106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kb a fejvadászokig elment onnantól szörnyű. -
Tudod min érződött hogy beleadja a lelkét? A Brain Dead-en... vitán felüli siker volt és szuper paródia, egyszerre horror és vígjáték. Úgy látszik kezdetben mikor még nem számítottak nagy névnek, tudtak letenni valamit az asztalra.
Raimi-nél dettó... Alig 400 ezret kapott az Evil dead-re, és 29 milliós bevételt csinált belőle. Utána meg a Pókember uccsó részeivel tiszta hülyét csinált magából... a 3-dik rész már nézhetetlen moslék volt, hiába volt látványos.
Itt már nem lelkesedésből csinálják hogy kihozzanak magukból valami kreatívat, hanem tisztán profit alapja van mindennek. Ezért is nagy az ötlettelenség. -
Katalizátor #79853 A hobbit: Smaug pusztasága
Hát én nagyon nem voltam elájulva! Az első rész sem ütött persze akkorát, mint a GYU, de nem is vártam el tőle, hisz ez A hobbit. Azt viszont már elvárnám, hogy minimum hozza már az illúziót, meg Középfölde hangulatát. Sajna egyik sem sikerült, az egész film egy TV-játék volt. Valószínűleg tartom, hogy ez a project inkább csak "megbízás" szagú Jacksonnak, sajnos egyáltalán nem érződik rajta, hogy beleadná a lelkét, ahogy eddig tette. A jelenetek összecsapottak és túl zagyva az egész, eléggé sanszos, hogy a vágás hibája, hisz tuti volt elég anyaguk. Mint GYU fan persze elrágódtam rajta, de a világ meg sem érintett. :( -
A trilogia leggyengebb resze volt. -
sandor8206 #79851 szted aki látta filmet és elmúlt 5 éves az nem fogta fel, hogy egy idegen bolygón játszódik a film és az egy kutyaszerű valami
és erre te belekötsz, hogy az nem kutya...ne legyetek már ennyire szőrszálhasogató dilok -
The Family: 8/10.
Jó volt a film hangulata és nagyon jól játszott a két főszereplő (De Niro és Pfeiffer) Az IMDb-n csak 6.3,szerintem ennél sokkal jobb.
Paranoia: 4/10
Átlagos és sablonos egyszer nézhető unalmas film
-
"kérném a pontos megnevezést"
Jót kacagtam, köszi.
Azon felül, hogy "kutya", szerinted mit lehetne rá válaszolni - kutyaféle, tény. De mivel ismeretlen bolygó, és Riddick sem adott nevet a fajnak, így csak is nézői szempontból nevezhető "kutyának".
-
kutyaszerű idegen lény pontpontpont -
sandor8206 #79847 akkor mi volt? kérném a pontos megnevezést
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ilyenen akadsz fent? -
Még jó, hogy nem is az volt... -
Riddick(unrated director's cut)
6/10
Nem nagy szám. Egyszer megnézhető.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kutyát sajnáltam -
Riddick
6.5/10
Felejtheto mint az elozo resz.
Prisoners
8/10 Jo volt! Szineszi jatek nagyon jo volt de lehetett volna egy fokkal durvabb is. -
hapi #79843 De szépen van fényképezve! -
Lord Mortanius #79842 Sztálingrád (2013)
Hiteltelen, bugyuta, unalmas propagandafilm.
5/10 -
[2013] - The Butler - 6/10
(2013.12.22)
Igazából ehhez a filmhez amerikai szív kell, mert nekik szól.
A sminkesek, a trükkmesterek nagyon kitettek magukért. Oprah (aki eddig nem igazán színészkedett nagy vásznon, csak a tévénézőinek)pedig brillírozott Whitaker oldalán (aki amúgy is szépen lefogyott, de még így is szépen megváltoztatták a film erejéig - a végén a járása azért megmaradt).
Mariah Carey pedig majdhogynem felismerhetetlen volt a sajátságos sminkje, hajviselete nélkül.
-
hiper KOCKA #79840 Ninja - A Bosszú Árnyéka 2013
Kicsit olyan ez a film mintha a Franco Nero-s Nindzsa színre lép és az Amerikai nindzsa ötvözete volna.
