106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lógós! :D -
Mióta SG.hu fórumozok, kénytelen voltam berendelni egyet, mert mindig kapok a fejemre a véleményem miatt - ezért hát a berendszeresített bitófámon havonta legalább egyszer megbüntetem magam.
//
-
Ki a franc szedetné le Rita Hayworth-t a falról?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Intézményfüggő a fa*om
Ez a kedvenc mondatom a filmben.
A csatorna valszeg totál rozsdás elavult xar lehetett már, ezért könnyebben ki tudta ütni. Sokkal nagyobb rizikó volt, hogy leszedik a falról a posztert, de 20 év alatt egyszer se szedték le.
-
IXEMGabeo #79571 kulissza titkok? -
Szerezd be a DVD-t, azon van egy kommentáros videó Darabonttal amellet, hogy eszméletlen jó fej a pali sok dologra fényt derít. -
IXEMGabeo #79569 Úgy amúgy a párbeszédek a karakterek, alakítások a korszak és a monológok tették ezt a filmet naggyá, a börtön hangulatról (amit ugyebár ők maguk tettek otthonossá) nem is beszélve. -
IXEMGabeo #79568 Börtönigazgatót képen töröltem volna Gunton is nagyon jó volt ebből látszik...ezt a filmet nagyon összehozták Darabonték. Szinte majdhogynem ez a tökéletes film mintapéldája. 2 dolog zavart csak. Az, hogy sikerült neki kiütnie 1 éjszaka alatt a csatornán egy lukat és azt is úgy, hogy a vihar hangjával szinkronban (ami okos dolog csak szerintem 1 éjszaka nem lett volna elég rá)
az öreg Brooksot alakító színészt és Gil Bellowst sajnáltam... -
Akkor vigyazz a vermergezessel a sineken :P -
Van bitófád? Nekem sajnos nincs ilyen luxusban részem, viszont a közelben fut egy vasútvonal, 10 percre van a sín. Csak az olyan mocskos, bár legalább nem otthon kell majd utánam takarítani... -
Ja, sejtettem. -
Van hozzá felirat, de szemernyit nem javít a filmen a jó fordítás, mert maga a film alapból rossz. -
Alapvetően [hasra: 98%] én is ilyen vagyok.
A Django esetében lusta voltam angolul nézni - mindjárt a fejemre húzom a csuklyát és elindulok a bitófa felé... -
Én nem vagyok egy ilyen "szigorúan mindent eredeti nyelven" hozzáállású ember, de vannak filmek, amik úgy nyújtanak tökéletes élményt. A Django szerintem ilyen. -
Amúgy melyik rilízt nézted? Van hozzá magyar felirat? Én még akkor néztem meg, amikor nem volt, de olyan sokról azért nem hisze, hogy lemaradtam. Fú, baromi nagy csalódás volt nekem a Skinwalker Ranch. Nagyon vártam, az előzetes piszkosul fölcsigázott, no nem azért, mert van benne valami nagyon meggyőző, hanem érdekel a téma, és sokat olvastam a valóságban történtekről amin a film alapszik. De áh... -
Azt hiszem, most hogy már ismerem a filmet-történetet, elmondhatom, hogy ezen a filmen nem javított volna, ha hallom, milyen ízesen káromkodik angolul, tennessee-i akcentussal... -
Pedig eredeti nyelven ez jobban átjön. Samuel L. Jackson beszéde félelmetes. Kevesebb élményt ad magyarul. Ez pont az a film. -
Skinwalker Ranch 2013
Vegyes érzéseim vannak a film kapcsán, főleg ha kézikamerás, dokumentarista stílusú movie-ról van szó.
Készült már ebben a stílusban film zombikról (REC), Godzilla-szerű vérjetikről (Cloverfield), banyákról (Ideglelés), szellemekről (Paranormal activity/Grave encounters), és meg kell mondjam érdeklődéssel kezdtem neki hogy most végre UFO-król lesz szó, de a végeredményt tekintve összezavarodtam...
Mi akart ez lenni? Kissé olyan érzésem volt, mintha összegyúrták volna a Negyedik típusú találkozásokat, az Odaát-ból a Wendingót, és a Conjuring-ot és tessék fogyasszad.
Ez a film kicsit minden akart lenni... kicsit kísérteties, kicsit ufós, kicsit vérfarkasos... Nem értem miért kell ennyiféle irányba elmenni, nem lehetne megmaradni egy fővonalnál és azt követni?
A szereplők egysíkúak, nem nagyon van emlékezetes karakter, kivéve egy szőke kislányt, de az sem a konkrét sztori része... Még mindig szívesebben megnézem ilyen témában az X látogatókat inkább, mint egy ilyen zagyvaságot.
Volt pár érdekes feszültségkeltésnek szánt effekt, de semmi olyan amit ne láttunk volna unalomig. Ráadásul az egész sztoriból semmi nem derült ki, semmit nem magyaráz el mi miért van, minek mi az oka, hanem egyszer csak megjelenik a stáblista. Én meg csak ülök ott a fotelben a kis joghurtommal a kezembe és nézek hogy most mi van? Már vége? És akkor hogy van ez, meg hogy van az?
