106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kill3r21
    Jóval idősebb fejjel láthattad a régi filmeket mint én, valszeg ez a külömbség alapja :)
  • tomsolo
    Super Troopers (2001)

Tűrhetően vicces dolog, bár szerintem nem akkora nagy durranás mint azt pár rajongó mantrázza. Némelyik jelenet valóban epic, viszont van pár ami marha erőltetett. Összeségében a középszerűtől egy kicsit jobb.

6,2/10

• IMYke2.0.0.0
    Nos, akkor a korábbi véleményem alapján átmegy, hogy szerintem meg nem.
  • kill3r21
    pedig pont a superman returns igézi a legjobban a régi filmeket....szerintem
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam pont a régi filmek miatt szarok a modernkori CGI-orális-kényeztetés-célzatból-elkészített-rebootok.
  • kill3r21
    Vagy a régi filmek nem voltak rájuk olyan hatással gyerek korukba.....számomra a régi filmek is etalonom, mégha olyan gagyi is mai szemmel...
  • bakkerman
    hát nem tudom emberek,én végignéztem,nem volt semmi bajom vele :) lehet túl kényes szemmel nézitek a filmeket :D
  • kill3r21
    Én a régi filmek és a man of steel közé rakom 10/8 al :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az egyik legrosszabb Superman film (az új után), amit életemben láttam.
  • kill3r21
    Lone Ranger

Bukta vagy nem, szar kritika vagy nem, szerintem tipikus Verbinski film mint a karibok, Deep hatalmas, nekem nagyon tetszett! Nem az év filmje, de valamit tud amit sok film nem, szórakoztat....legalábbis engem
    10/9
  • cylonflatus
    Yip Man, ok, de melyik?
  • cylonflatus
    7/10, vao. Én kijöttem róla a moziból pedig nem szokásom.
  • bakkerman
    Superman returns (2006)

Azt kaptam,amit vártam,végtelenül egyszerű,és kiszámítható sztori,szerelem,akció,világ megmentés,repülőgép megmentés,volt ebben minden,aminek lennie kell egy SM filmben,az akkori technológiákat ismerve a látványra se volt panaszom,néhol persze eégszen túlzó volt,meg picit gagyi,de hát na,Superman az Superman,ő egy kézzel tart meg egy repülőt,meg a sztratoszférában lebeg Lojiszlénnel :D Az újabb dc comics filmek közül nekem még mindig a 2008-as Sötét Lovag az etalon,de ez se volt rossz. Imádok minden "szuperhőst",róluk szóló filmet,mesét,játékot,így nálam ez a 2 óra is megért egy
    7/10-et

Délután jön a Man of Steel :)
  • Bokafix2
    Julia X (2011)

A sorozatgyilkos és a szőke nő beszélget... bizony és ez nem vicc mert pont így kezdődik ez a filmecske. A gyilkos neten keresztül ismerkedik áldozataival akiket aztán jó Péntek 13-on nevelkedett pszichopata kurafi módjára segít át a másvilágra.

Ez az alkotás egy B kat. olcsó horror lenne ha nem tartalmazna néhány ötletes csavart. Nagyon jó fordulatokat pakoltak be a készítők, bár számomra a vége már kicsit viccbe hajlóan csavarosra sikeredett, de elnézem mert jól szórakoztam a játékidő alatt.

Hogy mi következhet egy chat-en kezdeményezett ismerkedésből? A Julia X megadja rá a választ... persze csak ha eléggé közveszélyes egyedek futnak össze.

7/10

• Sir Quno Jedi
    Yip Man

Na ez nem volt rossz, pedig "történelmi", életrajzi kung-fu film. Bruce Lee mestere végtelenül szerény ember, de a japán megszállás alatt őt is megtalálják...

Reális a magas pontozás az IMDB-n is. Ez egy minőségi film.
  • genndy
    The Last Day on Mars
    Hát ezért igazán felesleges volt a Marsra menni... ugyanis ez nem más, mint
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy szokásos sablonos zombifilm.

A technológiai megvalósítás egész jó, hihető a bázis, a roverek, a ruhák. Meg a vége tetszett, mert
    nyitva hagyták, te eldöntheted hogy akarsz-e happy endet.

Én nem tudok többet adni rá, mint 5/10, de biztos lesz akinek tetszik.
  • Myselor
    én annyit tudok róla hogy várós film talán decemberben lesz a moziban?valami rémlik:)
  • vérpocok
    47 Ronin-ról tud valaki valamit? A legújabb Keanus film. Ilyen fantasy szamuráj-féleség.

