106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Ertem mit akarsz mondani de akkor is tudott vezetni a csavo. Ennyi erobol Senna se tudott vezetni igaz?
  • extra sensory
    "...már a japók sem a régiek. Szeretnék azt hinni, de már korántsem olyan fegyelmezettek és elkötelezettek, mint évszázadokkal ezelőtt"

Még mindig magasan rávernek az európai színvonalra... Ott nincs olyan hogy nem adják meg a tiszteletet az időseknek, mint itt, meg hogy megverik a tanárukat, meg leköpik illetve gúnyosan röhögnek rajta a háta mögött, mit ahogy a mi nyegle kis elkényeztetett fiatalságunk teszi, (tisztelet a kivételnek) akik azt se tudják mi a tisztelet...

A meghajlás sem csupán formalitás náluk, hanem a tisztelet jele... beszéd közben tiszteletlenség egy idősebb ember szemébe nézni, sőt még az árnyékára sem léphetsz rá...

Azt hiszem Európának lenne mit tanulni tőlük, mert ilyen alacsony erkölcsi színvonalon kevesen vannak mint nálunk.
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ???? Mármint a vöröshajú kiscsajra gondolsz?! Az végig azt csinálta, amit mondtak neki eredetileg. Mivel fingja sem volt, hogy él a mestere, ő végigharcolta a temetését. A legvégéig nem mondta el ezt nekik senki, csak mikor a rosszarcú fejetlenkedett, max. akkor derülhetett ki. ÉS akkor sem volt semmi sem biztos, parancsot sem kapott és nem is harcolt vele ugyebár, csak a kígyót intézte el, aki szerinte megmérgezte a mestere elméjét (is). Neki amúgyis Mariko-t kellett védeni az élete árán is és mivel Logan is ezt tette szó nélkül és őt is megmentett, így számára ő egy jelkép volt. Persze ha a mestere vette volna a fáradtságot, hogy irányítsa, akkor jött volna a komoly dilemma, ugye, de erre nem is került sor, mivel nem ítélte őket veszélyesnek kis barátunk.

Az unokája ölte meg végülis, mivel ő úgy vélte, hogy a nagyapja halott és ez itt csak egy szörnyeteg, semmi más, egy gonosz szellem, akit el kell űzni. Nem járt messze az igazságtól.

Még a butaarcú nindzsafindzsa barátunk is csak kérte a mestert, hogy nem ez a módja (mivel szerelmes volt szegín Mariko-ba ugye gyerekkoruktól) és nem próbált meg nyíltan szembeszállni vele. Látta, hogy a mester "nincs jól", szó szerint. Amúgy meg ő is azt gondolta végig, hogy a Vipera megmérgezte a mestert (az agyát is), ennek hangot is adott menet közben ugye.

Amúgymeg már a japók sem a régiek. Szeretnék azt hinni, de már korántsem olyan fegyelmezettek és elkötelezettek, mint évszázadokkal ezelőtt. Nyílván vannak erősen hagyományőrző csoportok, pl. a Jakuzák, de állítólag már ők is felhígultak manapság. A fiatalok meg már nem tisztelik a régi módit... (még szerencse)

Szóval nem volt egy túl eszes film ez, de annyira nem is volt vészes.
  • IXEMGabeo
    véletlenek nincsenek...tulajdonképp a szerepébe halt bele.

Nem is tudom fordult e már ilyesmi "incidens" bármely másik színésszel...
  • hagyimiklos1
    Akkor nezd csak meg azokat a Kurosawa filmeket amiket leirtam, ha az Onibaba-t kedveled.
    Egyik jobb mint a masik. Foleg azoknak akik a japan kultuurat kedvelik.

Eppen ezert is volt nagy talany a szamomra a Wolverine legutolso resze, ahol a keszitoknek fogalma sem lehetett a japan emberek lojalitasanak es tradiciokat apolo erzelmeinek, ahol olyan kretenseget akartak szemleltetni, hogy egy gyereket a hajlektalansagtol megmento es lanyanak fogado embert, tobb mint egy evtized kapcsolata utan, az egyik pillanatrol a masikra elarulja, egy vadidegen ember miatt.

