106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Tehát nem láttad :D
  • tigeroo
    ha az élményhez hozzáad a vizualizáció is...? vagy az már igénytelenség?:D

kb. avatar szint amúgy ahogy elnézem, faék történet de látványos lehet
  • bakkerman
    hát a jóbarátokos csaj felhozalból nem volt nehéz kitűnni,Fibí az úgy volt csúnya ahogy volt,Monica szimplán nem volt szép :D
  • lemongrass
    akkor én komp akartam lenni, de...
    soha nem vonzott a csaj. mondjuk a jóbarátokból talán a 3-ból ő vitte a prímet, de akkor sem.
  • IMYke2.0.0.0
    S hányan istenítik a Transformers filmeket is... s lám, azért a "hivatalos" ítészek is tévedhetnek. Sőt!
  • Riddick21
    "Hajlok rá, hogy a hype, a nagy vászon+3D miatt a legtöbb emberben felértékelődik a film, és hamis illúziókat kergetve elájul majd, de ha próbálok elvonatkoztatni és tényleg csak objektíven nézem a végeredményt, akkor én pusztán egy jó filmet láttam."

Az a durva/érdekes, hogy nem csak a nézők, de a kritikusok is beszopták ezt a nagy hype-ot, pedig ők azért már igazán tudhatnák, hogy csak egy közepesnél kicsit jobb filmet láttak! :)
    [URL=http://www.rottentomatoes.com/m/gravity_2013/]Most nézd meg, több, mint 200-an hitték azt, amit a nézők túlynomó többsége, és csak 6-an vannak "talpon a vidéken"... meg te :)[/URL]
  • Dynamic
    Gravity

Hm,nem volt ez rossz, de az év filmje titulust túlzásnak érzem. Tetszett ugyan a film atmoszférája, a hosszú, belső nézeti módok, az űr, a csend... mindemellett S.Bullock is viszonylag jól játszott (bár a "kutya ugatós" rész szerintem irtó ciki volt), de valahogy mégis kevéske volt ez így.
    Hajlok rá, hogy a hype, a nagy vászon+3D miatt a legtöbb emberben felértékelődik a film, és hamis illúziókat kergetve elájul majd, de ha próbálok elvonatkoztatni és tényleg csak objektíven nézem a végeredményt, akkor én pusztán egy jó filmet láttam.

6.5/10
  • cobol
    The Lone Ranger: 7/10. Kicsit hosszú volt,az utolsó fél óra már nem volt annyira jó.

• IXEMGabeo
    mibe fogadunk, hogy a Kevin gyereken fogsz szakadni a legtöbbet:DDD kész voltam tőle zseniálisan alakított a kiscsávó
  • IXEMGabeo
    azért a sztrip jelenete nem volt rossz:DDD

