106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Maradjunk annyiban, hogy nem mindegy, hogy kinek "alap".
Én sosem tartottam annak. Holott, a magyar megjelenésének évében haverokkal láttam moziban. -
Lantee #80255 Valoban nem, mindossze az egyik alap vigjatekot nem latta.
-
Nagyon sokat nem vesztettél, hidd el. -
Rony94 #80253 Én még az első részt se láttam. -
remélem jó lesz, és nem olyan lagymatag mint a legtöbb folytatás (+húdeviczes Ted D:) -
-
az Alapítványból? tényleg nehéz lenne. :P -
Sorozatot kellet volna belőle csinálni. -
Igen a könyv nem olvasottsága esetén erősen csorbul az élvezhetőség. Így túl rövid, túl zanzásított. Nyilván így sem volt 1xű filmre vinni, ergó jó munka lett, nincs rá panaszom, de átlag józsika cak nézne bután, hogy ez MIASZARVAZE?!
Nomeg a technikai részletek nem állják meg már magukat ma, de a regényben ez nyilván rohadtul nem számít, mer nem ez a lényeg, filmen viszont kínos. Kb. Mint a Némó kapitány f@szkodásai a vizenyőalattjáróizéjével. :D
Nehéz minden idők no.1. scifijéből filmet gyártani, ez a nagy büdös tényállás... -
Ender's game – 6.5/10
--------------------------------------
A regeny ismereteben meglepoen elvezhetore sikerult a film. Sokkal rosszabbra szamitottam, a trailer itt is atb@szott (mint mindig) de most pozitiv volt a csalodas. Sok oda nem illo akciot, kitalalt jelenetet kepzeltem a filmvaltozatba, hogy a kozonseget becsabitsak, de nem igy tortent. Meglepoen koherens volt a film az alapanyaggal, termeszetesen rengeteg fontos resz kimaradt, dehat mast nem is varhattunk el egy elozoleg megfilmesithetetlennek itelt tortenettel kapcsolatosan.
Jo volt a foszereplo srac, egyedul a satnya testalkata nem passzolt Ender karakterehez. A regenyben jopar tarsanak ellatja a bajat (azert a filmben is) es ehhez azert egy botsaskanal komolyabb fizikumra volt szuksege. Nem azt mondom, hogy egy kis izompacsirtat kepzeltem helyette, de ez a szinesz gyerek iszonyat nyegle volt, majdnem atlehetett latni rajta. Whatever, reszletkerdes.
Termeszetesen a filmben sokkal iritalobbra sikerult bemutatniuk par karaktert (pl. Bonzo), legalabbis a cselekedeteik nem voltak felepitve, szemelyiseguk nem volt kibontva (ismet az idohiany), igy hiteltelenek voltak mint elit, szuperintelligens kadetiskolasok.
Ford szerintem a mai napig nem igazan tud szineszkedni, itt is parszor zavart az erolkodese amikor dramat kellett jatszania.
A latvany pipa, dehat ezen mar csak akkor akadunk fenn ha valamit nagyon elkurnak. Orultem annak, hogy a film veget sem valtoztattak meg valamifele nyalas modon (ahogy szoktak).
Sikerult elvezheto filmet osszehozniuk, de persze nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb vagy melyebb a filmvaltozat. Nem volt rossz es ennyi nekem eleg is egy kultikus sci-fi regeny filmvaltozatatol.
Adnek ra 7 pontot is, de tartok tole, hogy az alapanyag ismerete nelkul kevesbe szorakoztam volna jol, igy fel pontot le kellett vonjak. :) -
Rony94 #80246 +1 -
Tény, hogy jól játszik a csaj, de ettől még nem lesz szimpatikusabb nekem.. :/ -
Láttam már akkoriban, mikor megjelent. Ahogy az általam ajánlott filmeket is. -
Nézd meg a Napos oldalt, ha még nem láttad. Abban egyedül viszi el a show-t olyan nevek mellett, mint Bradley Cooper, De Niro, Jacki Weaver. Szerintem ez a csaj igen is tehetséges, és elég ritka, hogy ennyi idősen egy színésznő ilyen tudás birtokában legyen, főleg Hollywoodban. -
aztmondják hogy az amerikai botrány c. filmben jól alakít a kiscsaj, kíváncsi vagyok arra a filmre is (márcsak a többi szereposztás miatt is) -
Köszönöm a segítséget.
-
2 Guns
6/10 -
bcrics #80239 nézd meg a Vin diesel féle Tripla X-et, abban is van egy jó kis Rammstein, -a művfilmek után persze :D -
Közvetlen folytatása. -
Az Insidious 2-nek a története összefügg az első résszel? Szükséges megnézni az első részt is? -
Jah, 2nimfomán egy poolban. -
Sorozatot még nem láttam, ellenben a film nagyon bejött. S igazi félelmetes főellenfél volt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fake Battousai pedig erősebb lett volna Kenshinnél, csak pechjére nem hatott rá a tüdőbénítós képessége... egy ilyen aduval mint a Shin-no-ippou mindenkit lenyomott volna. Kenshinnek persze jobb volt a technikája, majdnem a harc végéig félgőzzel harcolt, de mikor kezdte komolyan venni egyből ledarálta Jin-t.
Viszont misztikus képességek terén Jin volt a jobb, bárkit ki tudott így csinálni. -
Prof William #80233 Nekem semmi bajom vele csak a szerephez kicsit túl dundi.
Nagyon éhezhetett szegény a körzetében ilyen fejjel és testalkattal. :) -
gombabácsi #80232 The human race
Hát ez kb olyan jó lett volna mint a Cube című film. Ha a legvégét nem rontották volna el totálisan. :( -
Hivatalos: készül a "Rurouni Kenshin élőszereplős folytatása.
"Rurouni Kenshin: The Great Kyoto Fire Arc premieres this August 1 and the follow-up, Rurouni Kenshin: The End of a Legend Arc premieres this September 13."
-
A Születésnap hatalmas film bizony!
"A vadászat"-tal tartozom még magamnak. -
A Dan dramak vilagbajnokok bizony.
Ajanlom a Jagten-t (A vadaszat) cimu filmet a kozelmultbol, eros alkotas (a Szuletesnapot mar ne is emlitsuk :)) -
Rony94 #80228 Ööö....már rajta volt!!!
-
Ha a Daisy nincs rajta, akkor az a lista semmit sem ér. Nem viccelek. -
Rony94 #80226 Na jó, állj le! Már így is 640 film van watchlist-en. :) -
Érdemes feltenned a listádra még ezt is: "Daisy Diamond". -
Rony94 #80224 Köszi. Ezek a filmek is mentek watchlist-re. :) -
1 óra 32 perc után. -
Megvan!!!
"Lilja 4-ever" - ebben van. 2002-es. -
Nem, nem ebben van.
A címe nem ugrik be, de azt tudom, hogy egy ukrán lány eladásáról szóló filmben volt. -
Ja elfelejtettem: régi és nem "akció" film. Inkább művészies. -
"Fucking Åmål" - ezt nézd meg. Nagyon érdemes!
S emlékeim szerint, ebben is van a kedvelt előadódtól zene, a filmmel együtt nagyon üt. -
Rony94 #80218 Ja azt kihagytam hogy a film elején és végén egy cseszett jó zenét vágtak be.
-
Filmnézős hangulatban voltam, ez meg ott volt, khm. De már megbántam, nemhogy olvastam volna, most sikerült megszereznem Ray Kurzweil-től az "A szingularitás küszöbén" c. könyvét. Ez a könyv az alapja a Transcendence mozinak.