Kozuk nem volt a japan kulturahoz es az ott elo emberek erzelmi kesztetesenek valos abrazolasahoz.
  • Bachstein
    A sors fintora, hogy a Select Video most decemberben jelenteti meg Walker egyik filmjét, az alábbi borítóval...
  • IXEMGabeo
    RIP nagyon fiatal volt:(((
  • desigo
    "pro versenyzo" nem száguldozik közúton
    egy idióta volt inkább...
  • CSOCSO
    pro versenyzo vezette az autot... nem egy senki akinek volt manija az autora.
  • Jimbo
    Prisoners

9/10

Nagyon jó film, torkon ragad és nem ereszt el. Lassan csordogál, de így is izgalmas, a szereposztás pedig parádés, minimum Oscar-jelölés kellett, hogy bekerülhess
  • Tikal #79525
    Red 2

jobb volt mint az első rész.. Malkovich vitte a filmet, na meg Hopkins is jó volt, bár a végén előjött belőle Hannibal :D
  • IMYke2.0.0.0
    Azumi 1-2 igen és Shinobi is megvolt már.
  • mégvadabbdisznó
    Shinobi? Megvolt-e? És Azumi? Ezek sztem még érdekes filmek a műfajban.
  • IMYke2.0.0.0
    Onibabát szerettem.
    Lehet, este megnézem újra, ha már Zatoichikat nem tudok nézni :(

• Jakuza1
    Es a regi Kurosawa filmek ? :P
    7 Samurai ? Yojimbo ? Kagemusha ? Dersu Uzala ? Ran ?
    Es akkor meg sorolhatnek parat, vagy eppen Shindő Kaneto-tol az Onibaba.
  • ForzaInter
    A második és a harmadik rész felejtős. A negyedik és az ötödik rész viszont nagyon jó. A 6 részt még nem láttam de ma megnézem azt is, eddig csak halogattam.

A Running Scared tényleg nagyon nagy film volt..

RIP Paul Walker!
  • IMYke2.0.0.0
    Úúúú, Zatoichi-filmek! De rohadt kár, hogy nincs brutál gyors netem :(
  • Prof William
    Csak éppen ezek a robotok éppen hogy akkor tűnnek el amikor tényleg beüt a baj.

Ha beraktak volna egy kb 1 perces Robotol/biztonságiak VS the ellenfél ezzel le is tudták volna ezt az egészet. De így ez is logikai hiba maradt.
  • Tyler1
    Bassza meg, ez sokkolt
  • zaki
    Ezt lattam, koszi, remek film volt, meg is nezem ujbol az emlekere. Meg a Fast & Furious sorozatot is, mert csak az elso reszt lattam anno, nem nagyon fogott meg akkoriban.
  • bakkerman
    uhh geci...hát nem 60-al ment az biztos a sofőr,inkább 260-al. Nem értem továbbra sem,hogy akinek a segge alatt egy sportautó van,miért hiszi azt,hogy akkor már vezetni is tudja? Én is vehetnék egy Stradivari hegedűt,mégse tudnék értékelhető valamit játszani.
  • desigo
    Nem kacsa mert a Universal Pictures is kiadott egy gyászközleményt.
    Ebben volt utas :

• IMYke2.0.0.0
    Hú, ugye épp nemrég néztem végig az összes Fast and Furious-t. Milyen érdekes, hogy az első pár részben szinte utáltam a csávót [a megszemélyesített karaktert], és a végére egészen megkedveltem. Azért, ehhez kellett a színész is.
    Jó lenne, ha az egész csak újságírói kacsa lenne.
    Ha mégsem, akkor nyugodjék békében, nagyon fiatal volt - csak 1 évvel idősebb nálam :(
  • bakkerman
    basszameg és pont autóbalesetben...hihetetlen
    Nyugodjon Békében!
  • desigo
    " autójuk viszont egy út melletti lámpaoszlopnak csapódott, majd kigyulladt"

