106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Croods (2013)
Egy tisztességes 3D animációs film. A főszereplő csaj nagyon dögös (mármint 3D-ez és ősember voltához képest), a sztori tanulságos, jó fejek a karakterek (tán a kislányt, meg a nyálas kecsegét leszámítva).
Látványos, akciódus, dráma és kacagás egyaránt van benne, igazi családi film a családról, akár még könnycseppeket is fakaszt az ember szeméből. -
És a ződ gyerek? Neki is volt saját filmje.
-
Rony94 #78171 Nézd meg úgy ahogy megjelentek a filmek. Szerintem ez a legjobb megoldás. -
Vasember 1, Vasember 2, Amerika kapitany, Thor, Bosszuallok, Vasember 3 a sorrend -
Nem számít az időrend, mert annyira szájba rágnak mindent. -
Köszönöm mind kettőtöknek a választ. 
Most már csak az a kérdés a Hihetetlen Hulk, Thor és az Amerika kapitánynak is van köze a Vasember trilógiához?
Mert tényleg beszeretném tartani az időrendi sorrendet ha számít. -
Monoton #78167 http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Cinematic_Universe -
A Vasember 3 előtt -
Tegnap néztük a Vasember-t és a végén a stáblista után említést volt hogy "beszélnünk kell a Bosszúállókról"
Kérdésem az lenne hogy időrendi sorrendben mikor következik ez a film?
Mert ma szeretnénk nézni az Iron Man 2-3-t és nem tudom a Bosszúállókat melyik rész előtt kell még megnézni?
Nem igazán vagyok tisztában a Marvel filmek időrendi sorrendjével.
-
This is the end
Baratom azzal hivott fel valamelyik nap, hogy meg ne nezzem a filmet mert annyira szar, hogy 30 perc utan kikapcsolta. Most hivtam fel, hogy elmeseljem, hogy ez a film nagyon jora sikerult. Nem sok komedia van ami megnevettet. Legtobb meg csak egy mosolyt se tud az arcomra csalni, mig masik vegighahotazzak a filmet.
Semmikeppen sem magasztalnam a filmet a fellegekig de szerintem siman 8/10
A stablista nagyon komoly volt a film legvege pedig utott :D
Parental Guidance
Kellemes csaladi vigjatek. Felesegnek nagyon bejott. Legyen mondjuk 7/10
Croods
Moziban 3D ben biztos jobb volt mint itthon de igy is eleg latvanyos. Ez a film is jobban bejott a felesegemnek. Legyen ez is 7/10
(Baromira hianyolom a regimodi rajzolt meseket) -
Monoton #78163 The Croods (2013) 8/10 -
Monoton #78162 Oblivion (2013) 8/10 - A sok "összelopkodás" ellenére is egész élvezetes lett. :) -
Hansel & Gretel - Boszorkány vadászok IMDb
2013 feb. 7-én volt moziba. Most néztem meg itthon.
A történet nem egy nagyszám, de kifejetetten kreatív tovább fejlesztése a Jancsi és Julisa eredetet történetnek. Nekem tetszik. Akciók látványosak, a 2007-es Van Helsingnél nagyságrendekkel jobb. Fordulatból is csak egy van, de nem nagyon változtat semmin. Jöhetne 2. rész, arra moziba mennék.
7/10 -
Mondjuk ő bűnrossz színész volt mindig is, ez az Eisenberg legalább birtokában van valami tudásnak is :) -
IXEMGabeo #78159 Azt is pótolnom kell majd...sok jót hallok róla -
Szerintem megmarad ilyen kis fura zsidó gyerek karakternek, mint az a másik srác az amerikai pitéből vagy honnan, az is idegesítő, épp valami sorozatban futottam bele nemrég ( orange is the new black ) -
Az a baj, ő is ilyen tipikus nerd karakteret játszik folyamatosan. Valaki letolhatná a haját már, mert az eléggé beskatulyázza a "magasabb tesztoszteron szinttel rendelkező férfit nem játszhat" kategóriába. -
Monoton #78156 Nekem a Zombielandben sem volt vele semmi bajom. -
A Facebook-os film jól állt neki, jól hozta azt a karaktert, de egyébként rohadt idegesítő figura valóban, a film végére se tudtam megszokni.. -
Boldog születésnapot tomsolo! :) -
Valóban - sőt, a férfiakért való harc volt a középpontban, de nem erőltették túl, s nagyon jó volt így. -
Szerintem is jó az a könyv/film.
