106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
TomDantes #80536 Szóval nem láttad és nem olvastad például a Dark Knight Returnst, de azért hajtogatod a magadét. Jó hát, ha én is kurva okos lennék, és megmondanám a véleményem ,egy kitalált történetről, főleg úgy hogy nem is láttam... -
Mirk #80535 Van még valaki akinek röhejes ez az egész képregényes vita? -
:P Jo de te a fenekedbol is villamokat szorsz, hat meg a mutatoujjaddal, amivel nyomogattad a gombot. :P -
Injustice-ban lazán lenyomtam szupermant.
Bár az igaz, hogy végül is valahol én segítettem neki.
[NYOMTA A GOMBOT] -
Aha. Nem en ertek jobban hozza, hanem leirtak (nem en tettem) az osszes egymassal kapcsolatos csataikat, ahol Batman egyszer sem tudott gyozni Superman ellen egyedul. Egyszer tudtak legyozni harom masik superhossel egyutt.
Javaslom az elolvasasat a linknek, ha mar olyan okosnak akarsz latszani azokkal szemben, akik valoban megalkottak a torteneteket, amiben ezek elofordultak es a kepregeny hivatkozasok is megtalalhatok, amik nem ures balbla, mint amit itt eloadtal. -
TomDantes #80531 Jó, akkor te jobban értesz hozzá, mint akik a történetet megalkották, kitalálták. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. -
Én is most néztem. Nagyon jó film valóban, én kicsit azért többre számítottam, de így sem unatkoztam egy percet sem. Hanks mellett a Muse karakterét megformáló csávó is nagyon jól játszott, első szerepéért Oscarra jelölni valakit sem mindennapos. -
Captain Philips (2013) - 8/10 Jó film volt, 2 órás de gyorsan el repült vele ez az idő. Tom Hanks elég jól játszott, nagyon élethű volt. De ennél kacifántosabb és még ennél is inkább hollywoodi akcióval már nem lehetett volna kiszabadítani.
-
Amúgy a szupergenyákra visszatérve. Nekem volt alkalmam Marvel-t játszani (ez sima penundpaper szerepjáték ugye) olyan mesélő mellett, aki keni-vágja az univerzumot. Na ott megtanulja az ember, hogy az összes szupererőd dacára, csak szopni fogsz, mint a torkosborz! De úgyám. Az ember nagy mellénye gyorsan összeszűkül... -
Hamarosan találkozunk !
-
/nemkomolyanvenni/ -
akkor rosszabb.... távozz Sátán! -
Ez itt a Valóvilág !
-
mi ez barátok közt vagy rosszabb? -
Semmi gond van ez igy nem figyeltem a topikot ! :D -
Mosmá ezt is tudjuk rólad! Lebuktál... :D -
Bocs rossz topik ! xD -
Jól behúzták a csőbe Vikit és Zsoltit ! Kiváncsi lennék mi volt az ? :D
Ahogy Aurelia beszart a póktól az hatalmas volt ! :D -
Knabb #80518 De nem léteznek.
Pont ezért Batman a jani.
-
sandor8206 #80517 nem is az, hogy nem kell többet várni egy ilyen filmtől, mert miért ne várna?
csak amik írva lettek "hibák" azokban nincs semmi extra
Pl: T2 sztem az egyik legjobb popcorn film, de ha belemennénk dolgokba, sok sok ilyen szőrszálhasogatós dologba bele lehetne kötni. Minek?! -
sandor8206 #80516 most az, hogy a comicban, rajzfilmben sikerült lenyomnia betmennek supit irreleveláns, mert "mese", azt írnak, ábrázolnak amit akarnak
de ha léteznének a valsoságban ezek a karakterek supi lazán lenyomná bement, már csak a gyorsasága miatt is, tökmindegy hogy vane kriptonitja -
Egyetértek. Nem kell többet várni egy ilyen filmtől, mint ami. -
Na akkor most nezd jol meg.
http://www.comicvine.com/profile/saren/blog/superman-vs-batman/79268/
Hanyszor verte agyon Superman Batment ? -
sandor8206 #80513 ízlések és pofonok, de sokszor nem értem minek a józan paraszti ész ha nem használják
Thor 2
1. Minek az eather elfeknek? Amcsik minek dobták le az atomot? (a tesztelésen kívül) nem egyszerűbb használni egy tömegpusztító fegyvert?
2. Miért akartak lenyomni az elfek a univerzumot? Mi a motiváció? Csak, ilyen a hódítás, különösebb ok nem kellett sztem Napoleonak, se Hitlernek.
3. sztem az vastagon lejött a filmben, hogy az Asgardiak keményebbek mint az elfek lsd: Heimdal egymaga kicsinált egy űrhajót, Thor és Loki is lazán szétkapott mindenkit, Egy Asgardi asszony (Freia) is lazán lenyomott egy dark elfet. Város elleni támadás nem alap, meglepetés volt + ott is baszhatták volna, ha megmarad a pajzs
4. Jane Foster találja meg az eathert? Ilyenek a filmek, valami mozgatórugó csak kell
5. Fekete dark elf? Fekete Heimdall, ennyi! Ez van sajnos ilyen halivúd. És most akadjunk fent a fekete, ázsiai vulkániakon a Star Trekből?
