106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #77369 A BR verzió elméletileg orvosolja ezt hibát. -
Miért, az volt amúgy? Nem is figyeltem :D -
na ez meg a másik, még egy szétcsapott fejet se láttunk, tiszta nevetséges volt, mikor a végén SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Brad Pitt fejbe vágott egy zombit, aztán jött egy másik és nem bírta kivenni a pajszert a zombiból, de nem mutatták, hogy beragadt, csak azt hogy próbálkozik felemelni...na meg persze volt még pár ilyen -
Meg hát ilyenkor nem is a zombik a főellenfél, hanem a többi ember. Erőforráshiányos időkben bezony ember embernek farkasa. -
Akkor nemh kapott volna 12es besorolast valahol ezis uzlet -
Ez igaz, csak a film nem egy drámának indul, amibe ez belefért volna, más stilusban kellett volna akkor ezt az egészet...
Egyébként szörnyű volt a 3D, az állóképeken még okés volt, de amint mozgott a kamera híg fossá vált az egész, követhetetlen volt, remélem lassan abbahagyják az ilyen filmek készítését.. -
Hát, engem az meg kifejezetten nem hat meg, hogy nagy vásznas szappanoperára gyúrnak. -
Pedig ez elég reális scenario. :D Normál háborúk idején sem tudnak mást csinálni a nők, ha nem áll melettük egy férfi, mint valakihez csapódni, vagy prostituálódni. Pláne ha gyerekeik is vannak és se munka, se élelem, se szállás, se védelem. Ugye a hajóról is azonnal kivágták, amint kiderült, hogy "nem él" a férje és ez sajnos teljesen szokványos. -
gulyasandras #77361 Pesti mese (1937) - t ü n d é r i -
Prof William #77360 A World War Z eredeti végében ott repülőn izrael után ágazott volna el a történet.
Az Izraelből menekülő gép a Lindelof-mentes változatban nem zuhan le, hanem Moszkvában landol, ahol Gerry-től (Brad Pitt) elveszik a telefonját és menekült partnerét, Segent, az izraeli katonalányt, aztán arra kényszerítik, hogy lépjen be a zombik ellen elkeseredetten küzdő orosz hadseregbe. Hónapok(eggyes verziók szerint évek) telnek el így, és Gerry-ből érzéketlen zombimészáros lesz. Az egyik küldetés során kitakarítják a moszkvai aluljárókat, ehhez azt a speckó zombiagyalót használják, melynek most nem jut eszembe a neve, de a harcban igazából a hideg jelenti a legfőbb fegyvert, a félig megfagyott zombikat ugyanis könnyebb kiiktatni. Egyszer aztán a fickó újra találkozik azzal az orosszal, aki elvette tőle a telefonját (és Segent, akiből szexrabszolgát csinált): Gerry visszaszerzi mindkettőt, és azonnal hívja a feleségét. Kiderül, hogy Karin Matthew Fox karakterénél, északon bújt meg, és áruba bocsájtja testét, hogy cserébe biztonságban tudhassa gyermekeit. Ezt hallva Gerry elhatározza, hogy megszökik az orosz hadseregből, visszarepül Amerikába, és kiszabadítja családját. Így is tesz. Vége.
Gondolom azért nem tetszett sokaknak mert Pitt kissé túl messze kerül karakterétől meg amúgy az egész film is eléggé eltér az eredeti irányvonaltól. -
Faterok motoron.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szexrabszolga?? a feleségéből meg kurvát csináltak volna egy olyan filmben amiben gyakorlatilag egy csepp vér nem folyt? Még szerencse, hogy elkaszálták. Ugyan el tudtam volna képzelni ezt a befejezést, de nem egy ilyen akciófilmben, ebben a stilusban.... -
#77347 -nél a linkben leírják. -
Ellenben szvsz nagyszeruen osszekapcsoltak a filmeket, teljesen hitelesen es szinte semmit nem valtoztatva azokhoz kapcsolodo elozmenyein. -
Mi volt az eredeti vége? -
Prof William #77354 Az eredeti végtől vért hánytak a nézők a tesztvetítéseken. Örüljünk hogy nem az lett.
Nekem nem volt bajom a végével mertSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerencsére nem taélálták meg megoldást éppen csak egy kis lélegzetvételnyi időt adtak az emberiségnek szóval a zombi apokalipszis még tovább fojtatódik.
Ezen felül nem tudtam volna igazán "katartikus" véget elképzelni neki... Monjuk esetleg egy jó kis atombombázást.
