106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Susarc #79975 Lone Survivor kurvajó!,de ezekről a buzi klisékről leszokhatnénak már:
mindig van egy szerencsétlen újonc, mindenki tesó,de amint valami krízishelyzet van kúrvára összevesznek.....mindig van a csapatban egy "szemét" akiről eddig nem is sejtették,hogy szemét,de most kimutatja a foga fehérjét....,és a kedvencem:NEM MŰKÖDIK A RÁDIÓ!!
U N A L M A S ! ! !
kezdeti dühömet legyűrve 8/10 :P ,de könyörgöm szokjanak már le ezekről! -
Bárcsak valamilyen hatalom nekem is megadná ezt a tudást hogy egy 2 perces tréler alapján el tudjam dönteni milyen lesz a film. Most kevesebb szar film lenne a hátam mögött. -
"Hát nem is ez a foshalmaz film a népszerű, hanem az anime."
"A filmet nem láttam, csak asszem a trailert"
ja aha...
-
Prof William #79972 A death Note animére éppen hogy nem jellemzőek az általad felsorolt komikus jegyek.
Az élőszereplősben színészek csak a saját ripacskodásuk miatt olyanok amilyenek...
Szerintem tegyél vele egy próbát ha nem zavar japán nyelv. Össze sem lehet hasonlítani a filmmel. A manga ráadásul magyarul is kapható és olvasható a neten is magyarul szóval ha csorbítatlan élményre vágysz lehet hogy azt lenne legjobb elolvasni. -
"fel nem fogom, mi ezen az olyan baromi népszerű"
Hát nem is ez a foshalmaz film a népszerű, hanem az anime. Én utálom ezt a műfaj, többek között az általad is leírt dolgok miatt. DE, a Death Note olyan szinten beszippantó már az első résztől, hogy el nem enged a végéig, az egész sztori, a történetvezetés zseniális. Meg a zene! A filmet nem láttam, csak asszem a trailert, de az tuti, hogy nem tudták normálisan beletömni ezt a sok epizódot. Jah, színészekről nem is beszélve.
Kár, hogy a filmet nézted meg, megfosztottad magad egy potenciálisan remek élménytől :) Elég lett volna a "pilotot" is bepróbálni, nem? :P -
Zero 7th #79970 Eh, igen, tisztában voltam vele, hogy feldolgozás feldolgozása. De a fogalmam sincs hány részes anime-nak nem akartam nekiállni. Gondoltam ez is elég lesz a sztori szempontjából, és a pozitív vélemény volt tényleg az utolsó lökés.
Azt mondjuk nem tudom, hogy az ilyen vinnyogós picsa karaktereket hogyan lehet nem ripacskodva játszani, mert ahogy én érzékelem, ezek az anime-okban is kötelezően ilyenek... A focilabdányi, bekönnyezett szemek meg az egész fej méretűre tátott szájjal üvöltve vinnyogás pl be van égve az agyamba, mint anime klisé, és szivárványszínűt hányok tőle.
Eh, mindegy, nem erőltetem, hiperkockának van igaza, az anime nem az én műfajom... Akira-t sem értettem, miért olyan kurvajó. Az egyetlen, amit élveztem, az a Ghost in the Shell volt. -
DRFlame #79969 Hol nézted? -
Prof William #79968 Ez a élőszereplős film volt. Az anime sztem oké. Ott "szinészi" játék a helyén van. -
hiper KOCKA #79967 chh... az anime műfaját se neked találták ki -
Prof William #79966 Jaja ugyebár ez már a 3-ik feldolgozás.
Van ugyebár az eredeti képregény(manga) történet ami szerintem zseniális bár a végére azért már az is veszít a varűzsából. Ott természetesen semmi baj sincs a színészi játékkal. A rajzok jó minőségűek stb.
A rajzfilm(manga) feldolgozása se rossz, ellenben a film tényleg egy hulladék. Eleve fontos hogy a jól kitalált/felépített karaktereket milyen karakterek játsszák el, de erre a ripacskodó színészi teljesítményre egyszerűen nincs mentség. + Arra se hogy a film elég durván megváltoztatja magát a cselekményt.
És igen amit sok filmadaptációban elfelejtenek... L és a "főhős" csak rajzolva jó arcok. A "színészek" játéka kb olyan erőszakot követ el karaktereken, mint a amilyet a South Parkban láthattunk az ominózus Indiana Jones + Lucas + Spielberg gruppennél. :) -
Zero 7th #79965 Kb ez a hozzászólás volt az utolsó lökés, hallottam már róla sokat, most végül letöltöttem. Kiírom magamból, bocs, mert nagyon felkúrta az agyam...
Egyetlen szóval nem értek egyet a lenti hozzászólásból. Ebből az alapszituból ezt a fantáziátlan, lapos, vontatott sztorit kihozni egyszerűen szégyen. Még ki is emeled, hogy "zseniálisan" használja ki a film a noteszt. Ja, persze, szívroham, szívroham, szívroham, szívroham, szívroham, szívroham... Kibaszott fantáziadús, valóban.