Trailer bejövős, és ahhoz képest hogy Mo-n forgatták elég pofásan néz ki.
  • tomsolo
    Hulk vs. Wolverine

Teszett - mondjuk Hulk piros vére nagy hiba volt, de túltettem magam rajta - főleg Deadpool volt kiba jó benne, oltáriak a beszólásai, rengeteget röhögtem.

Egy kis kavar volt bennem, hogy végül is kinek az official dumája az Einsteinezés (Wolverine v Hulk?)

8/10

Hulk vs. Thor

Sztem Thort egy nagy tévedés volt az Avengerbe tenni - marhára kilóg, meg nehéz ügy ez az istenezés - ez ezen a sztorin is meglátszott. Egy csavar van benne ami érdekesé tette azért dolgot,

szerencsétlen Bannert végre sikerült elválasztani Hulktól.

Sajna ez a legnagyobb gáz is a filmben, mert a néma - csak hörgő-börgő - Hulk marha idegesítő egy idő után.

6 alatt/10

• extra sensory
    nézd meg a Superman szemben az elitekkel... rajzfilm, de sztem simán veri ezeket
  • stargatelost
    Pár hónapig nem voltam itthon, így most pótoltam a közben kijött blockbustereket :)

Star Trek Into Darkness

Az első rész sokkal jobban bejött, ez valamiért nem tudott beszippantani. Sok baromság is volt benne. HISHE-sek jól rátapintottak pár dologra :D (feltámasztás, no űrhajó ezentúl :D)

6/10

World War Z

Hú de vártam ezt, könyv nagy kedvenc, és annak ellenére, hogy tudtam, sok köze nem lesz hozzá, nagy reményeket fűztem hozzá. Nagyon, de nagyon látszott rajta a forgatókönyv toldozgatás, és a végét sem tudtam másképp nézni, mint hogy "ja akkor most jön az újraírott rész a kukázott helyett". Az izraeli rész tetszett a legjobban, de amúgy is jó volt a film, de hát ott az a "de".... Mindegy, siker lett, a név be van járatva, valószínű a folytatás, de így már egy HBO minisorozat sem elképzelhetetlen ténylegesen a könyv alapján :) Na jó, de, szép álom marad, pedig szerintem szétszaggatná a nézettséget TWD-ből kindulva... :)
    HISHE-sek viszont megint megmondták a tutit az egyik legnagyobb baromságra a filmben :D

7/10

Iron Man 3

Na igen, nem vártam sokat tőle, elszórakoztatott végül is.
    Persze a többi páncélt csak a végén hívja. Aztán meg értelmetlenül felrobbantja őket. Ok. HISHE-sek újfent remekeltek :)

5/10

Man of Steel

Bahh, első óra nagyon szenvedős volt. Clark apja, ahogy... OMG, komolyan, hogy gondolhatták komolyan? Aztán végre jött a zúzás Zodékkal, az tetszett, nagyon látványos volt. Kb ennyit ért a film. Loist valami elképesztő erőltetett módon sikerült beleerőszakolni a jelenetekbe/történésekbe. A szerelmi szál is csapnivaló volt Clarkkal, nem jött át semmi belőle.

Szokásos HISHE. Persze így nem lett volna zúzás, de akkor is baromság volt a papos jelenet.

6/10

After Earth

Alapötlet jó volt, de a film... Lehetett volna több veszély is a Földön, Will papa üldögélése meg totál felesleges volt. Egynek elment azért.

4/10

Pacific Rim

Na ez az, ami királyság volt. Nagyon ütős látvány, intenzív zúzások. Nem is tudtak érdekelni a klisék. Fasza volt, nagyon tetszett. (Kivéve az ázsiai csajt, ahogy beszélt, amilyen fejeket vágott, hihetetlen módon irritált.) Ennél éreztem egyedül, hogy moziban simán megérte volna megnézni.

8/10
  • Tyler1
    A Superman visszatér talán csak egy fokkal nem borzalmasabb, mint a klasszikus Reeve-es filmek, én nem pazarolnék rá időt. Az Acélember meg reboot, és még mindig a legvállalhatóbb Superman film szerintem.
  • Synchronous
    Miért nem nézed meg mind a kettőt? Az acélembernek semmi köze a Superman visszatér-hez. Nem a folytatása. Annyi értelme lenne összehasonlítani a kettőt, mint Schumacher Batman-jét Nolanéval.