-
:D akkor még teccett! (az igazság biztos a kettő között lesz...) -
Z világháború
meglepett amikor jött a film vége, hirtelen ért, ami jó is, meg rossz is egyben. nemvolt meg a katarzisSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hűű, beadta a kórt magának és letesztelte a zombival, de ez kevés volt nekem, de végülis kárpótolt az hogy a családos-lelkizős jelenetek átjöttek teljesen a filmben, nomeg jól állt pittnek ez az apa-családfő szerep is, a szívem szakadt meg párszor bevallom férfiasan.
3 dolog volt ami zavart még viszont:
KLISÉ #1 az asztmaprobléma a kiscsajnál az elején, háperszehogy a csajnak gyógyszer kell az apokalipszis közepén
KLISÉ #2 a fiatal virológus doki halála (ami akkora bullshit LOL kategóriás jelenet volt hogy tök értelmetlenné tette a karakterének pár perces létezését a filmben, mert kb. 1 "kulcsmondata" volt a fószernek, ezért kár volt beleírni a történetbe...)
KLISÉ #3 nameg az utasszállítós jelenet...persze hogy csak ők ketten élték túl a zuhanást
ezek kurvára értelmetlenek volt a filmbe, ki is hagyhatták volna (amúgyis csak a fejemet fogtam ezeknél)
de amúgy kellemes szórakozást nyújtott a film, a háromdé jól működött, szerintem jobban is élveztem mint mondjuk az i am legend-et, örültem hogy nem az akción, hanem inkább a drámán volt a hangsúly. (persze azért volt benne 1-2 totálplán jelenet ami epic volt)
7/10 -
Ereszt #77351 Dől a Móné.
Könnyed esti kikapcsolódás remek színészekkel és kellemes történettel.
10/7 -
Még 5ször megnézed és tüntetni mész a film ellen. Ha nem tetszik akkor minek nézed? anno 8-ast adtál rá. Ne viccelj már... saját magad ellen beszélsz.
Az összes ember ugyan azokkal az érzelmekkel rendelkezik. Semmi bonyolult nincs a viselkedésükben, ez a természetes. -

-
én +10-15 percnyi fogcsattogtató zombitudóst akarok :D -
Prof William #77347 A World War Z BR verzió vágatlan és bővített lesz.
http://aeonflux.blog.hu/2013/08/03/bd-n_vagatlan_valtozatban_erkezik_a_z_vilaghaboru#more5443465
Plusz 10-15 percnyi zombiapokalipszist el tudnék még viselni.
Bő egy hónap és kiderül milyen lesz. -
:D -
commissioner #77345 egy kis segítség a Primerhez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
egyszerűbben kifejtve:
-
A Van Dammos Timecop-ban volt ilyen... Damme a fickó egyik énjét hozzárúgdosta a másikhoz és valami olyasmi történt mint az akciójátékbeli bugoknál, hogy összetekeredik a két karakter meg pörög a levegőben.
-
Ja vágom én...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..de ha mindent elövetsz valahol (egy másik idősíkban pl.) hogy ne találkozz önmagaddal akkor és ott, akkor fizikailag mégiscsak ott vagy nem? :) Mellesleg van az a jelenet, mikor az egyik ipse mutatja a másiknak messziről saját magát. Tehát akkor és ott mégiscsak kettő van belőle egy idősíkban. Vicces, de először értek egyet S.Q.J.-val valamiben (#77338) ami lefordítva annyit tesz: ő sem hisz az ilyesmiben. Van értelme erről még bármit is beszélni? :) -
A film minden bizonnyal seregeket állított maga mellé (kit a látvánnyal, kit a történettel, kit mindennel, ami Avengers, meg szuperhősök stb.), de már akkoriban írtam, hogy engem nem hozott tűzbe.
Te szoktál ugye igen találó prostis hasonlatokat írni.
Az Avengers olyan prosti volt, aki nyálazott, nyálazott, igyekezett, de nem volt meg benne az a plusz, ami a nagy fináléig repített volna. -
Pedig csipázom a vasembertet+peppert, ő jól sikerált. Hulk halovány, Thor buzis, az íjász uncsi, az özvegy meg ultragázos. A képregényhez képest term. -
Amit írtam, az megállja a helyét: minden anime lemezen ott van a creditless opening és ending.
Az Avengers esetében konkrétan nem tudok nyilatkozni, mert akkor sem venném meg a lemezt, ha ők fizetnének érte. -
na de ez a credits -
Node az a kérdés, ha találkozol saját magaddal és kiveritek egymásnak, az vajon buzulás-e, vagy sem haver?!?!
