106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    De kérem, pont ez volt a lényája az egésznek. A borzasztó hatalom és a vagyon korrumpálta a kis japót pár évtized alatt és mikor az élete volt a tét, addigra már bármire elszánta magát és logikus volt, hogy az egyetlen általa ismert módszerhez fodul a halhatatlanságért (eleve megszállottá vált etéren, hiszen LÁTTA Farkason, hogy ez lehetséges és ő is az örök életet és egészséget kergette, nem értette meg, hogy ez egy átok is egyben). Így Farkas hiába mentette meg az életét, csak egy szörnyet alkotott ezzel. Mert nem az a szörny, aki annak látszik...

Erkölcsi tanulság kéremszépen.

Egy jó embernek ez szörnyű átok (és Farkas is már a halált kereste), egy gonosznak viszont csak egy újabb esély a hatalma megsokszorozására és gonoszsága kiterjesztésére...
  • tomsolo
    Mind rossz sajnos.
  • The Protector
    Gyors Értékelések.

Turbo:Gyerekeknek készült,érződik mindenen,viszont ott a tanúlság is benn ahogy lennie kell.Egyszer nézhető felnőtt fejjel,élvezed isde gyerekeknek kötelező és jó!

FArkas:Spoileres értékelés.Egyszerűen katasztrofális volt minden szinten sajnos.Látvány,kamera,rendezés,borzalmas.De lehet csak az mondatja velem,hogy a film többször is pofánvágja saját magát és az univerzumot.
    Az adamantiumról elmondják h csak annyi van a világon belőle amennyi a farkasban van,erre találnak még egy robotnyit is.Szép.Az adamantium elpusztíthatatlan,hát itt hevítve pusztul(hümmögve elnézem).A harcoknál a kardokat fel kellett volna szeletelnie,itt összeakadnak.A letört adamantium karom helyére visszanő a csonkarom 5perc alatt,holott a tesója már letörte neki és nem nőtt vissza.
    A sztori is hatalmas blődség.A kis japót beállítják rendes tagnak,mesél farkasról h milyen faszagyerek stb....mennyire tiszteli és hálás,erre így hátbatámadja.A csókjelenet is röhejes,ennyi idő alatt nem működik a kémia 2 ember közt,teljesen felesleges volt.Röviden,hatalmas csalódás sajnos.

Breaking Bad:3.évadnál járok.Nagyon tetszik a sorozat.Érdekes és nagyon izgalmas.Nagyon bejövős.

Ahogy i2k mondaná:Szigorúan magánvélemény
  • WhiteStar
    van már ;)
  • Blasta
    "kard+lézerpisztoly nálam jöhet dögivel"

Ohh a durva W40K mozifilmunkket add meg nekunk Urunk :)
  • davidka003
    Scott Pilgrim vs. the World
    Voltak benne unalmas részek de 8-ast adok rá, mert nagyobb bejön a képregény stílus meg az animés verekedések.
    Angolul kell nézni ez egyértelmű. Elég jó úgy.
    Szinkron szörnyű.

Scott Pilgrim Trailer
  • sandor8206
    Thor 2 (pár napja már láttam, most írok róla)
    8/10

Nem is értem, de nekem nagyon bejött. 1 nem tetszett, mert sok Földi jelenet, gyenge akciók (Jégvilág kivéve) + film vége gyenge
    Itt ezeket javították, bár van Földi jelent, de legalább nem egy poros kisváros, hanem London + sok Asgardi és Svatalheim-jelenet, film végi leszámolás meg ötletes akcióval van megoldva
    Loki sztem ebben a fimben volt a legjobb, viszi a filmet
    Sztori egyszerű DE DIZÁJN NÁLAM NAGYON DE NAGYON BEJÖTT, erősítettek a sci-fis vonalon, kard+lézerpisztoly nálam jöhet dögivel
    Ami nagyon bejött a film humora, végre nem abból állt egy blockbuster-humora, hogy egy kis kutya lehugyozz valakit, hanem remek beszólások és snittek
    nálam simán a Feledés mellett az év blockbusterje eddig (amiket láttam), ott jó és eredeti, ötletes sztori, itt remek könnyed szórakozás

főgonosz gyenge, de nekem elég volt

Stáblista végi jelent, pedig borzalmas de még is WOW volt, a jelenet és színészi játék (Del Toro), díszlet borzalmas, amit előre vetít WOW!!!
  • sandor8206
    Percy Jackson: Sea of Monsters

