106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Javaslom megnezesre a Carnage cimu kamaradarabra epitett Kate Winslet Jodie Foster, Christoph Waltz, John C. Reilly filmet Polanski rendezeseben. -
IXEMGabeo #78851 ezt a klikkesedős szemetet is az amerikai kapitalista gyökér világ hozta magával...
szüleink korában nem így működött átszóltak a másik terembe, hogy mennek e bulizni velük azt totálisan mind1 volt ki, hogy néz ki vagy honnan jött mentek azt együtt bandáztak előítéletek nélkül...
OFF vége -
Mentol #78850 OFFTopik
Ja a középiskola lassan 20 éve volt nekem, de akkor még nem volt ennyire klikkesedett (hű ez ám a szép szó :) ) az a korosztály. Vagy csak nekem romlott meg a memóriám?
ONTopik -
IXEMGabeo #78849 Ez azért van, mert Jakuza és Totti harcban állnak. Alig várta, hogy beszólhasson neki -
IXEMGabeo #78848 +1 ennyi -
Tőlem aztán azt röhögsz ki akit csak akarsz, csak ez elvileg egy topik, ahová az emberek leírják a véleményüket az éppen látott filmekről.
Az, hogy minden alkalommal amikor valaki beír valamit ami neked nem tetszik, te elkezded kaffogva leoltani az illetőt nem fér bele a filmekről való diskurzusba.
Részemről filmekről szeretnék minél több értékelést olvasni nem pedig azt, hogy páran közösen fikáznak mindenkit akinek az ízlése nem egyezik az övékkel.
Hivatkozhatnék még olyanokra, hogy netikett meg fórumszabályzat de minek... -
IXEMGabeo #78846 és Jakuza volt a felbújtó ráadásul...
SG szint megint megvolt:S -
Nem tudok egyet-nem érteni, a hot fuzz nekem is 10es, talan csak annyi, hogy a Shaun nekem kedvesebb, zseniális az is (pláne, hogy a filmben lévő lakàsuktol 50 méterre lakom, megfordulok gyakran Nelson boltjában szigorúan dobozos kóláért :-)) , a záró epizód már erotlenebb lett, arra adnék olyan 7est -
És akkor utána jól megtanulta a srác, hogy csak azt szabad szeretnie amit a többség elvárásai alapján szeretni lehet és győzött az igazság mi?
Magánvélemény, de szerintem ha van valami ami a vísitva nyáladzó fanboyoknál/fangirlöknél is szánalmasabb, akkor az a fröcsögő haterek, akik egyszerűen képtelenek elfogadni, hogy valakinek nem az tetszik, ami nekik és aktívan megkeresik azokat a dolgokat amiket utálnak, csak azért, hogy utána elmondhassák, hogy mennyire szar. Aki mindehez még fizikai erőszakot is alkalmaz az pedig már tényleg a legalja.
Persze a középiskola az középiskola, csak azért onnan illik felnőni egyszer. -
a csaj akit rühelltek az Britni volt :P -
férfi, de ezt le is írtam benne azt hiszem -
Mentol #78841 Most akkor a középiskolás osztálytársad nő vagy férfi nemű? -
Nade lleírom azt is amiért bejöttem a topikba:
The Cornetto Trilogy
Volt szerencsénk vasárnap bekerülni a tripla vetítésre, és eredeti ynelven megtekinteni a The World\'s End mellett a két másik Cornetto filmet is. És még Cornettót is kaptunk hozzá, szal eleve megérte :) A három film egyben persze kicsit sok volt, de legalább remekül kijöttek az apró utalások amik fölött egyébként könnyen elsiklik az ember.
Shaun of the Dead
Már nagyon régen láttam, úgyhogy jó volt újranézni. Nem is emlékeztem sok zseniális apróságra (TV kapcsolgatás, később bekövetkező "jóslatok"), az emlékezetes poénok pedig többedszerre is ütöttek. Talán egyedül a vége felé a báros jelenetek vannak kicsit elnyújtva, de ettől függetlenül ez még így is simán 7/10
Hot Fuzz
Egyike a kedvenc filmjeimnek, egyszerűen minden a helyén van benne a poénok, a karakterek, az elborult sztori, a helyszínek és persze a vágások. Sokadjára is felhőtlenül szórakoztam rajta az első perctől az utolsóig. Nekem ez bizony mindigis 10/10 lesz
The World\'s End
Kicsit aggódtam, mert sok helyen lehúzták, de kellemesen csalódtam benne. Az eleje talán egy pöttyet nyögvenyelősen indul, de amikor bekövetkezik a fordulat a történetben onnantól már zseniális, egészen a legvégéig. Kifejezetten tetszett a konfliktus megoldása, máshogy talán nem is működött volna ebben a filmben. Az "epiológus" rész lehetett volna kicsit könnyedebb, de így sem volt rossz.
