106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #78694
    Nekem EZ ugrott be.
  • IMYke2.0.0.0
    A part (2000) - Leonardo DiCaprióval. Danny Boyle rendezése.
    Hú de rég láttam ezt, még anno, az aktuális Kedves miatt :)
  • genndy
    Ja, még egy: a "Rumnapló" Johnny Deppel :)
  • genndy
    A Riviéra vadorzói :D
  • IMYke2.0.0.0
    A követelményeidnek nem lehet megfelelni - nézz youtube-os tengerparti amatőr filmeket -, de ez talán jó lehet más szempontból: Lepattintva (2008)
  • ZilogR
    Hali, olyan filmet tud vki ajánlani, ami riviérás, hosszú barna combos lánnyal, izgalmas, akár rablós, de sok napon punnyadós, mert olyan életérzést akarok, mint Frei Tamás. Barnán mosolygóst.
    Thnx!
  • Kmarha
    Birtam a filmet, szó se róla. De 97-ben készült! Amikor a Titanic, az 5. elem, a Jurassic Park!!! (előtte egy évvel a Függetlenség napja, két évvel előtte Apolló 13) is kijött. A Spawn szidzsiáját még a három ével előtte kijött Babylon5 sorozat is felül múlta :)

Mindenesetre jövőre megnéznék egy Spawn - Deadpool crossovert :)Hollywood, az ötletet ingyen adtam, lehet lopni!
  • kaposi1
    Kedvenc képregény adaptációs filmem.
  • Synchronous
    Spawn az ivadék

Olyan rég láttam, már nem is emlékeztem csak pár jelenetre, tehát újra elővettem... még mindig üt ez a film, a 90-es évekhez képest a szidzsiáj pazar, jók a fordulatok, szép az átalakulás, azt mondom ha idei film lenne még sokkal többet is ki lehetett volna belőle hozni.

A szörnyek kellően durvák, főleg a főnök, bár sajna ő mindig a pokolban van, csak a Violátor jár fel a felszínre. Vicces volt újranézni. Hogy én mennyire utálom a dagadt bohócokat... de ez még az észt is osztja... állandóan. Öröm volt nézni ahogy Spawn megsértette személyiségi jogaiban... (értsd:kitaposta a belét) Az akciójelenetek kafák, főleg az eleje tetszik mikor azzal a hatalmas páncélököllel bíbelődik az egyik megbízatása közben.

Külön kitérve a pokoli lények működésére: jó ötlet volt ez a manifesztációs dolog... bármire gondol azonnal megvalósul, persze csak a testén belül, és így komplett fegyvert csinálhat magából. A büdösbohócot is így intézte el. Szívesen megnéznék egy folytatást. A sok pókember meg Betmen után jöhetne már egy ilyen movie is.

8/10
  • Bokafix2
    Eddig csak képregényekben tűnt fel Krypto. Nekem meg is volt egy rész amiben szerepelt, de nem Superman, hanem Superboy kutyája volt. Superboy visszajött egy alternatív jövőből és szembekerült Supermannel... ekkor Krypto a gazdája védelmében nekitámadt Supermannek, az meg kihajította az űrbe. :D

De gondolatban megjegyezte, hogy milyen jó lett volna neki is gyerekkorában egy ilyen kutya.
  • CalebJoe
    ja a kutya Krypto szupi háziállata:)
  • TomDantes
    Mi a franc az a repülő kutya meg macska? Volt szuperkutya meg szupermacsek is? Ez nem semmi.
  • Panzermeyer
    A legdurvább a max 10 képkockából megrajzolt videójáték volt :D
  • ProGabe #78681
  • bcrics
    Mintha C.Balet látnám a Gépész c. filmben.
    http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/10/16/ezert_lett_csontsovany_matthew_mcconaughey/
  • tomsolo
    Man of Steel (2013)

Popcorn mozinak egyszer elment, de semmi extra. Dolgok amik idegesítettek:
    - szőrős superman (Wolwerine hatás), ugrabugra az elején (Hulk hatás) és még egy csomó ilyen, mintha úgy rakták volna össze más filmekből
    - szinte semmi "Kent" feeling nem volt benne, a végére beleerőlködtek ugyan egy jelenetet, de Superman szinte végig Superman volt és ez nem jó így
    - óriási és felesleges zúzdák tömege, valamint pár értelmetlen harci jelenet (pl. a terraformáló ellen)
    - lens effect trágyahegyek

Ami jó volt, az a Costneres jelenetek, meg tetszett pár Kriptonos cucc )pl. kijelzők)...