Aztán a karakterek... A rendőrfőnök fater volt talán az egyetlen szimpatikus karakter az egész sztoriban, az összes többi darálható lenne kutyakajának. Az irritáló popénekes csajtól a falra másztam, hihetetlen debil.
Jellemfejlődés körülbelül semmi, legalábbis a főszereplő tekintetében, a film legelején is szociopata, a végére egy kicsit jobban szociopatává válik. Hatalmas karakterív, főleg hogy két film és négy óra lett volna valami karakterfejlődést produkálni, de nemigen sikerült... Azon meg külön jót röhögtem, hogy azt írod, hogy nem tud hibázni. Ja, végülis csak AZONNAL gyanúba keveredik, amint elkezdi használni a noteszt, végigszopja az egész nyomozást, aztán megszívja az egész kavart de durván. Tipikus zseni...
Színészek: most lehet, hogy én nem ismerem eléggé a japánokat, és tényleg így viselkednek, de néhány színész a mellékszereplők közül néha olyan szinten hihetetlenül viselkedett, hogy teljesen kizökkentett. A főszereplők elmegy kategória, az egyetlen szerintem igazán jó alakítást ismét a rendőrfőnök fater nyújtotta. Bár végülis az L-et játszó arc is jól adta elő a fasz karakterét...
CGI... Jézusatyaúristen, a CGI... Ez már 15 éve is vállalhatatlan lett volna, 2006-os filmtől majdnem megbocsájthatatlan. Mivel halálisten karaktereknek körülbelül nulla a jelentősége a sztori szempontjából, akár nyugodtan ki is vághatták volna, vagy megoldhatták volna maszkkal, tizedennyi szerepeltetéssel...
Összességében egy borzalom, fel nem fogom, mi ezen az olyan baromi népszerű. A sztori egy hatalmas kihagyott ziccer, az elbaszott mangás-anime-os abszurd karakterek irritálóak, a CGI borzalmas, a színészektől időnként hülyét kaptam...
Death Note 4/10 -
The Wolf of Wall Street
9!!/10 -
En meg a nem látvány filmeket is HD-ban, egyszerűen zavar a szar kep minőség meg hang. -
hapi #79962 Lone survivor
9/10
nagyon simán, akár 10 is lehetne... -
Nyiri #79961 Hozzáteszem, hogy soha nem nézek kamerás filmeket. Nálam az alap minőség a DVD rip -
Nyiri #79960 Igen. Olyan filmeket nézek nem HD-ban amiben nem számít annnyira a látvány. Pl romantikus filmeket vagy drámákat. Akciódús látványos filmeket csak HD-ban nézek. Nem töltögetek le 10-20 gigás filmeket csak úgy :) -
Biztos akad - haverom például olyan "igénytelen", hogy képes a streamelt (így akár a kamerás) filmeket is megnézni: nem HD-ban és nem FullHD-ben, mert lusta torrentezni vagy más forrásokat keresni. -
igen. -
Lehet ma még olyan ember aki nem HD-ben néz otthon filmeket? -
A vadászat (2012) "Jagten"
Tegnap láttam. Már rögtön az elején felcseszett a kis hülye lány és hogy elhittek neki mindent pedig látszott rajta, hogy nem biztosan állítja a dolgokat.
Mondjuk a valóságot tükrözi, hogy utána mennyire meg volt taposva az ember. Mindenki csak bántotta. Egy kis szaros ilyen könnyen tönkreteheti a felnőtt ember életét. Abszolút elhiszem, hogy ez történne a valóságban is.
Többször úgyse nézem meg de egynek elment. 6.5/10 -
[URL=http://www.imdb.com/title/tt2103264/] A háború császára (2012) "Emperor" (original title) [/URL]
Nekem tetszett. Szigorúan eredeti nyelven ajánlott szerintem és HD-ban, mert szépen van fényképezve. 1-2 helyszín gyönyörű volt.
Tommy Lee Jones tökéletes volt a szerepre.
Matthew Fox-ot meg a Lost-ban is bírtam. Itt is abszolút jól játszott.
Számomra 8-as volt, mert a Japánnal kapcsolatos dolgokat amúgyis csípem. -
Castaway on the Moon:
Lenyugozo.
9/10 -
Csaba007 #79953 About Time(2013)
Egy kicsit meglepett a film,mert bár romantikus film,de még is kicsit több annál,van mondanivalója,és rettenetesen jól bánik az érzelmekkel.Őszintén szólva nekem kicsit sok volt,mert már annyira "szerencsés" volt a főszereplő élete,hogy valahogy már túl mesés lett az egész,és nagyon messze áll a valóságtól.Ettől eltekintve szerintem az utóbbi idők legjobb romantikus filmje.
8/10 -
Inkabb forditva. -
bcrics #79951 A hobbit gyerekmese.
A Lotr Trilógia Pedig Felnőtt Fantasy.
ennyi meg bambi.