Hasonló mint az első rész, ifjusági fantasy-kaland film hülyeségekkel, ajánlott célközönség Harry Potter-mániások
    Van 1-2 jó ötlet és látvány, van rettentő sok hülyeség, de betudható max. 12 éveseknek készült
    3/10, hát nem én vagyok akinek készült, ennyi
  • sandor8206
    sztem is a film vége (Wolvinak) full szar, addig tűrhető
  • IMYke2.0.0.0
    Jake Gyllenhaal-nak semmi baja a szemével.
    A filmet amúgy nem láttam, de 100%, hogy karakter-szerep miatt volt.
  • cobol
    Prisoners: 8/10 jó film,majd 2 és fél óra de lekötött.Kár hogy ez a műfaj mostanában hanyagolva van. (Jake Gyllenhaal szem rángatózása direkt volt a karakter miatt?)

Jobs:4/10 elég unalmas volt,és ha tényleg ilyen volt a foszer természete az gáz.

The Wolverine: 7/10 de csak a film első fele,a második fele 5/10

• Synchronous
    Törvénytisztelő polgár (2009)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A legtöbb bosszúállós filmben csak a gyilkost kapják el és nyírják ki... de itt kéremszépen a gyilkost, a bűntársát, a kibeb*szott bírósági testületet, az ügyvédi társaságot, a rendőri alkalmazottakat és a végén még terítékre kerül a polgármesteri kompánia és az egész városvezetés.

De nem is ez a legzseniálisabb, hanem a mód ahogy ezt emberünk megteszi... miután piti bűnözők kinyírják Clyde Shelton (G. Butler) családját, a bíróság bizonyítékok hiányában a gyilkost felmenti és Shelton 10 évig kénytelen nézni a törvénytelen bírósági per következményeit: a gyilkos éli világát, drogozik, kurvázik, és továbbra is sz*rik a törvényre...

Ekkor hősünk gondol egy nagyot, és ezt a hosszú időt egy tökéletes stratégia kidogozására fordítja, hogy megbüntessen mindenkit, aki felelős a családját ért sérelmekért és hogy megbüntesse azokat is, akik a jog sárba tiprását színes talárokban segítik elő vagy épp "Szolgálunk és Védünk" logó alatt. Ez a fickó egy testet öltött taktikázás, maga az überprofi, aki olyan előrelátásról, és következetes, analitikus gondolkodásról tesz bizonyságot amilyet még nem látott a világ.

És ami a poén, az ahogyan véghezviszi mindezt: kinyírja elsőnek a gyilkost és önként bevallja mit tett, aztán bentről a börtönből írtja ki módszeresen az általa a jog vizsgáján elhasalt delikvenseket olyan vehemenciával hogy az életben maradt ügyvédek és nyomozók védőőrizetet kérnek a családjuk mellé, mert már rettegnek mikor és hogyan csap le legközelebb Shelton.

A színészeket jól eltalálták, Butler tökéletes a szerepre, nagyon hihetően alakítja a megkeseredett apát, akinek brutálisan lemészárolták a gyerekét: ez láthatóan minden érzést kiölt belőle, mert ahogy pl. a gyilkost kinyírja még egy gore horrorban is sok...

Remek film!

9/10
  • Synchronous
    Törvénytisztelő polgár (2009)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A legtöbb bosszúállós filmben csak a gyilkost kapják el és nyírják ki... de itt kéremszépen a gyilkost, a bűntársát, a kibeb*szott bírósági testületet, az ügyvédi társaságot, a rendőri alkalmazottakat és a végén még terítékre kerül a polgármesteri kompánia és az egész városvezetés.

