1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Cuchulainn
    Nade lleírom azt is amiért bejöttem a topikba:

The Cornetto Trilogy

Volt szerencsénk vasárnap bekerülni a tripla vetítésre, és eredeti ynelven megtekinteni a The World\'s End mellett a két másik Cornetto filmet is. És még Cornettót is kaptunk hozzá, szal eleve megérte :) A három film egyben persze kicsit sok volt, de legalább remekül kijöttek az apró utalások amik fölött egyébként könnyen elsiklik az ember.

Shaun of the Dead

Már nagyon régen láttam, úgyhogy jó volt újranézni. Nem is emlékeztem sok zseniális apróságra (TV kapcsolgatás, később bekövetkező "jóslatok"), az emlékezetes poénok pedig többedszerre is ütöttek. Talán egyedül a vége felé a báros jelenetek vannak kicsit elnyújtva, de ettől függetlenül ez még így is simán 7/10

Hot Fuzz

Egyike a kedvenc filmjeimnek, egyszerűen minden a helyén van benne a poénok, a karakterek, az elborult sztori, a helyszínek és persze a vágások. Sokadjára is felhőtlenül szórakoztam rajta az első perctől az utolsóig. Nekem ez bizony mindigis 10/10 lesz

The World\'s End

Kicsit aggódtam, mert sok helyen lehúzták, de kellemesen csalódtam benne. Az eleje talán egy pöttyet nyögvenyelősen indul, de amikor bekövetkezik a fordulat a történetben onnantól már zseniális, egészen a legvégéig. Kifejezetten tetszett a konfliktus megoldása, máshogy talán nem is működött volna ebben a filmben. Az "epiológus" rész lehetett volna kicsit könnyedebb, de így sem volt rossz.
    Kicsit kilóg a sorból, a másik kettőhöz képest sokkal nagyobb szerepet kapnak a mellékszereplők, de ettől még ez nekem 8/10.