1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    Z világháború

meglepett amikor jött a film vége, hirtelen ért, ami jó is, meg rossz is egyben. nemvolt meg a katarzis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hűű, beadta a kórt magának és letesztelte a zombival, de ez kevés volt nekem, de végülis kárpótolt az hogy a családos-lelkizős jelenetek átjöttek teljesen a filmben, nomeg jól állt pittnek ez az apa-családfő szerep is, a szívem szakadt meg párszor bevallom férfiasan.

3 dolog volt ami zavart még viszont:

KLISÉ #1 az asztmaprobléma a kiscsajnál az elején, háperszehogy a csajnak gyógyszer kell az apokalipszis közepén

KLISÉ #2 a fiatal virológus doki halála (ami akkora bullshit LOL kategóriás jelenet volt hogy tök értelmetlenné tette a karakterének pár perces létezését a filmben, mert kb. 1 "kulcsmondata" volt a fószernek, ezért kár volt beleírni a történetbe...)

KLISÉ #3 nameg az utasszállítós jelenet...persze hogy csak ők ketten élték túl a zuhanást

ezek kurvára értelmetlenek volt a filmbe, ki is hagyhatták volna (amúgyis csak a fejemet fogtam ezeknél)

de amúgy kellemes szórakozást nyújtott a film, a háromdé jól működött, szerintem jobban is élveztem mint mondjuk az i am legend-et, örültem hogy nem az akción, hanem inkább a drámán volt a hangsúly. (persze azért volt benne 1-2 totálplán jelenet ami epic volt)

7/10