De nem is ez a legzseniálisabb, hanem a mód ahogy ezt emberünk megteszi... miután piti bűnözők kinyírják Clyde Shelton (G. Butler) családját, a bíróság bizonyítékok hiányában a gyilkost felmenti és Shelton 10 évig kénytelen nézni a törvénytelen bírósági per következményeit: a gyilkos éli világát, drogozik, kurvázik, és továbbra is sz*rik a törvényre...

Ekkor hősünk gondol egy nagyot, és ezt a hosszú időt egy tökéletes stratégia kidogozására fordítja, hogy megbüntessen mindenkit, aki felelős a családját ért sérelmekért és hogy megbüntesse azokat is, akik a jog sárba tiprását színes talárokban segítik elő vagy épp "Szolgálunk és Védünk" logó alatt. Ez a fickó egy testet öltött taktikázás, maga az überprofi, aki olyan előrelátásról, és következetes, analitikus gondolkodásról tesz bizonyságot amilyet még nem látott a világ.

És ami a poén, az ahogyan véghezviszi mindezt: kinyírja elsőnek a gyilkost és önként bevallja mit tett, aztán bentről a börtönből írtja ki módszeresen az általa a jog vizsgáján elhasalt delikvenseket olyan vehemenciával hogy az életben maradt ügyvédek és nyomozók védőőrizetet kérnek a családjuk mellé, mert már rettegnek mikor és hogy csap le legközelebb Shelton.

A színészeket jól eltalálták, Butler tökéletes a szerepre, nagyon hihetően alakítja a megkeseredett apát, akinek brutálisan lemészárolták a gyerekét: ez láthatóan minden érzést kiölt belőle, mert ahogy pl. a gyilkost kinyírja még egy gore horrorban is sok...

Remek film!

9/10
  • IMYke2.0.0.0
    Ez kemény volt... [not]
  • tomsolo
    gondolod
  • UUUU
    "Mert finom a rántott hús,és a palacsinta is"

Főleg, ha a rántott hús 4 hetes rothadt csirkehúsból készült, vagy a palacsinta alvadt tejből.
    Már párdon, de egy rosszul elkészített ínyencség is lehet borzasztó.

Ha valaki leirja, egy adott filmre, hogy jó az nem feltételezi, hogy egy azonos tipusú rossz filmre is ugyanazt mondja.
    Például Marvel filmeknél van jó és rossz.
    Vagy esetleg itt van a Sötét Lovag ami jó volt és drámának azért nem nevezném, ahogy a Pacfic Rimet sem, ami pedig egy alacsony szinvonalú mű.

Szóval ez a máshogy ülök le egy film elé elég erőltetett szagú kifogásnak tűnik, mivel a minőséget nem a típusa határozza meg egy filmnek.
  • MrSpock
    Én is így vagyok vele. Máshogyan ülök le egy látványosnak ígérkező alkotás,vagy egy egyszerű drámai film elé,mivel én azt vallom,egy filmet csak műfaján belül lehet értékelni. Mert finom a rántott hús,és a palacsinta is,de valahogy mintha nem egyforma anyagból készülnének. :D Egyéni dolog,kinek mi ízlik jobban. Jó ember,meg minden apróságnak örül :D
  • MrSpock
    Thor 2 : Nekem,és barátnőmnek bejött. Kép,hang tökéletes,és maga a története is bőven verte az első részt. Jó,azért alapból kedvelem az efféle jól megcsinált képregényfilmeket,és utóbbi időben azért valahogy eltalálják az egyensúlyt. Csak így tovább,és nem morcoskodom,hogy még egy rókabőr. :)
    Loki nagy forma volt,tud valamit nagyon. Pár poén is ütött,de főleg a vizualitás,és hang ami ott volt. :)
    9/10
  • kill3r21
    Én minden filmhez máshogy állok, és igy könnyű :)
  • Calver
    [apro]bájdövéj bár a rajzfilmet nem láttam, de ebből - vagy ennek a folytatásaként? - készült egy [apro]határozottan vállalható[apro] [apro] videojáték is
  • WhiteStar
    Heavy Metal (2000)

rajzfilm. metál zenével. azt hiszem elárultam mindent amit fontos lett volna megemlíteni :D

halhatatlanságot kereső gonosz, nagycsöcsű keméncsaj főszereplő, űrben utazgatás, gyilokparty, satöbbi. élvezhető cucc :)