Thor 2 egy popcorn rágógumi, ez van. Egy rendes iparos munka és mielőtt valaki azzal jönne, hogy ez nem indok, hogy agy kikapcs, sztem itt nem is kell. -
TomDantes #80512 Dark Knight returns. Még Youtube-on is fent van belőle részlet, hogy győzi le Batman Superman-t. Na ennyit erről. -
goldmember #80511 Thor 2:
Ez én kurv@ anyámat, hogy annyira unatkoztam, hogy megnéztem ezt a szart.
1/10 -
Superman/Batman #23
Ott nem volt nala ? Hany helyen is torte el a bordait superman szuperero nelkul ? :PPP -
már én is írtam:) -
Batman ráadásul mindig tart egy kriptonitot magánál vész esetére
-
Van x szperhős film, abból is több epizód. Mind nem lehet jó... nekem a kedvencem az Iron Man 1-2-3, de meglepően jó volt az Ámeriká Kapitánya is. Thor 1 egynek elment, túl sok nyomot nem hagyott benne, és Hulk sem tartozik a kedvencek közé, de mindegyik film kellett ahhoz hogy a The Avengers annyire élvezetes lett. Ha 1-2 közepes 1-2 jobb felvezető film lesz a kiváló The Avengers 2-höz akkor nincs ok a panaszra. -
Nem tudsz már mibe belekötni mi? :) Egyszerűen csak nem vagy hajlandó elismerni hogy a bőregérnek lehet esélye Clark ellen. Nagy hiba pusztán a fizikai erőben gondolkodni, ismered a mondást: többet ésszel... -
""Szerinted "ha" Szupermen erejét egyenlővé tennénk...""
Most kell rohogni ? :PPP Ez az erosen blabla kategoria meg a magyarazkodasban is. -
A Thor filmek véleményem szerint egyszer nézős, ideig-óráig szórakoztató alkotások, semmi kiemelkedő, vagy említésre méltó dolog nincs bennük. A 2. részben kifejezetten tetszettek a poénok, meg ugye Loki ismét sziporkázott, talán még jobban mint az 1. részben. :) Nem kell itt fennakadni logikátlanságokon, szórakozni kell, ezek a filmek csak arra jók (már ha szemet hunysz bizonyos dolgok felett). -
de van csak nem a vásznon:) -
> a valódi sztori meg senkit sem érdekel
Engem érdekel(ne). De ha nincs? :) Az egész eddigi Thor (film) életművet, megeszi a Hellboy és kiköpi. -
Ja egyet értek! 
Érdekes hogy nem érdekli őket mert szerintük gyerekeknek való az összes képregény, akkor a moziba mi a pöcsnek ülnek be na vajon minek???
1: jóképű a főszereplő vagy jó csaj van benne
2: látványos fasza CGI
3: mert éppen ráérnek
a valódi sztori meg senkit sem érdekel -
Akit nem érdekel és tudja hogy szar a szuppáhősös téma az miért nézi meg az összeset? hogy leírhassa h szerinte mennyire szar? minek??? -
Mánmint Disconnect. Amúgy igen... :) -
hiper KOCKA #80498 Szemtől szemben face to face nem lenne esélye, de te figyelmen kívül hagyod hogy Batman egy agytröszt, egy zseni, megfontolt és előre látó és gyakorlatilag nem olyan harcmodort választana amiben esélytelen lenne.
Már a kezdet kezdetén úgy fogna neki a harcnak hogy észben tartaná Superman képességeit és lehetséges gyengéit is.
Ezenkívül befolyásos üzletember és milliárdos, bármit be tud szerezni amit akar amit felhasználhat a harcban.
Szupermen nagyjából olyan mint egy jószívű verőlegény akit elküldenek valahová és elvégzi a piszkosmunkát.
Batman viszont bölcs, tervez, gondolkodik, gondol mindenre, felméri a lehetőségeket stb... Szerinted ha Szupermen erejét egyenlővé tennénk Batmanéval ki nyerne?? Szupermen 2 percig nem bírna talpon maradni. Az egyik képregényben tudod hogy tartotta sakkban? A gépe segítségével ki tudott fejleszti egy a kriptonittal hasonló frekvencián sugárzó radioaktív anyagot amivel bekente a ruháját... Nem is volt valódi kriptonitja de mivel egy agytröszt megtalálta a módját és Supermen elkezdett szédülni a közelében utána félelmében elrepült.
Egy az egyben lenne esélye a szupercsávó ellen, nem kell őt lebecsülni.
-
Marton95 #80497 Én most szereztem be a Media Markt webshopjából a Riddicket, nem volt rossz, de azért az előző részek jobban tetszettek!2 barátommal néztem meg, és mindenkinek hasonló véleménye volt :) Nekem még mindig a Pitch Black – 22 évente sötétség a kedvencem:)