[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Föld után (2013)
Ehhez a filmhez egyfajta Hatodik érzék kell hogy meg lehessen látni benne a pozitívumokat. Olyan elbaltázott, blőd a történet hogy már a kényszerleszálláskor fogtam a fejem. De ezzel a filmmel a kis Jaden számára is elérkezett a Függetlenség napja, ahol kibújva apja árnyékából ő is megcsillogtathatja színészi "tehetségét".
Mindegy... megtörténik Az esemény, a földön ragad a két félelmet nem ismerő ember és most már csak jelezniük kéne valahogy a társaiknak hogy mi történt és hogy megtalálják őket. Smith apuka nagyon igyekszik hogy fiacskájából is téglaagyúvá lobotomizált gyilkológépet faragjon, aki nem ismeri a félelmet, így nem veszik észre azok a különleges élőlények, akik csak mások félelmét érzékelik. Ezután elküldi megkeresni az adóvevőt ami pechjükre a gép hátsó részében volt, ami leszakadt zuhanás közben és máshol ért földet.
A Smith palánta tehát nekivág a hosszú útnak, amit megtenni Hét élet is kevés és abban reménykedik hátha sikerrel jár a vadállatoktól hemzsegő planétán. Viszont az űrhajón szállított félelemérzékelő ratyigombóc is elszabadult és Kínzó közelség-be került kicsi Smith-el úgyhogy ezentúl vigyáznia kell és nagyon nagyon nem szabad félnie.
Apuka folyton figyelmezteti kisfiát hogy ez már nem az a föld ami régen volt, amikor még békés állatkák mászkáltak szerteszét, ez már egy Vadiúj vadnyugat. És veszélyes. Nagyon. Itt még ha van fegyvered is óvatosnak kell lenned sőt még ha Karate kölyök vagy akkor is.
Amint apró Smith eléri a roncsot a Közellenség már látható a horizonton, ugyanis a félelemérző disznó ott ólálkodik valahol repülőgép körül. Végül elkerülhetetlen lesz a nagy összecsapás, kis Smith előveszi fegyverét és arra gondolva hogy "apám egy legenda, én is Legenda vagyok" nekiugrik a lénynek és győzzön aki nem fél jobban...
Összességében egy vicc volt, 0 színészi játékkal, megbocsáthatatlan banalitásokkal és illogikus lépésekkel, történésekkel.
2/10