-
A Blu-Ray lemezek 99%-ában van opció arra, hogy az ember kikapcsolja, vagy eleve ilyen változatot megnézzen a kezdésből, befejezésből.
A japánok előszeretettel teszik ezt az animéik, filmjeik esetében például. -
Inquisitor #77336 Hát az egész film arról szól, hogy ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Minden óvintézkedést megtesznek, hogy NE találkozzanak saját magukkal. Ergo 100%, hogy nem a "saját" testükbe kerülnek időutazás közben.
2. Ha nem tűnt fel, a szőke srác saját magát elaltatta a tejjel, hogy ne zavarjon be maga a saját terveinek.
3. Nem kerülnek másik idősíkra az utazással, hanem maguk hozzák létre a változtatásokkal azt.
4. Film egésze arról szól, hogy ki mennyi beavatkozást titkolt el a másik elől, mire összekuszálódnak a szálak. -
bcrics #77335 Vki Tudja, hogy ez a videó elérhető-e a feliratok, a készítők-szereplők neve nélkül?
Avengers
-
A leggyorsabb Indián.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először valami indiános cowboyos spagettiwesternre gondoltam (mert trailer-t nem láttam róla) de aztán volt meglepi. Ez az Anthony Hopkins fazon mindig meglep, mert akárhányszor látom, ez mindig minden szerepet hibátlanul el tud játszani
A film végén az utolsó mondat az 1000 köbcentis kategóriáról megdöbbentett. Máig?
Hát nem semmi.
Amúgy közben utána olvastam az ürgének.
" A film számos alkalommal él történelmi szabadsággal. Az igazi Burt Munro feleségül vette Florence Beryl Martynt 1927-ben, s négy gyermekük született, róluk azonban említést sem tesz a film. A filmben Munro feleleveníti iker bátyja halálát. A valóságban leány ikertestvére volt, aki már születéskor meghalt. Burt Új-Zélandon is állított fel sebességi rekordokat, már 1938-ban, s egészen 1970-ig továbbiakat, ám ezekről sincs szó a filmben.
A filmben látható Bonneville-i futam a számtalan versenyeinek eggyé alkotása, ezek közül az első 1956-os. 1962-ben, már első Bonneville-i indulásán rekordot döntött 178,971 mérföldes sebességével. Jim Enz valóban kisegítette őt, azonban nem a szervezőket vette rá a szabályok lazítására Munro indulása érdekében, ahogy a filmben történik, hanem üzemanyagot adott neki. Munro a leggyorsabb Bonneville-i versenye során 190,07 mérföldet hozott ki Indianjából. Itt nem érte el a 201 mérföldet, azonban egy nem befejezett versenyen igen, ekkor 205,67 mérföldig vitte. "
Nálam többször nézős lesz. Erősen 10
-
Nos csak elmélet, mert ez ugye csak egy film..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem mint írtam is ilyesmi amúgy is csak filmen létezik, de azért logikusan végiggondolva: ha beülsz egy ilyen szerkezetbe és átkerülsz egy másik idősíkba, akkor mikor ott vagy, vajon ugyanabban a testedben vagy ott, mint itt, vagy egy másikban? csak mert ha ugyanabban, akkor az "saját testben maradós utazás". nem?
persze csak elméletben.. -
Inquisitor #77332 "Az eredetiben a drónok sokkal jobban kiemelt hangokat produkálnak szvsz..."
Ennek biztos semmi köze ahhoz, hogy az eredeti DTS hangból mit fabrikált valaki, milyen bitrattel? :D
Mozi verziót kéne ehhez látni és hallani, más úgy értem eredeti nyelvű és szinkronost is. Egyébként tény, régebben sokszor lekevertek hangeffekteket magyar verziókban. Az is tény máskor meg (pl. Star Wars) sikerült megoldani. -
Oblivion - magyar szinkronnal újranézve
Egyre kevésbé TETszik. Az alapötlete sem nagy durr, de ez a nő, nameg Cruise semmiféle színészi játékot nem produkál és a történetvezetés bárgyúsága második nézésre nagyon nyilvánvaló...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...és persze az összes klónJack a muffancsot akarja majd...
Az eredetiben a drónok sokkal jobban kiemelt hangokat produkálnak szvsz...
3/10, (de azért először nézve ennél sokkal jobb) -
Susarc #77330 AZONNAL!!!!!