106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jut eszembe <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_Pope">Battle Pope-ból</a> mikor lesz nagy estés film? :D -
Vágom elég érdekes volt ez az ultimate világ, de kösz legalább van itt valaki aki nem csak a filmekből ismeri a képregény hősöket. -
Lacc 88 #79215 Ezzel csak annyi a probléma, hogy ez az Ultimate világban történt meg ami sztem egy faszság az egész. Ott pedig nem öngyógyító képessége van, hanem alkalmazkodó képessége. Pl: Fury és a Shield kipróbálta életben maradna-e ha csak a feje marad meg. És ja bazzzze. Vígan beszélgettek miközben Logannak csak a feje volt meg. Vagy vizes tartályba zárták és nem fulladt meg, mert kopoltyút növesztett, stb....
-
orc -
ez a kigyúrt frakenstein szörnyes Hulk ábrázolás, nekem imho marhára nem jön be, az előtte lévő fitos/krumpli orrú/neandervölgyi sokkal jobb volt -
már megtörtént
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
itt a link a képregényről: Ultimate Hulk vs Wolverine -
sandor8206 #79211 comicban volt, hogy Hulk kettétépte és arrébb dobta az egyik felét pár kilométerre, Wolvi "utánament" és összeforrt :-) -
Tipikusan egy olyan film, ami lehetett volna sokkal jobb is, ill. többet vártam Blomkamptól. Kicsit egyébként meglepett az imdb 6.9-e, ott van az adatlapján a Source kód is, az meg 7.4-en áll.
Hozzáteszek két dolgot:
- nem érdekel igazán az imdb pont, csak meglepett, azért írom ezt most
- az Elysiumra ~88 ezren szavaztak, a másikra ~250 ezren, van egy sejtésem, miszerint az Elysium is feljebb fog majd menni, ha sok "úú, látványfilm" emberke megnézi. Szerintem azért is ilyen alacsony a pontszáma, mert hozzám hasonlóan többet vártak, egy újabb D9-et és ahhoz képest tényleg sokkal gyatrább film. -
Mikor fejbe lőtték az X Men-ben, nem halt meg, csak lehet kicsit megszédült a golyótól mert pont fejbe kapta... mivel még sose lőttek minket fejbe, nem tudjuk mennyire szédülnénk be. Persze kizárólag Wolverine módban értve. Aztán a szervezete kilökte a golyót a búrájából és lassan felkelt.
Gyakorlatilag nem lehet megölni mert ahhoz félbe kéne tépni az egész ipsét, hogy ne tudjon regenerálódni, de az adamantium csontozat ezt kvázi abszolúte megakadályozza hogy bármely részét is elválasszák a többitől. -
voltam moziban,meglestem a Phillips kapitányt.
kicsit sok volt nekem az üresjárat.Ettől eltekintve nézhető volt.eleje - vége ütős.többi elhanyagolható. -
Elysium
Jó film volt. Nem hibátlan de egyszer simán nézhető. A szereplők eléggé vegyesek voltak pl Matt Damon nem volt valami nagy szám ellenben a Krugert játszó színész elég jól hozta a szerepét. Kár hogy Jodie Foster nem tudott kellőképp kibontakozni.
Legyen 8/10 -
sandor8206 #79206 sztem mi sem bizonyítja jobban, hogy a mai halivúd mennyire kókler, mint a The Wolverine és hozzá hasonló filmek, hogy gyakorlatilag hozott kész anyagból se tudnak jó filmet csinálni (pedig az anyag remek)
-
[Végjáték]
A könyvet olvasva, filmet látva, kritikákat megnézve, úgy hiszem, ha nem olvastad a könyvet, akkor irány a mozi, ha olvastad, akkor talán ki is hagyhatód.
Akik ismeretlenül nézték végig, mind jó történetről, rendes karakter fejlődésről és mondanivalóról számoltak be, nem túl kapkodó, inkább lassabb történetvezetéssel, amit néhol megtör egy-két látványos jelenet.
Aki pedig olvasta, annak fáj a szíve, amiért ilyen kapkodó, a történések egy részét kihagyó vagy zanzásító filmet kap. Félre nem érteni, még így is le tudott kötni a film, a megjelenítés, a színészi játék mind mind remek.