Semmit nem tudtam belőle kivenni, mit akart mondani ez a film... Üres volt és hatásvadász.
3/10
-
remekmű,nem sok 10/10-es film van nálam,de ez a kevés egyike,én is megnézem szerintem valamelyik nap -
The Wolverine
Szép, látványos, az akciók is tűrhetőek, Jackman bádija is brutál, de a sztori valahogy nem nyert meg. Nindzsák, japánok, jakuzák, triádok, családok, robotok, szamurájok, harakiri, kamikázék, a létező összes gagyi ázsiai kulturális sablon megjelenik benne. Mint egy Jet Li film amibe betévedt Jackman. 1,5 óráig még nem is volt nagy bajom, de az utolsó fél órában még akkora baromságot is csináltak belőle, hogy fontolgattam egy azonnali shift+delt. Mondjuk számítottam rá mikor a trailert megláttam, hogy ha ez Japánban fog játszódni, akkor irdatlan baromságokra kell felkészülni, pedig annyi lehetőség lenne ebben a karakterben. -
IXEMGabeo #79555 A remény rabjai 1994
FSZ: Tim Robbins, Morgan Freeman, William Sadler, Bob Gunton
Nincs mit hozzáfűzni és magyarázni rajta...10/10
Halálsoronnal egyenértékű film annyival előzi meg talán, hogy a története még fordulatosabb és a krapek zseniális volt benne... -
Ez most trolling lvl 0? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hírek szerint mindketten teljesen összeégtek az autóban, így nem valószínű hogy ez igazi -
az volt, hogy bennégtek az autóban...
ebből gondold tovább. -
Te meg nem tudsz elvonjatkoztatni tolem, de megsugom neked veled ellentetben en a lanyokat szeretem.
-
Van ennél sokkal szőrnyűbb is , hogy igaz-e vagy sem én nem tudom, de ha valós akkor szégyelje magát aki feltette. 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1463142_257241734428664_1698934604_n.jpg -
Sajnos tényleg megihletett pár hülyét a dolog... csak linkben mert elég sértő ez a tragédia után egy nappal... sokan mindenből viccet csinálnak, ebből is látszik hogy egy cseppnyi részvét sincs bennük. -
Te pedig ismet porogsz mint a fold tengelye akihez mindenkinek igazodnia kell:)
-
Az elobb neztem meg en is a This is the End cimu borzadalyt.
Ez a film ertekelhetetlen. A primitiv idiotizmus tokeletes bemutatasa.
Humor az semmi nem volt benne annak ellenere, hogy allitolag ez egy komedia, de szerintem a tragikomedia az igazan talalo szo vele kapcsolatban.
Aki teheti, kerulje el messzirol ezt a filmet.
Az IMDB pontszam ami szinten komikus. 7.0 Tenyleg ??? Erre a fosra ? -
Durrdefektjük volt, és sajnos ami rossz megtörténhetett, az össze is jött nekik. -
Hát ennél még hozzá nem értő ember is komolyabb dizájt hoznának össze 15 perc alatt, azért gondoltam, hogy valami okos nethuszárt egyből megihletett a tragédia. -
Nem, ez tényleg ennyire minősíthetetlen... -
Viccen kívül: először azt hittem, hogy valaki Windows 7 Paintben ügyeskedett...
-
Már novemberben tudni lehetett, hogy ezt a borítót tervezik a DVD-hez, franc se gondolta még akkor, hogy mi fog történni Paul-lal. De már csak azért is érdemes lenne lecserélni, mert ez így ritka fosul néz ki, a morbid szövegről az alján nem is beszélve. -
Bazd meg...ez komoly vagy valami gyökérbarom ilyen morbid humorérzékkel rendelkezik? Ha előbbi akkor remélem nagyon gyorsan áttervezik. -
2012 - "Django Unchained" - 7/10
No, tegnap este sor kerülhetett egy szinkronos 2 és 3/4 órás Tarantino agymenésre.
Christoph Waltz jól nyomta, de mindenkit felülírt Leonardo DiCaprio. Nélküle az egész film egy fabatkát sem ért volna, számomra.
Az eredeti Django, Franco Nero cameoja tetszett.
Itt-ott rendkívüli módon hatásvadászra sikerült, kicsit túlerőltette a 70-es évek stílusában filmforgatást (a "de hát poénnak szánta, a nagy limonádé westernek iránti rajongása miatt"-dolgot nekem nem kell).
Az eredeti szinkronhoz semmi kedvem nem volt, eléggé fáradt voltam ahhoz, hogy ne legyen kedvem az angolhoz igazítani a buksimat.
-
Mentol #79539 This is the End: most vagy én öregedtem meg qrvára, vagy nem voltam megfelelő hangulatban, de ez ritka szar volt. De tényleg! -
Pár Kurosawa Akira filmhez volt már szerencsém.
A teljes hagyatékát persze nem láttam még - de majd szép lassan :) -
ehh bocsánat, ebbe nem akartam bele folyni. Nem a színész ellen kommentelek, csak az összehasonlítás szúrta egy kicsit szíven.
Mindenk úgy gyászol és nem gyászol ahogy akar. A kommentek meg pár nap alatt lefolynak, kár ezen sokat rugózni. -
Senna versenypályán halt meg, verseny közben!