[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #79329 Thor 2 (pár napja már láttam, most írok róla)
8/10
Nem is értem, de nekem nagyon bejött. 1 nem tetszett, mert sok Földi jelenet, gyenge akciók (Jégvilág kivéve) + film vége gyenge
Itt ezeket javították, bár van Földi jelent, de legalább nem egy poros kisváros, hanem London + sok Asgardi és Svatalheim-jelenet, film végi leszámolás meg ötletes akcióval van megoldva
Loki sztem ebben a fimben volt a legjobb, viszi a filmet
Sztori egyszerű DE DIZÁJN NÁLAM NAGYON DE NAGYON BEJÖTT, erősítettek a sci-fis vonalon, kard+lézerpisztoly nálam jöhet dögivel
Ami nagyon bejött a film humora, végre nem abból állt egy blockbuster-humora, hogy egy kis kutya lehugyozz valakit, hanem remek beszólások és snittek
nálam simán a Feledés mellett az év blockbusterje eddig (amiket láttam), ott jó és eredeti, ötletes sztori, itt remek könnyed szórakozás
főgonosz gyenge, de nekem elég volt
Stáblista végi jelent, pedig borzalmas de még is WOW volt, a jelenet és színészi játék (Del Toro), díszlet borzalmas, amit előre vetít WOW!!!