Mivel én a második csoportban vagyok, nem pontoznám. De tény, nem bántam meg így sem azt, hogy beültem rá, bár ha újra olvasom, akkor sem a film jelenetei fognak megjelenni a szemem előtt, az is biztos (ahhoz túl kevés volt) -
A nagy Gatsby
Teljesen jó film volt. A látványtervezés remek, a vizuális effektek, díszletek, kosztümök nagyon látványosak, a zenék szerintem iszonyatosan jók, nem teljesen korhű az tény, viszont ehhez a giccses, túldíszített, alternatív korhoz remekül illettek. A színészi játék kifogástalan szinte mindenkinél (hihetetlen, de még Maguire alakítása is tetszett), viszont itt is DiCaprio viszi el a showt. Egyetlen és talán legnagyobb hibája, hogy a történet jó párszor leül, és a nem csekély 2 és fél órás játékidőben nem tudja maradéktalanul fenntartani az érdeklődést. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na igen, raadasul 2x is el kellett rabolni, nem volt eleg az elso failure, nekik ujra el kell vinniuk magukhoz, hogy nyugiban nyirhassak ki...pfff -
Nekem az a legnagyobb problemam Wolverinnel (illetve amive ezekben a "oneman show" filmekben tettek, de legalabbis ebben az utolsoban mindenkeppen), hogy a csavo konkretan sik egyszeru, mar-mar segghulye.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem csinal az egvilagon semmi mast, mint sodrodik az esemenyekkel, menekul, kozben gyilkol, meglepodik, majd ismet menekul, majd utanamegy a csajnak mert elraboljak amig mellette alszik, rohan megmenteni egyenesen a fobejaraton (hat persze), de csunyan rafazik, elkapjak, majdnem megolik, csunyan elpaholjak de valakinek a segitsegevel persze megmenekul, hogy aztan iszonyatosan orditva es felduhodve gyozedelmeskedjen a gonosz felett. Semmi agymunka, semmi gondolkozas, elore tekintes, racionalitas.
Vicc az egesz. Nem olvastam a kepregenyeket csak 1-2 reszt, de azert nem ilyen figurara emlekeztem, total kihereltek mostanra. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt tudom, csak nem értettem minek akarták elrabolni, ha utána már meg akarták ölni… miért nem ölték meg a temetésen, ott volt vagy 30 yakuza.. inkább rángatták ide oda, aztán ennyi.. -
Jaja, vagy az első 15 percben elmondják mit fognak vele csinálni és ne basz meg is csinálják. Ő meg addig csak töpreng mi a péklapát fog történni. 
Vagy félálomba észreveszi, hogy vki csinál vele vmit, másnap rájön hogy szarabbul van és látja ezt a valakit sejtelmesen mosolyogni. Nem, szarozik összeköti At B-vel és elmegy vidékre kikapcsolódni.
-
Inquisitor #79199 Amikor másik filmben fejbe lőtték és meghalt(!) akkor ott mitől regenerálódott? Szerintem soha nem voltak igazán logikusak és következetesek egyik szuperhősnél sem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért az egy faszán megírt film, amiben az egyik szereplőről mindenki tudja, hogy mit NEM akar csinálni (irányítani a céget), de azért a saját apja meg akarja öletni ahelyett, hogy a lány önszántából, első feladataként lemondana a CEO posztról.
Fantasztikus dolgokat tud kisz*rni magából Hollywood. -
Hálistennek akkor sem lenne rosszabb ez a szuper film :) -
Nobody Calls Me Bub Anymore...
:D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén kiderül hogy az apja raboltatta el és meg is akarta öletni, mivel a nagyapja a végrendeletében ráhagyta a céget és nem a lány apjára -
Az én véleményem, ismétlésként:
"The Great Gatsby" (2013) - 6,5/10
Megint a lecsóba: a soundtrack über szar és anakronisztikus.
Leonardo DiCaprio: (az az akcentus és felvett brit affektálás is) zseniális! És ő mentette meg az egész filmet a középszartól is.
A világ legundorítóbb ending credits-ét tudhatja magának a film - a fade-elésektől már majdnem rosszul lettem. Szó szerint!
Ami előtt fejet kell hajtani: smink, maszk és kellékesek.
A CGI kicsit zavaróan sok is volt, meg nem is.
Elizabeth Debicki, hmmmm fincsi volt!
A film sikeresen el tudta rontani a kedvem, és érzem, hogy ezzel el is érte a lényegi szándékát: egy férfi bármit megtesz a szerelméért, még ha az a világ számára szivárványharcnak is tűnik, vagy a kiszemelt személy meg sem érdemli." -
Hat ezert, kb. De ahogy lattam Imyke is korulbelul ugyanezen a velemenyen volt.
