nagyon nagyot ütött.Volt története,izgalmas,a 3D nagyon is működött.Az akciójelenetek eszméletlenek,olyan harcok vannak benne,hogy a fél terem felülve,előrehajolva bámult.Sokan hasonlították a Transformers-hez,de ez annál sokkal komolyabb,és még a drámai vonal is működött.Moziban mindenképpen nézős!
    8/10
  • sandor8206
  • gombabácsi
    World War Z

Totálisan üres, ötlettelen, semmilyen film. Valami rossz tévésorozat egy rosszabb epizódjának elmegy, de ahhoz meg túl hosszú.

Ezen kívül végig Lindelof röhögését lehet hallani a háttérben. :)
  • genndy
    Ron Perlman MINDENBEN fasza!
  • bcrics
    Pacific Rim-Tűzgyűrű

Erre az Évre ezt volt az egyik legjobban várt film.
    De vhogy nem erre számítottam.
    A látvány nagyon rendben volt, Csak néztem mint sült hal a szatyorból a monstrumok láttán.
    A design, a megvalósítás csillagos ötös.

De minden más vhogy felemás érzéseket kelt bennem, mert nem bízom abban hogy jól fog tejelni a film, és nembiztos lesz emiatt HellBoy 3.
    És mindebben azért benne van a film vastagon.
    Nem tudom azt mondani hogy nem értették meg a filmet nyugaton-keleten és azért hasal majd el.

- A sztori ami nagyon vékony papírmasé.
    - A karakterek Síkegyenesek.
    - A Dialógusok gyerekesek.
    - A Zene ami aláfesti a látványt, semmit nem tesz hozzá az élményhez, nem is emlékszem rá mi szólt a jelenetek alatt.
    - A szörnyek hátteréről szinte semmit nem tudunk meg.
    Pár szóban elintézik őket és annyi.
    Persze marhajó Hasbro márkaneveket neveket adnak nekik.
    (Fittyegő ülőbika, repedthátú bonifác, stb)
    - Az egész film éjszaka játszódik, néhány jelenetnél ami rengeteg pénzt, pizzát, Amd alaplapot és procit felemésztett alig lehet látni vmit.
    Sötét, szét van effektezve, Blur-eső-villámlás.
    Van minden de látni alig lehet vmit, de csak 1-2 Ilyen van.

Azt vártam del Toro egy Vastag "Szaftos bélszín" Sztorit alá rak a film alá.
    Egy Faun labirintusa szintű Trippet vártam.
    De nem azt kaptam sajnos.
    Egy csontos kis kisvárdai csirkefarhátat kaptam.
    del Toro... ejj-ejj.

Sokban hasonlít a film Sztorivezetése a Torpedó(BattleShipjéhez).
    És az sem volt túl izmos.

Az a pár szörny aki feltűnik jól néz ki.
    Igen, túl sok szörny nincs benne, kettesével jönnek...először, aztán hármasával.
    És annyi.
    Kb az Avatar sárkányai-Godzilla szerelemgyerekei.

Ron Perlman legalább fasza benne.

6/10

• AnuluWork #76654
    The Numbers Station
    6/10

Nézhető kémfilm, jó szereplőkkel, néhol tök értelmetlen történettel.
  • Zephyr Retiring
    Na. Mert?
    Magamból indulok ki: vígjáték okés, horror alig alig..
    De mondtam: lehetnek kivételek..
  • Zephyr Retiring
    Nem néztél Te kicsit sok Gyűrűk Urát?
    Trollok nem is léteznek :D
  • Tatyla
    Trance
    ezt nagyon vártam már és hellyel közel azt kaptam ami vártam
    8/10

Evil Dead 2013
    hát ööö azt hiszem az eredeti a bábanimációval még mindig jobb,ez csak egy fokkal durvább a tinihorroroktól...
    6/10

Snitch
    inkább dráma mint akció Rock jobban jár ha marad annál ami neki való
    5/10

Beautiful Creatures
    hát miért nem segített valaki az író rendező producernek mert ez olyan szinten unalmas hogy jaj...
    4/10

Eleven testek
    Rómeó és Júlia zombiverziója,néhol egész jó poénokkal
    7/10

Jack az óriásölő
    egyszer nézhető égigérőpaszulyfeldolgozás
    6/10

Man of Steel
    én imádom ezt az egész DC univerzumot már kölyök korom óta és tudom hogy ez a film kapott hideget meleget,de szerintem nagyon kellemesre sikeredett és mert elfogult vagyok 9/10 :D
  • stargatelost
    Hagyjátok, megint troll baitel...
  • Malakai
    Ez simán egyszerűen marhaság.