106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    The Croods (2013)

Egy tisztességes 3D animációs film. A főszereplő csaj nagyon dögös (mármint 3D-ez és ősember voltához képest), a sztori tanulságos, jó fejek a karakterek (tán a kislányt, meg a nyálas kecsegét leszámítva).

Látványos, akciódus, dráma és kacagás egyaránt van benne, igazi családi film a családról, akár még könnycseppeket is fakaszt az ember szeméből.
  • extra sensory
    És a ződ gyerek? Neki is volt saját filmje.
  • Rony94
    Nézd meg úgy ahogy megjelentek a filmek. Szerintem ez a legjobb megoldás.
  • Blasta
    Vasember 1, Vasember 2, Amerika kapitany, Thor, Bosszuallok, Vasember 3 a sorrend
  • IMYke2.0.0.0
    Nem számít az időrend, mert annyira szájba rágnak mindent.
  • kaposi1
    Köszönöm mind kettőtöknek a választ.
    Most már csak az a kérdés a Hihetetlen Hulk, Thor és az Amerika kapitánynak is van köze a Vasember trilógiához?
    Mert tényleg beszeretném tartani az időrendi sorrendet ha számít.
  • Monoton
    http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Cinematic_Universe
  • Seth
    A Vasember 3 előtt
  • kaposi1
    Tegnap néztük a Vasember-t és a végén a stáblista után említést volt hogy "beszélnünk kell a Bosszúállókról"
    Kérdésem az lenne hogy időrendi sorrendben mikor következik ez a film?
    Mert ma szeretnénk nézni az Iron Man 2-3-t és nem tudom a Bosszúállókat melyik rész előtt kell még megnézni?
    Nem igazán vagyok tisztában a Marvel filmek időrendi sorrendjével.
  • CSOCSO
    This is the end

Baratom azzal hivott fel valamelyik nap, hogy meg ne nezzem a filmet mert annyira szar, hogy 30 perc utan kikapcsolta. Most hivtam fel, hogy elmeseljem, hogy ez a film nagyon jora sikerult. Nem sok komedia van ami megnevettet. Legtobb meg csak egy mosolyt se tud az arcomra csalni, mig masik vegighahotazzak a filmet.
    Semmikeppen sem magasztalnam a filmet a fellegekig de szerintem siman 8/10
    A stablista nagyon komoly volt a film legvege pedig utott :D

Parental Guidance
    Kellemes csaladi vigjatek. Felesegnek nagyon bejott. Legyen mondjuk 7/10

Croods
    Moziban 3D ben biztos jobb volt mint itthon de igy is eleg latvanyos. Ez a film is jobban bejott a felesegemnek. Legyen ez is 7/10
    (Baromira hianyolom a regimodi rajzolt meseket)
  • Monoton
    The Croods (2013) 8/10
  • Monoton
    Oblivion (2013) 8/10 - A sok "összelopkodás" ellenére is egész élvezetes lett. :)
  • JethroHUN
    Hansel & Gretel - Boszorkány vadászok IMDb

2013 feb. 7-én volt moziba. Most néztem meg itthon.

A történet nem egy nagyszám, de kifejetetten kreatív tovább fejlesztése a Jancsi és Julisa eredetet történetnek. Nekem tetszik. Akciók látványosak, a 2007-es Van Helsingnél nagyságrendekkel jobb. Fordulatból is csak egy van, de nem nagyon változtat semmin. Jöhetne 2. rész, arra moziba mennék.

7/10
  • Tyler1
    Mondjuk ő bűnrossz színész volt mindig is, ez az Eisenberg legalább birtokában van valami tudásnak is :)
  • IXEMGabeo
    Azt is pótolnom kell majd...sok jót hallok róla
  • Tikal #78158
    Szerintem megmarad ilyen kis fura zsidó gyerek karakternek, mint az a másik srác az amerikai pitéből vagy honnan, az is idegesítő, épp valami sorozatban futottam bele nemrég ( orange is the new black )
  • Tyler1
    Az a baj, ő is ilyen tipikus nerd karakteret játszik folyamatosan. Valaki letolhatná a haját már, mert az eléggé beskatulyázza a "magasabb tesztoszteron szinttel rendelkező férfit nem játszhat" kategóriába.
  • Monoton
    Nekem a Zombielandben sem volt vele semmi bajom.
  • Tikal #78155
    A Facebook-os film jól állt neki, jól hozta azt a karaktert, de egyébként rohadt idegesítő figura valóban, a film végére se tudtam megszokni..
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog születésnapot tomsolo! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Valóban - sőt, a férfiakért való harc volt a középpontban, de nem erőltették túl, s nagyon jó volt így.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem is jó az a könyv/film.

Az az érdekes, hogy a beszélgetéseik miatt elkezdett érdekelni az Emma és a többi könyve.
  • Monoton
    R.I.P.D. (2013) 5/10 - Ebből többet is ki lehetett volna hozni, gyenge volt sajnos.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jeff Bridges "tájszólása" egy idő után rendkívűl idegesítő lett,
    viszont Mary-Louise Parker jól hozta a karakterét. Pirospont neki :)
  • Inquisitor
    Hát sz*r is volt mindkét új Star Trek film. Mint ST film, mint sci-fi mindenképpen, de a sok gázos akció vér gyenge sztorit és a sok logikátlan hülyeséget nem tudta palástolni. A második rész egyetlen értékelhető momentuma a fő gonosz volt, de az kevés. A lensflare meg tényleg tök idegesítő volt. Mondjuk a Super 8-ban is az volt, pedig az kevésbé szerencsétlen film.
  • Inquisitor
    Miért? A Harcosok klubjában nem zseniálisan játszotta az elmebeteg karaktert? :D
  • CSOCSO
    ha a facebookos csavorol van szo akkor egyetertek. Uber ellenszenves pofaja van
  • Davidus
    Now You See Me(Szemfényvesztők)

ez nagyon szar volt. Esienberg pedig minden idők legidegesítőbb színésze
  • IXEMGabeo
    TV2 is leadta az a poén

egyetértek nagyon jó film volt végig, csak a végét már nem láttam, mert indultam dógozni:)

ebben nem érződött annyira a feminista elnyomás pont ez fogott meg az egészben...
  • tomsolo
    A büszkeség és balítélet (ha már Jane Austen) egész nézhető, még férfiként is (mármint a 95-s minisorozat Colin Firth-el.)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is egyedül néztem - attól még nagyon kellemes film volt, számomra is :)
  • Rony94
    "Mindenképp érdemes megnézned feleségeddel, barátnőddel, szerelmeddel az oldaladon."

Akkor ez most nekem kimarad! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap késő este volt az m1-en - és miatta fennmaradtam.
    A Jane Austen könyvklub ("The Jane Austen Book Club") - 2007
    Pontszámom: 8 / 10

Mindenképp érdemes megnézned feleségeddel, barátnőddel, szerelmeddel az oldaladon.
    Emily Blunt ebben a filmben briliáns volt!
    A közös könyvelemzések, a partnerkapcsolati ping-pong nagyon jól voltak megírva (nem előítéletesen: látszik, hogy nők írták a könyvet és a filmet, illetve az is rendezte) - nagyon alapos volt.
    S bár a férfi néző akár érezhetné rosszul is magát, de nem fogja.
  • REALista
    Star Trek
  • Sir Quno Jedi
    Riddick (2013)

Ez az első rész remake-je kb. Viszont kifejezetten szórakoztató volt. Én még a kezdeti túlélős sztorit is csipáztam. Lassú, de biztos. Magyar szinkron brutálisan szar. Minek kell egy 16-os karikás filmben finomkodni, az eredeti tutiranem ilyen?! Starbuck meg kellett oda! :D

Reméáljük, a negyedik részben végre rendet tesz Riddick, vagy mi.
  • IMYke2.0.0.0
    Ráadásul kizökkent rettentő mód a megfigyelő (néző) pozícióból, és az egészet direkte/indirekt úgy tálalja, hogy a legbutább embernek is átmenjen: ez "kamera".
  • Tyler1
    Hát szerintem hozzá nem tud adni a látványhoz, mert eleve kitakarja a kép nagy részét, és rontja a kontrasztot. És Abrams annyira nem használja jól őket, hogy az valami borzasztó. Olyan jeleneteknél használja, ahol az egyszerűen nem követeli meg, ráadásul legtöbb esetben oda szóródik a fény, ahol a szereplők arca van. Nem tudom miért lett ez nagy divat?
  • Jakuza1
    Mert te mindig is egy igenytelen idiota voltal. :P
  • Totti5
    Aki ezen pattog a film kapcsán még mindig, az nem igen élvezhette. Én észre sem vettem / adott a látványhoz ahol volt, beleillett, mivel lekötött az egész.
  • Bachstein
    Első részben valóban a filmélmény kárára ment a sok kibaszott csillogás meg tükröződés, s bár a második részben is fellelhető volt, annyira nem baszta szét a filmet. Mondhatni, már átsiklottam felette.
  • IMYke2.0.0.0
    Kár, hogy töröltem a képeket ebben a témában, de számolatlanul lehetett volna sajnos kikapni az olyan jeleneteket, amikor a mesterséges lencse csillogás szétcseszte az ember szemét és élményét. Mindez a második részben.
    Az első részben ennek duplája volt. El lehet képzelni...