[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább így.. úgyis mindjárt kapok a pofámra, hogy trollmanó lettem
szóval..az eredeti dvd borítót beszkennelve természetesen nem tölteném fel, de ez azért kicsit más. Először is, csak a borító hátulja van a fotón és az is a tokjában (tehát nem szkennelve) és az eleje nincs. Másodszor is a törvények magára a kép készítésére vonatkoznak (tehát fotózás) és nem haszonszerzés céjából készült, hanem információmegosztási céllal...továbbá, mivel természetesen bizonyítani is tudom a saját képkészítés tényét bármikor (hiszen fent van a Canonom sd kártyáján) és a képen nem törvénybe ütköző cselekmény látható, hanem egy saját megvásárolt tulajdonú tárgy ezért innentől a szerzői jogok engem védenek és nem ellenem vannak. A nyilvános fórumokon történő képmegosztásról pedig annyit, hogy még magának az SG-nek is van képfeltöltő szervere elsőrorban a SAJÁT TULAJDONÚ önmagunk által készített képeink számára. Az már más tészta, hogy sokan mások képeit használják fel természetesen törvénytelenül.