Itt nem volt lezárt útszakasz és ellenőrzött körülmény.
    RIP
  • Solid Snake
    Nézd meg, ezt ha esetleg kimaradt.
  • zaki
    Nem voltam a rajongoja, alig lattam egy-ket filmjet, de ledobbentem a hir hallatan. Nyugodjon bekeben.
  • Riddick21
    legalább ilyenkor tudnád leírni a nevét :(
  • kill3r21
    R.I.P Paul Valker :(
  • Bokafix2
    Alig néztem meg az Attilát máris egy újabb "gyöngyszem"...

Battle dogs (2013)

Szinte havonta jelentkezik új filmmel a stúdió, és ebben egy farkaskompánia - ami természetesen emberekből változott vérszomjas szörnnyé - terrorizálja a lakosság lelki világát. A CGI hasonlóan szörnyű mint a helyzet amit ezek a fenevadak teremtettek, és mi a francnak a hagyományok, minek kell holdvilág, meg sűrű erdő? Haggyad má... történjen inkább mindez fényes nappal és New York belvárosában, úgy sokkal tutibb minden.

Sztem az Attilánál alig volt jobb...

4/10

• ProGabe #79505
    Ez sajnos még annál is rosszabb. Teljes mértékben nézhetetlen és élvezhetetlen.
  • Sir Quno Jedi
    Thor2

Na most angolul néztem 2D-ben, így azé még sokkal jobb volt. Sok apró részlet így világosabb lett és nem fogtam a fejem a bőrzalmas ferdítésektől. Javaslom mindenkinek eleve angolul nézze és lehetőleg ne a buta 3D-ben.
  • Knabb
    Igen, film függő, mert van, ahol maga a hangsáv nagyon tré és hiába beszél az emberke tisztán mégsem értem. Meg ugye a szleng, akcentus ésatöbbi. Próbálok azért mínél több filmet felirat nélkül nézni, de ha elvesztem a fonalat, akkor muszáj :D
  • CSOCSO
    Leirtad ketszer ugyan azt... mindketto esetben olyan se nem jo se nem rossz filmekrol van szo amit elfelejtesz jovo heten de a pontozasban az a kulonbseg, hogy az egyiket masok hajpoljak. Vagy mivan?
  • Bachstein
    Ezt nem láttam, de abban igazad van, hogy pl. a texasi redneck akcentust én se fogom hallás alapján megérteni, az biztos! :D
  • fifi
    jaja!!! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, azért például a "Lawless"-ben köszönöm szépen a vidéki tájszólást és nyelvezetet... felirat nélkű' nem sokat ért meg az embe' belülle...
  • a.carkey
    Shaquille O'Neal pedig remélem marad a filmiparban. :)
  • a.carkey
    Grown Ups 2
    Nem tudom kinek mennyire jött be, de én az első részhez képest jobban szórakoztam rajta. Kicsit Üvegtigrises volt, vagyis kb. nem szólt semmiről, de mégis valahogy jó volt megnézni. :)

7/10
  • tomsolo
    Láttam, jobb is mint a film, hihihi - ennek ellenére éne azt mondom nincs ezzel a vonulattal sem nagy probléma.

Látványra nekem bejött - mi a péket kell ezen kritizálni nem is értem, a TDK rajzfilm sem egy agyonanimált cucc - és bár van benne gyerekes feeling, az is főleg a Vasember hangja miatt volt - viszont fenntartom, hogy voltak benne jó dolgok.

Aztán ezzel lehet egyet nem érteni meg minden, de pl. nekem az sem szimpi hogy ha épp nem ontanak ki egy városnyi belet a képernyőre akkor ez már szar. Bezzeg gyerekkorunkban meg a nyálunk foly miközben a sky 1-n néztük a: