106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Mellissa nenike nincs szarra fotosoppolva. Ah, dehogy!
  • CSOCSO
    Ez mit akar jelenteni? :D
  • Blasta
    En nem is értem, hogy egy ilyen plakáttal megtámogatott filmet miért néz meg bárki is
  • Inquisitor
    The Heat / Női szervek

Hát nekem meg nem jött be. Attól nem lesz egy kerek egész vígjáték, hogy röpködnek a beszólások, a trágárság és altesti poénok. Kb. film első 15 és utolsó 20 perce nagyjából élvezhető, közte meg van a nagy kitöltés a semmivel. Értelmetlenül elpazarolták a két főszereplőt ezekre a gyengén megírt karakterekre, szerintem.
    Beépített szépség 2 + Amerikai taxi kombó.

Nálam ez 5/10
  • Sir Quno Jedi
    nincs történet és jó???? he?
  • Cuchulainn
    Gravity

Nagyon, nagyon jó. Igazi hangulatfilm, tökéletesen visszaadja, hogy mennyire hatalmas és érzéketlen a világűr, és milyen apró pont benne az ember. Mindezt lenyűgöző látvánnyal és ötletes megvalósításokkal. Az első film, amiben nem éreztem feleslegesnek a 3D-t, adott az élményhez.
    A történetet talán számon lehetne kérni rajta, ugyanis az nem nagyon van, de a hangulat annyira elkapott, hogy simán elröpült ez a másfél óra nélküle is.
    Talán két apróbb bökkenőt tudnék még mondani, az egyik a közepén egy bizonyos jelenet,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kutyás-hallucinálós
    ami nekem kicsit túlságosan erőltetetten érzelmesnek tűnt, a másik pedig a végén amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    még a vízalól is ki kell vágnia magát a landolás után, féli meddig arra számítottam, hogy még egy medvével is megverekszik a parton csak hogy teljes legyen a kép...

Ezek azonban csak apróságok, ettől még ez simán

8/10
  • Blasta
    Az a film kétvállra fekteti az After Earth-ot hányingerkeltésben bármikor.
  • Tyler1
    Now You See Me

Ez kínosabb volt, mint Dynamo műsorai. Ilyenre elpazarolni ezt a színészgárdát...
  • Totti5
    The Heat

Hát ez mi jó vigjáték volt! A szövegek haláliak, ahogy a jelenetek is. Végig pörgős, szórakoztató sírva röhögős.
  • Blasta
    Hogy ki adott erre 120 milliót?
    Hát ott a válasz a kommentedben: a producer: Missis Smith ;-)
  • Jakuza1
    Lehet hogy a nevado szponzorok is a Mr & Ms Smith voltak a sajat 120 milliojukkal, mint anno Costner a Waterworld-nel.
  • Inquisitor
    Addig a jelenetig azért a nézőnek már vagy háromszor le kellett volna esnie, hogy a szereplő NEM lány. Mivel saját maga mondotta. Ha jól tudom az amcsi remake-ben utalás szintjén szintén benne van.
  • Inquisitor
    Mit vártok?
    A sztorit írta: Mr. Smith, Forgatókönyv egyik írója: Mr. Smith
    Főszereplők: Mr. Smith és Smith Junior
    Egyik producer meg Missis Smith.

Én azt kérdezném meg ki adott erre 120 milliót? És hol látszik ez a filmben?
  • Jakuza1
    kb a Riddick-el egy kategoria, ugy hogy bovitem a listad. :P
  • Bokafix2
    Viszont producerként jelen volt.

Nagyon jók a filmes utalások benne.. a rendezőtől is és a Smith-ektől is.
  • ProGabe #78437
    LOL! :D

(A Kínzó közelség Sam Jackson, nem Smith!)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem terveztem megnézni, és köszönöm a megerősítést.
    Az írásod stílusáért Neked külön jár a dicséret!
  • extra sensory
    A Föld után (2013)

Ehhez a filmhez egyfajta Hatodik érzék kell hogy meg lehessen látni benne a pozitívumokat. Olyan elbaltázott, blőd a történet hogy már a kényszerleszálláskor fogtam a fejem. De ezzel a filmmel a kis Jaden számára is elérkezett a Függetlenség napja, ahol kibújva apja árnyékából ő is megcsillogtathatja színészi "tehetségét".

Mindegy... megtörténik Az esemény, a földön ragad a két félelmet nem ismerő ember és most már csak jelezniük kéne valahogy a társaiknak hogy mi történt és hogy megtalálják őket. Smith apuka nagyon igyekszik hogy fiacskájából is téglaagyúvá lobotomizált gyilkológépet faragjon, aki nem ismeri a félelmet, így nem veszik észre azok a különleges élőlények, akik csak mások félelmét érzékelik. Ezután elküldi megkeresni az adóvevőt ami pechjükre a gép hátsó részében volt, ami leszakadt zuhanás közben és máshol ért földet.

A Smith palánta tehát nekivág a hosszú útnak, amit megtenni Hét élet is kevés és abban reménykedik hátha sikerrel jár a vadállatoktól hemzsegő planétán. Viszont az űrhajón szállított félelemérzékelő ratyigombóc is elszabadult és Kínzó közelség-be került kicsi Smith-el úgyhogy ezentúl vigyáznia kell és nagyon nagyon nem szabad félnie.

Apuka folyton figyelmezteti kisfiát hogy ez már nem az a föld ami régen volt, amikor még békés állatkák mászkáltak szerteszét, ez már egy Vadiúj vadnyugat. És veszélyes. Nagyon. Itt még ha van fegyvered is óvatosnak kell lenned sőt még ha Karate kölyök vagy akkor is.

Amint apró Smith eléri a roncsot a Közellenség már látható a horizonton, ugyanis a félelemérző disznó ott ólálkodik valahol repülőgép körül. Végül elkerülhetetlen lesz a nagy összecsapás, kis Smith előveszi fegyverét és arra gondolva hogy "apám egy legenda, én is Legenda vagyok" nekiugrik a lénynek és győzzön aki nem fél jobban...

Összességében egy vicc volt, 0 színészi játékkal, megbocsáthatatlan banalitásokkal és illogikus lépésekkel, történésekkel.

2/10

• bakkerman
    nekem tetszett na :)
  • Jakuza1
    Nem is fogsz veszteni vele semmi. :P
  • IXEMGabeo
    nem lett rossz, csak volt benne 1-2 tipikus Hollywoodi elem:D
  • IMYke2.0.0.0
    Én már meg sem nézem azt a filmet - kábé soha a büdös életben :)
  • Blum
    Jo az a film pedig,en 8-ast adtam ra. Kozel sem tokeletes de abszolut szeretheto darab.
  • Jakuza1
    Nekem is adhatna abbol az anyagbol...
  • IMYke2.0.0.0
    Hamarosan dőlni fog a sok Pacific Rim vélemény...
  • tomsolo
    9? o.O
  • bakkerman
    megfeledkeztem a spoilerről,valaki törölje pls !!! Spoilerrel újrabeírom
  • viizo
    After Earth / A Föld Után

Tanmese arról, hogy hogyan ronts el a lehető legjobban egy 120 millió dolcsis sci-fit: tedd meg Will Smith unszimpatikus fiát főszereplőnek, adj az apja szájába mérhetetlenül gagyi szövegeket, és ne is írj forgatókönyvet, inkább csak 2-3 korábbi film sztoriját mixeld össze.

Savazhatnám tovább a sárga földig, de inkább csak adok rá egy combos tízbőlhármat. Jó szívvel.

10/3
  • Bachstein
    Amcsi remak-kel nem vesztettél sokat.
  • tomsolo
    olvastam is láttam is (mondjuk az amcsi remake-t nem, de ez nem is baj)

emberi vámpír sztori, jó 8-ast megér mindenféle formában
  • Panzermeyer
    Általában én is.
    "Hamisítatlan északi hangulat"? Áh, szóval ilyen az északi filmek hangulata. Ezt nem tudtam.
  • Bachstein
    Pont ezért. Újat tudott mutatni egy lerágott csonttal egyenlő témában. Mindezt remek körítéssel, hamisíthatatlan északi hangulattal, és kibaszottul erős és sötét atmoszférával. Én mérvadónak tartom az IMDB pontszámot.
  • Bachstein
    Ha olvastad a könyvet, az a jelenet is értelmet nyer, mert a filmben nincs megmagyarázva (emlékeim szerint).
  • Panzermeyer
    Neked mi a véleményed róla? Kíváncsi vagyok rá, már ha meg akarod osztani.
  • tomsolo
    Az utolsó mondatod rá a válasz, plusz a puna nélküli punamutató gyerekjelenet*. (aki nem látta annak ez nem spoiler mert ugyse fogja tudni felfogni :D)
  • Panzermeyer
    Engedj be! (Let the Right One in)

Hümmmm! Elgondolkodtató, az biztos. Mélyebb, mint aminek elsőre látszik. De egyszerűen túl komor és rideg. Ezt nem értem, hogy miért. Azt sem értem, hogy miért ennyire nagyon fiatalok a szereplői. És azt sem, hogy miért a kb 70-es évek? És azt sem, hogy miért 8 pontos ez a film az imdb-n. Ennyire azért nem volt jó. Jónak sem annyira mondanám, inkább csak érdekesnek. Tudom, az imdb csak viszonyítási alap, viszont számomra ekkorát azért még nem tévedett. A vége felé már belepörgettem. Mindenesetre nem egy szokványos vámpírfilm, egy másféle megközelítés, mint amiket eddig láttam, és megszoktam.

Nem tudom hány pontot adjak / 10
  • Bachstein
    Gondolom az elvárások is alapból eltérnek. Én is többnyire lehúzó kritikákat olvastam róla, úgyhogy nem sok elvárással ültem le elé. Ennek ellenére meglepően nem lett annyira értékelhetetlen mocsok, mint teszem azt a Föld után. Persze lehet, onnan a sok negatív komment, hogy egy Disney produkciótól mást vár el az ember. Szóval azért mennek benne a durvulások. Mocskos, koszos lovasok, szív kimetszése meg megzabálása... nem éppen gyerekbarát.
    Szerintem, aki szereti a western és kaland filmeket, annak egyszeri megnézésre bőven megteszi. :)
  • sandor8206
    Hobbit 2
  • tomsolo
    Arról nem is beszélve, hogy ha rámarkol egy ilyen állat az utána csak csőrével tudja a kifeszegetni onnan :)
  • Tikal #78412
    Jókat írtok a Lone Ranger-ről, közben meg mindenhol szarokat olvasni róla... lehet megnézem akkor már :)