-
Szamomra Tolkien volt nagyon unalmas az akkori(amikor erdekelni kezdett) fantasy felhozatalhoz kepest.Szoval a filmek pozitiv csalodas mindenkeppen. -
ManoNegra #79949 Mármint a Tolkien könyvek szarok, vagy csak úgy általánosságban a könyvek? -
Akkor most en feszitem magam keresztre.Szerintem a konyvek szarok. -
Willis elégé le van maradva -
Valahogy én is úgy éreztem, hogy ez a sztori nem annyira vontatott mint a LotR. Könyvben egyiket sem olvastam, gondolom ott mindkettő sokkal érdekesebb. A Hobbit elolvasását most tervezem, érzéseim azt súgják, hogy könyvben még jobb lesz.
-
A sirámok nagy részére egyszerű ok van, ilyen a könyv is. -
Nem Te vagy az egyeduli.Ugyanigy ereztem mikozben neztem.Sot az elso resznel is sokkal jobb.Kimondottan jol all a filmnek ez a komorsag,a szamomra feleslegesnek es farasztonak tuno torpes poenok helyett.Mondjuk nem nagyon ertem miert kell ilyen sok torpe a sztoriba ha roluk kb szart sem lehet megtudni,az utolso ork uldozorol is tobb infot kapunk.Igy kotodni sem igen lehet hozzajuk,a kiralyt talan leszamitva.Evangeline Lilly meg mindig csudalatosan szep,jo kis elfet csinaltak belole.Osszegezve ez az egyik legjobb film amit ebben a vilagban szamomra eddig P.Jackson keszitett.A fentiek mellett kisse kifogasolhato szamomra hogy a sarkany akirol elvileg szol,alig kap szerepet a filmben pedig az egyik legjobb jelenet(lehetett volna).Azonban meg igy is siman:
7,5/10
-
Prof William #79943 A hobbit bővítettben milyen extra dolgok vannak? -
A hobbit - bővített
Valószínűleg az egyetlen leszek, akinek ez már jobban tetszett, mint a teljes LotR trilógia. A kedvencem ez sem lesz, de jobban tetszett a sztori, kevésbé éreztem vontatottnak, a főkarakterek is érdekesebbek voltak, mint a LotR-ben akármelyik. Manu Bennett hangját imádtam, a magyar szinkront viszont nem. -
IXEMGabeo #79941 Szerelmi bájital (1992)
FSZ: Sandra Bullock, Tate Donovan
Régen láttam már gyerek fejjel, nem volt rossz, de mai szemmel nézve hiányérzetem van a történet kidolgozását illetően. Elcsépelték és úgy ahogy van lerövidítették a cselekményeket, hiányoltam pont azt a pluszt amivel igazán kibontakozhatott volna a főszereplő páros szerelmi szála. Így viszont illúzió romboló volt, hogy csak pár képsort mutattak róluk. Vége poénos volt, és persze happy end.
10/7 -
IXEMGabeo #79940 detto én is most néztem meg
Női szervek (2013)
Voltak benne jó poénok, de a végefele kissé erőltetett volt pláne mikor Bullock a földön kúszott egy aprócska sebbel a lábán:D nem kicsit volt nevetséges...
albínó faszi viszont hatalmas volt benne hát még a lisztes poénja Mullinsnak...de a kis dealer csávó se volt semmi:D:D:D
Egyszer nézhető, agyatlan baromság, de végeredményben elment.
Családi üzelmek szerintem köröket vert erre a filmre
10/6.5 -
The Heat
Számomra igen szórakoztató film volt. Nem kellett túl sokat gondolkozni az eseményeken, csak leültem a film elé és megnéztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tetszett, hogy két különböző karakter kényszerült arra, hogy összedolgozzanak és végül barátok is lettek. Sok jelenet van a filmben, amitől az ember elmosolyodik, pl a macskás "ügy". Eleinte nem volt szimpatikus a dundi rendőr, de a végére megkedveltem.
Összességében tényleg jó film volt, kikapcsolt, szórakoztatott. Ajánlani tudom mindenkinek.
7/10 -
Régóta várom, örülök, hogy az első visszhangok elég pozitívak. Mondjuk moziban nem tudom megnézni, úgyhogy várhatok egy darabig... -
Lone Survivor
Nagyon jó lett, minden a helyén volt. Nem volt annyira elszállva, akció jelenetek nagyon rendben voltak,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szikláról zuhanásos jelenetek meg még inkább.
Sok párbeszéd nincs, de nem is kell. Harc kellős közepén úgyse állnak neki cseverészni (gondolom én...).
9-10/10 (még nagyon friss kis idővel visszagondolva majd eldöntöm melyiket kapja :p Jó filmmel sikerült indítanom ez az esztendő is) -
Rush
A film első fele nekem egy kicsit lassan csordogált, igaz fel kellett építeni a sztorit azoknak is, akik nincsenek tisztába a történelemmel.
A második fele teljes mértékben feledtette a kezdeti "unalmat", remekül megcsinálták...8.5/10