Az acélember fényévekkel jobb, főleg látvány terén, de megkockáztatom hogy még színészi játék terén is, hiszen ha pl. Kate Bosworth alakítására gondolok a 2006-os filmből, arra támad kedvem hogy leöntsem magam benzinnel a stúdió előtt és felgyújtsam magam, tiltakozásul amiért szerepet adtak neki ebben a filmben.
  • bakkerman
    a Chuck-ban nagyon bírtam Routh-ot,ezért én inkább afelé hajlok,de írjátok le melyik a jobb :)
  • bakkerman
    melyiket nézzem meg inkább,a brandon routh-os supermant,vagy az újabb acélembert?
  • Riddick21
    Erre tessék :)
  • sb1
    Régen a apple trailers oldaláron szedegettem le a full hd előzeteseket, de onnan már jó ideje kiszedték sajna a letöltő linkeket..nem tudtok egy olyan hasonló oldalt, ahol olyan jó minőségben lehet leszedni a friss előzeteseket?
  • Tyler1
    Leginkább azt, aki a Karib tenger kalózai stábjának adta oda a projektet, és mindenkit aki ezt hagyta!!!
  • Susarc
    ezt én is megkérdeztem már...nekem az indián szerep dettó ugyanaz mint a kalóz...a poénok a gesztikuláció az artikuláció és még a külső is 1:1
  • The Protector
    Én is megnéztem a filmet.Nekem tetszett volna ha nem lett volna ilyen dögunalom az egész film.Azt akarom ezzel mondani,hogy tele van jó dolgokkal/jelenetekkel de már kínszenvedés volt a film mert annyira hosszú.Bnőm el is aludt közben.
    Ilyenkor kit lehet okolni?Forgatókönyv volt szar?VAgy a rendező?Ez 1.5órába bőven belefért volna.
  • dartonite
    The lone ranger:
    Haat,legyen mondjuk 6/10 amibol 2 pont JD.Bar ha minden evben csinalnak egy legalabb ilyen szintu western vigjatekot azzal en ki fogok egyezni.
  • Inquisitor
    Legalább rendezői verzió? (+3x30 perc) :D
  • Tyler1
    Magányos lovas

Meglepően jobb lett, mint amit még a trailer alapján gondoltam róla. Legnagyobb hibája, hogy borzalmasan hosszú, 2,5 órát nem bír el ez a sztori. Ezt leszámítva korrekt film, tud vicces is lenni, a két főkarakter pofás, nem lesz emlékezetes, de egyszeri szórakozásnak megteszi. Egyébként Johnny Depp mikor fog kilépni abból a szerepből, amit 10 éve vett fel? El lehet a filmjein röhögni, de lassan már unalmas ugyanazt az egyetlen karaktert látni különböző jelmezekben (Közellenségek kivétel, abban tudott újat hozni, kár hogy maga a film nem lett jó).
  • mégvadabbdisznó
    A Hulk gyereket nem érdemes felb*szni... minél mérgesebb annál erősebb. Gondold csak el mi lenne ha végignézetnének vele egy Kiszel Tünde interjút... fél karral leatomizálná az Igazság Ligáját.
  • sandor8206
    Magányos lovas

Egynek elment, de feleslegesen nyújtott felesleges karakterekkel pl: Prosti
    másik probléma, hogy TÚL komolytalan
    azért néha leülnék 1-2 halivúdi scriptíróval beszélgetni, hogy amikor leír valamit és elolvassa mi a faszt gondol?
    Ami ok: látszik a lóvé, ruhák, díszletek, CG ok, a vadnyugat még mindig gyönyörű, színészek ok (Depp se ripacskodta túl)
    5/10
  • Bokafix2
    Az új bosszúállók - A holnap hősei

ezt ajánlom akkor :D

a Bosszúállók gyerekei veszik át a stafétát miután szüleiket kinyírta egy über gonosz
  • gulyasandras
    The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
  • IMYke2.0.0.0
    Én most ezt szipkázom lefelé: "Yokomichi Yonosuke" (A Story of Yonosuke) (2013) imdb
  • tomsolo
    No Mercy for the Rude / Yeui-eomneun geotdeul (2006)

Adott egy "néma" bérgyilkos - aki ennek ellenére végig narrálja a sztorit -, matador szeretne lenni, valamint szereti a verseket és a tenger gyümölcseit. Nagyon kellemes, keserédes vicces sztori, meztelenséggel, kellő mennyiségű vérrel, humoros karakterekkel.

7,3/10
  • Blasta
    Ahh na igen, az a feherhazas Nightcrawler fight az epic volt