6,2/10
  • Myselor
    Itt a vége (this is the end)
    ne nézzétek meg...értékelhetetlen.
    azthittem vicces lesz meg minden jonah hill,de egy rakás szemét.végignéztem de kár volt belekezdeni is xd
  • Magnum PI
    Egyébként visszanézve a hozzászólásaidat, látom már, hogy ez a film neked szívügyed és gátlástalanul osztasz mindenkit aki nem a te véleményedet osztja filmmel kapcsolatban.
  • Magnum PI
    Köszi, már láttam
  • Magnum PI
    Örülök, hogy itt az ember elmondhatja a véleményét anélkül, hogy ne neveznék butának vagy tájékozatlannak. írjátok ki fentre, hogy itt csak olyan értékelést szabad adni ami egybevág a tiétekkel.

Csak hogy felvegyem a kesztyűt.

1. Megindokoltam miért vártam mást. Mert a témát elég jól ismerem.
    2. Ez nem egy Star Wars vagy G.I. Joe. Egy komoly hangvételű film ami a valós űrben játszódott és gravitáció hiánya központ volt, és ezt számomra teljesen lerombolta az amit az 1. pontban írtam majd a többi is, de főleg az.
    3. De ami a legfontosabb!!! Ez egy személyes kritika volt amire nyugodtan lehet ellen kritikát írni, nem pedig játszani a megmondó embert és ledegradálni a másikat.

Egyébként nem tudom
  • Jakuza1
    Tudod mit jelent a valosaghu ?
    Az pontosan a valosag hu masa. :P Szal itt nem ertem a magyarazatod, hogy nem lehet valosagos, csak valosaghu. :P
    Persze amugy en sem gondoltam 100%-ban valosaghuen bemutatott dologra, de az is igaz hogy egy csak egy film, nem is kell teljes mertekben a valosaghoz ragaszkodni, persze ettol meg lehet a mai ismeretek szabalyai kozott maradni, ehhez nem kell dokumentumfilmnek lennie egy mozifilmnek.
  • Tyler1
    Akkor tessék, ez majdnem ugyanaz, és 99%-ban realisztikus :)
  • bakkerman
    nem lehet egy filmben teljesen valóságosan bemutatni valamit,mert a valóság az valóság,a film meg egy film. Maximum valóságHŰ lehet,ami a Gravity esetében teljesen nyílvánvaló,szóval aki ezért becsmérli a filmet,az buta :D Ki kell menni az űrbe,az valóságos lesz,de egy picit drágább is mint egy imax jegy
  • Jakuza1
    Miert is kellene egy mozinak dokumentumfilmszerunek lenni ahhoz, hogy valamit valosagosan mutassanak be ?
  • Riddick21
    De te most egy dokumentumfilmre ültél be? Ennyire tájékozatlan vagy?
  • cylonflatus
    A Gravity egy játékfilm, ami törekszik a realisztikus ábrázolásra, de nem a valóság egy az egybeni ábrázolása a célja, hanem egy történet elmesélése szórakoztató formában. Nem értem ilyen szempontból hogy lehet csalódni benne, ill. a valóságot számon kérni rajta, mert már a trailert is szét lehetne szedni ennyi erővel. Ha ez a terület érdekel, akkor na ez valós, és szintén látványos.
  • Magnum PI
    Gravity 6/10 a látvány miatt.

Én nagyot csalódtam a filmben. Lehet azért mert ez a terület jobban érdekel és realisztikus ábrázolást vártam, de sajnos nem azt kaptam. Ezért is adok 6 pontot mert ha ettől eltekintek, egy nézhető film, de fizikával itt is bajok vannak amit ennek a filmnek én most nem szeretnék elnézni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ami miatt nem tetszett:
    - Mi húzta el Clooneyt a csajtól mikor úgy döntött eloldja magát?
    - Hogy volt képes a csaj megkapaszkodni a kínai űrállomás oldalában mikor azt már olyan légellenállás érte, hogy az egész remegett?
    - Miért pofázzák végig az űrsétát ha már alig van levegő a szkafanderben?
    - Sandra Bullock asztronauta karaktere un-reálisan képzetlen volt.
    - Még itt a földön is elmondják tűzvédelmi oktatáson nem egyszer hogy vigyázz mert a porral oltó visszarúg.
    - Cloney úgy manőverezett a jet packkel az elején mint Duke Nukem
    - Az a baj hogy ez a lista nem teljes

