[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nekem az a legnagyobb problemam Wolverinnel (illetve amive ezekben a "oneman show" filmekben tettek, de legalabbis ebben az utolsoban mindenkeppen), hogy a csavo konkretan sik egyszeru, mar-mar segghulye.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem csinal az egvilagon semmi mast, mint sodrodik az esemenyekkel, menekul, kozben gyilkol, meglepodik, majd ismet menekul, majd utanamegy a csajnak mert elraboljak amig mellette alszik, rohan megmenteni egyenesen a fobejaraton (hat persze), de csunyan rafazik, elkapjak, majdnem megolik, csunyan elpaholjak de valakinek a segitsegevel persze megmenekul, hogy aztan iszonyatosan orditva es felduhodve gyozedelmeskedjen a gonosz felett. Semmi agymunka, semmi gondolkozas, elore tekintes, racionalitas.
Vicc az egesz. Nem olvastam a kepregenyeket csak 1-2 reszt, de azert nem ilyen figurara emlekeztem, total kihereltek mostanra.