Az az érdekes, hogy a beszélgetéseik miatt elkezdett érdekelni az Emma és a többi könyve. -
Monoton #78151 R.I.P.D. (2013) 5/10 - Ebből többet is ki lehetett volna hozni, gyenge volt sajnos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont Mary-Louise Parker jól hozta a karakterét. Pirospont neki :)Jeff Bridges "tájszólása" egy idő után rendkívűl idegesítő lett, -
Inquisitor #78150 Hát sz*r is volt mindkét új Star Trek film. Mint ST film, mint sci-fi mindenképpen, de a sok gázos akció vér gyenge sztorit és a sok logikátlan hülyeséget nem tudta palástolni. A második rész egyetlen értékelhető momentuma a fő gonosz volt, de az kevés. A lensflare meg tényleg tök idegesítő volt. Mondjuk a Super 8-ban is az volt, pedig az kevésbé szerencsétlen film. -
Inquisitor #78149 Miért? A Harcosok klubjában nem zseniálisan játszotta az elmebeteg karaktert? :D -
ha a facebookos csavorol van szo akkor egyetertek. Uber ellenszenves pofaja van -
Now You See Me(Szemfényvesztők)
ez nagyon szar volt. Esienberg pedig minden idők legidegesítőbb színésze
-
IXEMGabeo #78146 TV2 is leadta az a poén
egyetértek nagyon jó film volt végig, csak a végét már nem láttam, mert indultam dógozni:)
ebben nem érződött annyira a feminista elnyomás pont ez fogott meg az egészben... -
A büszkeség és balítélet (ha már Jane Austen) egész nézhető, még férfiként is (mármint a 95-s minisorozat Colin Firth-el.) -
Én is egyedül néztem - attól még nagyon kellemes film volt, számomra is :) -
Rony94 #78143 "Mindenképp érdemes megnézned feleségeddel, barátnőddel, szerelmeddel az oldaladon."
Akkor ez most nekem kimarad! :D -
Tegnap késő este volt az m1-en - és miatta fennmaradtam.
A Jane Austen könyvklub ("The Jane Austen Book Club") - 2007
Pontszámom: 8 / 10
Mindenképp érdemes megnézned feleségeddel, barátnőddel, szerelmeddel az oldaladon.
Emily Blunt ebben a filmben briliáns volt!
A közös könyvelemzések, a partnerkapcsolati ping-pong nagyon jól voltak megírva (nem előítéletesen: látszik, hogy nők írták a könyvet és a filmet, illetve az is rendezte) - nagyon alapos volt.
S bár a férfi néző akár érezhetné rosszul is magát, de nem fogja.
-
Star Trek -
Riddick (2013)
Ez az első rész remake-je kb. Viszont kifejezetten szórakoztató volt. Én még a kezdeti túlélős sztorit is csipáztam. Lassú, de biztos. Magyar szinkron brutálisan szar. Minek kell egy 16-os karikás filmben finomkodni, az eredeti tutiranem ilyen?! Starbuck meg kellett oda! :D
Reméáljük, a negyedik részben végre rendet tesz Riddick, vagy mi. -
Ráadásul kizökkent rettentő mód a megfigyelő (néző) pozícióból, és az egészet direkte/indirekt úgy tálalja, hogy a legbutább embernek is átmenjen: ez "kamera". -
Hát szerintem hozzá nem tud adni a látványhoz, mert eleve kitakarja a kép nagy részét, és rontja a kontrasztot. És Abrams annyira nem használja jól őket, hogy az valami borzasztó. Olyan jeleneteknél használja, ahol az egyszerűen nem követeli meg, ráadásul legtöbb esetben oda szóródik a fény, ahol a szereplők arca van. Nem tudom miért lett ez nagy divat? -
Mert te mindig is egy igenytelen idiota voltal. :P -
Aki ezen pattog a film kapcsán még mindig, az nem igen élvezhette. Én észre sem vettem / adott a látványhoz ahol volt, beleillett, mivel lekötött az egész. -
Első részben valóban a filmélmény kárára ment a sok kibaszott csillogás meg tükröződés, s bár a második részben is fellelhető volt, annyira nem baszta szét a filmet. Mondhatni, már átsiklottam felette. -
Kár, hogy töröltem a képeket ebben a témában, de számolatlanul lehetett volna sajnos kikapni az olyan jeleneteket, amikor a mesterséges lencse csillogás szétcseszte az ember szemét és élményét. Mindez a második részben.
Az első részben ennek duplája volt. El lehet képzelni...