Persze harci jelenetek terén meg sem közelítik az ebben a filmben látottakat. Az elején még csak laza karatéjozgatás folyik, utána viszont nagyon gyilkossá válik ez a muvi.
Bővelkedik kézitusában és fegyveres összecsapásokban egyaránt, szépek a helyszínek, festői a környezet, szóval a képi világra nem lehet panasz. Harcok terén nem mondom hogy nem láttunk ennél jobbat, de szódával elmegy.
Egyet nem értek: hogy miért kell ilyen hollywood szagúra csinálni hogy a főszereplő mindig amerikai, és természetesen tökéletesebb harcos és talpraesettebb nindzsa mint a japánok.
Mér nem lehet már egyszer egy japán ipse a főszereplő? Olyan nagy dolog lenne? A cselekmény szintén sablonos... a bosszú hajtja hősünket miután a nejét hidegre teszik. Valójában már ezzel indít a film.
Egyszóval tucatsztori és átlagos színészek, viszont nem győzöm elégszer hangsúlyozni hogy szépek a helyszínek.
Ezért is kap tőlem egy 7-est a 10-ből. Ha ez az egész New Yorkban játszódott volna, akkor 6-ot adnék.
-
:PPPP Hat abbol a pontszambol, valami ilyesmi derul ki. :P -
mióta spanglival filmezik..
-
Visszaesett? Az eddigi legnagyobb tömeget hozta 45 éves létére. Jó, már nem annyira száraz, mint a korai filmjeiben, meg a kor is meglátszik rajta, de mutass olyan filmet amiben ennél komolyabb bádival rendelkezett :) -
Én is nemrég láttam a filmet.Nekem nagyon bejött mert ilyen régi idők feelingje volt.Mintha egy régi Shchwarzi-Stallone filmet néznék.Riddick mg mindig badass.Vin kicsit visszaesett izomzatban de jól néz ki ettől függetlenül.Látszik,hogy nem nagy büdzsés filmről van szó,de sztem ez jót tett neki. -
sandor8206 #79835 Hobbit 2
Túl pörgős, akinek az első rész 2. fele jött be, annak ez is be fog jönni, sajna nekem a lassabb első fele tetszett igazán.
Szóval látvány mint mindig tökéletes, dizájn szintén, Smaug OMG!!! ott van nagyon! Sztori is halad előre, nagy nagy plusz pont, hogy Jackson ennyire összefűzi a LotR-el.
A hordós jelenet ha jobban belegondolok egy "semmi", hisz nincsenek benne, hatalmas robbanások, több tízezres seregek, összedőlő épületek stb. még is az egyik legjobb, leglátványosabb akció-jelent amit az utóbbi években láttam, jó a ritmusa, koreogrifája bár lehet valakinek kicsit sok lesz, Legolas jó nyomja!
Ereboros rész tényleg ott van, Smaug odabasz, fantasy rajongóknak tényleg itt a karácsony.
8/10 -
Mostanában mindenre 10/10-et adsz.
Érdekes. :D -
[2013] - Riddick - 10/10
(2013.12.21)
Tökéletes Riddick-film. Minden a helyén (Vin Diesel, történet, látvány, akció, világ, csajok, Katee Sackhoff (és a cicije)).
Ráadásul, folytatható.
Várom a 4. részt! -
Jagten 2012
Hibátlan dráma, drámakedvelőknek kötelező.
9/10 -
ja vagy úgy... köszi -
Prof William #79830 Kellett a sok cukor annak a hatalmas agyának. Ha ezt Yagami tudta volna és ő is rááll az édességek zabálására, senki sem állíthatta volna meg. :) -
Animében is - cukorfüggő [az agya miatt]. Szirupos teát, kávét, édességet evett tonnaszám.
-
L az miért zabálta állandóan az édességet? Már szinte megcsömöltem tőle... még nem láttam filmen embert ennyi édességet enni. -
az animét nagyon szerettem,nálam is kb 8/10-es a film változat :)
-
A Death Note anime körül nagy a hype - az alapötlet jó is, de amit az egész sztorival műveltek, az számomra nem volt értékelhető.
L karaktere egyenesen irritáló volt.
-
A halállista 2006
Nem láttam a film alapjául szolgáló japán animét, így nem hasonlítom a filmet hozzá, de ha láttam volna lehet alacsonyabb értékelést kapna ez a movie, így nem is akkora gond hogy kihagytam.