• Banszien
    b]The Conjuring[/b]

Hát ez a film igazán kellemes meglepetést okozott. Manapság nem nagyon jön ki olyan horror film, amire nyugodt szívvel azt mondanám, hogy na ez jó, ezt is úgy ültem le megnézni hogy nem vártam tőle túl sokat. Végül azonban kimondottan elnyerte a tetszésemet, a történet jó, a színészek is, és ami a legfontosabb, hogy a gyerekszínészek is jók! Nagyon sokszor szoktak idegesíteni a gyerekek a filmekben, de itt őszintén mondom nagyon jól játszottak. Ráadásul konkrétan féltem, amit már régen ért el nálam film. Tekintettel a műfajra, és az ezen belül található társaira nálam egy erős 8/10 simán megvan.
  • Jakuza1
    Pedig olyan mint egy jo pizza. Allitolag. :PPPP
  • kaposi1
    Kár hogy cseszhetem az erős PC-m.
  • bcrics
    Nézd meg az Új chucky filmet.
  • genndy
    Az utolsó helyett akkor inkább valami horrort
  • ZilogR
    "Nem kell bedőlni a hype-nak." - Sandra Bullock a Gravity premier előtti vetítésén :D

BTW:
    Tűzgyűrű
    Én már ehhez nagyon öreg vagyok.
    Kétszer ugrottam neki, fél órát átaludtam így is, a két "tudós" közül az érces hangút azonnal gyilkoltam volna.
    Semmit sem tudtam értékelni az egészben - ma estére vagy egy betörős-tolvajosat nézek, vagy egy jó horrorot. Vagy a "Smith-ék már a Földön vannak" c. ál-scifit.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell bedőlni a hype-nak.
  • bakkerman
    mindenhonnan az a játék folyik,mivan benne vagy mi az amiért ekkora hype veszi körül? múltkor a képes sportban is arról volt szó...egy sportújságban basszameg
  • bcrics
    Ha játék, akkor beyond two souls.
  • Tyler1
    Megnéztem én is, valóban nagyon jó. Igazi karakterdráma, nyers, komor, szembefordul a klasszikus western sémával, miközben a műfaj hitele miatt meg is tart pár giccses illúziót a vadnyugatról. Nem lehet azonosulni a karakterekkel, mert mindegyik ugyanannyira negatív, mint pozitív jellemvonásokkal bír. Hackman abszolút nem negatív ebben a történetben, míg Eastwood semmi esetben sem hős. A halál ábrázolása pedig elég realista, ami teljesen műfajidegen volt az addigi westernben.
  • WhiteStar
    /off

Nem film, de ajánlom mindenkinek: The Wolf Among Us - Episode 1: Faith

Telltale Gamestől, poin n click játék, leginkább csak sztori, itt ott beleklikkelős feelinget adva, hogy úgy érezd hogy játszod is.

A Bill Willingham által létrehozott Fable képregénysorozat alapján készült játékban Bigby Wolf kalandjait kísérhetjük végig.
    Az ötrészes sorozatban játékosokként Bigby Wolf karakterét testesítjük meg, akinek az a feladata, hogy a New Yorkban élő mesehősöket védje meg a halandó világ kíváncsiskodó szemeitől és persze egymástól, de ahogy azt már kitalálhattátok, ezt könnyebb mondani, mint meg is csinálni.
    Az eredetihez hasonlóan maga a játék is képregényszerű külsővel rendelkezik, a játék során meghozott döntéseinkkel pedig engedhetünk Bigby farkas énjének vagy megpróbálhatunk mindenkit megvédeni - tehát döntéseink befolyásolják a történet alakulását is.

• QuippeR
    Unforgiven

megnéztem, mert a topikban ajánlották, és nem emlékeztem, hogy már láttam. tényleg jó film, fel van építve alaposan a negatív karakterfejlődés, ehhez szépen asszisztálnak a kiváló színészek. egyébként meg Eastwood rendezésről van szó, ami garancia a minőségre.
  • Sir Quno Jedi
    The Host

Látszik hogy nő írta, de a technikai baromságokat és hinyosságokat elszámítva egész korrekt kis scifi. Természetesen az emebri érzelmek irányából közelíti meg a dolgot (mivel nő írta) és így sokaknak erősen nyáltengernek tűnhet, de nekem nem volt túlzás. Hiszen pont az a lényeg, amiről szól. Vajon hol vannak a személyiségünk határai, vajon mi tesz minket emberré, mi köt össze minket.