7.5/10
  • IMYke2.0.0.0
    Részben.
    Másrészt, ő megkérdőjelezhetetlen tényként közölte, holott korábban egy másik személy [történetesen én, de bárki írhatta volna] leírta, hogy szerinte meg a cím jó.
  • Bachstein
    Jó, csak tomsolo állandóan imhózik, holott anélkül is mindenki elsőre érti, hogy mindenki a saját véleményét közli. Gondolom IMYke erre utalt. De ha nem, akkor bocs, hogy közbepofáztam.
  • davidka003
    Schindler listája

10/10 még mindig.
    Annyira szépen ki van dolgozva a téma. A szereplők nagyon jól eltaláltak. Zenék csodálatosak.
  • Dynamic
    Tedd hozzá: szerinted = Nem értek veled egyet
  • IMYke2.0.0.0
    Könnyű neked örömet okozni :)))
  • ProGabe #79309
    Persze, hogy szerinte. Pont, hogy akkor kell odaírni, hogy kitől idéz, kinek a gondolatait írja le, ha nem a sajátját.
    Nem kötekedésből, de rengetegen fennakadnak azon, hogy nem írogatja mindenki lépten-nyomon, hogy "szerintem". Hát ha az öreganyám mondandóját írnám be valahova, csak azzal kezdeném, hogy "öreganyám szerint", amikor meg a saját hülyeségeimet szórom szét, akkor meg csak írom és kész.

Szerintem! :D

/off
  • kill3r21
    Thor Sötét világ!
    Sokkal sokkal jobb mint az első rész, nagyon böszme látvány, jó poénok jó sztory, így tovább Marvel
    9/10
  • Cuchulainn
    R.I.P.D.

Egynek elment. Az alapötlet és a karakterek kifejezetten jópofák, és a vizuális megvalósítás is ötletes. A történet sajnos faék egyszerűségű és klisés. Jobb lett volna, ha valami kevésbé nagyszabású konfliktust választanak és inkább a karakterinterakciókra koncentrálnak, mert így semmilyennek és összecsapottnak érződött a sztori.
    Rengeteg potenciál volt benne, kár hogy nem éltek vele

5/10
  • genndy
    Ugyanaz, mint a Földét: a gravitáció (illetve a forgás miatti gyorsulás). Mondjuk az arányok furák voltak (~100 km vs 1-2 km, még ha valami sűrűbb keveréket is használtak). De alapvetően nem hibás elképzelés, nem kell bezárva lennie.

Nem volt egyébként rossz film, de a D9 után én is többet vártam Blomkamptól. 6/10
  • Zero 7th
    Körülbelül pont annyira felejthető is.

Az egész film kb egy Johnny Mnemonic, meghintve egy kis Colin Farell-es Total Recall-al, meg egy kis Crank-kel, aztán annyi.

Amit meg totál nem értek, hogy a gyűrű levegőjét ugyan mi tartotta benn? Mert se egy nyamvadt erőtér (pedig pl Kruegernek van pajzsa!), se semmi. A LEO-t elérő kézi rakétavetőt meg nem bírtam ki röhögés nélkül.

Inkább fi volt ez, mint sci...

5/10
  • IMYke2.0.0.0
    Tedd hozzá: szerinted.
  • tomsolo
    mint mondtam ezzel nem lenne baj, ha nem lenne hülyeség a cím
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is kell a címnek mindent elárulnia...
  • tomsolo
    ja csak kár, hogy az ördögűzést nem az megszállt személy üdvösségért végzik
  • cylonflatus
    Vao, ugyanez jutott az eszembe amikor néztem! Kirázott a hideg...
  • Myselor
    nem kell tőlem félni.nincs velem semmi baj:)
  • bakkerman
    lány vagy igaz?
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon kevés kivételek közé tartozik, de a magyar cím jobb és szebb, mint az eredeti.
  • IMYke2.0.0.0
    Kezdek félni tőled. :)
    Az meg más másik kérdés, hogy elbizonytalanítottál a nemedet illetően :)