"A nagy Gatsby
6.5/10
Valahogy nem tudom, hova tenni a filmet, a ket veglet kozott talalhato a jo es a kozepes film kozott.
Ezt az erzest pedig a film eleje es a vege kozotti szoges ellentet okozza.
Velemenyem szerint maga a film eleje valahogy olyan pocsek, hogy tobbszor kedvem lett volna abbahagyni a megtekinteset, a modern zenek teljesen szurrealissa tettek a regi kosztumoket es annak az erzeset, amit azok keltettek. Es nem azzal van a baj a film elejevel, hogy vontatott vagy sok a monolog ill. a parbeszedek jellegtelensege, hanem egyszeruen az egesz valahogy olyan gyegren kozepesre sikerult. Ellenben viszont a befejezese zsenialis, ami megmagyarazhatattlanna teszi a gyenge kezdest."
-
de,felfogtam mi a lényege,láttam Di Capriotol a viharszigetet,meg az eredetet is,amiknek sokkal nagyobb hangvételű,meg összetettebb a története,de ez a gatsby ez nekem 2 óra 22 perc tömény unalom,ripacskodás,színkavalkád LETT volna,ha nem nyomom ki másfél óra után :) Nem vagyunk egyformák,nekem nem jött be,kész. De ahogy olvasgattam a kritikákat,rajtam kívül még jópáran látták ugyanígy,és ez volt a véleményük mint nekem. -
látszik hogy nem sikerült felfogni a film lényegét -
ha még kivártam volna azt az 50 percet leviszem 3 pontra -
Ha végig sem nézted..mégis mire adtál 4 pontot? :D :D -
The great Gatsby
Nem jött be. Eszméletlen lapos történet,Maguire gyerek rohadt gyenge alakítása,a kor amit ábrázoltak az nem a 20-as évek volt,hanem valami giccses színkavalkád. 30 perc után már ásítottam,és 1 óra 30 percnél kinyomtam,nem bírtam tovább várni arra,hogy történjen már valami. Sokat vártam tőle,de csalódás.
4/10 -
...illetve (a kevés szuperhősnő esetében) férfi... -
Vagy jön egy nő... -
Prof William #79185 Képregények szabálya... Ha főhős valamelyik cucca "sebezhetetlen" vagy "elpusztíthatatlan" akkor előbb-utóbb úgyis jön egy ellenfél aki össze fogja azt törni. :) -
Amerika kapitány pajzsának - vibrónium? - nem gond az adamantium, bár azt is sikerült összetörniük :D -
Deadpool sokat szórakozik Logannal a képregényekben, mivel Ő is ilyen sejtregenerálós szuperképességben "szenved".
Ha jól emlékszem bizonyos típusú mérgek nem hatnak Loganra, az adamantiumos kezelés miatt - pedig az adamantium nélkül Logan előtte sokkal jobban generálódott. -
Susarc #79182 az adamantium csak a csontozatát erősíti! ahogy Genndy is mondja hiába a regeneráció ha gyorsabban kapja a sebzést mint ahogy regenerálódni képes akkor kampeca lesz:P -
Kriptonitot neki és meg van oldva
-
Wolverine attól még megölhető, ha gyorsabban sebzik mint ahogy regenerálódni tud (méreggel pl., az ellen nem sokat ér az adamantiumával). -
Prof William #79179 Igen az adamantium lényege az hogy tulajdonképpen elpusztíthatatlan. Szóval elméletileg ha kész akkor még egy másik adamantium cuccal se vágható.
Bár a Farkas 1-ben ez nem zavarta a tábornokot hogy Logen ölő adamantiumtölténmyeket használjon. :) -
Nem teljesen, a végén SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a robot megfogja a kezét és megfúrja a karmait, akkor látszik hogy belül még csont, tehát az adamantium nem cserélte ki a csontját teljesen, megmaradt a (gondolom) csontvelő, és azt szipolyozza ki a robot.
A levágáson én is csodálkoztam, de lehet hogy az adamantium forró adamatiummal vágható (bár én se tudok semmilyen utalást erre, tudtommal az adamantium "törhetetlen" és pont.)
Igen, a csontkarmait növesztette vissza. Amikor a robot elengedi, akkor kihúzza a kezéből a maradék karmokat.