igen kicsit a Jó barátok miatt túl volt értékelve meg ugye Pitt felesége volt és azóta mióta különváltak nem igen van rivaldafényben...vígjátékokban azért jól teljesít az az ő műfaja...
  • IMYke2.0.0.0
    Courtney Cox nekem akkoriban jobban bejött. Kár, hogy direkt azért ment férjhez plasztikai sebészhez, hogy kéznél legyen a szike... :(
  • Sir Quno Jedi
    Na és. Jóbarátokba még olyan jól nézett ki, hogy aki nem akarta volna megmártogatni benne a szerszámát, az nem komplett.
  • IMYke2.0.0.0
    Szomorú, csak azért a nőért nézed meg :) Aki nem mellesleg sokat nem ér, mint színésznő.
  • bakkerman
    Jennifer Aniston,hmmm :)) na meglesen :D
  • IXEMGabeo
    nézd meg a Családi üzelmeket az is hatalmas.DDD
  • bakkerman
    szinkron mindenképpen :)
  • Inquisitor
    Én voltam egyik fikázó. És abból amit leírtál pont megerősítetted bennem, hogy a film nagyobbik felében poénok helyett volt a csúnya beszéd, ami nekem kevés a röhögéshez ...
    A film eleje és vége nagyon jól meg volt csinálva, de szerintem leül a közepén mint vígjáték.
  • Inquisitor
    Eredeti nyelven csak akkor érdemes nézned ha halás után leesnek a poénok, mivel ugye sok poén nem lefordítható magyarra. Ha nem vagy elég perfekt vagy nem gondolod gáznak a pár kihagyott poént, akkor azt kell mondjam, hogy a szinkron nagyon jó a filmben.
  • davidka003
    Szinkron rohadt jó. Nézheted azzal.
  • ProGabe #78515
    Szinkronnal néztétek, vagy eredeti nyelven. NEM szinkron vitát akarok kirobbantani, érdekel, hogy melyikkel jobb. Mondjuk ehhez olyan kéne, aki látta mindkét verziót.
  • Myselor
    baszki én is ma este néztem meg xd ugyanez a véleményem egyébként,kurvára tetszett nekem is :)
    amúgy meg a fikázók ha nem lett volna benne ennyi trágár dolog akkor meg gyenge poénokra hivatkoznának,utálom az ilyet mindent csak szarozni tudnak:) szerintem nagyon jó kis vigjáték rég láttam ilyen jót ^^
  • bakkerman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy bakit mondjuk találtam,lehet a szinkronban volt a hiba,vagy eredetiben is Ashburn ügynök(Bullock) Melissanak szólította a társát a kórházban,pedig az ugye a másik színész valódi neve,nem a filmbeli :)
  • bakkerman
    The Heat (Női szervek)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hatalmas film,rohadt jó poénokkal,jó sztorival,nem egy Godfather nyílván,de egy vígjátéknál nem is a történet a fő lényeg. Mindkét főszereplő óriásit játszik,főleg a duci rendőrcsaj(Shannon),valami eszméletlen amennyire telibetalálták azt a karaktert!! Néhol már könnyesre nevettem magam,amire utoljára az Adam Sandleres filmeknél volt példa,amikor a jó öreg Adam még a csúcson volt,és ez nálam rohadt nagy szó,mert vígjátékoknál kényes az ízlésem. De ez a film,ez egyszerűen 2 óra tömény szórakozás,kb amire kikacagtam magam egy poénon jött a következő :DD Olvastam kritikákat a filmről,persze csak miután megnéztem,és csak sajnálni tudom azokat,akik azért fanyalogtak,és húzták le a filmet,mert hogy túl trágár,és undoritó...azokat csak sajnálni tudom,hogy egy kurva vígjátékon nem tudnak ellazulni. Egyáltalán nem egy tucat "trágárkodós undoritó" vígjáték,éppen a határokon belül van,ugyan Shannon tényleg eléggé trágár,de annyira jól kivan találva a karaktere,hogy már-már az ember azt várja tőle,hogy igenis bazdmegeljen,meg büfögjön,meg oltson szarrá mindenkit! Nekem nagyon átjött az egész,és szerintem ha holnap újranézném,akkor se nevetnék sokkal kevesebbet :) Na majd fél év múlva :D

8/10
  • Jakuza1
    Az a baj, hogy mostanaban a kozepszeru "sorozatok" a sokadik reszukkel is hatalmas beveteleket generalnak, mikozben nem utik meg azt a mercet, amennyi penzt tudnak keresni vele.
    A "no brain" tipusu mozinezoknek csinaljak oket. Raadasul iszonyat modon probaljak reklamokkal, cikkekkel, bemutatokkal eladni, hogy micsoda nagy filmet csinaltunk.

Mint a Pacific Rim. Nyomtak orrba szajba a kamut a filmrol a kolosszalis es hasonlo jelzokkel, vagy a vasember soknal, a pokember soknal,a Die Hard 5-nel, vagy eppen az After Eartnal. De mondhatnek meg jo par peldat. Kozben egyik se volt kiemelkedo, sot...
    Kozben a sok zombi nezon, meg dollar szazmilliokat keresnek, miokozben nemelyik inkabb nagy fujjolast erdemelne.
  • bakkerman
    resi franchise első két része jó volt,többi tényleg felejthető. Ha lesz Splinter film,az első rész biztos kurvanagy siker lesz,aztán majd kiderülne,hogy ha lenne egyáltalán folytatás,azok milyen minőségűek lennének.
  • Malakai
    Ja, hogy arra írtad a sorozatgurut, hogy amaz volt a találat, félreértettem, ott lehet, azt nem olvasom.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak neked:

S nem, nem akarom tudni, hogy igaz-e!
  • Malakai
    Gondolom egy cikket nyitottál meg valami későbbi évadról, hasonlóról és nem a listázást pl, cikkben magában persze lehetnek spoilerek, ha böngészed magát a blogot ott mindig a tovább kattintás mögé rakják a spoilert.
  • genndy
    Engem sokkal jobban kizökkentenek az olyan következetlenségek, mint amikor a (robotoknak+szörnyeknek) bokáig érő vízből kirobban a tizenötemeletes kaiju. Persze, látványos, de egyszerűen baromság. Az ilyenek sokkal jobban zavarnak, mint hogy blőd a sztori.
    Toro mindenesetre jól nyúlt hozzá, érezhető volt a filmen hogy szereti ezt a témát.
  • tomsolo
    Imho ne legyen sose Splinter Cell film mindenki jobban jár. A Resident Evil franchise is mekkora egy kaka lett.
  • tomsolo
    Pacific Rim

Imho nem lett annyira rossz mint vártam, és sok jelenetben éreztem Toro gondos keze nyomát és ez a gyenge szkript ellenére is jó volt. Sajna a sztori elég egyszerű és blőd, de ez van.

6/10
  • grebber
    Másnaposak 3 - Hát ez félelmetes gyenge volt az első kettőhöz képest
    Szellemcápa , Sharknado -ezeket meg csak azért néztem meg mert kellett a hely a gépen :D
  • Tyler1
    Hugh Jackman egyébként nagyon hasonlít Fisherre, életkorban is közelebb áll, fizikailag is megállná a helyét. Esélyt nem látok rá, de... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Sorozatguru... az, nem a junkie [bár, nekem egykutya mindkettő].
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem még Richard Armitage is beleférne a Sam Fisher szerepbe - angol sorozat, "Strike Back".
    Sajnos, még nem láttam a teljes sorozatot (sőt, emlékeim szerint, fut még).

//Épp most futottam bele egy kurva nagy spoilerbe az infó keresése közben. Rohadjon meg a Sorozatjunkie, pont az ő találatát tette az elsők közé a Google és ott, a kiemelésben virít egy kurva nagy spoiler!
  • bakkerman
    Igen,ezert is pont őt írtam,nekem ő jobban illene Fischernek mint Hardy.A kisugárzás nagyon fontos,Butlernél elhinném hogy ő Sam Fischer. Például a Batman filmekben Christian Bale nagyon beleillet a koncepcióba,azonnal megfogott a szereplése.
  • Blasta
    Clooney mas karakter nagyon.
    De Butler hasonlo elegge, legutobb pont par honapja adtak el az arcot kozepkoru badass kommandoskent/testorkent az Olympus has fallen-ben...
  • IMYke2.0.0.0
    Hardyt könnyebb lenne eladni egy öreg, de edzett kommandó hősnek, mint Clooney-t, vagy Butlert.
    Hiába szoktuk ill. kedveltük meg utóbbiakat, egy falon függeszkedő akrobata akcióhősnek már egyik sem való.
  • Malakai
    Mondjuk a játékok nagyobbik részében Sam Fisher is elég öreg, a legújabb játék idején már 55 éves, testalkattal vannak inkább gondok.
  • IMYke2.0.0.0
    Tom Hardy [nem csak a kora miatt!] szerintem jobb választás lenne.
    Clooney is öreg már.