Kicsit kilóg a sorból, a másik kettőhöz képest sokkal nagyobb szerepet kapnak a mellékszereplők, de ettől még ez nekem 8/10. -
Annak idején a középiskolában egyik osztálytársamat meg akarták verni a többiek, mert tetszett neki Britni Szpirsz-től az Álmok útján... micsoda égetni való gazemberek...
...és még a kóláját is kiöntötték... :) hiába rühellték a csajt már akkor is. Személyes sértésnek vették hogy egy hímneműnek tetszik egy ilyen giccses nyáltenger.
Onnantól pokol volt az élete de valahogy csak leérettségizett.
-
Uwe Boll-t is be lehet allitani a vilag legjobb rendezojenek, ettol meg kilehet rohogni, megadod az engedelyt ra ? -
Nem konkrétan értettem, nyilván vonatkozik minden tejipari termék készítőire! -
"Sok itteni törzstag már magasfokú kritikusi vonásokat mutat" - ezzel semmi baj nem lenne, de én részemről a "Neked azteccik? Akkóhülyevagy." jellegű megnyilvánulásokra nem ezt a kifejezést használnám. -
Mosmá van! :-D -
Olyan dincsen hogyhát "zsírcápa" mer a zócejánban még nem nyílt Burger King. -
Mentol #78833 Ha többször jársz erre, akkor majd látni fogod a trendeket. :)
Sok itteni törzstag már magasfokú kritikusi vonásokat mutat - azokat meg utájják a népek, a médiák viszont imággyák... -
Nem, elég megvárni a két vezér véleményét az adott filmről és utána csak elő kell adni a bólogató kutyát. -
A topik akkor immár arról szól, hogy aki eltérő véleményt formál meg mint a többség akkor azt irgalmatlanul türhő-gyökér módon leoltjuk és kikacagjuk?
Mert lehet azt is, csak akkor legyen kiírva bannerban, hogy melyik filmet lehet dícsérni és melyiket kell szidni, aztán az emberek elolvassák, mindenki leírja róla ugyanazt, és lesz örö meg bódottá...
-
...a sajtkészítők, nyugi! -
Mentol #78829 Hordót neki!
Ezt a kijelentést én el tudnám képzelni smiley-k nélkül is! -
:PPPPP -
Igy van, Jezus is megmondta, hogy boldogok... -
Szentem irígykedsz csupán másokra, mert ők felhőtlenül tudják élvezni és boldogok, teee meg a sötét sarokba csikorgatod a fogaidat és szenvedel. :DDD -
Despicable Me 2 - 6/10
Az elso resznel csak egy hangyanyival lett gyengebb, ami szvsz nagy szo, lenyegeben siman elvezheto volt, es a nyalfaktort is kordaban tartottak.
Nem lesz a kedvencem, de teljesen nezheto, masodik resznek meg egyenesen kiemelkedo, szoval megerdemli a 6 pontot. -
A harmadikkal még tartozom magamnak. A korábbiakat kedveltem - Ethan Hawke kedvenceim egyike amúgy is. -
Before midnight:
Tok jo kis trilogia lett abbol az egy szem romantikus filmbol.A ket foszereplo meg mindig siman elviszi a hatan az egeszet,a dialogusok is szorakoztatoak.Mindent egybevetve az egyik kedvenc romantikus \'sorozatom\' lett a harom film,tobb hasonlo szinvonalu munkat szeretnek latni es kevesebb szuperhiro filmet.
7/10 -
MrAndree #78822 Hajnali 1kor nézve félálomban még el is ment. Persze jobb lett volna ha a forgatókönyv nem 2 oldalas. -
Jaaaa, mekkora zsirkiralysag volt mar, mindenki kicseszett oszom volt, a robotok meg amikor egymast gyaktak az mennyire zsircápa volt mar, nemigaz?! Meg sok ilyet elneznek en is 0-24-ben!!!
Dogoljon meg a kreativitas a tortenet a szineszet es a dramaturgia egyarant, CSAK ZUZAS LEGYEN!
-
MrAndree #78820 A stílus maga az ember... -
Itt latszik, hogy egy igazi barom vagy. -
viizo #78818 Water For Elephants / Vizet Az Elefántnak
Meglepően nézhető dráma Christoph Waltz és Robert \'twilight edward\' Pattinson főszereplésével. A századeleji cirkuszok kegyetlen világát megelevenítő történet bár helyenként sablonos, mégis egészen szórakoztató, és elmerül benne a néző.
10/7 -
moziban néztem -
Pacific Rim
Ez bitang volt! Ószom harcok, robotok, látvány, helyszínek. A többi meg a szokásos gagyizás, de az meg kit érdekel. Pislogni nem mertem, annyira ott volt az egész. -
Susarc #78815 honnan szedted le?:P -
jobban belegondolva a Prisoners inkább 7/10 -
Prisoners
6.5/10
Machete 2
0/10