Szépen felépített történet, nagyon szövevényes, figyelni kell hogy követni lehessen a sztorit, fordulatokban gazdag és szinte kiszámíthatatlan mi fog történni.
Egy könyvecske, amibe ha leírod valaki nevét, 40 másodperc múlva meghal... szépen hangzik. Ha nem tünteted fel a halál okát az illetővel szívroham végez... ellenben ha pontos leírást adsz a haláláról, akkor a való élet pontosan másolni fogja a füzetben leírtakat és úgy fog történni minden ahogy te azt lefirkantottad... mennyi ötlet rejlik ebben te jó ég... és a film ki is használja ezeket, méghozzá zseniálisan.
Mindössze két dolgot kell ismerni: az illető nevét és az arcát (így lehet elkerülni hogy az azonos nevű emberek meghaljanak). Szóval jó kis mozi volt, egyszer mindenképp érdemes megnézni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy ígéretes jövő előtt álló fiatal srác találja meg a füzetet és ezzel elkezdődik a bűnözők vagy azoknak vélt emberek tömeges kiirtása. De ezzel még nincs vége.. a srác személye körül kultusz alakul ki, a neten is elkezdi hirdetni magát és ezzel követőket gyűjt... felfigyel rá a sajtó az Interpool és az FBI. Mivel fogalmuk sincs hogyan hajtja végre a gyilkosságokat felbérelnek egy titokzatos "L" névre hallgató lángelmét hogy derítse ki az illető személyét.
De a sztori bonyolódik hiszen Yagami ( a lista tulajdonosa) kap maga mellé tárul egy takaros halálistent is aki mellészegődik és próbálja rábírni hogy adja neki a hátralévő élete felét, cserébe megkapja a halálistenek szemét amivel már ki sem kell deríteni az ellenségei nevét gisz a Szem-en keresztül mindenki nevét a feje fölé írva látja.
Igaz a halálistenek animációja kicsit tré-re sikeredett, de a film közepére teljesen megbékéltem vele, még jól is állt nekik.
Persze az animéhez képest jóval szelídebbre sikeredtek, de ezek is tonnaszámra zabálják az almát szóval a jelentősebb momentumokat átemelték a készítők.
Külön tetszett Yagami visszafelé történő jellemfejlődése. Először csak a köztörvényes bűnözőket irtotta, de utána már mindenkit aki ellenezte a munkásságát. Félelmetes eleganciával végez az ellenlábasaival és szinte sosem hibázik. Végül már a barátnőjét is beáldozza a célja elérése érdekében majd a közvetlen családtagjai kerülnek terítékre.
Még Ryuk is megjegyzi Yagamiról hogy rosszabb mint a halálistenek, és ebben van is valami, mert egy igaz démonná válik a végére.
Na de még hátra van egy rész azt nemsoká megnézem. Az is hasonlóan jónak ígérkezik.
8/10 -
A vadászat (Jagten,2012 dán dráma)
-REMEKMŰ!! Csupa csupa nagybetűvel! Egy igazi alkotás,annyira emberi,tanulságos,van amikor szívszoritóan teszi feszültté a nézőt,van amikor meg finoman ápolja a lelket. A történet nagyon szépen felépített,a karakterek tökéletes,és ez a színészi játékról is elmondható. Ebben az évben látott filmek közül ez abszolút dobogós.
10/10 -
safe haven (2013)
átlagosan unalmas, de a végéért megéri "végigszenvedni"
aki szereti drámákat nézze -
bcrics #79822
-
bcrics #79821 Jujj most mi lesz:D -
Az In The Flesh nagyon jó volt. Végre nem egy tucat zombi klisé gyűjtemény! -
Warez topikban vagyunk?
-
bcrics #79818 Aki rajtam kívűl várta még a filmet, annak üzenem már kint van.
Stalingrad 2013 1080p RUS Blu-Ray REMUX AVC DTS-HD MA 5 1-RARBG
Felirat is nemsokára.
-
hunger games 2
jó volt, egynek elmentSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végére pedig összeállt a kép bár szerintem lehetett sejteni a csavart a játékmesterrel kapcsolatban -
Huhh, vannak itt azért elég jók! kösz a linket!