106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #76928 két helyen is lehúzták? másik 15 helyen meg dicsérték, bumm. :) -
hapi #76927 Én járok moziba, támogatom a jó filmeket, erre is beültem volna, de 2 helyen is húzták le a filmet, szal azt hittem gagyi lett... -
Susarc #76926 GALLOWWALKERS
hátőőő Wesley Snipes+Western+Zombik!
nem olyan rossz,de semmi extra szerintem...azért amennyit az IMDB -n kapott én is adnék....egynek kellemes szórakozás -
szokás.. mennék is többször, ha eredeti nyelven is lenne vetítés, de mint tudjuk ez még Budapesten is problémás sokszor... -
"Rádiós és dj körökből" Én zenészekre gondoltam... :D
Én is így teszek, minden jót! -
"Piciről" nem tudok (hacsak nem inkognitóban röhög rajtunk odaát), de meglepődnél ha tudnád, hogy milyen a zene iparban ismert arcokat sodor arra a szél. Jobbára csak rádiós és dj körökből. Szakmailag (zeneipar) vagy csak kevésbé képzettek járnak, vagy csak nagyon szerények...és inkább hallgatnak 
Az okosabbak meg...inkább hallgatnak...s főleg engem
Na jót dumcsiztunk, de már indulni kell a melóba. Cső és jó filmezést
-
Inkább nevezném szerelemnek. Vagy egy 32 éve tartó jó házasságnak. :P -
Mármint oda... -
Gondolom a Presser is ide jár kommentelni... :D -
Én csak azért nem járok moziba, mert van saját házimozim itthon 
Viszont ritkán kommentelek itt, mert én inkább saját vásárolt filmeket nézek.
Nagyon ritka esetekben teszek kivételt.
Ilyen kivétel volt pl. a Falco film is, amit az Istennek sem találtam a közelben gyári eredetiben
-
Írtuk többen is, csak nem szokás moziba járni, így az az 2-3 komment hamar elvész. Akkor van csak komment dömping ha kijött a tölthető verzió. -
Hát nagy hobbi lehet tényleg 
Sosem "látlak" a törzshelyemen, a Zenei Fórumokon :)...
Vagy az is, lehet, hogy csak figyelmetlen voltam.
-
Apropó zene és hangok. Az Oblivionban baromi hatásos hangok volt, főleg a drón hangjai. Míg csak képeken láttam, azok a gömb botok semmi érzelmet nem váltottak ki belőlem, olyan közömbösek voltak. Aztán a moziban amikor megszereli a stadionban és beindul... vao, egyből fölment a pulzusom. A pápaszemes kisgömböc egy pillanat alatt félelmetes mechanikus langolierré változott. Onnantól paráztam a drónoktól :) -
Informatikus vagyok és nagyon szeretem csinálni. Ettől függetlenül nem érdekesebb, és jobbnak sem nevezném annál amit régen csináltam. Sőt. Az sokkal nagyobb buli volt. Zenével foglalkoztam, legyen elég ennyi. Még most is, csak mára hobbi lett a hivatásból. -
Szívből remélem, hogy mára már jobbat találtál...mármint szakmát..vagy azt, amiből élsz
-
Nem vagyok jogász, de nekem mondjuk pont a szakmámba vág... a volt szakmámba, hogy pontos legyek, mert már nem abból élek :) -
Whatever
-
Neked mint "szakmabelinek" szerintem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..Te ehhez jobban értesz. Ha tudom, hogy ekkora problémát okozok ezzel, akkor nem teszem. Sorry.. de mindketten tudjuk, hogy most (is) nekem van igazam
-
Nem csodalom :D -
Még mindig nem vagyok meggyőzve ;) -
Elnezest az offert a tobbiektol, plusz nem is gondolom, hogy jelen esetben "topikszabalyt" sertett az illeto.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor nezz utana megegyszer professzor ur, ugyanis SEM a tulajdonodban levo DVD/BLURAY/hanglemez/kazetta TARTALMAT nem oszthatod meg/mutathatod be nyilvanos helyen, sem pedig a media boritojat nem oszthatod meg a nagyerdemuvel, akar a tied akar nem!
A media es a boritasa amiert penzt fizettel, arra jogosit fel, hogy TE sajat magadat szorakoztasd vele es nem masokat. Sokszorosithatod DE KIZAROLAG sajat reszre. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább így.. úgyis mindjárt kapok a pofámra, hogy trollmanó lettem
szóval..az eredeti dvd borítót beszkennelve természetesen nem tölteném fel, de ez azért kicsit más. Először is, csak a borító hátulja van a fotón és az is a tokjában (tehát nem szkennelve) és az eleje nincs. Másodszor is a törvények magára a kép készítésére vonatkoznak (tehát fotózás) és nem haszonszerzés céjából készült, hanem információmegosztási céllal...továbbá, mivel természetesen bizonyítani is tudom a saját képkészítés tényét bármikor (hiszen fent van a Canonom sd kártyáján) és a képen nem törvénybe ütköző cselekmény látható, hanem egy saját megvásárolt tulajdonú tárgy ezért innentől a szerzői jogok engem védenek és nem ellenem vannak. A nyilvános fórumokon történő képmegosztásról pedig annyit, hogy még magának az SG-nek is van képfeltöltő szervere elsőrorban a SAJÁT TULAJDONÚ önmagunk által készített képeink számára. Az már más tészta, hogy sokan mások képeit használják fel természetesen törvénytelenül. -
Mi illegális? A plakát promóciós anyag, önmagában szabadon terjeszthető. Ezért készül.
A fenti szöveg azért lett kiírva, mert valami barom minden filmes posztjához beszúrt egy 5 megapixeles posztert napi 3-4szer, ami olvashatatlanná tette a topikot. Tehát itt sem linkelésről beszélünk. -
Én a film eredeti borítójára írtam azt amit. A te maszek, saját készítésű borítód saját képekkel, grafikákkal az tényleg más tészta... lenne, ha. De az hogy te készítettél egy képet az eredeti borítóról, abban még mindig nem vagyok biztos, hogy nem problémás. -
Utána néztem. -
Válasz a kérdésekre itt. -
Annyiszor másolod le ahányszor akarod, saját használaton belül azt csinálsz vele amit akarsz. De nem oszthatod meg nyilvános fórumon, nem mutathatod be nyilvánosan sehol. Nézz utána te... -
Illegális, perelhető -ha személyazonossága megállapítható- a feltöltő, ellenben a blog... ilyen világban élünk. A szabályalkotókkal kell erről vitatkozni, nem egymással. -
Pontosan. A lemezt megvettem és a képet én készítettem tehát saját tulajdonomban van. Így a szabály rám most ebben az esetben nem vonatkozik.
Nyugodtan nézz utána a saját tulajdonú képeknek. -
Nem én találtam ki, hogy nem lehet, banner alatt oda van írva... -
Fúú bannolják, aki filmes fórumban dvd borítót mer linkelni... -
Saját tulajdon? Talán megvetted a jogokat? -
Ez SAJÁT tulajdon. Tehát EZ MOST kivétel
-
viizo #76895 akkor lehet olvasni kellett volna a topikot, 2013 áprilisban többen is írtunk az Oblivionról értékeléseket.. -
Hát ennek most sok értelme volt, főleg hogy dvd borítót tilos linkelni. -
The Runaways (A rocker csajok) ****eredeti vágatlan saját verzió!! katt :)****
A Runaways egy létező csajos rockbanda volt, akiknek a világon elsőként sikerült csak csajokként megállni a helyüket egy férfias közegben.
Ezáltal, ne várjunk vígjátékot, sem kemény akciófilmet
Magát a megfilmesített sztorit élhetjük át mégpedig úgy, hogy akkor és ott jelen sem voltunk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lemezt kemény 600 magyar pénzért vettem, ami gyakorlatilag kevesebb, mint egy mozijegy ára manapság.
Nem pontozhatom. Hiszen akkor magát a történelmet kellene pontoznom..bocsi
-
hm, ez nem is láttam... gyorsan le is tö... ki is kölcsönzöm :D -
Oblivion.2013.1080p.BluRay.x264-SPARKS ? -
sandor8206 #76890 én írtam régebben, hogy jó film (8/10) :-D
magasan az idei év legjobb blockbuster-filmje, okos és intelligens forgatókönyvvel (ami egy filmtől telik) -
hát, nem nevezném annyira jónak... :D